Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια.

Αννα μου φαίνεται λίγο ψηλή η πρώτη ώρα, νομίζω οτι ο δικός μου μικροβιολόγος έχει πιο χαμηλά όρια, αλλά επειδή κάθε μικροβιολογικό κάνει αναλύσεις με δικό του τρόπο αλλάζουν τα όρια. Αφού είσαι εντός ορίων ακόμα και στο πάνω όριο λογικά είσαι εντάξη, αλλά μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου πει τι και πως όπως καταλαβαίνεις. Εύχομαι πραγματικά να μην είναι κάτι και να μην αλλάζεις τη διατροφή σου, αν και με διατροφή απο ότι ξέρω τέτοιες τιμές πέφτουν πολύ. Για τον θυρεοειδή δεν έχω ιδέα.

Θήλαστρο δεν χρειάζεται να πάρετε απο την αρχή εννοείτε.

Λοιπόν να σας εξηγήσω απο αυτά που έχω μάθει και εγώ. Υπάρχουν 2 είδη θηλάστρον τα νοσοκομειακά και τα υπόλοιπα. Τα νοσοκομειακά τα νοικιάζεις γιατί κοστίζουν πάρα πολύ και δεν υπάρχει λόγος να τα αγοράσεις, συνήθως θα τα χρησιμοποιήσεις λιγότερο απο όσο κάνουν. Για τους πρώτους 2 μήνες είναι κατάλληλα μόνο τα νοσοκομειακά τα οποία αν ακολουθήσεις κάποιο πρωτόκολλο μπορούν να σου αυξήσουν την παραγωγή, αν δυσκολευεται να θηλάσει το μωρό ή ακόμα και αν χρειαστεί (μακρυά απο εμάς) να νοσηλευτεί. Ξέρω κοπέλα που χωρίς να γεννήσει παιδί (έκανε με παρένθετη) έκανε επαναγαλακτισμό και τώρα θηλάζει το παιδάκι της.

Επίσης βοηθάνε πάρα πολύ στο να κάνεις "τράπεζα γάλακτος" τους πρώτους μήνες αν είναι να επιστρέψεις στη δουλειά, και θέλεις να συνεχίσεις τον αποκλειστικό θηλασμό, γιατί σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι πολύ γάλα για όταν λείπεις.

Αν δεν χρειαστείτε να κάνεται τράπεζα γάλακτος για οποιονδήποτε λόγω και θέλετε απλά να έχετε λίγο γάλα για να λείψετε 2-3-4 φορές την εβδομάδα για 2-3 ώρες, δηλαδή να έχετε 3 γεύματα στην κατάψυξη, κάνει και το απλό θήλαστρο, αλλά μπορείτε να το πάρετε και αργότερα αν δείτε οτι ο θηλασμός πάει καλά. Θα σας έλεγα σε αυτή την περίπτωση να προτιμήσετε ηλεκτρικό, έχω ακούσει οτι τα χειροκίνητα είναι πολύ δύσκολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τον υγραντήρα. Τα καλοριφέρ συνήθως δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα όπως τα air condition. Αν και εμείς που έχουμε κεντρικό κλιματισμό μια χαρά υγρασία έχουμε στο σπίτι.

Ο υγραντήρας κάνει καλό όταν το μωρό-παιδί έχει μπούκωμα και φλέμματα, ειδικά στον ύπνο. Αν μπορείς να βάλεις και αιθέρια έλαια στον υγραντήρα θα το βοηθήσει όταν είναι άρρωστο, αλλά και πάλι δεν είναι υποχρεωτικό αν έχεις καλή υγρασία στο σπίτι. Προσέξτε όμως μην έχετε υπερβολική υγρασία ή μην την δημιουργήσετε με τον υγραντήρα.

Για τον αποστειρωτή. Εγώ είχα αγοράσει, αλλά να πω οτι τον χρησιμοποίησα?! Τον χρησιμοποίησα αλλά έκαψα τσάμπα ρεύμα. Ο παιδίατρός μου υποστηρίζει οτι αποστείρωση χρειάζεται βαριά μέχρι 4ων μηνών που αρχίζει το μωρό να βάζει τα πάντα στο στόμα του. Μπορείτε να αποστειρώσετε εκτός απο κλασικά μπιμπερό αν δίνεται ξένο, πιπίλες και θήλαστρα αν χρειαστείτε. Εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε ούτε πιπίλα και μπιμπερό μόνο 2 φορές, αηδίαζε με το που έμπαινε η ψεύτικη θηλή στο στόμα της. Αν έχετε κάποια φίλη να σας δανείσει μέχρι να δείτε αν θα τον χρειαστείτε θα ήτανε καλύτερα.

wmb καλά ψώνια αύριο.

