Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε? Εγώ τρέχω να τελειώσω τις δουλειές γιατί μάλλον αύριο γεννάμε. Έκανα και τις τελευταίες εξετάσεις σήμερα για τον θυροειδή και αύριο το πρωί θα πάω στον γιατρό κατα τις 9 να με δεί και αν είναι έτοιμος ο μπέμπης θα μπω κατευθείαν αλλιώς Δευτέρα πρωί! Δεν αντέχω άλλη αναβολή! Έπιασαν και οι ζέστες πάλι!

Λετα περιμένουμε νέα!!!!!!

με το καλο μαιρη,να παν ολα καλα και περιμενουμε τα νεα σου!!!

Κι εγώ αύριο θα πάω στις 9.30 να με δει και ή θα μπω να γεννήσω αύριο ή Σάββατο .... θα μάθουμε αύριο!!!! Τρέχω κι εγώ να τακτοποιήσω τις δουλειές μου!!! Άντε με το καλό εύχομαι!!!

Με το καλό κοπέλες Ιουλίου να γίνουμε Μανούλες Ιουλίου!!!!!!!!

επισης jasmini ολα να παν καλα και επισης θα περιμενουμε νεα!

κοριτσια οντως και επισημα ο ιουλης,καλο μηνα να χουμε ε και αυτο το μηνα θα χουμε γεννησει ολες,θα χουμε τα μπεμπεκια μας και γενικα αυτος θα ειναι ο μηνας μας:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρισα κοριτσια!!!

λοιπον το βιοφυσικο προφιλ εδειξε οτι ο μπεμπης ειναι πολυ ευτυχισμενος στην κοιλιτσα μου για αυτο δεν θελει να βγει!!!εφτασε τα 3.500 κιλα και ειναι αρκετα ψηλος!!!τρεφεται μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα αρα μπορουμε να περιμενουμε για καποιο καιρο ακομα!!!ο τραχηλος ομως ειναι ακομα κλειστος!!!

κατα τις 8 θα παμε στη γιατρο και θα μας πει ποσο ακομα θα περιμενουμε!!!θα σας ενημερωσω κοριτσακια!!τουλαχιστον τωρα ησυχασα οτι ολα πανε καλα!!!

σας φιλω προς το παρον

Μπράβο Letaki μια χαρά τα πάει ο μπέμπης σου και έχει καταβολευτεί φαίνεται μέσα στην κοιλίτσα σου! :wink::wink::wink::wink: Θα τον βγάλεις ετοιμο για το νηπιαγωγείο!! :-D:-D:-D:-D

Περιμενουμε να δούμε λοιπόν πότε θα σε προγραμματίσει κι εσένα!!!

RKdwp3.png

κοριτσια αυριο μπαινω για καισαρικη!!!!

11 το πρωι θα με βαλει στο χειρουργειο!!!ο λογος που το κανει αυτο ειναι γιατι ο μπεμπης ειναι τυλιγμενος με το λωρο και στο λαιμο και στον ωμο του(το εδειξε το βιοφυσικο προφιλ). Μου ειπε λοιπον να μπουμε προγραμματισμενα γιατι το μωρο θα ζοριστει στο φυσιολογικο και στο τελος θα κανουμε καισαρικη!!!μαλλον για αυτο δεν εμπεδωθηκε ακομα και μειωσε και τις κινησεις του γιατι ζοριζεται!!!

αυτα τα νεα μου!!!στεναχωρηθηκα λιγο για την καισαρικη αλλα τωρα ειμαι καλα!!!ηθελα να γεννησω φυσιολογικα!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!

Έτρεχα δύο ημέρες και βλέπω προετοιμάζονται πολλές γέννες!!

mairi, Jasmini & leta με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!!

Εγώ τελειώνω με τις τελευταίες λεπτομέρειες, τα τελευταία πλυσίματα της μπέμπας αλλά και του σπιτιού, σκέφτομαι το αντράκι μου που θα το αφήσω με γιαγιά κλπ, και αγχώνομαι!!!

Στο μεταξύ, αυτή την εβδομάδα βρήκαν να τσακωθούν ο άντρας μου με τη μάνα μου... βρήκανε τις μέρες, δεν περιμένανε λίγο λέω εγώ...

Αφήστε που χθες μάλωσα τον γιόκα μου και μετά είχα τύψεις (τελευταίες μας ημέρες μαζί, σκέφτομαι!!!).

