Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Jasmini μου με το καλό κοπέλα μου!!!! Σε λίγες ώρες θα κρατάς τα υπέροχα μωράκια σου αγκαλίτσα!!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Φιλιά πολλά....κοίτα να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις σήμερα γιατί από αύριο θα είναι η ζωή σου γεμάτη παιδικά κλαματάκια!!!!!!;)

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια :-)

Εύχομαι στις μανούλες που ήδη έχουν τα μωράκια τους αγκαλιά, να τους ζήσουν κ στις μανούλες που πρόκειται να γεννήσουν σήμερα με το καλό :-)

Ωραία εβδομάδα αυτή που διανύουμε, έτσι??

Καλημέρα κι απο μένα!!

Έχεις δίκιο rulia πολύ ωραία η βδομάδα που διανύουμε... Γεμάτη νέα μωράκια, συγκινηση και αγάπη!!!!!!!

vetkat, jasmini και mapolif να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας και να έχουν πάντα υγεία και ευτυχία στην ζωή τους!!!!!!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

Κορίτσια εσείς που έχετε μείνει στο cafe μας, με τι θα μεταφέρετε τα μωρά στο σπίτι? Ρωτάω γιατί ενω είχα αποφασίσει να τον φέρω με το καθισματάκι του αυτοκινήτου, έχω αρχίσει να το ξανασκεφτομαι, γιατί θα κάνουμε 2μιση ώρες και φοβάμαι μην ταλαιπωρηθεί. Η άλλη επιλογή είναι το πορτμπεμπε του καροτσιού..

Λέω να ανανεώσω και την λίστα μας!

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ -3950γρ

05/07 :-D Μαριλίνα κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

05/07 :D mairi1983 αγοράκι Τρίκαλα

06/07 :D vetkat80 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

06/07 :D Jasmini 2 αγοράκια EUROMEDICA

06/07 :D mapolif αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Tinaki εγώ θα μεταφέρω το μωρό με το καθισματάκι αυτοκινήτου διότι το θεωρώ ασφαλέστερο. Βέβαια δεν είναι τόσο μεγάλη η απόσταση. Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως βγάλω το μωράκι από το μαιευτήριο με το καλαθάκι κ μετά το βάλω στο καθισματάκι του αυτοκινήτου (ούτως ώστε να μην χαθεί χρόνος τοποθετόντας το καθισματάκι στο αυτοκίνητο) ή το βάλω κατευθείαν από το μαιευτήριο στο καθισματάκι. Εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας δεσίματος του καθίσματος στο αυτοκίνητο (αυτό θα μου το πεί ο σύζυγος)!! Δεν νομίζω πάντως να ταλαιπωρηθεί το μωράκι σου στο κάθισμα αυτοκινήτου. Κ αφού θα έχετε 2.5 ώρες οδήγηση καλύτερα να είναι όσο πιο ασφαλές γίνεται :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις εγκυούλες που έχουμε απομείνει στο καφέ και σε όλες τις φρεσκιες μανουλίτσες!!!!

Vetcat, Jasmini & Mapolif να σας ζήσουν τα μωράκια σας, να είναι γερά και καλότυχα!!!!!

tinaki & rulia και εμείς το ψάξαμε πολύ το θέμα με την μεταφορά του παιδιού με το αυτοκίνητο και θα το μεταφέρουμε από το μαιευτήριο στο σπίτι με το καθισματάκι αυτοκινήτου. Πήραμε ένα καθισματάκι που είναι για 0-18 κιλά. Έχει μέσα ένα εξτρα στρωματάκι για όταν είναι μικρούλικο, τα πλαινά ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με το πόσο μεγαλώνει το μωράκι και έχει και ανάκλιση για όταν κουράζεται. Πάντως μας το σύστησαν και για νεογέννητα. από την άλλη πλευρά έχουμε πάρει και πορτ μπεμπε που είναι ασορτί με το καρότσι μας και που δένει και στο αυτοκίνητο αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσουμε στο αυτοκίνητο αλλά για τους πρώτους 6 μήνες στο καρότσι για τις βόλτες μας. Βασικά τα πορτ μπεμπε που δενουν στο αυτοκίνητο μπαίνουν στην μέση του πίσω καθίσματος και δένονται και με τις δύο ζώνες δεξιά και αριστερά χιαστί οπότε δεν μπορεί να κάτσει κάποιος άλλος στο πίσω κάθισμα.

Λοιπόν κάπως έτσι μας τα είπανε τα πράγματα και από τα καταστήματα όπου ψάχναμε για τα πραγματάκια του παιδιού αλλά γενικότερα πιστευω πρέπει να δείτε τι θα σας βολευε εσας περισσότερο!!!! Αντε τα βλέπω όλα τα μωρουδιακά και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω!!!! Μπεμπούλα σε περιμέεεεεεεενουμεεεεεεεεε!!!!!!!!!:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πραγματικά είναι μια υπέροχη εβδομάδα με πολλές αφίξεις! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα μωράκια μας στα χέρια μας.

Τώρα όσον αφορά τη μεταφορά του μωρού από το μαιευτήριο και εμεις έχουμε 2,5 ώρες περίπου οδήγηση, οπότε το ψάξαμε πολύ. Καταλήξαμε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου για ασφάλεια. Απλά μας είπε και η μαία που κάναμε τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού ότι καλά θα ήταν κάθε μια ώρα να κάναμε μια στάση και να παίρναμε λίγο αγκαλιά το μωρο για να ξεκουραστεί.

Τη Δευτέρα έχω πάλι ραντεβού με το γιατρό.Ελπίζω να έχει κατέβει ο μπέμπης..Θα δούμε!Ανυπομονώ πολύ όπως και όλες μας φαντάζομαι!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Να ζήσουν όλα τα μωράκια και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!!! ΄Εχω ένα θεματάκι δευτερομανούλας που με προβληματίζει...Πού θα κοιμάται το δεύτερο μωρό που έρχεται; Δίπλα στο κρεβάτι σας; Ή στο παιδικό δωμάτιο; Ξέρω ότι το μωρό αρχικά πρέπει να είναι κοντά στη μαμά και αν κοιμίζουμε τη μικρή στο παιδικό δωμάτιο με βλέπω να κοιμάμαι εκεί και 'γω με τα δύο παιδιά...Προβληματίζομαι γιατί ο μεγάλος ήταν μέχρι τώρα το επίκεντρο της προσοχής μας και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο να ώστε να δεχθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα την έλευση του νέου μέλους...Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη!!!

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!! Τελικά αποφασίσαμε κι εμείς να τον φέρουμε σπίτι μας με το καθισματάκι αυτοκινήτου!

Τώρα μένει να γεννηθεί!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Να ζήσουν όλα τα μωράκια και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!!! ΄Εχω ένα θεματάκι δευτερομανούλας που με προβληματίζει...Πού θα κοιμάται το δεύτερο μωρό που έρχεται; Δίπλα στο κρεβάτι σας; Ή στο παιδικό δωμάτιο; Ξέρω ότι το μωρό αρχικά πρέπει να είναι κοντά στη μαμά και αν κοιμίζουμε τη μικρή στο παιδικό δωμάτιο με βλέπω να κοιμάμαι εκεί και 'γω με τα δύο παιδιά...Προβληματίζομαι γιατί ο μεγάλος ήταν μέχρι τώρα το επίκεντρο της προσοχής μας και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο να ώστε να δεχθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα την έλευση του νέου μέλους...Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη!!!

Carrie μου εγω θα τον έχω σε καλαθουνα διπλα μας για τυος πρωτους 3-4 μηνες μεχρι να μην ξυπναει πια τα βραδυα (ελπιζω...0 Αν τον βαλω στο παιδικο μαζι με τον μεγάλο νομιζω πως θα εχω προβλημα ενω έτσι θα μπορω να εχω τον μεγάλο στο κρεβατι μας τα μεσημερια που παντοτε κοιμομασταν μαζι ή κανα πρωινο αν ξυπνησει νωρις...

Για την μεταφορα απ οτο μαιετηριο προσωπικά λεω ΜΟΝΟ στο καθισμα του αυτοκινητο ή σε πορτ μπεμπε που έχει ειδικη ασφαλεια για το αυτοκινητο. Δεν ειναι να παιζουμε με τη ασφαλεια...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια!

Σήμερα έχω αυπνίες, ξύπνησα πριν μισή ώρα και δεν λέω να νυστάξω πάλι... Κάνω πρόβες φαίνεται!:roll: Θυμήθηκα και την κουβέντα που είχα με την μαμά μου και με έπιασαν τα νεύρα μου! Λέω να σας τα πω να ξεθυμάνω!

