Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε???vaso και εμενα απο την αρχη ο μπεμπης μονο δεξια ειναι οσο για τα κιλα μια απο τα ιδια 11 μεχρι τωρα ο γιατρος μου ειπε να περιοριστουμε σε αλλα 3 μεχρι το τελος και.ολα οκ χανονται!!!αλεξανδρουλα και εγω λεω να ρωτησεις τον γιατρο σου αμα σου δωσει το οκ δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα!αννα ψυχραιμια σε νιωθω απολυτα και εγω μετακομιση ειχα τον προηγουμενο μηνακαι ημουνα στη τσιτα οσο για τα κιλα ηρεμησε δεν τρεχει και κατι αμα παρεις και κανενα παραπανω χανονται μετα!!wmb1 το ιδιο εχω και εγω για να γυρισω πρεπει να βαλω δυναμη στα χερια οσο για τον υπνο αστα εγω σημερα ξυπνησα απο τις 6 30! !!!!εχει αρχισει να με ταλαιπωρει ολο αυτο και δεν ξερω τι να κανω!athinakos εγω πλεον χωρις βοηθεια δεν μπορω να σηκωθω απο πουθενα!!πιστευω ειναι λογω κοιλιας πιο πολυ σε μενα...πιστευω πως και τα 11 κιλα εχουν παει εκει...ευτυχως το δερμα μου ακομα καλα κρατει!!!feli πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα τελεια μπραβο κοριτσι μου!meloula καλως ηρθες στην παρεα μας!αννα τις ενεσεις ποτε θα τις κανεις? Εμεις πηγαμε ψωνισαμε του πηρα 5φορμακια βελουδε 7φανελακια με κοντο μανικακι 2 ζακετες ενα μπουφανακι ψηλο καλτσουλες 2 σκουφακια γαντακια αν χρειαστουν και ενα σετακι παντελονακι μπλουζακι..τα πηρα για 3 μηνων γιατι τα orchestra εχουν μικρη φορμα!!εσεις εχετε ψωνισει τπτ??να ρωτησω και κατι εσεις ποσα θα παρετε??εγω δεν εχω ιδεα ποσα χρειαζομαι!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula εγώ δεν είμαι η κατάλληλη να σου πει πόσα ρουχαλάκια να πάρεις, γιατί τα πήρα όλα από το ίντερνετ απο τα Next και επειδή ηταν οικονομικά το παράκανα και η μικρή έχει ήδη μεγαλύτερη γκαρνταρόμπα και από μένα:tongue: Τώρα οποίος με ρωτάει τι να μου φέρει σαν δώρο τους λέω ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ!!!! Πάντως φίλες με παιδάκια μου έχουν πει για αρχή να έχω 8-10 φορμακια και 8-10 εσωρουχα. Εμείς πέφτουμε και σε περίεργη περίοδο που αλλάζει ο καιρός και εκεί μπερδεύτηκα λιγο...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια θα πάω πριν την επόμενη φυσιοθεραπεία στην γυναικολόγο οπότε θα το συζητήσουμε.

vaso καλώς ήρθες και πάλι και η δικιά μου δεξιά έχει καθήσει τις τελευταίες μέρες τουλάχιστον. Σίγουρα εδώ και 3 μέρες την νιώθω μόνο απο δεξιά και εχτές το απόγευμα προσπαθούσε να στριμωχτεί τόσο πολύ που μου πίεζε έντονα τα πλευρά δεξιά.

Εγώ ευτυχώς κοιμήθηκα και σήμερα. Έκλεισα το ρολόι, έδιωξα τον άντρα μου, του είπα οτι αν καταφέρω θα ξανακοιμηθώ και τελικά ξύπνησα στις 9, με μόνο 1 ξύπνημα το βράδυ, οπότε μπορώ να πω οτι έλιωσα στον ύπνο, χαχα.

αννουλα δεν ξέρω τι έχω πάρει, έχω πάρει εγώ, μου εφερε και η μαμά μου. Δεν ξέρω πάντως το παιδάκι μου πολύ σπάνια λερωνότανε όταν ήτανε μωρό, 1 φορά της είχανε βγει απο την πάνα όταν ήτανε 6 μήνων, οπότε δεν την άλλαζα όλη μέρα φορμάκια. Όμως έχω ακούσει οτι μπορεί να αλλάξεις ένα μωρό 3-4 ή και 5 φορμάκια τη μέρα και για να μην βάζεις κάθε μέρα πλυντήριο ας έχεις τουλάχιστον 10 φορμάκια για μέσα στο σπίτι τουλάχιστον.