Στο μεταξύ, θα μου λείψει και η κοιλιά μου. Το βλέπω, προκαλεί δέος, είναι τεράστια, όλοι κάνουνε στην άκρη!!!

Αχ, εγώ δεν έχω επιλόχειο κατάθλιψη, έχω προγεννετική κατάθλιψη. Φανταστείτε τα ίδια είχα και με τον γιο μου, κι ας ήτανε ο πρώτος μου και ανυπομονούσα να γίνω μανούλα!!

Καλή σας ημέρα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Κι άλλο μπεμπάκι περιμένουμε σήμερα ε???

Λέτα μου με το καλό!!!!!!!!!!! Μην στεναχωριέσαι για την καισαρική, σημασία έχει να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά υγειές!!!!!!! Περιμένουμε νέα σου!!

Καλημέρα μανούλες Ιουλίου!!! Ήρθε ήρθε ο μήνας μας!!! Με το καλό σε όλες!!!

Συνεχίζουν να καταφτάνουν τα μωράκια ε;;;; Μαίρη και Λέτα με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, να είναι γερά κι αυτά και εσείς για να τα φροντίζετε!!!! Θα είστε και επισήμως οι πρώτες μανούλες Ιουλίου!!!!

Λέτα μου μην αγχώνεσαι, σημασία δεν έχει μεγάλη το πως γεννάς, το ξέρω πως οι περισσότερες θέλουμε να έρθουν τα μωράκια φυσιολογικά, κι εγώ αυτό θα ήθελα, σημασία έχει να είναι καλά το μωρουλάκι!!! Κρίμα είναι να ταλαιπωρηθεί μωρέ το μικράκι!!!! Αντε κοπέλα μου μ' ένα πόνο!!!!!!

Εχτές πήγα σε μια συνάντηση για μέλλουσες μαμάδες, ήταν πολύ ωραία το ευχαριστήθηκα! Μας μίλησε η μαία και τα έλεγε πολύ χιουμοριστικά έπεσε πολύ γέλιο!!! Το θέμα είναι πως υποσυνείδητα όλη η συζήτηση για τη γέννα μάλλον με άγχωσε γιατί όλο το βράδυ ήμουν στο νοσοκομείο, όλες γεννούσαν κι εγώ τίποτα, τρελό όνειρο!!!! Ξύπνησα κουρασμένη!!!!:roll:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλέ τι έγινε σήμερα?? Όλες μαζί γράφαμε??

Μαριλίνα κοίτα ξεκουράσου λίγο και ηρέμησε, γιατί η Δευτέρα είναι πολύ κοντάαααα!!!! 3-4 μέρες είναι το νοσοκομείο, θα περάσουν και μετά θα είσαι και με τα δυο σου παιδάκια μαζί!!!

Filiopi εγώ είδα προχθές ότι μου έσπασαν τα νερά, αλλά όπως καταλαβαίνεις τίποτα!

Καλημέρα!!!!! Τελικά εμένα ο μπέμπης καλοπερνάει στην κοιλιά και δεν θέλει να βγεί. Ήταν να μπούμε σήμερα αλλά θα μπούμε Δευτέρα πρωί τελικά! Στεναχωρέθηκα λίγο γιατί είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για σήμερα και ήθελα να δω τον μπέμπη μου.

Λετά μου ετοιμάζεσαι να τον υποδεχτείς???????????? Με το καλό κουκλίτσα και μην ανχώνεσαι!!!!! Εγω προτιμώ την καισαρική!!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αυριο μπαινω για καισαρικη!!!!

11 το πρωι θα με βαλει στο χειρουργειο!!!ο λογος που το κανει αυτο ειναι γιατι ο μπεμπης ειναι τυλιγμενος με το λωρο και στο λαιμο και στον ωμο του(το εδειξε το βιοφυσικο προφιλ). Μου ειπε λοιπον να μπουμε προγραμματισμενα γιατι το μωρο θα ζοριστει στο φυσιολογικο και στο τελος θα κανουμε καισαρικη!!!μαλλον για αυτο δεν εμπεδωθηκε ακομα και μειωσε και τις κινησεις του γιατι ζοριζεται!!!

αυτα τα νεα μου!!!στεναχωρηθηκα λιγο για την καισαρικη αλλα τωρα ειμαι καλα!!!ηθελα να γεννησω φυσιολογικα!!

