Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Πόσο σε καταλαβαίνω Τινάκι.Και εγώ έτσι αισθάνομαι.Δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να βγει ο μπεμπούλης μου. Τον βλέπω όμως πολύ βολεμένο στην κοιλιά μου...Άστα!Εγώ τη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού με το γιατρό και βλέπουμε. Η δική μου η μητέρα μένει Αθήνα και εγώ Άργος, 2 ώρες απόσταση, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας δεν τη βλέπω να κατεβαίνει. Οπότε ότι κάνω μόνη με τον άντρα μου.Αλλά αν καθυστερήσει ο μπεμπούλης με βλέπω τελείως μόνη γιατί 15/07 - 30/07 έχει άδεια ο άντρας μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με φοβίζει λίγο το γεγονός αλλά τι να κάνουμε....Όπως είπατε και εσείς ...ΥΠΟΜΟΝΗ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου φαίνεται πως εμείς οι τελευταίες έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας!!!:D

Filiopi εμάς την προηγούμενη Δευτέρα 28/06, που πήγαμε στον γιατρό, ήταν 2420γρ., οπότε νομίζω θα μου βγει λίγο μινιόν!!!:mrgreen: Αλλά δεν ξέρεις πόσο θα πάρει μέχρι το τέλος...

Υπομονή μας λοιπόν, μέχρι την άλλη Δευτέρα που θα έχουμε νεότερα!

Ελεάννα καταρχήν περαστικά για την μαμά σου! Είμαστε στην Αργολίδα και οι δύο, ε?? Εγώ είμαι από το Μαρούσι και παντρεύτηκα στην Ερμιόνη! Εσύ πως βρέθηκες στο Άργος?

Ελπίζω να έρθει το μπεμπάκι σου την ώρα που το θές, για να έχεις την βοήθεια του αντρούλη σου, αλλά και να χαρεί το παιδάκι του και ο ίδιος! Πάντως μην φοβάσαι και αν μείνεις μόνη σου, όλα καλά θα πάνε, γιατί αυτό θα είναι το δικό σου μωράκι και καμία φορά ίσως είναι καλύτερα να μην έχεις πολλούς στα πόδια σου!:wink:

Την Δευτέρα μην ξεχάσεις να μας πεις τα νέα από τον γιατρό σου!!!!!

Και μην ξεχνιόμαστε κορίτσια, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:-D:tongue:

Αχ κορίτσια όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση (δεν ξέρω κατά πόσο μας παρηγορεί αυτό)!!!

Οι τελευταίες μέρες είναι πάντα οι δύσκολες. Εμείς έχουμε ορίσει ημερομηνία -23 Ιουλίου- λόγω 2ης καισαρικής, αλλά κ πάλι μετράω αυτές τις μέρες σαν τον φαντάρο. Αν κ νοιώθω ότι περνάνε οι μέρες γρήγορα, θέλω να ξεμπερδεύω, να αναρρώσω, να πάμε κ οικογενειακώς διακοπές το Σεπτέμβριο κ γενικά να πάψω να έχω το άγχος της γέννας!!

Τον τελευταίο καιρό δεν έχω κ όρεξη για βόλτες, έχω αρχίσει κ κουράζομαι!!! Μόνο τα Σαβ/ριακα κάνουμε κάτι οικογενειακώς διαφορετικά τις καθημερινές βαριέμαι να κουνηθώ για να βγώ έξω με αποτέλεσμα να κλείνω κ το κοριτσάκι μου μέσα!! Με έχει πιάσει κ μια μανία με τις δουλειές του σπιτιού άλλο πράγμα!!!

Υπομονή όμως, ο καιρός περνάει..Τόσοι μήνες πέρασαν θα περάσουν κ αυτές οι 15-20 μέρες!!!

Carrie εγώ θα έχω το μωράκι στο πορτ-μπεμπέ δίπλα μου στο δωμάτιο κ η κορούλα μου θα είναι στο κρεβατάκι της στο δωμάτιό της (απέναντι από το δικό μας) με ανοικτές τις πόρτες. Αυτό θα με βολέψει κ στο θηλασμό αλλά φαντάζομαι πως θα βοηθήσει κ στο να μην ξυπνάει η κόρη μου από τα κλάμματα της μπέμπας..Τώρα για τα μεσημέρια επειδή ξαπλώνω με την κόρη μου στο κρεβάτι μου για να της διαβάσω παραμύθια κ μέχρι να την πάρει ο ύπνος, φαντάζομαι ότι θα είμαστε μία ωραία παρέα οι 3 μας!!!

Κορίτσια καλημέρα και από μένα ύστερα από 4 εβδομάδες.

Καταρχήν να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όσες έχετε ήδη γεννήσει (και δεν είστε και λίγες!!!!!) να είναι καλότυχα κι ευτυχισμένα!!! Χάρηκα πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά!

Στις υπόλοιπες που μείναμε καλό κουράγιο, κοντεύουμε!

Ελειπα εκτός Αθηνών για διακοπές, με την άδεια του γυναικολόγου φυσικά, για να μπορέσει να κάνει και κανένα μπάνιο η κόρη μου πριν γεννήσω. Την Δευτέρα έκανα το βιοφυσικό προφίλ που έδειξε ότι ο μπέμπης μου εχει πάρει σωστή θέση, είναι 2540 κιλά, η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί, έγω έχω συσπάσεις και ο τράχηλος αρχίζει να διαστέλεται σιγά σιγά.

Χθες ο γιατρός που με είδε μου άλλαξε την ημερομηνία τοκετού για τις 18/7 το αργότερο, αν και πιστεύει πως είναι πολύ πιθανό να γεννήσω νωρίτερα μιας και ο μπέμπης είναι έτοιμος να γεννηθεί ανά πάσα στιγμή!

Ας έρθει όποτε θέλει ο μπόμπιράς μου. Δεν έχω αγχωθεί καθόλου απλώς με ενοχλεί η ζέστη πολύ και δεν είμαι και για πολλά! Χθες στήσαμε και την κούνια του και την ετοιμάσαμε, έφτιαξα και κάτι τελευταία πραγματάκια στην τσαντα του μαιευτηρίου κι έτσι είμαι έτοιμη!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα, κορίτσια...!! :D

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό, όσες κοντεύετε...!! :D

Είμαι κι εγώ μανούλα Ιουλίου, αλλά του προηγούμενου..!! ;)

Ερώτηση: Η mairi1983 γέννησε...???

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως πάνε τα κέφια σήμερα??

Εγώ τα ίδια... Μια καλά, μια απλά περιμένω!!

Rulia εγώ πάλι δεν έχω και μεγάλη όρεξη για δουλειές, αλλά τις κάνω 1ον γιατί πρέπει και 2ον ε δεν μπορώ να κάθομαι και όλη μέρα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά!!! Η αλήθεια είναι οτι πριν 2-3 μέρες αναρωτιόμουν που χάθηκες... Άντε τυχερούλα, πλησιάζει η μέρα σου!!

Nadine, η μαιρούλα είχε προγραμματισμένο τοκετό στις 05/07, δεν έχουμε κάποιο νέο, αλλά πιστεύουμε πως πήγαν όλα καλά!!

Φιλιά σε όλες!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

πώς είστε σήμερα??

Εγώ ανυπομονώ για την αυριανή επίσκεψή μου στο έλενας για να κάνω υπέρηχο κ καρδιοτοκογράφημμα.. Ευτυχώς ζέστη στο σπίτι δεν καταλαβαίνω αλλά όταν βγαίνω έξω ζώ ένα δράμα!!!

Αγγελική καλώς μας ήρθες πάλι :-)

Καλησπέρα κορίτσια.Πώς τα πάτε με τη ζέστη; Εγώ μονίμως με το aircondition ανοιχτό είμαι όλη μέρα, ή τουλάχιστον τις περισσότερες ώρες.

Τινάκι και εγώ Αθήνα γεννήθηκα και μεγάλωσα αλλά παντρεύτηκα στο Άργος. Κορίτσια πώς τα πάτε με τα κιλά τον τελευταίο μήνα; Εγώ σε 15 μέρες στον ένατο έχω πάρει 2 κιλά, ενώ μέχρι και τον 8ο είχα πάρει 6,5 κιλά. Έχω και κάτι πόδια πρησμένα, άλλο πράγμα. Σαν μεγάλος λουκουμάς αισθάνομαι που κουβαλάει ένα μικρό λουκουμαδάκι (που λέει ο λόγος, γιατί ζωή να 'χει πριν 15 μέρες ήταν 3600 γρ.) .:-)

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

να ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν!!!εκανα την αρχη και αμεσως ξεκινησαν οι γεννες!!!

εμεις γυρισαμε σπιτι χθες!!!γενικα ηταν μια ησυχη πρωτη μερα!!!ο μπεμπης τις περισσοτερες ωρες ειναι ησυχος και κοιμαται!!!να φανταστειτε το βραδυ τον ξυπνησα εγω μια φορα για να φαει και μετα ξανα το πρωι!!

η καισαρικη δεν μπορω να πω οτι με ποναει απλα τραβανε λιγο τα εσωτερικα ραμματα!!!

το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι τωρα ειναι με το θηλασμο!!!δεν κατεβασα πολυ γαλα και το στηθος εχει αρχισει να πετρωνει και να με ποναει πολυ!!!!απο χθες λοιπον με την βοηθεια της μαμας μου προσπαθουμε να κανουμε κομπρεσες με ζεστο νερο και μαλαξεις μπας και σωσουμε την κατασταση και κατεβασω γαλα αλλιως θα πρεπει να παρω χαπια για να αποφυγουμε τα χειροτερα!!!

