Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μελλουσες και ηδη μανουλες.

οντως απο μανουλες ιουλιου γιναμε μαιου και ιουνιου,αλλα δε πειραζει,καναμε την ανατροπη.

εχει εναν αερα εδω,ολα τα σαρωνει,αλλα οχι παραπονο δε κανω,ειναι τελεια,δροσουλα να υπαρχει και δε με πειραζει καθολου.

λοιπον εχει περασει ακομα μια μερα,τις μετραω αντιστροφα,και μου χουν μεινει 15 μερες:)

συνεχεια αυτο σκεφτομαι.

καπαρωσαμε και το σπιτακι που μας αρεσε,αφου ψαξαμε και ψαξαμε,επιτελους και μεχρι να σαραντησω μας ειπε ο εργολαβος θα χουμε μπει,αρχιζουν ομως αλλες εννοιες αφου τωρα πρεπει να τρεχουμε για πλακακια,κουζινες κλπ κλπ...

ομως δε πειραζει,σκεφτομαι του χρονου τετοια μερα θα μαι αραχτη και θα πινω φραπεδακι στο μπαλκονακι μου με το μπεμπεκι μου-αυτο θα πινει γαλατακι οχι φραπεδακι:)-

σημερα θα παω στο νοσοκομειο να δω μια φιλη μου που γεννησε χθες,με φυσιολογικο τοκετο,και θα παω να δω τους χωρους εκει,να ριξω ενα βλεφαρο που λεμε;)

συγχαρητηρια στη nala για το μωρακι της...

ΤΙΤΗ παλι περισσοτερα ειναι τα αγορακια,τι να γινει,ειναι ο μηνας τους:)

λοιπον κοριτσακια εις το επανιδειν

eNortjKzUjIyNDc2NVCyBlwwFXcCzw,,20.png

1zNmp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε κοριτσια???εμενα με εχει πιασει τρελη γκρινια απο το πρωι!!!απο καναπε σε καναπε παω και δεν μπορω αλλο κουραστηκα!!!!νιωθω τελειως αχρηστη!!!ουτε να παω σουπερ δεν μπορω πλεον μονη μου!!! για να μετακινηθω χρειαζομαι αυτοκινητο!!!!ουφφφφφφφ

nala να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!

lineal καλοριζικο το σπιτακι σας!!!

jasmini και εγω σαν και εσενα περιμενω απο μερα σε μερα αλλα δεν το βλεπω να γινεται!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γειά σε όλες !!!! Τι κάνετε;;;; Τι ωραία δροσιά μας έβγαλε σήμερα!!! Κάθομαι στο γραφείο με ανοικτά παράθυρα και το απολαμβάνω!!! Πρώτη φορά χαίρομαι που βρέχει συνήθως η βροχή μου χαλούσε τη διάθεση.

Μαριλίνα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Δεν υπάρχουν πολλές που συνεχίζουν τις σπουδές παράλληλα με την οικογένεια.... Εγώ δηλαδή δεν νομίζω να μπορούσα, κουράστηκα πολύ και μόνο από τα προπτυχιακά οπότε για μεταπτυχιακά τώρα που έρχεται και η μπέμπα το βλέπω αδύνατο!! Και πάλι μπράβο σου!!!!!

Νala να σου ζήσει το μπουμπουκάκι, να το δεις όπως επιθυμείς!!!!!

Lineal καλορίζικο το σπιτάκι σας, να γεμίσει σύντομα φωνούλες παιδικές ευτυχισμένες ευχομαι!!!!

Με το καλό σε όλες όσες περιμένουν τα ζουζουνάκια από μέρα σε μέρα!!!! Και πολλά φιλιά σε όλες!!!

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπέρα!!!!! Πήγα στον γιατρό σήμερα. ο μπέμπης μου είναι μια χαρά αλλά θα μείνει σίγουρα άλλη μια βδομάδα μέσα στην κοιλίτσα!!!!!!!

Οι πόνοι που έχω είναι συσπάσεις μου είπε ο γιατρός. Μακάρι να μου έλεγε να πήγαινα και αύριο να γεννήσω!

iWgPp3.png

Καλησπέρα μανούλες.Τι κάνετε; Προσωπικά έχω βαρεθεί να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι. Περιμένω εναγωνίως να πάω την Τετάρτη στο γιατρό να δω πως θα είναι ο μπέμπης. Όσο για τον ύπνο τον έχω ξεχάσει εδώ και πάνω από ένα μήνα.Κοιμάμαι 3-4 ώρες μόνο το βράδυ και αυτές με διαλλείματα. Μου κάνει προπόνηση φαίνεται ο μπεμπούλης για το τι θ'ακολουθήσει μετά τη γέννησή του! Δεν πειράζει. Χαλάλι του!