Η κόρη μου κοιμήθηκε πριν μισή ωρίτσα. Είχαμε πάει το απόγευμα σε μια φίλη της και χωροπηδάγανε σε ένα μικρό τραμπολίνο που είχε εκεί. Όταν φτάσαμε σπίτι, στις 9.30, παραπονιότανε οτι την πονάνε τα πόδια της, χχαχα.

Εγώ καλά είμαι δεν έχω ηρεμήσει και πολύ σήμερα απο την δουλειά στο σπίτι δουλειές, μετά βόλτα, καλά ήτανε όμως, είχαμε καιρό να την δούμε την φίλη της.

Νομίζω οτι ήρθε η ώρα να πάω και εγώ να ξαπλώσω.

Καλό σας βράδυ.

Καλημέρα κορίτσια και κοιλιτσες!!!

Ελπίζω να κοιμηθηκατε όλες καλά! Εγώ άργησα πολύ να βολευτώ, γύρναγα από εδώ και από εκεί, χοροπηδουσε και η μπέμπα και αντε να κοιμηθώ. Με πήρε ο ύπνος κατά τις 3 και ξύπνησα 8.30 να ετοιμαστώ για δουλειά:(

Anna μίλησες με τον γιατρό για τα αποτελέσματα της καμπύλης;

Καλά να περάσετε σήμερα!!!! Σας φιλώ!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και κοιλιτσες!!!

Ελπίζω να κοιμηθηκατε όλες καλά! Εγώ άργησα πολύ να βολευτώ, γύρναγα από εδώ και από εκεί, χοροπηδουσε και η μπέμπα και αντε να κοιμηθώ. Με πήρε ο ύπνος κατά τις 3 και ξύπνησα 8.30 να ετοιμαστώ για δουλειά:(

Anna μίλησες με τον γιατρό για τα αποτελέσματα της καμπύλης;

Καλά να περάσετε σήμερα!!!! Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Όχι, δεν μίλησα με κανένα γιατρό αλλά τη Δευτέρα έχω ενδοκρινολόγο και θα αποσταλούν και στο γυναικολόγο τα αποτελέσματα(ο γυναικολόγος δεν ήθελε να κάνω καμπύλη αλλά να μετριέμαι μετά από 1 ώρα και να έχω κάτω από 120!!-βασικά αποδεικνύεται σωστός αλλά κι εγώ ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν είναι υπερβολικός).Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα γιατί με τόσες μετρήσεις που έχω κάνει ξέρω περίπου πως θα έχω σε έλεγχο τη διατροφή μου!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κοριτσάκια και κοιλίτσες.

Η κόρη μου το μισό βράδυ παραμίλαγε και φώναζε όχι όχι, μάλλον υπερένταση είχε, σηκώθηκα 3 φορές και άλλες 2 ο άντρας μου για να την ηρεμήσουμε. Κοινώς κοιμήθηκα χάλια, αλλά ευτυχώς είναι λίγα τα βράδια που δεν κοιμάται καλά.

Αννα αφού δεν έχεις θέμα και με τη διατροφή μια χαρά θα είσαι και δεν θα πάρεις και βάρος αν χρειαστεί να κάνεις διατροφή.

Εμείς το ΣΚ θα κάτσουμε μέσα. Τα πεθερικά μου είναι κρυωμένα οπότε γλυτώνουμε τους δρόμους, γιατί μένουν λίγο μακρυά, μπορεί να έρθουν φίλοι και να κάνουμε και καμμιά δουλίτσα στο σπίτι

καλημέρα κοριτσάκια. Που εξαφανιστήκατε καλέ! Καλά είσαστε?

Εμείς καλά, ξυπνήσαμε στις 10, ούτε μπουμπού δεν έλεγε να ξυπνήσει, χαχα.

Θα πάει ο άντρας μου γυμναστήριο, εμείς θα ετομαστούμε και θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό και εκείνος θα έρθει μετά.

Το απόγευμα περιμένουμε τους κουμπάρους μας μάλλον γιατί σήμερα δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, και έχω να κάνω μπόλικες δουλίτσες μετά το φαγητό. Ευτυχώς σήμερα νιώθω πολύ ξεκούραστη, καμμία σχέση με εχτές.

