Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια,

πολλά νέα έχουμε σήμερα!

Μαριλίνα, πολλά πολλά συγχαρητήρια!

Lineal, καλορίζικο το σπιτάκι σας!

nala μου, να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!

barbie και leta, έφτασε η ώρα μάλλον ε? Με το καλό και με έναν πόνο!

Τα δικά μου τώρα, σήμερα πήγαμε ξανα στο γιατρό, η μικρή δεν έχει πάρει βάρος ούτε 2500 δεν είναι, ο πλακούντας έχει γεράσει και..... αύριο γεννάμε!!!!!! Δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα λέει ο γιατρός. Στις 6 το πρωί θα πάμε στο νοσοκομείο, θα μου βάλουν τεχνητούς και βλέπουμε.

Αχ... βρε κορίτσια δεν μπορώ να το πιστέψω οτι έφτασε αυτή η ώρα!!

Φιλιά και θα τα πούμε σε λίγες μέρες!

HVlOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

deslop, έφτασε και για σένα η ώρα καλή μου.προσπάθησε σήμερα να χαλαρώσεις, όσο γίνεται φυσικά, γιατι θα κάνεις πολύυυυ καιρό΄να ξανακοιμηθείς ξένοιαστα. με το καλό κοπέλα μου και θα περιμένουμε νέα σου

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγκυούλες και μανούλες!!! Τι κάνετε;;;; Έχουμε εξελίξεις και γεννητούρια ε;;; Τι ωραία!!!!

delsop έφτασε η ώρα να γεννηθεί το μωράκι σου!!! Με ένα πόνο σου εύχομαι, να το κρατήσεις το μπεμπάκι γρήγορα αγκαλίτσα!!! Και μετά περιμένουμε νέα να μαθαίνουμε τι μας περιμένει!!!!

Leta και εσένα έρχεται το μωράκι, πες μας νέα από το γιατρό!!!! Πάντως έχεις πολύ θετικη σκέψη, μπράβο σου γι αυτό! όντως έτσι είναι, κάθε πόνος μας φέρνει πιο κοντά στο να γνωρίσουμε τα μωράκια μας! Και τι γλυκός πόνος πρέπει να είναι αυτός!!!!

Μαριλίνα κανονίστηκε ο ερχομός του μωρού σου κι εσένα!!! Με ένα πόνο και να γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου να δεις και το άλλο το ζουζούνι, να είστε όλη η οικογένεια πάλι μαζί με το νέο μέλος!!! Μην αγχώνεσαι για το μικρούλι μέρες είναι θα περάσουν γρήγορα και θα βρεθείς ευτυχισμένη με δυο θαυματα στην αγκαλιά!!!

Barbie πες μας και τα δικά σου νέα από το γιατρό!!!! Έρχεται το ζουζούνι;;;;

Αχ βρε κορίτσια ζηλεύω.... θέλω να έρθει κι εμένα η ώρα δεν μπορώ άλλο νομίζω!!! Δεν κοιμάμαι και καθόλου καλά γιατί δεν βολευομαι με την κοιλούμπα και τη ζέστη, αισθάνομαι και τη μπουμπού να ζορίζεται γιατί δεν της έχει μείνει και πολύς χώρος και νομίζω ότι θέλω να γεννήσω τώωωωρα!!!!! Αλλά από την πητ μάλλον θα σας δω όλες να γεννάτε... τελοσπάντων ελπίζω να μην έχει καλοβολευτει μέσα και να μην θέλει να βγεί!!!!

Την παράλλη βδομάδα έχω ραντεβού με το γιατρό... αλλά βρε κορίτσια στον 9ο δεν είναι κάθε βδομάδα οι επισκέψεις στον γυναικολόγο;

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες

μαριλινα αυτη τη βδομαδα τρεχουμε και τρεχουμε και τρεχουμε,απο τον κουζινα,στον πλακατζη,στον ξυλουργο κλπ κλπ...αχ τι τραβαω λιγο πριν τη γεννα...

