Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!

Βλέπω πολλά νεύρα τελευταία...μια απ' τα ίδια!!!!

vetkat κανονικά δεν απαγορεύεται να είναι μέσα ο οποιοσδήποτε στην καισαρική?? Πάντως ακόμα και αν το επιτρέπει ο γιατρός σου, πες του εμπιστευτικά να τους πει ότι απαγορεύεται και ότι το πολύ να επιτρέψει ένα και μόνο άτομο (δηλαδή τον άντρα σου). Να φανεί ως απόφαση δική του, αφού δεν θες να παρεξηγηθείς. Εγώ πάλι ξεκαθάρισα σαφέστατα ότι δεν θέλω απολύτως κανέναν μέσα κι ας χτυπιούνται. Όσο για την ώρα που θα θέλω να θυλάσω, θα τους στέλνω όλους έξω !!!!! Με το καλό να γεννήσεις και να ξέρεις..αν κάποιοι δεν σέβονται την απόφασή σου, να μην σκέφτεσαι εσύ μην παρεξηγηθούν!!

Κι εγώ κορίτσια ετοιμάζομαι. Αύριο έχω γιατρό και πιστεύω πια θα μου πει πότε θα γεννήσω. Είχε πει μέχρι 03/07..για να δούμε τι θα μου πει αύριο!!

Lineal μια από τα ίδια με τις ραγάδες :( να δούμε πώς θα βγούμε του χρόνου στις παραλίες. Βεβαια θα ακολουθήσω μια συνταγή με αυγό που μου είπανε και βλέπουμε..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lineal μια από τα ίδια με τις ραγάδες :( να δούμε πώς θα βγούμε του χρόνου στις παραλίες. Βεβαια θα ακολουθήσω μια συνταγή με αυγό που μου είπανε και βλέπουμε..

για πες τη συνταγη να μαθαινουμε,μιας και εχω μπολικα αυγα απ το χωριο να με χρησιμεψουν και πουθενα:wink:

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

για πες τη συνταγη να μαθαινουμε,μιας και εχω μπολικα αυγα απ το χωριο να με χρησιμεψουν και πουθενα:wink:

http://www.ehow.com/how_4744979_use-whites-rid-stretch-marks.html

Ακολούθησε αυτό το λινκ! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

πωπω ωραια,λεω να το ξεκινησω απο σημερα!!!

ευτυχως του συζυγου δε του αρεσουν τα αυγα και η πεθερα καθε τοσο μας προμηθευει με χωριατικα αυγα της γειτονισσας:)

θενκς:))

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Στο θεμα της καισαρικης. Βαλε μπροστα το γιατρο να πει οχι και μην ασχολεισαι εσυ με τετοια θεματα.

Για το θηλασμο συνενοησουμε τη διπλανη κοπελα στο δωματιο που θα εισαι και με καποιο σημα ν αζηταει εκεινη να βγουν εξω και καλα για ν αθηλασει εκεινη ωστε να μην εχεις διαμαρτυριες ή σχολια τυπου ελα καλε τι ντρεπεσαι δεν πειραζει κλπ...

Στο σπιτι βαλε μπροστα τον αντρα σου και πες πως τηρειται το 40ημερο και δεν δεχεστε επισκεψεις. Οταν εσεις πατε βολτα μονοι σας κανε εκτροπη ή λεγε πως κοιμηζατε το μωρο και δεν το σηκωνατε :-D

Γενικα μην ασχολεισαι με τους άλλους έχεις αλλες προτεραιοτητες...

Για την κοιλια και εγω ακουω πολλα...Η αληθεια ειναι πως μερικες φορες εξαρταται και απο τα ρουχα φαινεται τεραστια και λεω πως ειμαι στις μερες μου...

Για τις βολτες εχω παει παντου με το μωρο μου ακομα και σινεμα. Ενας βασικος λογος ήταν πως δεν ειχαμε κανεναν να μας τον κραταει αλλα και εμεις δεν θελαμε να τον αφησουμε. Ειναι 20 μηνων τωρα και εχουμε παει στο χιονοδρομικο στον Παρνασσο, διακοπες, για μπανια, σε ταβερνες, σινεμα, μπαρακια (καλοκαιρι εξω), γαμους, κλπ. Το προηγουμενο Σ/Κ ειμασταν στο bachelor ενος φιλου σε ενα παραθαλασσιο μπαρακι και φυγαμε στις 3.00 ο μικρος κοιμηθηκε οταν κουραστηε στο καροτσι του.

