Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

Cafe Ιούλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι μανουλίτσες!

Εμείς είχαμε επίσκεψη από τον doctor. Βρήκε λίγο υγρό στα αυτιά του μικρού και μου είπε να του δώσω aerius για το μπούκωμα για 10 μέρες και αν παρατηρήσω ότι πονάει στα αυτιά θα του ξεκινήσουμε αντιβίωση. Ελπίζω να την γλιτώσουμε.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστείτε την αντιβίωση.

Από βάρος συνεχίζουμε να μην παίρνουμε ιδιαίτερα γραμμάρια.

Ούτε ο Χρηστάκος παίρνει βάρος ιδιαίτερο αλλά μασουλάει όλη την ώρα σχεδόν κάτι!

Αγγελική να σας ζήσει η ανιψούλα!!

Η lineal έχει νεόφερτη ανιψούλα jasmini μου, οπότε οι ευχούλες σου πάνε σε κείνη!

Είμαι καλα αλλα οι εμετοι καλα κρατούν και με έχουν τρελαίνει ...δεν θελω να τρώω τιποτα πλέον...όλα με ενοχλούν....τι να κανουμε θα περάσει και αυτο ελπίζω...

Αφού είναι για καλό σκοπό ξεχνιούνται γρήγορα....

Για τον θηλασμο ο Παιδιατρος αλλα και αρκετοί σύμβουλοι Θηλασμου μου έδωσαν πολλές οδηγίες και συμβουλές αλλα στην πράξη είναι δύσκολα τα πράγματα. Για τον αν θα μειωθεί και ποτέ ακόμα δεν ρώτησα!

Στα λόγια τα πάντα είναι εύκολα, με την ππάξη όμως τι γίνεται???

Εχθές το σκεφτόμουνα με άγχος: όχι τον παιδικό, αλλά την έλλειψη γυναίκας που μου μαγειρεύει... παιδιά δεν την παλεύω ιδιαίτερα: Κόψαμε, βέβαια, τη γυναίκα που καθάριζε, ο άντρας μου βοηθάει αρκετά, και πάλι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα από όσα θέλω... θέλω να περνάω και λίγο χρόνο με τα παιδάκια μου, όχι να τον σπαταλάω σε δουλειές... δλδ του χρόνου που θα υπάρχει και το μαγείρεμα τι θα γίνει;; οεο;;

Μαριλίνα το θέμα δουλειές είναι πονεμένη ιστορία:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πρέπει να αρχίσεις να παραβλέπεις κάποια πράγματα, δεν γίνεται αλλιώς...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μωρε μανουλίτες τι κάνετε; Καλή χρονια σας είπα; Δεν σας είπα! Καλή χρονιά με υγεία πανω απ' όλα και ευτυχισμένες στιγμές!!! Διαβάζω τα νέα σας συχνά αλλά το Κατερινάκι είναι τόσο διεκδικητικό (πως γράφεται αυτό τελοσπάντων) και με τη μαμά και και με το λατοτ που δεν μπορώ να κάνω τίποτα! ΄Όποτε το ανοίγω ακούμε τραγουδάκια!!! Τώρα κοιμάται η ψυχούλα μου και βρήκα ευκαιρία!!!!

Jasmini περαστικά στο νινάκι όλα να πάνε καλά!!! Για τον θηλασμό η δική μου εμπειρία είναι ότι μόλις της έκοψα τελείως το ένα γευμα νομίζω το πρωινό πρώτα άρχισε να συνηδειτοποιεί πως τελειώνει σιγά σιγά αυτή η κατάσταση και άρχισε να λατρευει το μπιμπερό. Αφού τώρα μόλις ξυπνάει φωνάζει γκάλααααα!!!

Letaki υπομονή θα περάσει κι αυτό σιγά σιγά! Για πες μας πως είναι να είσαι έγκυος για δευτερη φορά; Φαντάζομαι πιο κουραστικό. Εγώ ήθελα να κοιμααααμαι φαντάζομαι δεν θα μπορώ να το κάνω στο δεύτερο παιδάκι!!!

