Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά δεν το πιστεύω η μια γεννάει μετα την άλλη :D:D:D τι ωραία πράγματα είναι αυτά;συγχαρητήρια στα κορίτσια που γέννησαν και να σας ζήσουν τα μικρούλια, και με το καλό και εναν πόνο σε αυτές που μπαίνουν σε λίγες μέρες.τι ωραίες μέρες για το τόπικ μας είναι αυτες βρε κορίτσια.

όσο για εμάς είχα χαθεί γιατι κάποιο πρόβλημα υπήρχε και δεν μπορούσα να μπώ.πάντως σας διάβαζα και ένημερωνόμουνα.εμείς είμαστε ακόμα μαμ κακά και νάνι.παλέυουμε το θηλασμό, δίνω περίπου 2 με 3 φορές την ημέρα ξένο και αυτό γιατι δεν προλαβαίνω να την έχω όλη τη μέρα στο στήθος.αντιδράει και η μεγάλη καμια φορά και δεν θέλω να την απομονόνω.πάντως πάει όλο και καλύτερα και μακάρι να είχα καταφέρει να θηλάσω και την μεγάλη. ωχ ξ'υπνησε τα ξαναλέμε

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό σε όλες όσες περιμένετε τα μωράκια σύντομα... όλα να πάνε τέλεια!!! πω πω αυτή η βδομάδα θα είναι φουλ στις νέες αφίξεις!!! Και πάνω από τις μισές κοπέλες θα έχουν γίνει μανουλίτσες!!! Τι ωραία βδομάδα!!!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Γεννησα κορίτσια!!!!είναι απερίγραπτο το συναίσθημα!!ο μπεμπης γεννήθηκε 3950 και 54 εκατοστά!!και μεγάλος και ψηλός!!!τον κοιταω και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι δικός μου!!!!παρόλο την κούραση ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!!με το καλό να γεννήσουν όσες περιμένουν τις επόμενες μέρες!!!σας φιλώ προς το παρόν!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

leta

να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!!!

Κορίτσια, με το καλό όσες γεννήσετε τις προσεχείς ημέρες. Τώρα ετοιμάζω τα τελευταία, παίζω με τον γιο μου και αύριο πρωί πάω στο μαιευτήριο. Θα τα πούμε σε λίγες μέρες. Ελπίζω την Παρασκευή να βγω με την κόρη μου!!!

Φιλάκια σε όλες σας!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :-D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

02/07 :-D leta800 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ -3950γρ

Μαριλίνα 05/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mairi1983 05/07 (12/07 ΠΗΤ) αγοράκι Τρίκαλα

vetkat80 06/07 (24/07 ΠΗΤ) κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Jasmini 06/07 (24/07 ΠΗΤ) 2 αγοράκια EUROMEDICA

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

leta να σου ζησει ο παιδαρος και να στε παντα ευτυχισμενοι:)

και γω καπως ετσι φανταζομαι οτι θα νιωθω,θα τον κοιταω και δε θα το πιστευω οτι ειναι δικο μου αυτο το γιαβρι!!!

Ασπασία καλα να περασετε:)

αντε μαιρη μου,με το καλο τη δευτερα,ολα να παν καλα!

βετκατ κι εσυ με το καλο την τριτη:tongue::D

ΤΙΤΗ μου τι καλα που τα λες,να στε παντα καλα και δινεις δυναμη και σε μας,οντως το καφε ιουλιος ειναι στα πανω του αυτο το μηνα:rolleyes:

μαριλινα σου ευχομαι να παν ολα καλα:D

σημερα κοριτσια πηγα στο χωριο μου,οπως καθε σαββατο και τους δηλωσα πως απο δω κι εμπρος θα με επισκεπτονται αυτοι:)

τους προετοιμασα για το ποτε θα ρθουν να με επισκεφτουν,και επισης επειδη το κυλικειο του νοσοκομειου δε λειτουργει,λογω διενεξης των "αρχοντων" μας εδω,τους ειπα νερα φαγητα να χουν απ το σπιτι τους.

γενικα τους προετοιμασα ψυχολογικα-ετσι κανω παντα,προετοιμαζω τους αλλους γιατι καταβαθος με ηρεμει εμενα ψυχολογικα για να μην αγχωνομαι.

λοιπον αυτη η βδομαδα θα ειναι γεματη νεες αφιξεις...

αντε με το καλο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα!!!!!!!! Αύριο μπαίνω και εγώ για να υποδεχτώ τον γιο μου!!!! Δεν το πιστεύω ότι πέρασε ο καιρός και αύριο θα το μεσημέρι θα τον έχω στην αγκαλιά μου!!!!

Λέτα μου να σου ζήσει ο άντρακλας!!!!! 3500 δεν σου είχε πει στον τελευταίο υπέρηχο?

iWgPp3.png

Καλημερα κορίτσια! Mairi μου με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου αύριο!!! :)

Letaki να σου ζήσει και πάλι ο μπέμπαρος!!! :)

Vetkat και Mapolif με το καλό να μπούμε κι εμείς την Τρίτη και να αγκαλιάσουμε επιτέλους τα μωράκια μας!!! :)

RKdwp3.png

καλημερα κοριτσια:)

μαιρη αντε με το καλο με το καλο...αχ ανυπομονω και γω,ολο αυτο σκεφτομαι και δε ξερω τι να κανω να περασουν οι ωρες...