γενικως η γεννα ειναι μια εμπειρια απεριγραπτη!!!τα συναισθηματα ειναι τρελα!!!να φανταστειτε τον βλεπω τωρα και δεν εχω συνειδητοποιησει οτι ειναι το δικο μου παιδακι!!!!και οταν με κοιταει στα ματια......αχ λιωνω πραγματικα!!!

οσο αφορα τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης σας καταλαβαινω κοριτσια!!!μην ξεχνατε οτι εγω εφτασα την 40η εβδομαδα και γεννησα!!!μονο καντε υπομονη!!!καλο ομως ειναι να σκεφτεστε την τελευταια ημερα σαν πιθανη για να μην σας φαινεται πολυ μακρινη!!!τουλαχιστον εγω αυτο εκανα εστω και αν γκρινιαζα!!!

φιλακια προς το παρον!!!

και υπομονη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ΑΓΓΕΛΙΚΗ πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά!!! Η αλήθεια είναι οτι πριν 2-3 μέρες αναρωτιόμουν που χάθηκες... Άντε τυχερούλα, πλησιάζει η μέρα σου!!

tinaki ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Θα τα λέμε τώρα όσο πιο συχνα μπορώ μέχρι να γεννήσω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

rulia, καλώς σας βρήκα!!

Ελεάννα, η ζέστη ώρες-ώρες δεν παλεύεται με τίποτα. Από κιλά έχω πάρει συνολικά 4 σε όλη την εγκυμοσύνη ενώ στον όγδοο δεν πήρα καθόλου βάρος, πήρε κοντα 1 κιλό το μωρό!

leta800, να σου ζήσει ο γιός σου! Καλή προσαρμογή! Όσον αφορά τον θηλασμό η κατάσταση θα στρώσει τις επόμενες μέρες που ο μπέμπης θα πίνει μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος οπότε και δεν θα σου μένει και πολύ γάλα πίσω. Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!

Εγώ σήμερα το μεσημέρι είχα ραντεβού με την μαία που μου υπενθύμισε κάποια πράγματα σχετικά με την όλη διαδικασία της γέννας και τα μετά. Πάνε 10 χρόνια από την πρώτη και ένα ξεσκόνισμα το χρειαζόμουν είναι η αλήθεια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Kαλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; Κρατάτε γερά;;;

Σήμερα δεν περιμένουμε γεννητούρια αλλά από τη λίστα φαίνεται πως χτές γέννησαν η Ηλλιάννα και η Lineal!! Να σας ζήσουν μανουλίτσες!!!!!

Leta τι ωραία τα νέα σου!!! να σου ζήσει ο μπεμπούλης, να τον δεις όπως επιθυμείς και να είναι πάντα γερός και υγιής!!! Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το πλασματάκι είναι δικό σου το έχω κι εγώ! Ωρες ώρες ξεχνάω πως είμαι έγκυος και όταν φαντάζομαι τη στιγμή που θα μου δώσουν το μωράκι αγκαλίτσα λιώνω... συγκινούμαι απίστευτα!!!!

Αγγελική 4 κιλά ΜΟΝΟ;;; Φτου σου κοπέλα μου συγχαρητήρια!!!! Εγώ έχω πάρει μέχρι τώρα 10 και δεν θέλω να τα ξεπεράσω. Έκοψα τα πολλά καρπούζια και τα γλυκά και ξανααγάπησα τα κορν φλεικς!!! Ελπίζω να φύγουν σχετικά γρήγορα μετά τη γέννα!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που περιμένουν... τι κάνετε;;;; Ξέρω ξέρω ..... υπομονήηηηηη!!!!!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα και από εμένα!

Λέτα και πάλι να σου ζήσει κοπέλα μου!! Πάντα γερό και καλότυχο το μωρό σου!! Εγώ έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για τρελά ξενύχτια, αλλά δεν θα με χάλαγε να είναι ησυχούλης σαν τον δικό σου!:wink:

Αγγελική κι εγώ την ίδια έκπληξη με την filiopi έπαθα! ΜΟΝΟ 4 κιλά??? Μπράβο σου κοπέλα μου!! Εσύ θα βγεις από το μαιευτήριο πιο αδύνατη από όταν έμεινες έγκυος!!:lol: Αμα σου έδωσε καμία καλή συμβουλή η μαία, πες μας κι εμάς!

Filiopi όπως τα ξέρεις, υπομονή!:mrgreen: Αν και σήμερα ξύπνησα με αρκετά καλύτερη διάθεση από τις άλλες μέρες! Είχε δροσιά και κοιμήθηκα πιο άνετα, χουζούρεψα πριν σηκωθώ και τώρα είμαι έτοιμη να κάνω διάφορες δουλίτσες που έχω στο σπίτι!:D

Χθες παρέλαβα το κιτ συλλογής ομφαλο-πλακουντιακού αίματος από την Ακαδημία Αθηνών και διάλεξα το φορεματάκι που θα φορέσω εγώ για να βγούμε από το νοσοκομείο και είμαι χαρούμενη που τακτοποίησα και αυτές τις εκκρεμότητες!:-D

Αυτάαα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...