Μαριλινα αστα να πάνε με τις δουλειές! Δεν είναι για να σκας όμως! Πιο καλά να περνάς χρόνο με τα παιδάκια σου. Αυτό δεν αναπληρώνεται με τίποτα! Το σπίτι θα ξαναβρωμίσει!!:(

McQxp3.png

I8aip2.png

4YQkp2.png

Καλησπερίζω και έχω ξεραθεί στο γέλιο... τα έχω χάσει τελείως βρε κορίτσια... :) :) Τώρα είδα το τικερ μου. Είπα να το αλλάξω και παρέλειψα να αλλάξω την ημερομηνία γέννησης.... Μάλλον θέλω υποσυνείδητα να γίνω και μανούλα Δεκεμβρίου χαχαχαχα. Το διόρθωσα :)

Επίσης άλλη μια γκάφα είναι οι ευχές... ε, sorry βρε κορίτσια. Απλά όταν γράφω με διακόπτουν ώρες ώρες τα μικρά ή αν είμαι στη δουλειά χτυπάει κανένα τηλέφωνο και ξεχνάω ορισμένες λεπτομέρειες :tongue:

RKdwp3.png

Μαριλίνα για τις δουλειές μην αγχώνεσαι...ο χρόνος φεύγει και αξίζει να τον αφιερώσουμε σε ότι πιό σημαντικό...τα παιδάκια μας. Το σπίτι έρχεται δεύτερο. Εγώ έχω και βοήθεια με το σπίτι αλλά πάλι χάλια γίνεται. Δεν προλαβαίνω. Αν βρω λίγο χρόνο, όταν παίζουν ή κοιμούνται ή τα βλέπει ο μπαμπάς τους, κάνω τα πάνω πάνω...πλύσιμο πιάτων, συμμάζεμα ρούχων, το μπάνιο και ίσως κανένα σκούπισμα. Πολλές φορές να φανταστείς τα μικρά μου βγάζουν τα ρούχα από τις ντουλάπες και αν πρέπει να φύγω εκείνη την ώρα τα ξαναβάζω κουβάρι μέσα και τα φτιάχνω πάλι μόλις μπορέσω.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

σκούπισμα. Πολλές φορές να φανταστείς τα μικρά μου βγάζουν τα ρούχα από τις ντουλάπες και αν πρέπει να φύγω εκείνη την ώρα τα ξαναβάζω κουβάρι μέσα και τα φτιάχνω πάλι μόλις μπορέσω.

Επειδή το είχα δει το όνειρο με τις ντουλάπες και τα συρτάρια από την κόρη μου φρόντισα και πήρα από το jumbo ασφάλιες που δεν επιτρέπουν στους μικρούς μας σίφουνες να τα ανοίγουν και έτσι ησύχασα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας μωρε μανουλίτες τι κάνετε; Καλή χρονια σας είπα; Δεν σας είπα! Καλή χρονιά με υγεία πανω απ' όλα και ευτυχισμένες στιγμές!!! Διαβάζω τα νέα σας συχνά αλλά το Κατερινάκι είναι τόσο διεκδικητικό (πως γράφεται αυτό τελοσπάντων) και με τη μαμά και και με το λατοτ που δεν μπορώ να κάνω τίποτα! ΄Όποτε το ανοίγω ακούμε τραγουδάκια!!! Τώρα κοιμάται η ψυχούλα μου και βρήκα ευκαιρία!!!!

Jasmini περαστικά στο νινάκι όλα να πάνε καλά!!! Για τον θηλασμό η δική μου εμπειρία είναι ότι μόλις της έκοψα τελείως το ένα γευμα νομίζω το πρωινό πρώτα άρχισε να συνηδειτοποιεί πως τελειώνει σιγά σιγά αυτή η κατάσταση και άρχισε να λατρευει το μπιμπερό. Αφού τώρα μόλις ξυπνάει φωνάζει γκάλααααα!!!

Letaki υπομονή θα περάσει κι αυτό σιγά σιγά! Για πες μας πως είναι να είσαι έγκυος για δευτερη φορά; Φαντάζομαι πιο κουραστικό. Εγώ ήθελα να κοιμααααμαι φαντάζομαι δεν θα μπορώ να το κάνω στο δεύτερο παιδάκι!!!

Μαριλινα αστα να πάνε με τις δουλειές! Δεν είναι για να σκας όμως! Πιο καλά να περνάς χρόνο με τα παιδάκια σου. Αυτό δεν αναπληρώνεται με τίποτα! Το σπίτι θα ξαναβρωμίσει!!:(

Εγώ το βρίσκω λίγο άσκοπο να τους μάθω τώρα το μπιμπερό. Όταν ξεκίνησαν να πίνουν νερό ή χυμό τους το έδωσα με εκπαιδευτικό ποτήρι ή καλαμάκι. Τώρα που άλλοι κόβουν το μπιμπερό θα το αρχίσουμε εμείς? Με το ποτήρι πάλι ή το καλαμάκι και να πιούν γάλα, πίνουν πολύ λίγο...20ml το πολύ. Άσε που ενώ τους θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ δεν λένε να βγάλουν τον θηλασμό από το μυαλό τους στο υπόλοιπο της μέρας... έχει μιάμιση εβδομάδα. Πότε θα το συνειδητοποιήσουν?