Λοιπόν, η μαμά μου μένει στην Αθήνα κι εγώ στην Ερμιόνη, 2,5ώρες απόσταση. Έτσι επειδή θέλει να είναι κοντά σε εμένα και το μωρό τις πρώτες μέρες, κανόνισε με την δουλειά της να πάρει άδεια από τις 02/08, μιας και έχω πητ 29/07, για να έρθει κάτω, ως εδώ καλά! Όμως επειδή τα έχει κανονίσει έτσι δεν θέλει ούτε να σκέφτετε ότι μπορεί να γεννήσω νωρίτερα!

Οπότε σήμερα μιλούσαμε στο τηλ. και μου λέει "πλησιάζει ο καιρός", "ναι τι έμεινε?" τις λέω κι εγώ περιχαρής που έχω αρχίσει να κουράζομαι και η κάθε μέρα μετράει, και μου λέει "ένας μήνας!",:shock: κόκαλο εγώ, "όχι, το πολύ 23 μέρες" της απαντώ (όσο ζεις ελπίζεις!), και μου λέει "ε, μην περιμένεις να γεννήσεις μέχρι τις 29!" :shock::shock::twisted: και εδώ τα πήρα, και τις απαντώ για να της φέρω αντίρηση πιο πολύ ότι "αμα δεν γεννήσω μέχρι τότε, θα πω στον γιατρό να μου το πάρει!" εκεί άρχισε να λέει ότι "τι είναι αυτά που λες, και μην πιέζεις καταστάσεις και τέτοια" όπου της είπα ότι θα κάνω αυτό που θέλω και θα συμφωνήσω με τον γιατρό μου!!!

Και λέω βρε κορίτσια, καλά μπορεί όντως το πουλάκι μου να έχει βολευτεί και να θέλει να μείνει μέχρι το τέλος εκεί μέσα, αλλά τι μου κόβεις την ελπίδα??? Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κάνω αλλίως, θα περιμένω, άσε με τουλάχιστον να ελπίζω ότι μπορεί να έρθει και καμία δεκαριά μέρες νωρίτερα! Που είναι στο κάτω κάτω το κακό? Αφού ξέρω ότι και τώρα να γεννηθεί θα είναι μια χαρά το μικράκι μου! Και τις λέω ότι έχω κουραστεί με την ζέστη και κυρίως ανυπομονώ να δω και να αγκαλιάσω το μπεμπάκι μου! Και αυτή τα δικά της!! Μην τυχόν και γεννήσω νωρίτερα και δεν έχει άδεια ή δεν πάω να μείνω στο σπίτι στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες 10 μέρες όπως έχουμε πει!!

Δεν λέω και αυτή μάνα είναι και χαίρεται που το παιδί της που μένει μακριά θα μείνει μαζί της 10 μέρες και μετά θα έρθει μαζί με το πρώτο εγγονάκι της στο σπίτι μας, αλλά δεν πρέπει να καταλαβαίνει και σαν γυναίκα που έχει περάσει από αυτή τη φάση ότι οι τελευταίες μέρες δεν είναι εύκολες???:rolleyes:

Και νευρίασα γιατί όλο κάτι τέτοια μου λέει. "Και μην βιάζεσε, και μην πιέζεις καταστάσεις", λες και άμα πω εγώ στον μπέμπη "βγες" θα με ακούσει!! Του το λέω, αλλά δεν έχει αποτέλεσμα κορίτσια!!!:tongue:

Αυτάααα!!! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά ήθελα κάπου να τα πω και να ρωτήσω εσας βρε κορίτσια, που είστε στην ίδια κατάσταση!

Δεν ανυπομονείτε???? Δεν κουραστήκατε??? Δεν ελπίζετε, έστω και βαθιά μέσα σας, το μωρό να έρθει λίγο νωρίτερα????:confused::confused::confused:

Σας ευχαριστώ που με "ακούσατε"...

Καλημέρα σε όλες!!!! Τι κάνετε σήμερα; Στο καφέ μας πολύ λίγος κόσμος έχει μείνει πια αφού όλες οι μανούλες είναι απασχολημένες με τα καινουρια μπουμπουκάκια!!! Αντε να ξεπεταχτούν λιγάκι να μπειτε να μας πείτε κι εμας τι σοι πράμα είναι αυτή η γέννα βρε κορίτσια!!!!;)

Λοιπόν συμπάσχουσα Τινάκι..... εχτές πήγαμε στο γιατρό!!! Τις προηγούμενες μέρες δεν μπορείς να φανταστεις τι προσευχές έκανα να είναι έτοιμο το μωράκι, να μην πάρω όλο το μήνα, να σπάσουν σύντομα τα νερά... και όλα αυτά καταλαβαίνεις πολύ καλά κι εσύ γιατί δεν μπορώ με έχει πιάσει ανυπομονησία να την δώ και επίσης δεν αντεχω άλλο τα βάσανα της εγκυμοσύνης και της ζέστης!!!! ΑΛΛΑ..... η μπέμπα είναι μια χαρά μέσα στην κοιλίτσα, βολεμένη.... να βγει πριν την ημερομηνία της δεν είναι πολύ πιθανό γιατί είδε ο γιατρός πως ο τραχηλος είναι και πολύ ψηλά και κλειστός. Να φανταστείς έχουμε ραντεβού μετά από 2 βδομάδες οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν το βλέπει να έρχεται. Και η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω καθόλου συσπάσεις... ομως ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Ούτε πετρώνει η κοιλιά μου ούτε τίποτα!!!!

Οπότε Τινάκι μου παρεούλα θα κάνουμε μέχρι το τέλος και μην ακούς κανένα το τέλος είναι το πολύ σε 20 μερούλες (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:mrgreen:) και αν δεν έρθει από μόνο του θα το κάνουμε εμείς να έρθει (τι τους έχουμε τους τεχνητούς πόνους;);)

Αααα και κάτι ακόμα.... και η δική μου μαμά είναι μακριά... στην Αλεξανδρούπολη και εγώ εδώ Αθήνα οπότε κάνουμε ολόκληρα σχέδια για το τι θα γίνει με την γέννα!! Βέβαια ξεκάθαρα δεν μου το έχει πει αλλά καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να γεννήσω νωρίτερα γιατί έχει κανονίσει δουλειές να κάνει και μετά να κατέβει... Οπότε κούκλα μου αλλη μια φορά ΥΠΟΜΟΝΗ (ξέρω εξαντλείτε εύκολα η άτιμη) και εδώ είμαστε να τα λέμε τα παραπονάκια μας μέχρι να έρθουν τα μπουμπουκάκια!!!!!! Αντε φιλάκια πολλά!!!!:-D:-D

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Filiopi μου, από την μία χάρηκα που υπάρχει κάποιος που με καταλαβαίνει ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά από την άλλη νιώθω ότι πρέπει να σου πω κι εγώ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!:mrgreen:

Εγώ έχω κάτι ψιλοπονάκια περιόδου που και που, μην φανταστείς, αλλά τίποτα άλλο! Και γι αυτά τα πονάκια μου είχε πει η μαία, ότι πολλές φορές αρχίζουν και ένα μήνα πριν!:roll:

Ραντεβού με τον γιατρό έχω κι εγώ σε δύο βδομάδες, συγκεκριμένα στις 19/07!

Εσύ ποια μέρα έχεις κανονίσει? Πόσο έχει πάει η μπέμπα σου σε κιλάκια?

Μου φαίνεται πάντως, πως αν γεννούσαμε στο ίδιο μαιευτήριο, σίγουρα θα συναντιόμασταν!!!!!:lol::lol:

Lineal που είσαι?? Με το καλό αύριο κοπέλα μου! Άντε να πάρεις κι εσύ αγκαλίτσα το μωράκι σου...

Tinaki μου ευχαριστώ! Κάνω κουράγιο και υπομονή αλλά ώρες ώρες φαίνονται τόσο μακριά αυτές οι 20 μέρες!!!

ΑΑΑΑααααα κι άλλο κοινό!!!! Κι εγώ πάω για ραντεβού στις 19 του μηνός!!!!! Η μπέμπα ήταν εχτές 3100!!! Για να δούμε πόσο θα βγει τελικά!!!! Το δικό σου μπουμπουκάκι;;;;; Από πονάκια εγώ τ-ί-π-ο-τα όμως ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Αχχχχ:roll:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...