Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Anna καλά αποτελέσματα εύχομαι!!! Αντε να σου φύγει και αυτό το άγχος!

Alexandroula ρώτα και την δερματολόγο και αποφασίστε.

Σήμερα θα είμαι σπίτι αγκαλιά με την κοιλίτσα όλη μέρα...αλλά αύριο έχω δουλειά:(

Καλή Παρασκευή σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αποτελέσματα Άννα, αλήθεια πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα?

Ναι η μετακόμηση είναι μεγάλο πρόβλημα απο μόνη της, πόσο μάλλον στην εγκυμοσύνη και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Οι μύκητες εμφανίζονται με την αντιβίωση και ειδικά στην εγκυμωσύνη είμαστε 10 φορές πιο ευαίσθητες. Γιαυτό μαζί με την αντιβίωση δίνουν προβιοτικά, εμποδίζουν τους μύκητες. Η θεραπεία, σίγουρα δεν είναι αντιβίωση, μου είχε δώσει την πρώτη φορά ήτανε κάτι κολπικά υπόθετα, δεν θυμάμαι πως τα λέγανε. Μετά δεν κάναμε επανάληψη για να δω αν φύγανε, αλλά τα υγρά που είχα φύγανε. Μετά πήρα αντιβίωση για την αμνιο, οπότε πιθανώς να εμφανίστηκαν απο αυτό, πιθανώς να είχε και ο άντρας μου και να με κόλλησε.

Καλημέρα κοριτσακια. Εγω χτες το βραδυ ήμουν χάλια .Εκατσα όλο το απόγευμα και καθαρισα τον φούρνο και το βράδυ είχα κάτι πονους χαμηλά ειχε γυρίσει και το παιδί με τα ποδια κάτω και ηταν λες και θα εβγαινε.Ηρθε και ο αντρας μου από την δουλεια και αρχισε να φωναζει που εκανα τέτοιες δουλειες. Ευτυχως μετα ξαπλωσα και με άφησαν οι πονοι. Ειπα από σήμερα μόνο τα απαραίτητα. καλωσηρθες φωτεινη - χαρα.Εγω του μπεμπη του εχω παρει 3 βελουτέ, 2 πιο λεπτα , μακρυμάνικα φανελάκια, καλτσακια ,και όλη την προικα του σχεδόν. Επειδη είναι και εποχη δυσκολη δεν ηξερα και εγω τι να παρω.Απο την εμπειρια μου στο πρωτο σιγουρα χρειάζονται 6 -7 φορμακια γιατι εμενα λερωνόταν αλλά τα αγορια να ξερετε λερωνονται πιο συχνα από τα κορίτσια.Και σε λιγο θελω να αρχισω να πλενω και εγω τα ρουχαλάκια και να ετοιμαστω.φιλακια...

Καλημέρα κορίτσια και από μας!!

Καλά αποτελέσματα Άννα με την καμπύλη! Όσο για τη μετακόμιση τι να πω, υπομονή, σημασία έχει το μπεμπάκι και η δική σου υγεία και όλα τα άλλα γίνονται και έπειτα!

Καλώς μας ήρθε Φωτεινή-Χαρά!Με το καλό και το δικό σου μωράκι! Τι καλά, ακόμη και τώρα η παρέα μεγαλώνει!! :)

Κορίτσια και εμείς από ρουχαλάκια νομίζω είμαστε υπερ-καλυμμένοι, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό, δεδομένου ότι όπως όλοι λένε τα νεογέννητα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Μέχρι στιγμής έχω πάνω από 10 κορμάκια με μακρύ μανικάκι, 8 με κοντό, και πήρα και 2 με καβαδουράκι just in case! Τα φορμάκια πρέπει να είναι 8 και αυτά, όλα βαμβακερά εκτός από ένα βελουτέ που της πήρε η μαμά μου τις γιορτές, αλλά νομίζω θα είναι πολύ ζεστό για την άνοιξη, άντε καναδυό φορές να το βάλει αν έχει κρύο, και δύο σετάκια ζακετούλα-παντελονάκι. Επίσης οι πάνες πρέπει να είναι γύρω στις 10 και αυτές, προίκα για το λίκνο και σεντονάκια, κουβερτούλα ισπανική (δε θα χρειαστεί φαντάζομαι όταν γεννηθεί αλλά είναι παιδική έτσι κ αλλιώς), μια λεπτότερη κουβερτούλα (πικέ δεν έχουν βγει ακόμη, προς το καλοκαίρι θα πάρω), πετσετούλες, μπουρνουζάκι, σαλιάρες, πανάκια, καλτσάκια...ουφ, τι άλλο? Επίσης πήραμε μπανιέρα-αλλαξιέρα, κλείσαμε λίκνο και καρότσι. Χτες που πήραμε και τα τελευταία τσέκαρα τη λίστα και νομίζω είμαστε κομπλέ για αρχή, αφού θα έρθουν και διάφορα δώρα. Ξεχναω τίποτα βασικό?? :confused:

TJhAp3.png

Stella έτοιμη είσαι!!! Καλορίζικα όλα! Αποστειρωτη και ενδοεπικοινωνια θα πάρεις; Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί φίλη μας δουλεύει στην Philips και μας πήρε τα Avent με δική της έκπτωση. Θήλαστρο εάν και όταν χρειαστώ θα μου δώσει μια φίλη πάλι Avent. Και εγώ θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να πλένω τα ρούχα και να τα τακτοποιήσω. Κορίτσια περνάει ο καιρός!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Stella έτοιμη είσαι!!! Καλορίζικα όλα! Αποστειρωτη και ενδοεπικοινωνια θα πάρεις; Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί φίλη μας δουλεύει στην Philips και μας πήρε τα Avent με δική της έκπτωση. Θήλαστρο εάν και όταν χρειαστώ θα μου δώσει μια φίλη πάλι Avent. Και εγώ θέλω σιγά σιγά να αρχίσω να πλένω τα ρούχα και να τα τακτοποιήσω. Κορίτσια περνάει ο καιρός!!!!

Ενδοεπικοινωνία με κάμερα θα μου πάρει ο αδερφός της μαμάς μου που ασχολείται με ηλεκτρονικά και ξέρει. Αποστειρωτής είναι το μόνο που μου μένει, γιατί θα ήθελα να δούμε και σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών εκτός από βρεφικών. Θήλαστρο πήρα ένα χειροκίνητο της chicco νομιζω, αλλά μου είπαν ότι δεν κάνουν δουλειά και να νοικιάσω ηλεκτρικό από την medela, αλλά και τζάμπα να πάει αυτό που πήρα, όταν το χρησιμοποιήσω και αν δεν τα καταφέρω, δεν πειράζει, δεν είναι ιδιαίτερο το κόστος.

Αχ πράγματι κοντεύουμε σιγά σιγά!! Και γω από βδομάδα λέω να πάρω απορρυπαντικά (αρκάδι ή προδέρμ, έτσι ??) και να τα ψιλοετοιμάσω!!

TJhAp3.png

Εγώ Αρκάδι θα πάρω και βλέπουμε....και από προϊόντα για το μπάνιο (αφρολουτρα/κρέμες) τι προτείνετε;;;

Athinakos εγω πηρα της mustela αφρολουτρο-σαμπουαν και κρεμα... αλλα εχω ακουσει για κρεμα για την πανα οτι πολυ καλη ειναι της sudocerm. Μου ειχαν στειλει δειγμα..και εχω ενα μικρο βαζακι..

nkr7p2.png

Ενδοεπικοινωνία με κάμερα θα μου πάρει ο αδερφός της μαμάς μου που ασχολείται με ηλεκτρονικά και ξέρει. Αποστειρωτής είναι το μόνο που μου μένει, γιατί θα ήθελα να δούμε και σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών εκτός από βρεφικών. Θήλαστρο πήρα ένα χειροκίνητο της chicco νομιζω, αλλά μου είπαν ότι δεν κάνουν δουλειά και να νοικιάσω ηλεκτρικό από την medela, αλλά και τζάμπα να πάει αυτό που πήρα, όταν το χρησιμοποιήσω και αν δεν τα καταφέρω, δεν πειράζει, δεν είναι ιδιαίτερο το κόστος.

Αχ πράγματι κοντεύουμε σιγά σιγά!! Και γω από βδομάδα λέω να πάρω απορρυπαντικά (αρκάδι ή προδέρμ, έτσι ??) και να τα ψιλοετοιμάσω!!

Εγω Stella πηρα proderm και βλεπω αν με βολεψει...!Μαλλακτικο εσεις θα χρησιμοποιησετε?

nkr7p2.png

Εγω κοριτσια πηρα 8 φορμακια βαμβακερα 0-3... 2 βελουτε(αν και το μετανιωσα) αλλα αν γεννηθει Μαρτιο ισως μου χρειαστουν...πηρα ολη την προικα (σεντονια-πικε κουβερτα-φλις-βελουτε- πανα-σελτεδακι- αλλαξιερα υφασματινη-μπουρνουζι καπα και ολο το σετ της κουνιας) πηρα 8 καλτσακια, πηρα 6 ζιπουνακια με κοντο μανικι 0-3, 3 ζιπουνακια με μακρυ μανικι 0-3 και πηρα και 3 ζιπουνακια 3-6, πηρα σαλιαρες, σκουφακι- παπουτσια αγκαλιας, σκουφακι-γαντακια για το ξυσιμο( αν και απο οτι ακουσα καμια δεν τα χρησιμοποιει) πηρα και 2 ζακετακια..νομιζω ειμαι κομπλε!!!!Κρεβατι-συρταριερα περιμενω να ρθουν....να βαψουμε δωματιο..πηρα και κουρτινες...και μου μειναν κατι μικροπραγματα!!!Αυτα ειναι τα ψωνια μου!Πηρα και αποστειρωτη της chicco και μερικα μπιμπερο γιατι ποτε δεν ξερεις με το θηλασμο πως θα πανε τα πραγματα...

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΕΔΩ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ.))