RKdwp3.png

Επειδή το είχα δει το όνειρο με τις ντουλάπες και τα συρτάρια από την κόρη μου φρόντισα και πήρα από το jumbo ασφάλιες που δεν επιτρέπουν στους μικρούς μας σίφουνες να τα ανοίγουν και έτσι ησύχασα!

Τα δικά μου βγάλανε όλες τις ασφάλειες.... κι εγώ από το jumbo τις είχα πάρει. Είχα βάλει και στις γωνίες για τα έπιπλα και τα τραβούσαν και τα δαγκώνανε και αφού βγάλανε το προστατευτικό ξεκίνησαν να μασουλάνε και τα έπιπλα. Ούτε ο σκύλος μου δεν τα έκανε αυτά... :lol:

RKdwp3.png

Τα δικά μου βγάλανε όλες τις ασφάλειες.... κι εγώ από το jumbo τις είχα πάρει. Είχα βάλει και στις γωνίες για τα έπιπλα και τα τραβούσαν και τα δαγκώνανε και αφού βγάλανε το προστατευτικό ξεκίνησαν να μασουλάνε και τα έπιπλα. Ούτε ο σκύλος μου δεν τα έκανε αυτά... :lol:

Καταφέρανε τα θηρία να βγάλουν τις ασφαλείες των ντουλαπιών??? Κι εμένα ο δικός μου τις γωνίες για τα τραπέζια τις ξεκόλλησε αλλά τις ασφάλιες των ντουλαπιών όχι. Μάλιστα συνήθησε στην ύπαρξη τους κι αν ξεχάστει κάποιο ντουλάπι χωρίς ασφάλεια πάει εκείνος και του την κουμπώνει.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καταφέρανε τα θηρία να βγάλουν τις ασφαλείες των ντουλαπιών??? Κι εμένα ο δικός μου τις γωνίες για τα τραπέζια τις ξεκόλλησε αλλά τις ασφάλιες των ντουλαπιών όχι. Μάλιστα συνήθησε στην ύπαρξη τους κι αν ξεχάστει κάποιο ντουλάπι χωρίς ασφάλεια πάει εκείνος και του την κουμπώνει.

Χαχα σωστός!! ;););)

Τα δικά μου είναι ταρζανάκια. Στην κουζίνα που δεν έχουν βγάλει μερικά, αν ξεχάσω ανοιχτή κάποια, τρέχουν ανοίγουν και ξεκινάνε τις ζουζουνιές....

RKdwp3.png

Εμένα πάλι έχει θέμα και με το πλυντήριο πιάτων. Αν κάνω το λάθος και το ανοίξω ενώ βρίσκομαι στο οπτικό του πεδίο παρατάει ότι κι αν κάνει και έρχεται σφαίρα για να μπει μέσα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εμένα πάλι έχει θέμα και με το πλυντήριο πιάτων. Αν κάνω το λάθος και το ανοίξω ενώ βρίσκομαι στο οπτικό του πεδίο παρατάει ότι κι αν κάνει και έρχεται σφαίρα για να μπει μέσα!

Εμένα μου σβήνουν το στεγνωτήριο αμέσως μόλις εντοπίσουν ότι το άναψα. Μια φορά το βάζω μπρος και παίζανε στο δωμάτιο. Βγαίνω έξω να βγάλω τα σκουπίδια και με παίρνει είδηση ο μικρός. Αρχίζει λοιπόν να τρέχει προς τα έξω να με βρει κλαίγοντας μαμάάάάάάάάάά.... Βλέπει το στεγνωτήριο, σταματάει, γυρνάει πίσω, το κλείνει και ξαναπροχωράει για έξω και συνεχίζοντας... μαμαάάάάάάάάάάάά΄....

Το τι γέλιο έριξα... :)

RKdwp3.png

Βρε τα παιδιά σου κάνουν οικονομία στο ρεύμα. Ακρίβηναν τα τιμολόγια της ΔΕΗ!

:tongue::tongue::tongue: Μήπως όμως άναψε-σβήσε όλη την ώρα και βάζοντας αναγκαστικά από την αρχή το πρόγραμμα 3-4 φορές τελικά πληρώνω περισσότερα?? :confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...