γιατι απο τοσο πρωι θα πας;

εγω θα παω απο τις 8.30,θα προλαβουν να με ετοιμασουν ή αραγε θα με κρατησουν μια μερα και μετα θα κανουν τη καισαρικη...πρεπει να το ρωτησω οπωσδηποτε

λετακι υπομονη,οτι ειναι να γινει θα γινει.και μενα τελευταια πετρωνει η κοιλια μου ολο και πιο συχνα,νομιζω ειναι συσπασεις,αλλα περνανε,ομως το χω και γω στο μυαλο μου και λεω μακαρι να ηρθε η ωρα,αλλα καλυτερα να γινει οπως τα χουμε κανονισει με το γιατρο.με το καλο να γινουν ολα

μαιρη μου τα πεθερικα τι δουλεια εχουν;;;

εγω θα γεννησω με καισαρικη-αν και θα θελα φυσιολογικοπου ομως δε το κρυβω τον φοβομουν-λογω διαβητη και πρωην υψηλης μυωπιας.

μια φιλη μου που γεννησε προχθες φυσιολογικα με ειπε δε πονεσε καθολου και αυτη φοβοταν πολυ,μεχρι που την επιαναν τα κλαματα στο γιατρο...

σήμερα πήγαμε ξανα στο γιατρό, η μικρή δεν έχει πάρει βάρος ούτε 2500 δεν είναι, ο πλακούντας έχει γεράσει και..... αύριο γεννάμε!!!!!! Δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα λέει ο γιατρός. Στις 6 το πρωί θα πάμε στο νοσοκομείο, θα μου βάλουν τεχνητούς και βλέπουμε.

delsop με το καλο κοπελα μου και ολα να παν καλα!μανουλα ιουνιου λοιπον κι εσυ ε;:D:D:D

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

κι εγω ετσι περιμενα οτι θα ειναι καθε βδομαδα αλλα με ειπε να παω στις 8 που θα γεννησω και οταν τον ρωτησα"δε πρεπει να με ξαναδειτε μεχρι τοτε;"με ειπε "αν θες ελα"και θα κλεισω ραντεβου να με δει για τη παρασκευη 2 ιουνιου...

παντως μου φανηκε περιεργο το γεγονος,αλλα τελος παντων

1zNmp2.png

Τι καλά.. :) έχουμε γεννητούρια πάλι? Κι άλλη μανούλα Ιουνίου ε? Delsop με το καλό εύχομαι και όσο γίνεται να μην ταλαιπωρηθείς και να γυρίσεις σύντομα με το μωράκι σου στο σπίτι!!!

Mairi όπως λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια, αν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά μην το σκέφτεσαι καθόλου, ότι περνάς είναι της ώρας μετά δεν νιώθεις τίποτα, ενώ η εγχείρηση είναι εγχείρηση!

Lineal καλορίζικο το σπιτάκι να το χαρείτε όπως ποθείτε!!

Κι έκλεισα επόμενο ραντεβού με τον γιατρό στις 29/06 Τρίτη για έλεγχο τραχήλου και καρδιοτοκογράφο! Μέχρι της 03/07 γεννάω κι εγώ!

RKdwp3.png

Να σας ρωτήσω κάτι? Έχετε μιλήσει με τον γιατρό καθόλου για την γέννα? Θα πάτε για φυσιολογικά ή καισαρική? Εκτος απο τις δευτερομανούλες που έχουν ήδη μια καισαρική και αναγκαστικά πάνε σε καισαρική και πάλι. Εγω είδα ένα βιντεακι πριν λίγο απο μία φυσιολογική γέννα και φοβήθηκα πολύ! Θέλω να του πω απο μόνη μου για καισαρική αλλά γονείς και πεθερικά φωνάζουν! Θέλουν φυσιολογικά.

Τι βιντεο ειδες καλε? Αν θες ελα να σου δειξω το δικο μου και θα αλλαξεις γνωμη... Για να καταλαβεις τραβαγα ΕΓΩ τον άντρα μου να κποβει τον ομφαλιο λωρο:D και χωρις επισκληριδιο. Ειδικα αν κανεις επισκληριδιο δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οτι εχω ακουσει ενω με την καισαρικη εχεις ενα χειρουργιο, ραμματα κλπ και ενα μωρο αγκαλια ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα. Αν θες οτιδηποτε στειλε μυο pm Να το συζητησουμε...

Τα δικά μου τώρα, σήμερα πήγαμε ξανα στο γιατρό, η μικρή δεν έχει πάρει βάρος ούτε 2500 δεν είναι, ο πλακούντας έχει γεράσει και..... αύριο γεννάμε!!!!!! Δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα λέει ο γιατρός. Στις 6 το πρωί θα πάμε στο νοσοκομείο, θα μου βάλουν τεχνητούς και βλέπουμε.

