Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

lineal και εγω βαριεμαι πολυ!!!πραγματικα δεν εχω με τι να ασχοληθω μεσα στο σπιτι!!!τωρα ετοιμασα και το φαγητο!!εκανα μακαρονια με κιμα ειναι το αγαπημενο του αντρα μου!!!!

πολυ δυσκολα περναει η μερα!!

εν τω μεταξυ ειδα καφε υγρα πριν απο λιγο και μου κανει εντυπωση!!!χθες στην εξεταση με το δαχτυλο ειχα λιγο αιμα αλλα εκεινη τη στιγμη μετα τιποτα απολυτως !!!τωρα ενα 24ωρο σχεδον μετα ειδα καφε υγρα μαλλον ειναι λογω της εξετασης!!!εσεις τι λετε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λετακι δε θελω να σε αγχωσω γιατι και γω δε ξερω αφου η πρωτη εγκυμοσυνη μου ειναι,αλλα μηπως γεννας;να παιρνες ενα τηλ τον γιατρο σου να ρωτησεις καλυτερα...

βαλτα μακαρονια στο ψυγειοοοοο:)

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μελλουσες και ηδη μανουλες!!

ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑ εχθες στις 6 25 το πρωι το κοριτσακι μου 3100 και 51 ποντους,δεν καταλαβα τιποτα να ναι καλα η επισκληριδιος τωρα ειμαι στην κλινικη και περιμενω να δω την κουκλιτσα μου!!!!!!!

φιλακια πολλαααααα!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Μαριλίνα 05/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Κορίτσια να βάλω και την delshop στην πάνω λίστα ή θα περιμένουμε να μας στείλει κανένα μήνυμα?

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barbie συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ξαφνικό ήταν αυτό????????

Χθες πήγα πάλι στον γιατρό και του μίλησα για τους φόβους μου και ότι σκεφτομαι καισαρική. Μου είπε ότι θα πάμε φυσιολογικά γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος για να πάμε για καισαρική. Αν χρειαστεί εκείνη την ημέρα τότε και μόνο θα μου κάνει καισαρική. Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με αφήσει να ταλαιπωρηθώ!

Ορίσαμε και ημερομηνία 6 Ιουλίου!!!!! Μακριά μου φαίνεται!!!!! Είναι καλά ακόμη ο πλακούντας και το υγρό και λέει ο γιατρός να μείνει και άλλο μέσα να πάρει όσο περισσότερες μέρες απο τον 9ο!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

25/06 :-D Barbie27 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ - 3100γρ.

25/06 :-Ddelshop κοριτσάκι ΙΑΣΩ

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Μαριλίνα 05/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

Μαίρη μου μια χαρά τα νέα σου!! Μπράβο στο γιατρό σου που δεν σε αφήνει να κάνεις καισαρική χωρίς λόγο και περιμένει όσο μπορεί το μωράκι σου!!! Και μην στεναχωριέσαι, τι είναι η 06/07? 10 και σήμερα!!!!!!

Εμένα σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά!!!

Φιλάκια!!

Μαίρη μου μια χαρά τα νέα σου!! Μπράβο στο γιατρό σου που δεν σε αφήνει να κάνεις καισαρική χωρίς λόγο και περιμένει όσο μπορεί το μωράκι σου!!! Και μην στεναχωριέσαι, τι είναι η 06/07? 10 και σήμερα!!!!!!

Εμένα σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά!!!

Φιλάκια!!

Δουλεύεις ακόμη? Πως αντέχεις? Εγ'ω έχω σταματήσει εδώ και καιρό. Το δύσκολο είναι μετά απο Σεπτέμβριο που δεν θα βρίσκω δουλειά!!!!!

iWgPp3.png

Η αλήθεια είναι οτι αν δεν ήθελα να ξεκουραστώ και λίγο πριν γεννήσω, θα μπορούσα να μείνω κι άλλο, αλλά λέω να μαζέψω δυνάμεις!!!!

Δυστυχώς το θέμα της δουλειάς είναι δύσκολο πράγμα πια... Κι εγώ να φανταστείς, ενω μπορώ να πάρω και το εξάμηνο του ΟΑΕΔ μετά, θα πάρω μόνο τους 4 μήνες του ΙΚΑ και την καλοκαιρινή μου άδεια, για να μην δυσαρεστήσω το αφεντικό μου και για να μην αναγκαστούν να με αντικαταστήσουν! Γιατί μετά τι θα κάνω??? Άντε να ξαναβρεις εδώ στην επαρχία πρωινή δουλειά σε γραφείο, με καλές αποδοχές και καλό αφεντικό...

Καλημέρα, καλημέρα!!! Τι ωραία νέα είναι αυτά?????? :) :)

Barbie και Delsop συγχαρητήρια!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και γρήγορα να τα πάρετε σπίτι και να τα χαρείτε!!!

Πόσο πολύ χάρηκα!!!! Μπράβο!!!!

Αχ, πότε είμασταν στις αρχές και τώρα...κάθε μερα έχουμε να συγχαρούμε και κάποια!! Τι ωραία!! :) :) :) :) :) :)

Mairoula γιατί τόσο άγχος? Επισκληρίδιο δεν θα κάνεις με τον φυσιολογικό τοκετό? Ο γιατρός σου πάντως καλά κάνει και δεν αποδέχεται να σε πάει σε εγχείρηση χωρίς να συντρέχει λόγος. Τι καλύτερο από τον φυσιολογικό τοκετό? Κι εγώ αν μπορώ να πάω χωρίς να κινδυνέψουν τα μωρά μου ή να περάσω και τα δύο θα κάνω φυσιολογικό ευχαρίστως! Δεν με φοβίζει η ώρα εκείνη αλλά περισσότερο το μετά. Μ'αρέσει να είμαι ανεξάρτητη και να μην έχω την ανάγκη κανενός και δεν ξέρω αν μπορώ μετά από καισαρική.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...