Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε?

Ασπασία μου φαίνεται θα φτιάξουμε νέο cafe, οι τελευταίες του Ιουλίου, χαχαχα!! Κοίτα ξανα τις ημερομηνίες που έχεις βάλει για το τικεράκι σου, γιατί με ΠΗΤ 25/07, σίγουρα δεν είναι σωστά.

Σήμερα θέλω να πλύνω το αμάξι μέσα-έξω(είναι χάλια!!) και η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαριέμαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές! Με το καλό σε όλες!

Barbie, με πρόλαβες τελικά, να σου ζήσει κοπέλα μου! Θα κάνουμε μαζί γενέθλια!!! 1:15 το μεσημέρι γεννηθήκαμε εμείς, 2400 κοπελάρα :-D

Γυρίσαμε σπίτι εχθές, και θα μπω σε λίγο να σας γράψω τις λεπτομέρειες, ελπίζω να προλάβω....πάω να ταίσω και επιστρέφω, ξύπνησε

HVlOp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!προσπαθω να αποβαλλω το αγχος μου για το τι θα γινει απο εδω και περα!!!θα παω αυριο στην γιατρο και βλεπουμε!!!

mairi αντε με το καλο και με ενα πονο!!!θα περιμενουμε νεα σου!!!!

ευτυχως που κανει καλο καιρο!!!με την πολλη ζεστη και με αυτη την κοιλια θα ειχα φρικαρει!!!!και απο αυριο περιμενουμε και βροχες οποτε δεν διαμαρτυρομαι καθολου ειμαι μια χαρα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρό και την Παρασκευή γεννάμε!!!!!!!!!!!

αντε μαιρακη με το καλο,να πανε ολα καλα:D

tinaki ασπασια υπομονη,θα ειστε απο τις τελευταιες αλλα θα αξιζει ο κοπος,καλυτερα να ωριμασουν τα μπεμπεκια μεσα!

λετακι να πω υπομονη και σε σενα;ευτυχως εχει οντως δροσια,αν και σημερα εγω ζεσταθηκα παλι.

σημερα εφερα κοπελα και εκανα την τελευταια μου αποτριχωση πριν τη γεννα -μπικινι-ποδια-και στο μπικινι με εκανε με ενα μειγμα ζαχαρης νερου μελιου που το φερνει απο ιταλια και ειλικρινα 2η φορα ηταν η αποτριχωση και δε πονεσα τοσο οσο την πρωτη,δηλ ηταν υποφερτος ο πονος και μετα ουτε ενιωσα καθολου σα συγκαμενη και καθαρισα απολυτα μπορω να πω...δηλαδη δεν εχω λογια.αυτο με ειπε ειναι αποκλειστικα απο αγνα υλικα,μεχρι που μπορεις να το φας και ωμο και οπως καταλαβαινετε ενθουσιαστηκα γιαυτο σας το λεω τωρα.

αυτο ειναι ειδικο για κοντες τριχες και ειναι σουπερ...ελπιζω να μη χρειαστει να με βαλουν ξυραφι στο νοσοκομειο:confused:

κατα ταλλα ολα καλα,τη δευτερα πηγα στην ενδοκρινολογο,με ειπε μετα τη γεννα δε ξανακανω ινσουλινη-γιουπι!!!-και μπορω να φαω γλυκο.

επισης τα χαπακια του θυροειδη θα τα παιρνω κανονικα καθε μερα ενα αλλα τωρα καθε κυριακη δε θα παιρνω καθολου-επισης γιουπι!!!.

εκανα και καρδιοτοκογραφο,ο μπεμπης κλωτσαει και παρακλωτσαει:)

ειμαι πολυ χαρουμενη και ανυπομονω την αλλη πεμπτη που θα μπω στο νοσοκομειο να γεννησω,εκτος αν γεννησω τη παρασκευη,γιατι ενδεχεται τη πεμπτη να με κανουν πρωτα εξετασεις πριν τη καισαρικη.

σκεφτομουν να παρω το λαπτοπακι μου στο νοσοκομειο,αλλα μετα σκεφτηκα πως ασε καλυτερα γιατι τοσα γινονται...θα χω ιντερνετ-ελπιζω στο κινητο,αν και ειναι δυσκολο να μπαινω στο φορουμ απαυτο,με μπερδευει.

τεσπα,θα δω τι θα κανω.

λοιπον κοριτσια πολλα ειπα,σας χαιρετω,καλω μεσημερι,

nala μου να χαιρεσαι το μπεμπεκακι σου και περιμενουμε νεα κι αλλα νεα:tongue:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Γεια σας κορίτσια

πώς είστε??

Πέρασε ο καιρός κ κάθε μέρα όλο κ από κάποιο ευχάριστο νέο έχουμε έτσι??