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ. Κ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ 24/4/15 ΑΓΟΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ?

Καλως ηρθες στην παρεα μας!Με το καλο ρθει και το αγορακι σου!!

nkr7p2.png

Feli και εσύ , μια χαρά από αγορές:D Μαλακτικό μου έχουν πει να μην χρησιμοποιώ, βέβαια απο τα δείγματα chicco έχω 2 μικρά μπουκάλια. Και εγώ για αρχή πήρα 2 μικρά και 2 μεγάλα μπιμπερό και βλέπουμε.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Εγώ κορίτσια μαλακτικό δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Απορρυπαντικό είχα πάρει το προδερμ και με βόλεψε και κάνει πιο μαλακά τα ρούχα απο το δικό μας απορρυπαντικό, με μαλακτικό, οπότε θεωρώ οτι έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται. Δοκίμασα και ariel baby που μου είχανε στείλει δείγμα, αλλά δεν ξέρω δεν με βόλεψε, το βρήκα υπερβολικά παχύρευστο και δεν διαλύεται όλο όταν το βάζω στη θήκη του πλυντηρίου.

Για τις κρέμες θα σας πω το εξής. Καταρχήν ο παιδίατρος μου είχε απαγορεύσει να βάζω ενυδατικές στο παιδί, γιατί παίρνει τσάμπα χημικά και μπορεί να δημιουργήσουν και διάφορα. Η μόνη περίπτωση που έβαλα στην κόρη μου ενυδατική ήτανε το καλοκαίρι μετά τη θάλασσα, αλλά ήτανε 1 χρόνου την πρώτη φορά που πήγαμε.

Για τον πωπό να σας πω την αλήθεια μου, πήρα μια sudocrem αλλά χρησιμοποίησα το μισό βαζάκι τα 2 χρόνια που της έβαζα, και πάλι η μαμά μου της έβαζε συνήθως, εγώ σπάνια. Δεν συγκάηκε ποτέ. Εγώ εφάρμοσα το εξής. Πλύσιμο κάθε φορά που άλλαζα πάνα, στα τσίσα μόνο με νερό, στα κακά και σαπούνι, καλό σκούπισμα και 2-3 λεπτάκια αερισμό να στεγνώσει καλά. Αποφύγεται όσα χημικά μπορείτε.

Μπορείτε στον πωπό να βάζεται χαμομηλόλαδο ή κεραλοιφή αν θέλετε. Α αποφύγετε τα μωρομάντηλα. Τώρα που κάποιες φορές την σκουπίζω με μωρομάντηλο αν πασαλειφτεί στα κακά, κοκκινίζει ο πωπός της και δεν φοράει πάνα. Και αυτό γιατί δεν μπορώ να την πλένω πλέον κάθε φορά.

Να πάρετε επίσης

Καθαρό οινόπνευμα, γάζες και καλό βαμβάκι (ειδικά το βαμβάκι όλο και κάπου θα χρειαστεί).

Εγώ είχα φυσιολογικό ορό σε αμπούλες για μωρά, για μυτούλα, ματάκια.

Πάρτε να έχετε λίγα φακελάκια χαμομήλι και τσάι κλασσικό.

Το χαμομήλι είναι αντισηπτικό και εγώ της καθάριζα τα ματάκια όταν είχε τσίμπες και ο φυσιολογικός ορός δεν έκανε τίποτα. 3-4 φορές χαμομήλι και τέλος.

Με το τσάι μπορείτε να πλύνεται το μωρό σε πωπό-πιπί αν είναι κόκκινο. Ξεκοκκινίζει αμέσως.

ενδοεπικοινωνία δεν πήρα ποτέ απο άποψη. Εν τέλη μόνο 10 μέρες στο χωριό μπορώ να πω οτι μου έλειψε που είχαμε το παιδί επάνω και καθόμασταν στην αυλή.

αποστηρωτή πιθανώς να χρειαστεί ακόμα και αν θηλάζετε, να αποστειρώσετε πιπίλες και θήλαστρο. 2 μπουκαλάκια πήρα και εγώ, τα οποία όμως δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Μετά πήρα άλλα 3 που μπαίνανε στο θήλαστρο που μου ήτανε πιο χρήσιμα πρακτικά και θα τα χρησιμοποιούσα αν καταφέρνανε να την ταϊσουνε απο μπιμπερό που και μόνο που το έβλεπε κόντευε να κάνει εμετό.

α και τώρα που είπα μπιμπερό θυμήθηκα ατάκα κόρης μου εχτές. Έλεγα στον άντρα μου οτι ο φυσικοθεραπευτής μου σύστησε γιόγκα με το που θα γεννήσω, και στις 10 μέρες αν μπορώ. Και του είπα οτι πως θα αφήσω το βρέφος 2-2.30 ώρες, ειδικά αν θηλάζω!! Την μεγάλη μου τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να την αφήσω ούτε μισή ώρα.

Και μου λέει η κόρη μου. "Μην ανησυχείς μαμά, θα είμαστε εμείς εδώ να κρατάμε την μπεμπούλα"!! Με έλιωσε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...