Φιλιά και θα τα πούμε σε λίγες μέρες!

Αντε με το καλο!!! Τυχερουλα!!!

Θα μεινει τελικα καμμια μανουλα Ιουλιου ή ολες θα ξεγεννησουμε ιουνιο????

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

εχουμε και αλλη γεννα σημερα ε???delsop φανταζομαι τωρα θα εχεις μπει στην διαδικασια οποτε σου ευχομαι με ενα πονο και να εχεις γρηγορα το μωρακι σου αγκαλια!!

barbie με διαστολη 1 σημαινει οτι παρα πολυ συντομα θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια!!!ετοιμασου!!!!!

τα νεα μου λοιπον: χθες που πηγα στην γιατρο με εξετασε απο κατω (παλι πονεσα) και ειδε οτι ο μπεμπης αρχισε να εμπεδωνεται και οτι ο τραχηλος κατεβηκε και μαλακωσε λιγο!!!μου ειπε οτι μαλλον μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας θα γεννησω εκτος και αν μου σπασουν τα νερα νωριτερα!!ο μπεμπης ειναι μια χαρα!!δεν εχει πλεον πολυ χωρο!!!απο οτι καταλαβα μαλλον δεν θα παμε για προκληση θα γινει φυσιολογικα απο μονο του!!!

αυτα τα νεα μου!!!περιμενω πως και πως ποτε θα ερθει η ωρα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια :-)

Πω πώ..................

Σε ποιά μανούλα να πρωτοαπαντήσουμε!! Αυτές οι μέρες είναι γεμάτες από νέα έτσι??

Nala να σου ζήσει το μωράκι σου.

Deslop κ εσύ φαντάζομαι ότι τώρα θα γεννάς οπότε σου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ αν έχεις ήδη γεννήσει να σου ζήσει.

(Ακούω όλα αυτά τα ευχάριστα κ με έχει πιάσει μια ανυπομονησία άλλο πράγμα)!!!!!!!!!!!!!

Leta η ώρα έρχεται κ για εσένα έτσι?? άντε με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε καλά.

Barbie κ εσύ πλησιάζεις, σε 1 βδομαδούλα αν θυμάμαι καλά έτσι?? Με το καλό κ εσύ.

Μαριλίνα μου κατ'αρχήν να σου πώ συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σου...Πλησιάζει η κρίσημη μέρα κ για εσένα έτσι? 5 Ιουλίου, γιατί όμως 1 μέρα πιο πριν?? Το είχα ξανακούσει αυτό αλλά πίστευα ότι ήταν η εξαίρεση. Δλδ δεν μπορούν να μας ετοιμάσουν την ίδια μέρα το πρωί κ μετά να γεννήσουμε?? Την ερχόμενη Τετάρτη έχω γιατρό κ θα ρωτήσω κ εγώ...Αλλά αφού γεννάμε κ οι 2 στο ίδιο μαιευτήριο φαντάζομαι ότι θα μου πεί το ίδιο. Δεν πειράζει κορίτσι μου, τί να κάνουμε, θα περάσουν οι μέρες κ θα είμαστε πάλι όχι μόνο με τα μεγαλύτερα παιδάκια μας αλλά κ με τα μωρά μας :-)

Lineal εύχομαι να χαρείτε το καινούργιο σας σπιτάκι εσύ, ο σύζυξ κ το νέο μέλος της οικογένειας!!!

Mairi κ εγώ συμφωνώ με τις υπόλοιπες κοπέλες ότι αν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά να το προτιμήσεις για πολλούς λόγους. Κ όπως αναφέρθηκε υπάρχει κ η επισκληρίδιος με την οποία (απ'ότι έχω ακούσει) δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Συν το ότι παίρνεις το μπεμπένι αμέσως αγκαλιά κ ότι συνέρχεσαι αμέσως.

Κ εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι τον Ιούλιο θα θέλει να με βλέπει κάθε εβδομάδα. Το επόμενο ραντεβού μας είναι την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα σας γράψω νεότερα. Ευτυχώς κοιμάμαι καλά το βράδυ, μόνο που με έχει πιάσει μια μανία κ όλο με κάτι ασχολούμαι κ δεν πολυξεκουράζομαι. Ίσως το κάνω για να περνάει η ώρα, να αφαιρούμαι κ να μην σκέφτομαι.

