Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσακια τι κανετε??georgia ηρεμησε λιγο με τις δουλειες προσπαθησε να ξεκουραζεσε !κοριτσια εμενα μου ειπαν σε 3 μαγαζια με μωρουδιακα πως απριλη και μαιο το μωρο πρεπει να φοραει βελουτε και να μην κρινουμε απο εμας βαζεις λεει το φανελακι απο μεσα το φορμακι απο πανω και ζακετουλα οπως και δηποτε οπως μπυ ειπαν και σκοθφακιψιλο για τα αυτακια τπυς ειναι απαραιτητο και εμεις εφοσον γενναμε απριλη καποιες οπως εγω μπορει και τελος μαρτη τα βελουτε ειναι μια χαρα απλα μην παρετε πολλα!!αννα καλα αποτελεσματα στην καμπυλη εγω τη γλυκοζη δεν την αντεξα ειναι στη κοπελα!!!αλεξανδρουλα συμφωνω μαζι σου απολυτα οσο λιγοτερο χημικα τοσο το καλυτερο οσο για το πλυσημο το θεωρω αυτονοητο οπως το λες ακριβως και ξερετε γιατι ειχα μια συζητηση με τη μαμα μου και μου ελεγε να τον πλενω καθε φορα οπως λες και της ελεγα ελα μωρε υπαρζουν και τα μωρομαντηλα και γυρναει και μου λεει εσενα θα σου αρεσε τωρα καθε φορα που πας στη τουαλετα να καθαριζεσαι με μωρομαντηλο και της λεω οχι!!!εεε???και μου λεει γιατι να αρεσει στο παιδι και να νιωθει ανετα????οσο για τα οσες περιμενετε κοριτσακια προσοχη στα μωρομαντηλα γιατι εχω ακουσει οτι προκαλει τρομερες λοιμωξεις καθως τα κοριτσακια ειναι πιο ευαισθητα!!οσο για τα ρουχα εγω πηρα αρκαδι για πλυντηριο που το επλυνα ολη τη προικα και τα σεντονακια και θα του πλυνω και τα ρουχαλακια...προικα και σεντονια εγω τα επλυνα μεσα στη βδομαδα και χθες τελειωσα το σιδερο!!!!:cool: παντως οσες ξερω με παιδακι αυτη τη sudocream βαζανε λενε ειναι καλη!και εγω εκει προσανατολιζομαι οσο για τον αποστειρωτη ευτυχως θα μας δωσουν οι κουμπαροι γιατι πηγα να δω σε τιμες κυμαινονται.και φρικαρα ενδοεπικοινωνια εγω δεν θελω να παρω γιατι και παλι θα εχω ανασφαλεια οποτε σε μενα δεν θα λειτουργησει!εχετε παρει πανες??ουφ τα ειπα ολα και ηρεμησα!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάνες δεν έχω πάρει, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρεις τι νούμερα θα χρειαστείς στην αρχή. Έχω μόνο 1 μικρό πακετάκι νο1 που μου είχε περισσέψει στην αποθήκη και θα πάρω και 1 μεγάλο (αυτή την οικονομική που λένε όχι την πολύ μικρή) νο1 και 1-2 απο το νο2.

Στην μεγάλη μου νομίζω χρησιμοποιήσαμε 2 πακέτα απο το κάθε νούμερο, γιατί το νο1 είναι 2-5 κιλά και στα 4 κιλά καλό είναι να το αλλάζεις για να μην έχεις διαρροές και το νο2 είναι 3-6 κιλά. Η κόρη μου 5 κιλά ήτανε 1,5 μηνών οπότε σε 5 εβδομάδες πόσα πακέτα μπορεί να χρησιμοποιήσεις. Όμως άλλα μωράκια μπορεί να φτάσουν 5 κιλά 4ων μηνών και άλλα να γεννηθούν κοντά 4 κιλά και να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου το νο1.

Κι εγώ κοριτσια προς το παρον λεω δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω μωρομαντηλα!!Την κρεμα μπορει κι εγω μετα τον χρονο να τη χρησιμοποιησω!Πηρα και οινοπνευμα ασπρο, γαζες, βαμβακι για τον αφαλο που λενε!Α αυτο που θελω να ρωτησω θηλαστρο θα παρετε για αρχη? η θα περιμενετε να δειτε πως παει ο θηλασμος?

ΑΑΑ και κατι ακομα θελω να σας ρωτησω....υγραντηρα θα βαλετε στο δωματιο που θα ναι το μωρο???εγω ουτε ηξερα τι ηταν αυτο και τυχαια επεσε το ματι μου σ ενα φορουμ που ελεγε οτι καλο ειναι να βαζουμε αν δεν εχουμε υγρασια στο σπιτι...Ξερετε τιποτα γι αυτο?