Barbie και Delsop να σας ζήσουν τα μωράκια σας :-)

Mairi με το καλό την Παρασκευή κ εσύ :-)

Σήμερα πήγα κ εγώ στη γιατρό όπου μου είπε να πάω πάλι σε μία εβδομάδα για υπέρηχο κ καρδιοτοκογράφημμα. Μέχρι να γεννήσω θα με βλέπει κάθε βδομάδα. Γεννάω την 38η εβδομάδα (λόγω 2ης καισαρικής) πάλι με καισαρική βεβαίως βεβαίως.....Οπότε ορίσαμε ημερομηνία (με την πιθανότητα να αλλάξει βεβαια) για τις 23 Ιουλίου (μετά κ από δική μου επιθυμία διότι 23 είναι Παρασκευή κ θα μπορώ να έχω όλο το 3ήμερο-κ τις νύχτες- τον σύζυγο παρέα). Δεν χρειάζεται να μπώ μία μέρα πιο πριν για προετοιμασία εκτός αν το ήθελα (της είπα ότι δεν το ήθελα).

Α!! Ευτυχώς βρήκα κ κρεβάτι για το κοριτσάκι μου (από τη Neoset) οπότε έφυγε αυτό το άγχος :-) Μακάρι να έφευγε κ το άγχος της γέννας το οποίο καλά κρατεί αλλά ευτυχώς η διάθεσή μου παραμένει ανεβασμένη :-)

Πολλά φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές! Με το καλό σε όλες!

Barbie, με πρόλαβες τελικά, να σου ζήσει κοπέλα μου! Θα κάνουμε μαζί γενέθλια!!! 1:15 το μεσημέρι γεννηθήκαμε εμείς, 2400 κοπελάρα :-D

Γυρίσαμε σπίτι εχθές, και θα μπω σε λίγο να σας γράψω τις λεπτομέρειες, ελπίζω να προλάβω....πάω να ταίσω και επιστρέφω, ξύπνησε

341398shcjscojkq.gif

Να σας ζησει!!!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλό μήναααααααααα!!!!!!!!!!!!! Έφτασε ο μήνας μας!!!! Επιτέλους!!!!!!

Τώρα όλα τα μωράκια μας, από εδώ και πέρα θα είναι Ιουλίου!!!!

Λετα δεν περιμένουμε τα νέα σου!

Lineal μία βδομάδα έμεινε!

Φιλάκιααα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε? Εγώ τρέχω να τελειώσω τις δουλειές γιατί μάλλον αύριο γεννάμε. Έκανα και τις τελευταίες εξετάσεις σήμερα για τον θυροειδή και αύριο το πρωί θα πάω στον γιατρό κατα τις 9 να με δεί και αν είναι έτοιμος ο μπέμπης θα μπω κατευθείαν αλλιώς Δευτέρα πρωί! Δεν αντέχω άλλη αναβολή! Έπιασαν και οι ζέστες πάλι!

Λετα περιμένουμε νέα!!!!!!

iWgPp3.png

Καλημέρα κι από μένα και καλό μήνα!!!!

Tinaki έχεις δίκιο!! Από εδώ και πέρα...επίσημα μανούλες Ιουλίου!!!!! :) :) :)

Delsop πώς πάει με το μπεμπάκι? Τακτοποιήσου με την ησυχία σου και μόλις μπορέσεις μπες να μας πεις τα νέα σου!!

Mairoula θυμάμαι που τις ίδιες μέρες μάθαμε για την εγκυμοσύνη μας και τώρα φτάσαμε στο τέλος!!! Κι εγώ αύριο θα πάω στις 9.30 να με δει και ή θα μπω να γεννήσω αύριο ή Σάββατο .... θα μάθουμε αύριο!!!! Τρέχω κι εγώ να τακτοποιήσω τις δουλειές μου!!! Άντε με το καλό εύχομαι!!!

Με το καλό κοπέλες Ιουλίου να γίνουμε Μανούλες Ιουλίου!!!!!!!!

RKdwp3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ - 2400γρ.

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Μαριλίνα 05/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Πω πω, από εδώ και πέρα θα έχουμε συνέχεια γέννες!!!!!!!!

Μαίρη και Jasmini με το καλό!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και αύριο να κρατάτε στην αγκαλία σας τα μωράκια σας!!!

Και μέσα στην άλλη εβδομάδα περιμένουμε κι άλλα μωράκια!!!

γυρισα κοριτσια!!!

λοιπον το βιοφυσικο προφιλ εδειξε οτι ο μπεμπης ειναι πολυ ευτυχισμενος στην κοιλιτσα μου για αυτο δεν θελει να βγει!!!εφτασε τα 3.500 κιλα και ειναι αρκετα ψηλος!!!τρεφεται μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα αρα μπορουμε να περιμενουμε για καποιο καιρο ακομα!!!ο τραχηλος ομως ειναι ακομα κλειστος!!!

κατα τις 8 θα παμε στη γιατρο και θα μας πει ποσο ακομα θα περιμενουμε!!!θα σας ενημερωσω κοριτσακια!!τουλαχιστον τωρα ησυχασα οτι ολα πανε καλα!!!

σας φιλω προς το παρον

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...