Αυτό το Σάββατο αν ο καιρός δεν επιτρέψει μπανάκι, θα πάμε να δούμε για κρεββατι για το μεγαλύτερο κοριτσάκι μου (2 χρονών κ 10 μηνών). Αν δεν πάω τώρα, πότε θα πάω? όταν θα έχω κ το μωράκι?? Μήπως έχετε καμιά ιδέα πού να πάω να κοιτάξω? έχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς αλλά δεν τρελάθηκα με αυτά που είδα.

Νομίζω πως πάλι πολλά έγραψα :-)

Φιλιά κ υπομονή :-)

delsop τωρα θα πω να σε ζησει το μωρακι σου,φανταζομαι θα εχεις γεννησει:)

letaki με το καλο κοπελα μου και σε σενα:)

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες για το σπιτι,η αληθεια ειναι πως ειναι κουραστικο να τρεχω τετοιες μερες,αλλα τουλαχιστον ξεχνιεμαι και περναν οι ωρες,οι μερες...

για την ωρα πινω το φραπεδακι μου,εχω ανοιχτη τη τηλεοραση στη μενεγακη-τραγουδαει η παπαριζου-και σε λιγο θα μαγειρεψω,μαλλον πιπεριες και μελιτζανες με σαλτσα,ακρως καλοκαιρινο φαγητο.

δευτερα εχω ενδοκρινολογο-μαλλον τελευταια φορα που θα παω στην εγκυμοσυνη μου,να δω τι θα με πει για τη δοση του χαπιου και την ινσουλινη που θα παρω μεχρι να γεννησω ή αν χρειαστει και μετα.

εσεις τι μαγειρευετε σημερα;

1zNmp2.png

Καλημέρα!!!

rulia,

εμένα με θέλει μία ημέρα νωρίτερα (και μάλιστα πρωί) για να μου κάνουν εξετάσεις αίματος (κοινώς νηστική) κλπ για να είμαι έτοιμη για την καισαρική την επομένη ημέρα και να την κάνω πρωί πρωί.

Το κρεβατάκι του γιου μου το είχα πάρει από την modeco. Το είχα βρει αρκετά φτηνό και το ήθελα σε κανονικές διαστάσεις και απλό, για να μπορεί να το έχει αρκετά χρόνια, χωρίς να ντρέπεται για περίεργα σχέδια (βλέπε αυτοκινητάκια κλπ) που θα τα είχα πληρώσει και πανάκριβα και για να μην το... κλαίω εγώ έτσι και το ζωγραφίσει κλπ. Επίσης, πήρα να βγαίνει και κρεβάτι από κάτω (εννοείται ότι το στρώμα του κρεβατιού αυτού είναι φθηνό κι απλό) γιατί σκεφτόμουνα τις μέρες που ήταν άρρωστος κι επίσης, τις ημέρες προσαρμογής (ή τεράστιας γκρίνιας) κοιμόμουνα κι εγώ εκεί, αλλά δεν σήκωνα το κρεβάτι κι έτσι δεν ήμασταν δίπλα δίπλα. Επίσης, το βγάζω κάθε βράδυ για να μην πέσει. Έχει και κάγκελο βέβαια.

lineal,

από ότι ξέρω η κουνιάδα + η συνυφάδα που κάνανε διαβήτη κύησης δεν είχανε κανένα πρόβλημα μετά τη γέννα. Η συνυφάδα μου, μάλιστα, στις 10 ημέρες έφτιαξε μπακλαβά!!! Όσο για το μαγείρεμα... μας έδωσε η μάνα μου εχθές κανελόνια κι έτσι το μαγείρεμα μας τελείωσε για σήμερα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

κανελλονια μμμμ...μαρεσουν πολυ.

για ακομα μια φορα,εφαγα σα γουρουνι χωρις σταματημο και φυσικα τωρα νιωθω τυψεις...κλασσικα ο εαυτος μου:)

ο μπεμπης ριχνει κλωτσιες,μπουνιες-χτυπα κι αλλο θα ταντεξω-και καλα κανει,ετσι να δινει το παρον να ειμαι ησυχη κι εγω.

βαριεμαι παρα πολυ,δε ξερω τι να κανω.

καμμια ιδεα;

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...