Υ.Γ. Μαριλίνα συγχαρητήρια και εις ανώτερα! Είσαι άξια θαυμασμού!

Διαφημίσεις

γειά σας και απο εμας!!!

Τι ωραια δροσια ειναι αυτη! Επιτελους κοιμηθηκα...

Nala να σου ζησει και εσενα!!!

Πολλά φιλια στις κοιλιτσες σας!

Τα καλυτερα έρχονται...

USQXp2.png25G9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!

Nala,

να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Lineal,

καλορίζικο το σπιτάκι σου!! Κοιτάχτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι αυτές τις 15 μέρες, γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολα!!

Τίτη,

πες μας και τι γίνεται μεταξύ πρώτης και δεύτερης... να πάρουμε μία γεύση κι εμείς οι δευτερομανούλες...

Αχ, σήμερα πάω στον γιατρό και θα κανονίσουμε υποθέτω την οριστική ημερομηνία!! Δεν αντέχω!!

Εχθές κοιμήθηκα χάλια (πρώτη φορά σε δύο εγκυμοσύνες που δεν κοιμόμουνα καλά) και νιώθω ότι πλέον οι αντοχές μου έχουν πέσει αρκετά. Ευτυχώς μένει στην πολυκατοικία μία πολύ κολλητή μου, την οποία λατρεύει ο γιος μου και με βοηθάει όπως μπορεί!!!

Σήμερα λέω να φτιάξω και βαλίτσα, γιατί αλλιώς βλέπω να μου την φτιάχουν οι άλλοι...

Θα μπω μετά να σας πω τι είπε ο γιατρός!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

δεν κοιμηθηκα πολυ καλα χθες!!!κατα τις 3.30 με πιασαν πολυ εντονοι πονοι περιοδου που με ξυπνησαν!!!!δεν πανικοβληθηκα καθολου!!παρακαλουσα απο μεσα μου να εχει ξεκινησει η διαδικασια!!!περασαν 2 ωρες ομως και μετα εξαφανιστηκαν!!να σας πω την αληθεια λιγο απογοητευτηκα!!!

σημερα θα παω και εγω στην γιατρο!!αντε να δω τι θα μου πει!!!μακαρι να εχει μαλακωσει ο τραχηλος μου!!!!

ευτυχως σημερα εχω και παρεα!!!εμεινε ο αντρας μου σπιτι για να διαβασει για το μεταπτυχιακο!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Μαριλινα συγχαρητηρια!

Λινεαλ με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας!!!

Ναλα να σου ζησει το μπεμπουλινι σου!!

Λεταμου αυτα τα πονακια ειναι καλα,εγω πηγα ξανα εχθες για καρδιο/γραφο εχω κανονικες συσπασεις γεννας και ο τραχηλος μου εφτασε σχεδον διαστολη 1 τι εννοει δεν πολυκαταβα..

Σημερα το απογευμα θα παω στη γιατρο μου να δουμε το βαρος του μωρου και ξανα τον τραχηλο!!!

Ειμαι ξυπνια απο τις 3 το βραδυ και με ποναει το κεφαλι μου τωρα,με επιασαν οι πονοι και ξυπνησα που να κοιμηθω δεν σταματουσαν.....

Αυτα απο μενα κοριτσια μου καλη συνεχεια!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!! Τι κάνετε?

Nala να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Lineal με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας μαζι με το μπεμπάκι!!!

Μαριλινα πήγες στον γιατρό? Τι σου είπε?

Leta εσύ πήγες στον γιατρό? Ξεκίνησαν οι πόνοι? Σε βλέπω μέχρι τέλος της βδομάδας να γεννάς.

Barbie και εσυ έτοιμη για γέννα?

Περιμένουμε νέα απο πολλές σήμερα!

Να σας ρωτήσω κάτι? Έχετε μιλήσει με τον γιατρό καθόλου για την γέννα? Θα πάτε για φυσιολογικά ή καισαρική? Εκτος απο τις δευτερομανούλες που έχουν ήδη μια καισαρική και αναγκαστικά πάνε σε καισαρική και πάλι. Εγω είδα ένα βιντεακι πριν λίγο απο μία φυσιολογική γέννα και φοβήθηκα πολύ! Θέλω να του πω απο μόνη μου για καισαρική αλλά γονείς και πεθερικά φωνάζουν! Θέλουν φυσιολογικά.

iWgPp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

barbie σε βλέπω για μανούλα Ιουνίου κι εσένα!!!

leta800 λες κι εσύ;

Λοιπόν, κλείσαμε ημερομηνία: 5 Ιουλίου θα κάνω την καισαρική!!