μολις ειδα το μνμ και η ωρα κοντευει 11.30.μη στεναχωριεσαι,αλλωστε οι μισες νομιζω με καισαρικη παμε τι να κανουμε ειναι για το καλο των μικρων μας.ευχομαι ολα να παν καλα και να κρατησεις το μωρακι σου γρηγορα αγκαλιτσα:)

μαριλινα μου δε ξερεις ειναι το αγχος των ημερων και δε ξερει ο καθενας που να εκτονωθει...

αχ και παλι αχ...

μην ανησυχεις ομως,με το που θα ρθει το μπεμπεκι ολα θα πανε καλυτερα

filliopi τι ωραιο αυτο με τη συζητηση...μακαρι να γινοταν κι εδω κατι τετοιο...

tinaki ωραιο ονειρο:)

κοριτσια καλημερα,

κι εγω επιτελους σημερα ειδα ονειρο οτι γεννησα,και κρατουσα τον μπεμπη μου αγκαλια και ηταν ολα τελεια,ηρθαν ολοι να με δουν και το αστειο ειναι οτι στο κρεβατι του νοσοκομειου,ξαπλωνε και ο αντρας μου διπλα και....κοιμοταν του καλου καιρου:D:D:D

τωρα εξηγηση γιαυτο δε ξερω να δωσω,παντως ο μπεμπης μου χαμογελουσε,ειχε λιγα μαλλακια και γενικα ηταν οτι ποθουσα να ζησω.και οταν ξυπνησα, στεναχωρηθηκα τοσο μα τοσο που ηταν ονειρο βρε κοριτσια που καθομουν στο κρεβατι και το σκεφτομουν για ωρα...

αντε 6-7 μερες μου μειναν...ανυπομονω!!!

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Καλημέρα σε όλες σας μανούλες και μελλοντικές μανούλες!

Σε όσες έχετε ήηδ τα μωράκια σας στην αγκαλιά να σας ζήσουν!!!!!

Και σε μας τις υπόλοιπες με το καλό!

Την Τετάρτη πήγα στο μαιευτήριο και έκανα υπέρηχο. Ο μπέμπης έχει καταβολευτεί εκεί μέσα μου φαίνεται. Είναι αρκετά μεγάλος και ψηλός, 3600 γρ. περίπου (37 εβδομάδων). Αναρωτιέμαι πού θα φτάσει αυτό το παιδί ζωή να έχει! Ακόμα είναι ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί και θα ξαναπάω στις 12/07 για να δούμε και τον τράχηλο. Ανυπομονώ κορίτσια να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και να κουράζομαι από τη συνεχόμενη αυπνία,τις κλοτσιές και τους πόνους στη μέση και τα πόδια. Κοντεύουμε όμως, οπότε λίγο ακόμη υπομονή!

Με το καλό όλες μας να γεννήσουμε γερά και υγειή μωράκια και με όσο το δυνατό λιγότερους πόνους! :D:D

Καλημέρα κι από μένα μανούλες Ιουλίου!!!

Πήγα κι εγώ στο γιατρό και κλείσαμε ραντεβού! Τετάρτη γεννάμε επιτέλους!!

Κι εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου έλεγε για αύριο, αλλά....

Τι να κάνουμε? Υπομονή μαζί με όλα τα δύσκολα που περνάμε τελευταίες μέρες (δυσκολία στον ύπνο, στο περπάτημα κτλ.)

Εύχομαι με το καλό στην mairi και την Μαριλίνα που είναι πριν από εμένα και να ζήσει το μπεμπάκι της letas που υπολογίζω βάση ώρας θα έχει ήδη γεννηθεί!!! :) :) :)

RKdwp3.png

Lineal σου εύχομαι το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα σύντομα και όλα να κυλήσουν τόσο όμορφα όσο είδες στο όνειρο σου!!!

Με το καλό σε όλες τις μανουλίτσες που περιμένουν να γνωρίσουν τα μωράκια τους την βδομάδα που μας έρχεται!!!!

Ελεάννα εμείς υπομονή... από τις τελευταίες του μήνα είμαστε! Την Τρίτη έχω εγώ ραντεβού να δούμε την μπουμπού και τον τράχηλο και γενικά πως πορεύεται το πράγμα.....:mrgreen:

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...