nkr7p2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από μένα. Πωπω...πόσα πράγματα έχετε πάρει. Καλέ κάποιες είστε σχεδόν έτοιμες. Είμαι η μόνη που έχω μείνει τόσο πίσω! Το μόνο που έχω πάρει είναι ένα νυχτικό με κουμπάκια κι ένα ρομπάκι για το μαιευτήριο. Κι αυτά τα πήρα σήμερα! Α, και το καρότσι με το πορτ μπεμπέ. Αύριο θα πάω με την κουμπάρα μου να πάρουμε φορμάκια και φανελάκια. Ήταν να πάμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά έφυγε για εκλογές. Γεννάει κι αυτή Μάρτη αλλά αρχές, οπότε συμβαδίζουμε. Κι αυτή μου είπε για βελουτέ φορμάκια αλλά όχι πολλά. Θέλω να πάρω κι εγώ αποστειρωτή επίσης. Ξέρετε πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές; Επίσης ήθελα να ρωτήσω γιατί το έχω ακούσει από αρκετές μανούλες. Γιατί προτείνουν να ενοικιάσουμε το ηλεκτρικό θήλαστρο; Είναι τόσο πολύ ακριβό; Όσο για τα ρούχα και σε μένα Αρκάδι έχουν προτείνει χωρίς χρήση μαλακτικού.

Να πάρετε επίσης

Καθαρό οινόπνευμα, γάζες και καλό βαμβάκι (ειδικά το βαμβάκι όλο και κάπου θα χρειαστεί).

Εγώ είχα φυσιολογικό ορό σε αμπούλες για μωρά, για μυτούλα, ματάκια.

Πάρτε να έχετε λίγα φακελάκια χαμομήλι και τσάι κλασσικό.

Το χαμομήλι είναι αντισηπτικό και εγώ της καθάριζα τα ματάκια όταν είχε τσίμπες και ο φυσιολογικός ορός δεν έκανε τίποτα. 3-4 φορές χαμομήλι και τέλος.

Με το τσάι μπορείτε να πλύνεται το μωρό σε πωπό-πιπί αν είναι κόκκινο.

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες!! Ευχαριστούμε δευτερομανουλα!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κοριτσια προς το παρον λεω δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω μωρομαντηλα!!Την κρεμα μπορει κι εγω μετα τον χρονο να τη χρησιμοποιησω!Πηρα και οινοπνευμα ασπρο, γαζες, βαμβακι για τον αφαλο που λενε!Α αυτο που θελω να ρωτησω θηλαστρο θα παρετε για αρχη? η θα περιμενετε να δειτε πως παει ο θηλασμος?

ΑΑΑ και κατι ακομα θελω να σας ρωτησω....υγραντηρα θα βαλετε στο δωματιο που θα ναι το μωρο???εγω ουτε ηξερα τι ηταν αυτο και τυχαια επεσε το ματι μου σ ενα φορουμ που ελεγε οτι καλο ειναι να βαζουμε αν δεν εχουμε υγρασια στο σπιτι...Ξερετε τιποτα γι αυτο?

Εγώ για αρχή δεν θα έχω θήλαστρο και όπως είπα οταν το χρειαστώ θα μου το δώσει μια φίλη. Για τον υγραντηρα μου είπαν οτι εάν ανάβεις καλοριφέρ δεν χρειάζεται. Αλλά εάν το σπίτι γενικά έχει πολύ υγρασία καλο ειναι να υπάρχει.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από μένα. Πωπω...πόσα πράγματα έχετε πάρει. Καλέ κάποιες είστε σχεδόν έτοιμες. Είμαι η μόνη που έχω μείνει τόσο πίσω! Το μόνο που έχω πάρει είναι ένα νυχτικό με κουμπάκια κι ένα ρομπάκι για το μαιευτήριο. Κι αυτά τα πήρα σήμερα! Α, και το καρότσι με το πορτ μπεμπέ. Αύριο θα πάω με την κουμπάρα μου να πάρουμε φορμάκια και φανελάκια. Ήταν να πάμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά έφυγε για εκλογές. Γεννάει κι αυτή Μάρτη αλλά αρχές, οπότε συμβαδίζουμε. Κι αυτή μου είπε για βελουτέ φορμάκια αλλά όχι πολλά. Θέλω να πάρω κι εγώ αποστειρωτή επίσης. Ξέρετε πού περίπου κυμαίνονται οι τιμές; Επίσης ήθελα να ρωτήσω γιατί το έχω ακούσει από αρκετές μανούλες. Γιατί προτείνουν να ενοικιάσουμε το ηλεκτρικό θήλαστρο; Είναι τόσο πολύ ακριβό; Όσο για τα ρούχα και σε μένα Αρκάδι έχουν προτείνει χωρίς χρήση μαλακτικού.