Επίσης απο την κόρη μου βρήκα ζακετάκια λεπτά που σίγουρα θα τα φορέσουμε απο πάνω και φανελάκια κοντομάνικα. Καλοκαιρινά τελικά δεν μένουν πολλά, γιατί τα ρουχαλάκια τα πρώτα που έχω είναι τα περισσότερα για νεογέννητο και το καλοκαίρι (καλώς εχόντων των πραγμάτων) η μπουμπού θα είναι τουλάχιστον 2 μηνών, και μέχρι τον σεπτέμβρη 5 μηνών, οπότε δεν θα της κάνουνε αυτά που είναι για νεογέννητο. Όμως έχω σίγουρα αρκετά φορμάκια κοντομάνικα για μέχρι 2 χρονών που φοραγε η μεγάλη μου.

καλτσούλες χρειάζονται οπωσδήποτε, ίσως και κανένα βαμβακερό σκουφάκι.

Εννοειτε θα παρω και αλλα ...τι???μονο με 5 φορμακια θα μεινω??:tongue::tongue::tongue::tongue:αλλα αλλα δεν εχω ιδεα τι αλλα δεν εχω ιδεα τι χρειαζετε!!!για τους υπνοσακους τι γνωμη εχετε??ξερετε τπτ??μολις ξυπνησε κι ο μπεμπης και το εχει ριξει στο τεντωμα!!λιωωωωωωνωωωωωω!!!!::D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΕΔΩ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ.))

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ. Κ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ 24/4/15 ΑΓΟΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ?

Foteini xara καλως ηλθες στη παρεα μας!!με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!!εγω προσωπικα τα εχω παρει σχεδον ολα και περιμεμω να περασει ο καιρος!!!!εσυ εχεις αλλο παιδακι? Το πρωτο σου??πες μας λιγα πραγματα για σενα αν θες!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΣΑΝ ΨΑΡΙ) ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ 10 ΚΙΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΕΧΩ ΗΔΗ 18 ΚΙΛΑ ΣΥΝ ¨))))

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... ΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ.

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ 0-3 ΜΗΝΩΝ Κ ΛΙΓΑ 3-6, ΜΠΑΝΙΕΡΑ, Κ ΠΠΑΑΑΝΝΕΕΕΕΕΣΣΣΣ ΧΑΧΑΧΑΧ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΥΤΟ!

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες foteini.xara!!! Με το κάλο να έρθει το μωράκι!

Και εγώ τα έχω πάρει σχεδόν όλα....εκτός από πάνες...

Με τα κιλά ίσως σε βοηθήσουν οι τελευταίοι μήνες γιατι πολλές λένε ότι νιώθεις τέτοιο φούσκωμα που δεν μπορείς να φας πολύ.

Καλό βράδυ κορίτσια!!!! Παρασκευή αυριοοοοοο!! Η αγαπημένη μου μέρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

foteini.xara καλώς μας ήρθες. Με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να είναι γερό.

Εγώ τα έχω όλα, μιας και είναι το 2ο και ίδιο φύλο, μερικά ρουχαλάκια πήρα για τώρα γιατί θα είναι λίγο διαφορετική εποχή, αλλά όχι πολλά πράγματα. Πήρα και απορρυπαντικό προχτές, μου έφτιαξε και ο αδερφός μου την απλώστρα που είχε χαλάσει (ναι μου την έφερε ο άντρας μου το απόγευμα επιτέλους) και σε 2-3 εβδομάδες θα ξεκινήσω πλύσιμο.

annoula εγώ χρησιμοποίησα πολύ υπνόσακους, ότι θέλεις ρώτα. Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε απο 3 μηνων περίπου που άρχισε να ξεσκεπάζεται η κόρη μου και έβαζε μέχρι το χρόνο αυτούς χωρίς ποδαράκι και μετά αυτούς με ποδαράκι μέχρι τα 2. Μετά κόψαμε την πάνα και το βρήκα δύσκολο να της βάζω ολόσωμο υπνόσακο και να πρέπει να το βγάλει αν θέλει το βράδυ τσίσα. Πάντως με τον υπνόσακο ένιωθα μια σιγουριά οτι δεν θα κρυώνει. Τώρα είναι μια σκεπασμένη και υδρώνει, μια ξεσκέπαστη και παγώνει.

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια.

Ξύπνησα σήμερα στις 3 και με ψιλοπόναγε το στομάχι μου. Ευτυχώς έμεινα λίγο ξύπνια ψιλοηρέμησα και ξανακοιμήθηκα. Μου φαίνεται οτι είναι χειρότερα το στομάχι μου απο ότι το πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι. Έτσι θα γλυτώσω και κανένα κιλό.

Ξέχασα να σας πω. Εχτές το απόγευμα πήρα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανα την τρίτη. Τα αντισώματα ήτανε αρνητικά, μια χαρά, αλλά έχω πάλι μύκητες. Οκ λογικό γιατί είχα πάρει και αντιβίωση. Όμως η γιατρός μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται να κάνει ο άντρας μου θεραπεία και ο μικροβιολόγος μου είπε οτι χρειάζεται. Μάλλον θα κάνει και αυτός για σιγουριά, μην έχουμε άλλα για μια θεραπεία τώρα. Θα πάω όμως την κόρη μου την άλλη βδομάδα στη δερματολόγο να δει ένα νυχάκι της που είναι λίγο περίεργο και θα την ρωτήσω επι τη ευκαιρία να ξέρουμε.

Εννοειτε θα παρω και αλλα ...τι???μονο με 5 φορμακια θα μεινω??:tongue::tongue::tongue::tongue:αλλα αλλα δεν εχω ιδεα τι αλλα δεν εχω ιδεα τι χρειαζετε!!!για τους υπνοσακους τι γνωμη εχετε??ξερετε τπτ??μολις ξυπνησε κι ο μπεμπης και το εχει ριξει στο τεντωμα!!λιωωωωωωνωωωωωω!!!!::D:D

Υπέροχο αυτό το συναίσθημα φαντάζομαι! Εγώ τώρα που την αισθάνομαι να κινείται καθημερινά και βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται.. πεθαίνω!!Φαντάζομαι πώς θα είναι σε 4 εβδομάδες.. Η μετακόμιση μου δημιουργεί άγχος ακριβώς επειδή δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!Όχι να σηκώσω αλλά ούτε σε κούτες να βάλω.. Δεν έχω τον έλεγχο καθόλου! Και πάντα ήμουν υπερκινητική και δραστήρια!! θα ήταν καλύτερα αν είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη, αν και μια μετακόμιση είναι μπελάς εν μέσω εγκυμοσύνης....όσο για τα κιλά, δεν τρελαίνομαι άλλωστε δεν έχω βάλει.. δεν είμαι πάντως σίγουρη για το πόσο εύκολα χάνονται μετά την εγκυμοσύνη, ειδικά στα 40.Ακολουθώ αυτό που έχω διαβάσει ,ότι δηλαδή με κανονικό δείκτη βάρους είναι καλό να βάλουμε μέχρι 12 κιλά και ελπίζω να μείνω σ' αυτό το όριο!!:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημερούδια!!

Έκανα σήμερα την καμπύλη ζαχάρου.. πολύ κακό για το τιποτα..ως μια γνήσια γλυκατζού δεν είχα κανένα πρόβλημα να πιω το ζαχαρόνερο! Απλα, ήταν κουραστικη η αναμονή!Για να δούμε τι θα δούμε! :P

Αλεξανδρούλα μου,εφ'οσον ο σύζυγος δεν εξετάστηκε για μύκητες για να δούμε αν έχει κι αυτός κι αν έχετε επαφές, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να πάρει αντιβίωση ..Κι εμένα μου έχει τύχει να μην πάρει αντιβίωση ο σύζυγος αλλά είχε αποκλειστεί ότι έχει το ίδιο μικρόβιο με εξετάσεις.. εκτός κι αν θεωρούμε ότι εσύ είσαι ευπαθής λόγω εγκυμοσύνης ενώ αυτός όχι..Τι αντιβίωση σου έδωσε?

Φιλάκια και σε όλα τα κοριτσάκια!!Κι τα μπεμπάκια!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...