χθες εκοψα και τα μαλλια μου πολυ κοντα,εκτος του οτι πηρε αερα το κεφαλι μου-τα μυαλα μου δε ξερω:)-δε θα με ενοχλουν οταν παιρνω το μπεμπη αγκαλια:)

εχω τοσο καιρο να τα βαψω,ηταν ξανθα και τωρα εχουν σκουρυνει,ενω το φυσικο μου δεν ηταν τοσο σκουρο καστανοξανθη ημουν,αλλα δε ξερω μπορει και λογω εγκυμοσυνης.

κοριτσια ανυπομονω να ρθει η δευτερα!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα,

Leta να σου ζήσει το μωράκι σου κ όσες κοπέλες γεννάτε αυτές τις ημέρες εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Εμείς είχαμε ραντεβού για υπέρηχο κ καρδιοτοκογράφημμα την Πέμπτη 8/7 αλλά μάλλον λόγω απεργιών θα το κάνουμε Παρασκευή!!

Με έχει πιάσει μια ανυπομονησία άλλο πράγμα !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Μαριλίνα και Μαίρη σήμερα είναι η μέρα σας!!! Εύχομαι να ζήσουν τα μωράκια σας, να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!!

vetkat, Jasmini και mapolif με το καλό αύριο να κρατήσετε κι εσείς τα θαυματάκια σας αγκαλιά!!!

Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι γέννησα και δεν μπορούσα να αφήσω από την αγκαλιά μου το καστανομάλλικο αγοράκι μου!!!!! Δεν ήθελα να ξυπνήσω βρε κορίτσια, ή τουλάχιστον ήθελα να ξυπνήσω και να σπάσουν τα νερά!:tongue::lol:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

Οντως απιστευτο συναισθημα,εγω τρχεω εχω κανει την νυχτα μερα η μικρη μου ξυπναει το βρδυ και κοιμαται την μερα οποτε και εγω μαζι της,ανεβασε και ικτερο την κρατησανε δυο μερες στην φωτοθεραπεια την πηρα και μετα ξανανεβασε αντι να πεσει τρελαθηκα!!!!!

Ευτυχως τωρα ολα καλα!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Καλημέρα κορίτσια! Άρχισε η εβδομάδα με τις περισσότερες γέννες μέχρι στιγμής!!! Μαίρη, Μαριλίνα να' ναι πάντα γερά και καλότυχα τα μωράκια σας! Jasmini, Vetkat, Μapolif, εύχομαι με έναν πόνο!!!

Εμείς έχουμε ραντεβού με τον γιατρό την Πέμπτη για να δει τη θέση κλπ και θέλω πολύ να μάθω τί θα μου πει, αν και έχω ΠΗΤ 23/7 ανυπομονώ και γω να γνωρίσω τη μπέμπα μου...Άντε να δούμε...

20-7-2007: Ήρθε το αντράκι μου!

24-7-2010: Kαλώς όρισες μπεμπούλα!

Καλημέρα σε όλες!!! τι ωραία βδομάδα είναι αυτή που αρχισε!!!! Όλη γεμάτη με ροδαλά μωράκια!!!!

Μαριλίνα και Μαίρη να σας ζήσουν τα μωράκια σας, μάλλον τώρα θα τα κρατατε αγκαλίτσα!!!

Jasmini, vetcat & mapolif με το καλό και για εσάς αύριο, με ένα πόνο να βγουν τα ζουζουνάκια!!!!!

Εγώ στο περίμενε ακόμα!!!! Αύριο έχουμε ραντεβού με το γιατρό να μας πει πως πάμε, αν και την βλέπω βολεμένη μέσα την μπουμπού και την αισθάνομαι και ψηλά!!! τι να κάνουμε; υπομονή μέχρι να το αποφασίσει αλλά πολύ ανυπομονησία με έχει πιάσει και μια εξάντληση......ουφ τι τραβάμε κι εμεις οι μανουλίτσες!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα!

Πήγα σήμερα και έκανα καρδιοτοκογράφο και μίλησα λίγο με το γιατρό. Σήμερα μου είπε να φάω ελαφριά και μετά τις 9.00 το βράδυ τίποτα, μετά τις 12 ούτε νερό!!!

Αύριο μπαίνω πρωί πρωί στις 6.30 και κατά τις 8.30 μπαίνω χειρουργείο!!! Οπότε σύντομα θα έχω τα μωράκια μου κι ακόμα δεν το έχω πάρει χαμπάρι!!

Μairi μου αν έχεις γεννήσει ήδη, να σου ζήσει το μπεμπάκι!! Εύχομαι όλα να είναι καλά και να επιστρέψεις σύντομα για νεότερα!!

Φιλάκια σε όλες και με το καλό!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...