Καλημέρα και καλό μήνα!!!! Καλέ τι αέρας είναι αυτός σήμερα;;;; Και η ατμόσφαιρα χάλια:(

Εμείς θα βγούμε το απόγευμα για φαγητό με φίλους και μέχρι τότε χαλαρά στο σπίτι.

Alexandroula καλά να περάσετε με τους γονείς κι κουμπάρους!!

Φιλιά σε όλες:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες μου και καλό μας μήνα! Έχετε δίκιο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ χάλια. Σκόνη παντού και ο αέρας χτες το βράδυ ήταν το κάτι άλλο. Χτες πήγα επιτέλους κι εγώ για ψώνια και πήρα φανελάκια και φορμάκια για τη μπουμπού. Πήρα βελουτέ για αρχή αλλά όχι πολλά. Πωπω..κορίτσια είναι να τρελαίνεσαι με τα μωρουδιακά, ιδίως τα κοριτσίστικα. Επίσης πήρα 2 κουβερτάκια και δύο σελτεδάκια, σκέτη γλύκα. Α, ναι και δύο σουτιέν θηλασμού. Ήταν σε πολύ καλή προσφορά. Αυτά για αρχή. Είχα πάει με την κουμπάρα μου και μετά πήγαμε και για καφεδάκι. Τέλεια ήταν! Την άλλη εβδομάδα θα πάω με τη μαμά μου για τη συνέχεια! Αύριο έχω το Doppler και περιμένω πώς και πώς! Εμείς σήμερα θα κάτσουμε σπίτι και θα έρθουν οι γονείς μου για φαγητό το μεσημέρι. Κατά τα άλλα ήρεμα και χαλαρά. Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες! Σας φιλώ!

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες μου και καλό μας μήνα! Έχετε δίκιο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ χάλια. Σκόνη παντού και ο αέρας χτες το βράδυ ήταν το κάτι άλλο. Χτες πήγα επιτέλους κι εγώ για ψώνια και πήρα φανελάκια και φορμάκια για τη μπουμπού. Πήρα βελουτέ για αρχή αλλά όχι πολλά. Πωπω..κορίτσια είναι να τρελαίνεσαι με τα μωρουδιακά, ιδίως τα κοριτσίστικα. Επίσης πήρα 2 κουβερτάκια και δύο σελτεδάκια, σκέτη γλύκα. Α, ναι και δύο σουτιέν θηλασμού. Ήταν σε πολύ καλή προσφορά. Αυτά για αρχή. Είχα πάει με την κουμπάρα μου και μετά πήγαμε και για καφεδάκι. Τέλεια ήταν! Την άλλη εβδομάδα θα πάω με τη μαμά μου για τη συνέχεια! Αύριο έχω το Doppler και περιμένω πώς και πώς! Εμείς σήμερα θα κάτσουμε σπίτι και θα έρθουν οι γονείς μου για φαγητό το μεσημέρι. Κατά τα άλλα ήρεμα και χαλαρά. Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες! Σας φιλώ!

Καλοριζικα ολα τα πράγματα!!! Με το καλό να την δείτε αύριο! Περιμένουμε νέα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!! Νέο μέλος κι εγώ , ξέρω πως άργησα λίγο να γράψω αλλά διαβάζω από τον σεπτέμβρη κιόλας που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου ! Εγώ έχω ΠΗΤ 28/4 (υπερηχογραφικά βγαίνει 25/4) και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι , αγοράκι . Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη και περιμένω να σταματήσω τη δουλειά σε 1 μήνα για να κάνω κι εγώ τις αγορές μου ...αν και τα περισσότερα τα έχω ήδη αποφασίσει .

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Καλώς σας βρήκα !!!

Αθήνα μένω και θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ.Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός ! Έχω κάνει κι εγώ όλες τις εξετάσεις και φαίνονται όλα καλά . Γενικότερα το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο μήνα είναι οι καούρες και η παλλινδρόμηση , που παλαιότερα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το στομάχι μου και μου φαίνεται περίεργο..Και ένα πρόβλημα ακόμη , ενώ έχω μπει στον 7ο μήνα κανένας δεν καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος :roll: ..χαχα , η κοιλιά μου είναι πολύ μικρή και φαίνεται απλά σαν να έχω πιεί λίγες μπύρες παραπάνω αν και ο μπέμπης μου είναι αρκετά μεγάλος στις μετρήσεις !!!

SPg9p2.png?MwCuSAEF

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...