Σιγουρα δεν μπορεις να πας μπουζουκια ή σε club αλλά δεν σημαινει πως πρεπει να κλειστεις και στο σπιτι ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι και ειναι ανοιχτοι οι χωροι κλπ.

Καλη εβδομαδα!!!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε????

εγω χθες πηγα στην κλινικη και εκανα καρδιοτοκογραφο!!!φανηκαν οι συσπασεις που μου εκανε εκεινη την ωρα αλλα ο τραχηλος ειναι ακομα ψηλα και πισω και με εδιωξαν!!!οι συσπασεις σταματησαν μετα!!!σημερα το πρωι ξυπνησα με ελαφρια πονακια αλλα οχι υπολογισιμα!!!πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!!με βλεπω να καταληγω με προκληση!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Που είστε όλες σήμερα? Εγω το απόγευμα θα πάω στον γιατρό. Ελπίζω να μην αλλάξουμε πάλι ημερομηνία δεν αντέχω!!!!!!

Λέτα υπομονή!!!! Για πρόκληση πότε σου έδωσε τελευταία ημερομηνία?

iWgPp3.png

καλησπέρα μανούλες!!! Τι κάνετε!!!! Χάθηκα πολύ καιρό είχα να μπω, διάβασα όμως τώρα όλα τα νέα!!! Με είχε πιάσει τον τελευταίο καιρό μια υπερένταση.... όλο δουλειές ήθελα να κάνω!!!!

Barbie και Delshop να σας ζήσουν τα μωράκια, με το καλό να γυρίσετε στα σπιτάκια σας!!! Αντε και στις επόμενες με το καλό!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

δεν ξερω μαιρη!!!την πεμπτη που θα παω θα μου πει!!κανονικα τελευταια ημερομηνια ειναι 4/7!!θα δουμε!!!να σου πω ομως την αληθεια δεν θελω να το τραβηξουμε παραπανω!!!φοβαμαι πολυ για το μωρο!!!εχει αρχισει να μειωνει τις κινησεις του!!!με τρωει συνεχεια η αγωνια αν ειναι καλα!!!δεν μπορω να αντεξω για πολλες μερες ετσι!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σας κορίτσια. Επέστρεψα κι εγώ από τον γιατρό όπου έκανα καρδιοτοκογράφο. Έκανα κάποιες συσπασούλες και μου είπε να ξαναπάω να κάνω την Παρασκευή και να κλείσουμε και ραντεβού για τον τοκετό! Άντε να παώ να δούμε πότε θα με βάλει γιατί δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα και ανυπομονώ να δω και τα αγοράκια μου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!! ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!

5xPtp3.png PXs5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Νάλα και πάλι να σας ζήσει!!!

Μαίρη με το καλό την Παρασκευή και με ένα πόνο!!!!!

Λέτα υπομονή, λίγο έμεινε ακόμα...!

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό, ο μικρούλης μας είναι 2422γρ., έχει πάρει θέση και όλα καλά! Βέβαια ο γιατρός πιστεύει ότι θα φάμε όλο το μήνα, αλλά για την ώρα μπορώ να περιμένω... Επόμενο ραντεβού στις 19/07, αν δεν προκύψει τίποτα μέχρι τότε!

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου! Τελευταία και καταϊδρωμένη!!!!!:mrgreen:

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου! Τελευταία και καταϊδρωμένη!!!!!:mrgreen:

Φιλιά σε όλες!!!!!!!!!

Χαχα μονες μας θα μεινουμε στο τελος... και εγω εχω ραντεβου στις 14 και βλεπουμε...Ευτυχως κανει λιγο δροσια και με τη βροχουλα την παλευω λιγακι...

Γιατι το δικο μου tickeraki μου βαζει 7 μερες παραπανω απο εσενα? Ουτε να το σκεφτομαι μια εβδομαδα επιπλεον...

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...