Της Avent οι αποστειρωτες ειναι 150-200 ευρώ...πήγαινε τώρα που έχουν έκπτωση %. Τα ηλεκτρικά θηλαστρα λενε οτι είναι πολύ καλύτερα (πιο εύκολα για την μαμά) κάνουν περίπου 120 και του νοσοκομείου ειναι τα καλύτερα!!! Βγάζουν και περισσότερο γάλα. Μια φίλη που νοίκιασε έδινε 100 τον μήνα...πολλά δεν είναι βρε κορίτσια;;; Καλά ψώνια αυριο!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

athinakos απο αυτα που διαβασα....επειδη λενε θα εχουμε αναμμενα καλοριφερ....θα ξερενεται η ατμοσφαιρα...και δε θα εχουμε σωστη υγρασια μεσα στο δωματιο...καπου διαβασα οτι πρεπει να ειναι απο 45%-55% η υγρασια.....αν ειναι παρακατω χρειαζεται υγραντηρας αν ειναι πολυ παρα πανω χρειαζεται αφυγραντηρας...ειναι δυο διαφορετικα...κατι τετοιο σα να καταλαβα...αν καποια ξερει να μου το διευκρυνισει...ας μας πει...

nkr7p2.png

Εμενα μια φιλη μου το νοικιασε 50 ευρω το μηνα...η διαφορα με αυτα του εμποριου απο αυτα που μου ειπε ειναι η δοση γαλακτος που μπορεις να βγαλεις. Με το νοσοκομειακο βγαζεις πολυ περισσοτερη δοση...κατι για διπλη αντληση μου χε αναφερει...και ειδα σ ενα site οτι το νοσοκομειακο κοστιζει πανω απο 900 ευρω να το αγορασεις..το ειδα στο site του anatello.gr στα θηλαστρα στη δευτερη σελιδα....

nkr7p2.png

athinakos απο αυτα που διαβασα....επειδη λενε θα εχουμε αναμμενα καλοριφερ....θα ξερενεται η ατμοσφαιρα...και δε θα εχουμε σωστη υγρασια μεσα στο δωματιο...καπου διαβασα οτι πρεπει να ειναι απο 45%-55% η υγρασια.....αν ειναι παρακατω χρειαζεται υγραντηρας αν ειναι πολυ παρα πανω χρειαζεται αφυγραντηρας...ειναι δυο διαφορετικα...κατι τετοιο σα να καταλαβα...αν καποια ξερει να μου το διευκρυνισει...ας μας πει...

Λοιπόν ο άντρας μου που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και ασχολείται με αυτά, μου είπε ότι είναι ακριβώς όπως τα λες. Εμάς πάντως κανένα ζευγάρι που εχει παιδάκι δεν έχει αγοράσει...τι να πω;;;;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω που ρωτησα τις φιλες μου καμια δεν αγορασε!!!απλα οταν ειδα αρκετα θεματα στο ιντερνετ που αναφερονταν σ' αυτο...αρχισα να αναρωτιεμαι...αλλα μαλλον το βλεπω περιττο εξοδο και χωρις νοημα!

nkr7p2.png

Λοιπόν,τα αποτελέσματα βγήκαν,η καμπύλη ζαχάρου είναι εντός ορίων: νηστείας 75, 1η ώρα 178, δεύτερη ώρα 109...το 178 είναι κοντά στο 180(στο όριο δηλαδή),αλλά δεν είναι και για να κλαίω..ο σίδηρος μένει 34 κι ας παίρνω 2 φορες σίδηρο και captafer μαζί..και η φεριττίνη είναι χαμηλη αλλά πάλι για β' τρίμηνο εγκυμοσύνης οκ.Αυτό που με προβληματίζει είναι η Tsh πριν ένα μήνα είχα 3 και ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε Τ4 62mg,τώρα έχω μόνο 1.4 .Κι αυτό για φυσιολογικό το διαβάζω.Έπρεπε να ανέβει ή να κατέβει?Στις φυσιολογικές τιμές είναι πάλι αλλά για την εγκυμοσύνη δε λέει..

Είχε καμία άλλη τόσο υψηλό ζάχαρο στην 1η ώρα? :roll:Τι οδηγίες πήρε?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κι εγω που ρωτησα τις φιλες μου καμια δεν αγορασε!!!απλα οταν ειδα αρκετα θεματα στο ιντερνετ που αναφερονταν σ' αυτο...αρχισα να αναρωτιεμαι...αλλα μαλλον το βλεπω περιττο εξοδο και χωρις νοημα!

Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε και εμείς!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Λοιπόν,τα αποτελέσματα βγήκαν,η καμπύλη ζαχάρου είναι εντός ορίων: νηστείας 75, 1η ώρα 178, δεύτερη ώρα 109...το 178 είναι κοντά στο 180(στο όριο δηλαδή),αλλά δεν είναι και για να κλαίω..ο σίδηρος μένει 34 κι ας παίρνω 2 φορες σίδηρο και captafer μαζί..και η φεριττίνη είναι χαμηλη αλλά πάλι για β' τρίμηνο εγκυμοσύνης οκ.Αυτό που με προβληματίζει είναι η Tsh πριν ένα μήνα είχα 3 και ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε Τ4 62mg,τώρα έχω μόνο 1.4 .Κι αυτό για φυσιολογικό το διαβάζω.Έπρεπε να ανέβει ή να κατέβει?Στις φυσιολογικές τιμές είναι πάλι αλλά για την εγκυμοσύνη δε λέει..

Είχε καμία άλλη τόσο υψηλό ζάχαρο στην 1η ώρα? :roll:Τι οδηγίες πήρε?

Αννα με ποσα γραμμαρια γλυκοζης εκανες τη καμπυλη;

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...