Θα μπω από τις 4 και μάλιστα το πρωί (γκρρρρρ) για να μου πάρουν αίμα κλπ και να είμαι έτοιμη για την αναισθησιολόγο.

Αχ, σκέφτομαι τον μικρό μου που δεν θα τον δω για τόσες μέρες και αγχώνομαι!!! Κι αυτή η Κυριακή που θα είμαι στο νοσοκομείο έγκυος... θα φρικάρω, το ξέρω!!! Δηλαδή, τώρα περνάω πολύ ωραία, έχω συνηθίσει δε με χαλάει να μείνει κι άλλο μέσα (είμαι τρελλή, το ξέρω)!!!

mairi,

ξέρω κι άλλες μανούλες που κάνανε καισαρική από προσωπική τους επιλογή. Συζήτησέ το με τον γιατρό σου, αλλά από όσες εμπειρίες έχω ακούσει, είναι πολύ όμορφη η φυσιολογική γέννα. Όσο για τους πόνους και την ταλαιπωρία... για αυτό υπάρχει η άγια επισκληρίδιος!!! Θα σου πρότεινα να συζητήσεις με τον γιατρό σου και... όπως έρθουν τα πράγματα!!! Μην ανησυχείς... όλα θα βγούνε από τη φωλίτσα τους και θα τα πάρουμε αγκαλίτσα!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

κοριτσια ακομα δεν πηγα στην γιατρο 20.00 εχω ραντεβου!!!δεν ξερω αν θα γεννησω συντομα θα μου πει φανταζομαι!!!παντως οι πονοι που με πιασαν το βραδυ με ξαναπιασαν για καμια ωρα το μεσημερι και ηταν αρκετα εντονοι!!τωρα εχω πονους αλλα ειναι ηπιοι!!!ποιος ξερει????

μαιρη αν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα γιατι να μην το κανεις???οπως λεει και η μαριλινα υπαρχει και η επισκληριδιος!!!σου το λεω εγω που και να με τσιμπησει καποιος τσιριζω!!!δεν ανεχομαι καθολου τον πονο και ομως αμα μπορω θελω να γεννησω φυσιολογικα!!προς το παρον οτι πονο εχω ακομα και εντονο δεν το δινω σημασια!!!σκεφτομαι το σκοπο μου!!!οτι με καθε πονο πλησιαζει και η ωρα να παρω αγκαλια το μωρο μου!!!!ασε που με το που θα δεις το μωρο θα τα ξεχασεις ολα!!

μαριλινα με το καλο και εσυ πλησιαζει η ωρα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

25/05 :-D stellini 2 αγοράκια ίσως ΙΑΣΩ - 1800γρ. και 1900γρ.

29/05 :-DΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ αγοράκι ΙΑΣΩ

11/06 :D ΤΙΤΗ κοριτσάκι ΓΑΙΑ - 2890γρ.

14/06 :-Dnala αγοράκι ΜΗΤΕΡΑ - 2820γρ.

leta800 04/07 αγοράκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Μαριλίνα 05/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

mapolif 06/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ηλιάννα 08/07 αγοράκι ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Lineal 08/07 αγορακι Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

delshop 09/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Korina 10/07 αγορακι ΙΑΣΩ

mairi1983 12/07 αγοράκι Τρίκαλα

petze 18/07 αγορακι ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evi26 22/07 κοριτσάκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ή ΛΗΤΩ

Barbie27 22/07 κοριτσάκι ΓΕΝΕΣΙΣ

Ελεάννα 22/07 αγοράκι ΕΛΕΝΑ

carrie 23/07 κοριτσάκι ΙΑΣΩ

Jasmini 24/07 αγοράκι-αγοράκι EUROMEDICA

catherine78 24/07 αγοράκι Γενικό Νοσοκομείο Χανίων

vetkat80 24/07 κοριτσάκι Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών

Ασπασια 25/07 αγορακι ΙΑΣΩ- Αγ. Παρασκευή

rulia 25/07 κοριτσάκι ΕΛΕΝΑ

FilioPi 27/07 κοριτσάκι ΜΗΤΕΡΑ

tinaki 29/07 αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 03/08 (20-25/07) αγοράκι ΓΑΙΑ

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...