-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:
Δυστυχώς και αυτό δεν ισχύει. Αποδεδειγμένα πλέον με μελέτες τα σπερματοζωάρια φθίνουν με την ηλικία σε μορφολογίες, βλάβες dfi, διπλασιασμούς κλπ κλπ. Απλα οι γιατροί μας δεν είναι ανδρολόγοι και δεν ασχολούνται οι περισσότεροι. Ευτυχώς έχω χτίσει ένα πολύ καλό team και αυτό με βοηθάει κ εμένα πολύ να ξέρω που βρίσκομαι και δεν πάω στα χαμένα. Με βοηθάει και το υπόβαθρο μου δεν θα πω ψέματα, γι αυτό και έχω ψάξει τόσα πολλά που στις περισσότερες γυναίκες τα ψάχνουν μετά από αποβολές. Η αλήθεια είναι πως πάω με άλλον αέρα αυτή τη φορά. Πολύ πιο ήρεμη και συγκρατημένη, πιο σίγουρη πώς να το πω. Αν δεν είχα κάνει όσα έκανα θα με έτρωγαν τα αν και οι υποθέσεις. Τουλαχιστον δεν χάνω άλλο χρόνο και πάω για έμβρυα, αυτό ψάχνω τα καλά έμβρυα. Ε που θα πάει βρε κορίτσια δεν θα τα βρω; Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι ουσιαστικό που να μου τα χαλάει. Μέχρι και η ΑΜΗ μου για την ηλικία μου είναι απλά μέτρια. Συζητήσαμε και για το εύθραυστο χ αν και την γνώμη μου την είπα στον γιατρό μου αλλά δεν υπάρχουν και ενδείξεις. Θα δω, μπορεί να την κάνω την εξέταση από περιέργεια και μόνο.
Δυστυχώς δεν δικαιούμαι προεμφυτευτικό 🫠 τον έχω ζητήσει από πριν ακόμα κάνω την πρώτη μου ένεση. Το θεωρώ πολύ άδικο που στην Ελλάδα δεν επιτρέπουν τον προεμφυτευτικό σε όλες τις περιπτώσεις ivf.
Μωρε προφανως και φθινουν και τα σπερματοζωαρια, αλλα καλως η κακως στην εμβρυομητρικη δεν τους ενδιαφερει η ηλικια του σπερμαροζωαριου,παρα μονο η ηλικια του ωαριου. αυτο σαφως και εχει καποια λογικη κι αιτιολογια. πιθανοτατα κι αυτο που λενε κι οι εμβρυολογοι σχετικα με το ρολο του σπερματοζωαριου στα αρχικα σταδια της γονιμοποιησης και οχι μετεπειτα. γι αυτο λεω οτι εφοσον υπαρχει στην περιπτωση σας ικανοποιητικος αριθμος σπερματοζωαριων για γονιμοποιησεις και βλαστοκυστες, δεν παιζει να φταιει το σπερμα. στην τελικη 36 χρονων ειναι ο ανθρωπος, οχι 56. σιγουρα θα τα βρεις τα καλα εμβρυα, αυτο σου γραφω και στα δυο μηνυματα κι εκει πρεπει να επικεντρωθεις σε αυτη τη φαση. διεγερση με πρωτοκολο ικανο να σου δωσει εναν καλο αριθμο ωαριων, ωστε να χεις πιο πολλες βλαστοκυστες και εννοειται να ελπιζεις σε αριστες/πολυ καλες. μετα εφοσον ολα ειναι τοσο σωστα ελεγμενα, ειναι πραγματικα θεμα τυχης, αλλα θα εχεις την τυχη με το μερος σου. δεν ξερω αν τα θυμαμαι καλα και ποσα χρονια προσπαθεις μετα την φυσικη συλληψη, αλλα αν εχεις κανει μονο μια ετ και μαλιστα με μετρια εμβρυα, σιγουρα δεν μπορεις να πεις οτι εχεις αξιολογες προσπαθειες για να βγει καποιο συμπερασμα. δηλαδη και στατιστικα να το δεις, επαιζες με μικρες πιθανοτητες. νομιζω εχεις πει οτι στο ειχε αναφερει κι ο γιατρος. θεωρω αν ηταν καλα εμβρυα, ισως να ησουν ηδη εγκυος. επικεντρωσου λοιπον σε αυτο. και πραγματικα να εισαι σιγουρη πως θα βρεθει το ενα το καλο. οσον αφορα τον προεμφυτευτικο, συμφωνω οτι εφοσον στην τελικη εμεις τον πληρωνουμε, θα έπρεπε να δικαιουμαστε να τον κανουμε. θα γλιτωναμε πολυ κοπο. απλα παιζουν απο πισω αλλα κομματια ηθικης και δεοντολογιας, γιατι δεν ξερεις πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο καποιους (πχ επιλογη φυλου κτλ).
-
1
-
-
Cafe Ιούλιος 2010
-
Θέματα
-
- 12.911 απαντήσεις
- 1.304.319 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.281.323 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.865 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.549 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.775 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.911 απαντήσεις
- 1.304.319 εμφανίσεις
-
Ομιλία
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 14 απαντήσεις
- 196 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 151 εμφανίσεις
-
- 149 απαντήσεις
- 15.551 εμφανίσεις
-
- 2.596 απαντήσεις
- 157.350 εμφανίσεις
-
- 1.965 απαντήσεις
- 286.912 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 467 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 2.142 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 9.550 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 52 απαντήσεις
- 5.003 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα