Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!Μπηκα γρήγορα να σας γράψω τα νέα μου!!Κι εμεις μεγαλώσαμε αν και θα ελεγα πάρα πολύ. Είμαστε ήδη 1.640. Ολοκληρη κοπελα πλεον! Πλεον τα ραντεβου μου στον γιατρο θα ειναι ανα δυο βδομαδες! επομενως περιμενω για το επομενο ραντεβου μου. Εμενα ο γιατρος μου δε μου ανεφερε να κανω doppler .Ολες ο γιατρος σας σας ειπε? Αν και ξερω οτι κανει ο ιδιος...ισως μου κανει την επομενη φορα..και αν δεν μου κανει θα τον ρωτησω αν ειναι να κανω κι εγω εξω! Αχ ανυπομονω να περασουν οι βδομαδουλες!Η μπεμπουλα συνεχιζει να ειναι με το κεφαλι κατω και ελπιζω να μη μας αλλαξει αυτο...Συμφωνα με τη μικρη καμπυλη που εκανα δεν εκανα διαβητη κυησεως...αλλα το ζαχαρο νηστειας μου ειπε ειναι καπως αλλα δεν ειναι διαβητης...ηταν 92..!Αυτα τα νεα μου!Διαβασα και τα δικα σας και χαιρομαι που ολες μπαινουμε στην τελικη ευθεια σιγα σιγα!!!

Ούτε και μένα ο δικό μου κάνει ξεχωριστά ντοπλερ αλλά είναι επειδή εξειδικεύεται στον υπέρηχο και τα βλέπει όλα ο ίδιος.. αν ο γιατρός είναι πιστοποιημένος δεν χρειάζεται να σε στείλει καπου αλλού..τα βλέπει όλα αυτά όταν σου κάνει υπέρηχο:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σας εύχομαι πάντως να μην χρειαστείτε καισαρική γιαυτό το λόγο και να είναι καλά τα νέα απο τον οφθαλμίατρο.

Εμείς πήγαμε το παιδάκι μας στην δραστηριότητά της το απόγευμα με τον άντρα μου και καθίσαμε για ένα καφέ στην καφετέρια που είναι δίπλα. Η μπουμπού ήτανε όλη μέρα στη δεξιά πλευρά και εκεί που καθόμουνα στριμώχτηκε δεξιά και άρχισε να πιέζει το στομάχι και τα πλευρά μου δεξιά τόσο πολύ που ένιωσα δυσφορία. Αφού την έσπρωξα λιγάκι μπας και σταματήσει.

Εντομεταξή η υπόθεση τουαλέτα σήμερα είχε πολύ πόνο. Με πόναγε πολύ το έντερο, αφού φοβήθηκα μήπως δεν ήτανε έντερο, αλλά το έπαθα 2 φορές μόνο την ώρα που ήμουνα τουαλέτα, οπότε λογικά αυτό ήτανε. Α και πόναγα απο την πλευρά που είχε κάτσει η μικρούλα, άρα μπορεί να μου το πίεζε κιόλας.

Θα μπορούσες πάντως να έχεις υπόθετα γλυκερίνης και να χρησιμοποιείς σε έκτακτες περιπτώσεις..:P

Φουσκοκοιλίτσες μου καλή μας μέρα! Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που όλα εξελίσσονται καλά για όλες τις κοπέλες στο παρεάκι μας. Anna74 μπράβο! Έτσι πρέπει! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά, να είσαι σίγουρη. Όσο για τις ενέσεις μην τις φοβάσαι. Τις έκανα κι εγώ στις 28 εβδομάδες. Δεν είναι τίποτα απολύτως και δεν έχουν καμιά παρενέργεια ούτε για σένα ούτε για τη μπέμπα σου. meloula καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας και με το καλό η μπεμπούλα σου. Είμαστε ομάδα με σαφή υπεροχή των κοριτσιών νομίζω. Σήμερα κορίτσια ήταν το πρώτο βράδυ μετά από πολύ καιρό που δε σηκώθηκα τη νύχτα για τουλέτα κι ευχαριστήθηκα ύπνο. Αυτά προς το παρόν! Εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες καλήμέρα! :)

Πολύ χαίρομαι που ευχαριστήθηκες ύπνο!! :PΠού τις έκανες τις ενέσεις?Εμένα μου τις έγραψε και θα τις κάνω ή στο Ιασώ ή σε κανένα φαρμακείο αν τις κάνουν..

καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια.

stella μια χαρά η μπουμπου σου και στο βάρος παράλληλα θα πηγαίνουμε, χχαχα.

Καλή επιτυχία με την βυθοσκόπηση και σου εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα και να μην χρειαστεί καισαρική.

Το doppler γινεται συνήθως απο 32 εως 34+ εβδομάδες, οπότε μπορεί να στο πει την επόμενη φορά που θα πας.

foteini αν το θέλεις το ντοπλερ ζήτα το και κανονικά πρέπει να σου πει που μπορείς να το κάνεις. Όσο για την κούραση, τουλάχιστον ήτανε ευχάριστη κούραση. Όμως χαλάρωσε βάζε τα πόδια ψηλά με κάθε ευκαιρία για να συνέλθεις λιγάκι.

Εγώ κοιμήθηκα ξερή το βράδυ, σηκώθηκα μόνο 1 φορά, αλλά κοιμήθηκα λίγο και νυστάζω. Το πρωί που ξύπνησα είχα ένα βουνό απο τη δεξιά μεριά της κοιλιάς μου, χαχα. Είχε μαζευτεί η μπέμπα και δεν το κουνούσε με τίποτα. Όταν ξάπλωσα δεξιά άρχισε να στριφογυρνάει και ήρθε στα ίσια της.

Επιτέλους έχουμε ήλιο σήμερα, προς το παρόν έχει πολύ υγρασία βέβαια. Πάω να δω τι δουλίτσα ελαφριά μπορώ να κάνω.

Πώπω! Ένα βουναλάκι στη μια πλευρά της κοιλιάς!!:P Εγώ τώρα την αισθάνομαι συνεχεια αλλά αυτό που περιγράφεις μου κάνει μεγάλη εντύπωση!!Πολλή πλάκα!!

Φαντάζομαι κι εγω σε κανά μήνα θα αισθανθώ τέτοιες συγκινησεις!! :cool:

καλημέρα κοριτσακια μου. Τωρα ήρθα στην δουλεια και είπα να σας γραψω τα νέα μου. Αννα για τις ενέσεις μην αγχωνεσαι και εγω ειχα κάνει στην κορη μου ισα ισα που είναι ασφαλές για το παιδί γιατι αν συμβει κάτι μπορεί να μην χρειαστεί μονάδα.Βοηθαει στα πνευμόνια του.Περιμενω ποτε θα περασουν οι μερες να παω να δω τον μπεμπακο μου. Βρε κορίτσια εγώ έχω βαρύνει αρκετα. Σε σημείο που δεν μπορω να σηκωθώ από τον καναπέ το βραδυ και φωνάζω τον άντρα μου να με βοηθησει. feli ολόκληρο κορίτσαρο έχεις.Εμείς πιστευω θα είμαστε πιο μικροί γιατί και η πρωτη μου βγηκε 2650 στις 38 εβδομάδες.φιλακια....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και κοιλιτσες!! Πως κοιμηθηκατε; Εγώ σχετικά καλά! Ξύπνησα περίπου 3 φορές να αλλάξω πλευρά και να βολευτώ αλλά ευτυχώς ξανά κοιμόμουν άμεσα.

Αχ ρε georgia σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω πάρει 6.5-7 κιλά περίπου, που είναι πολύ καλά για τον μήνα μου αλλά νιώθω πολύ βαριά. Και στον καναπέ έχω αρχίσει και δεν βολεύομαι γιατι είναι πολύ χαμηλός και για να σηκωθώ χρειάζομαι γερανό:tongue: Και σήμερα το πρωί ήμουν μόνη και δυσκολεύτηκα να σηκωθώ και απο υο κρεβάτι μου! !!! Τι θα κάνουμε σε λίγο καιρό; ;;;;

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; ;;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Πολύ χαίρομαι που ευχαριστήθηκες ύπνο!! :PΠού τις έκανες τις ενέσεις?Εμένα μου τις έγραψε και θα τις κάνω ή στο Ιασώ ή σε κανένα φαρμακείο αν τις κάνουν..

Στο φαρμακείο της γειτονιάς μου τις έκανα. Νομίζω όλα τα φαρμακεία κάνουν ενέσεις.

Καλημέρα φουσκίτσες όμορφες! Athinakos εγώ είμαι +8 περίπου. Δε μπορώ να πω ότι νιώθω υπερβολικά βαριά. Μάλλον γιατί από αυτά που είχα ακούσει από φίλες μου τα περίμενα πιο τραγικά τα πράγματα. Επίσης μπορεί γιατί ήμουν αδύνατη από πριν κι αρκετά γυμνασμένη. Ούτε πολύ μεγάλη κοιλιά έχω, αν κι έχω ακούσει πως στους δύο τελευταίους μήνες γίνεται το μεγάλο μπαμ με την κοιλιά. Θα δείξει. Αυτό που έχω σχετικά έντονο είναι ότι δε μπορώ να γυρίσω εύκολα πλευρό στον ύπνο μου. Οι κοιλιακοί δεν ανταποκρίνονται με τίποτα. Χαχα! Οπότε για να γυρίσω αναγκάζομαι να ξυπνήσω και να βάλω δύναμη με τα χέρια. Το κακό μ΄εμένα είναι ότι δεν τον έχω εύκολο τον ύπνο και δεν ξανακοιμάμαι άμεσα. Στον ένατο νομίζω πως δε θα με γυρίζει ούτε γερανός!

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ δεν καλοκοιμήθηκα σήμερα, κουνιόταν και η μικρή πολύ, έχω και μεγαλο εκνευρισμό λόγω μετακομισης....εγώ έχω βάλει 5 κιλά οπότε δεν αισθάνομαι και πολύ βαριά αλλά είμαι και κανα μηνα νωρίτερα από σας. Εχω υπάρξει το ιδιο βαρια στα χοντρά μου.. φαντάζομαι όμως ότι τους επομενους μήνες, θα είμαι δυσκίνητη..3 μήνες έχω ακόμη, δεν θα βάλω 3 κιλά τουλάχιστον?

Τέλος πάντων ,να γίνει η μετακόμιση, να τακτοποιηθούμε ν ησυχάσουμε:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Αννα το θέμα δεν είναι οτι αισθανόμουνα δυσκοιλιότητα, με έπιασε πόνος την ώρα που ήμουνα στο μπάνιο ήδη όχι πιο πριν και με έπιασε και για λίγο το βράδυ, το έχω ξανανιώσει, και ενεργήθηκα κανονικά. Μπορεί να με πείραξε και το κουνουπίδι που έφαγα, δεν τρώω συχνά, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Τα βουναλάκια θα τα αισθανθείς και εσύ λιαν συντόμως, όχι σε μήνα, άλλωστε έχουμε 10 μέρες διαφορά. Όμως η πρώτη μου κόρη δεν μου έκανε τόσο έντονα βουναλάκια μέσα στην κοιλιά, ούτε μαζευότανε στη μια μεριά. Ήτανε συνέχεια απλωμένη και έπιανε όλο το χώρο και δεν με πόναγε κιόλας. Τώρα θα νιώσω πολλά διαφορετικά πράγματα απο ότι φαίνεται γιατί και κάθε παιδί είναι διαφορετικό απο την κοιλιά.

Γεωργία όπως και να το κάνουμε στο 2ο είμαστε και πιο δυσκίνητες θέλοντας και μη, βαραίνουμε πιο γρήγορα ανεξαρτήτως κιλών. Εγώ στην πρώτη μου είχα βαρύνει έντονα προς στο τέλος της εγκυμοσύνης. Τώρα οκ σηκώνομαι απο καναπέ χαμηλό, αλλά όχι πολύ εύκολα όπως πριν 2-3 εβδομάδες. Νιώθω όντως οτι έχω βαρύνει τελευταία, νιώθω ελαφριά δύσπνοια όταν είμαι ανάσκελα, κάτι που στην πρώτη μου το αισθανόμουνα μόνο στον 9ο κ δυσπεψία. Και απο βάρος σίγουρα δεν είμαι παραπάνω. Όσα περίπου έχω πάρει τώρα είχα πάρει κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι τέλος 6ου, άντε να έχω πάρει μισό κιλό παραπάνω τώρα, αλλά ξεκίνησα με 2 κιλά λιγότερο απο την αρχή.

Αννα με το καλό να μπείτε και στο σπιτάκι σας. Απο κιλά πάντως είσαι πάρα πολύ καλά.

Πήγα για φυσιοθεραπεία σήμερα, με είδε αυτός έχει το κέντρο (είχαμε κάνει στις αρχές κάποιες φυσιοθεραπείες μαζί, αλλά τα περισσότερα τα έκανα με μια κοπέλα που έχει εκεί σαν υπεύθυνη, πολύ καλή). Υποστηρίζει οτι βλέπει να έχει ισιώσει η σκολίωση, τουλάχιστον στο βαθμό που φαίνεται με το μάτι, βέβαια δεν είχα και πάρα πολύ. Του είπα οτι ψιλοζαλίστηκα την παρασκευή μετά που γύρισα σπίτι γιαυτό και ακύρωσα το ραντεβού της τρίτης, μου είπε οτι μάλλον επειδή κάναμε την φυσιοθεραπεία ανάσκελα και έχει μεγαλώσει η μήτρα, οπότε πιέζει την κεντρική αρτηρία.

Μου είπε οτι η λεκάνη έχει χαλαρώσει μεν, αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα, ανοίγει τέλος 7ου-αρχές 8ου, οπότε λογικό, αλλά και οτι έχουμε περιθώριο άλλες 2 εβδομάδες, επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα αλλιώς δεν το συζητούσε. αλλά θα κάνουμε 1 ραντεβου΄τη βδομάδα και όχι 2 που κάναμε μέχρι τώρα.

Κανονίσαμε την επόμενη παρασκευή, εγώ το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι λιγάκι μην κάνει τίποτα και γεννήσω νωρίτερα. Ο άντρας μου μου λέει οτι καλύτερα να μην πάω, αλλά οκ ας κάνω οτι θέλω. Λέω να δω πως θα είμαι, θα πάμε και στη γιατρό την πέμπτη και βλέπω αν θα πάω παρασκευή ή όχι.

Κορίτσια μου καλησπέρα κ καλώς σας βρίσκω ξανά!! Ελπίζω να είστε όλες καλά κ το ίδιο κ τα μωρά σας. Ο καιρός περνάει,ε;; Αντε, 2-3 μήνες έμειναν για όλες μας. Τα νέα μου είναι ότι προχθές έκανα το ντοπλερ (μην φανταστείτε τπτ ιδιαίτερο, σαν τους άλλους υπερηχους ειναι), αλλα από ο,τι μου είπε ο γιατρός έτσι κ αλλιώς σε κάθε υπερηχο κάνουν κ ντοπλερ. Μου είπε να με ξαναδει ο εδώ γιατρός μου σε 20 μέρες πάλι. Ο μικρός κουνιέται συχνά αλλά τον νιώθω μόνο δεξιά, ποιος ξέρει γιατί. Θα αρχίσω να παίρνω πάλι προληπτικά ουτροτζεσταν κολπικά. Από κιλά πάω καλά, εχω πάρει 12. Ζοριζομαι ακόμα κ από τον καναπέ να σηκωθώ. Κ όχι τπτ τα 3-4 τα πήρα αυτόν τον μήνα. Μου την είπε ο γιατρός αλλά κ τι να Κάνω;; Τελοσπαντων. Μου είπε να πίνω νερά, αλλά αυτή η πίεση στην κύστη με την τουαλέτα δεν παλεύεται όλη την ημέρα..

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...