Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!μανουλα απριλιου με το καλο κι εγω...εχουμε πητ 14/4/15...ανυπομονω να παρω αγκαλιτσα την μπεμπουλα μου!!!:D η εγκυμοσυνη μου εχει εξελιχθει αψογα...αυτα...:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς ήρθες meloula στην παρέα μας. Με το καλό να έρθει η μπέμπα σου. Και άλλο κοριτσάκι στην παρέα μας.

Αν θέλεις πες μας λεπτομέρειες για την μπέμπα σου. Άλλο παιδάκι έχεις ή είναι το πρώτο σου?

Καλησπέρα και απο εμάς κοριτσάκια!

Μπράβο για τα αποτελέσματά σας! Χαίρομαι που όλα βαίνουν για όλες μας καλώς! Άννα η αισιοδοξία σου είναι το καλύτερο όπλο και σίγουρα το μπεμπακι νιώθει ασφάλεια και θα θέλει να μείνει στην κοιλιτσα σου όσο περισσότερο γίνεται, χεχε! ;)

Ημέρα γιατρού σήμερα και για μας, εξακολουθούμε να είμαστε στα κατωτέρα φυσιολογικά του βάρους, αλλά περάσαμε και μεις το κιλό. Ήταν όρθια πατώντας τον τράχηλο και μας είχε γυρισμένη την πλάτη, την κουρασα αρκετά μάλλον σήμερα την καημενουλα μου! Για doppler έξω ουτε και μένα μου είπε κάτι...Μέχρι ποια εβδομαδα γίνεται? Εκείνο που πρέπει να δρομολογησω απο εξετάσεις ως το επόμενο ραντεβού είναι η βυθοσκοπηση. Λόγω πολύ υψηλής μυωπίας πρεπει να διαπιστώσουμε την κατασταση των ματιών μου και αν μπορούν να αντέξουν φυσιολογικό τοκετό (δύσκολα). Θα δείξει!

Καλό βράδυ και απο μένα!!

TJhAp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!

πολύ χαίρομαι που έχουμε τόσο ωραία νέα!!

μπράβο αννούλα για το doppler όλα καλά κ σε εσένα αννα74 έτσι να συνεχίσεις να τα βλέπεις όλα αισιόδοξα, αφού τα κατάφερες ως τώρα σίγουρα θα πάνε όλα πολύ καλά!!

feli κ εμένα ο γιατρός μου δεν μου ανέφερε για doppler κ δεν ξέρω αν θα μου κάνει...πάντως κ η κουμπάρα μου μου είπε ότι δεν έκανε κ μια άλλη φίλη μου κ γενικά απότι φαίνεται δεν κάνουν όλοι!! αλλά εγώ θέλω γιατί είναι κ μια ακόμη ευκαιρία να δω καλά τον μπεμπούλη μου πριν τον γεννήσω!!

εγώ μπορώ να πω ότι τα βράδια κοιμάμαι αρκετά καλά σηκώνομαι βέβαια δυο φορές σίγουρα για κατούρημα αλλά ξανακοιμάμαι κ εγώ εύκολα!!

έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι καούρες, δυστυχώς έχω κ διαφραγματοκήλη γεγονός που χειροτερεύει την κατάσταση γιατί παθαίνω συνέχεια παλινδρόμηση τροφών...αυτό το πάθαινα κ προ εγκυμοσύνης ...σκεφτείτε τώρα....αλλά δεν πειράζει δεν με ενοχλεί πάρα πολύ το έχω συνηθίσει!!

το χειρότερο είναι ότι από τότε που ήρθα θεσσαλονίκη επειδή ήθελα να δω πολύ κόσμο κ να τρέξω για πολλές δουλειές μένω πολλές ώρες εκτός σπιτιού κ καθιστή με αποτέλεσμα να πιαστεί πάρα πολύ η μέση μου σε σημείο να κουτσαίνω κ λίγο κ σκεφτείτε ότι την πρώτη μέρα που ήρθα ήμουν τόσο καλά που περπατούσα με τον άντρα μου στο κέντρο κ με παρακαλούσε να περπατάω πιο σιγά για να με προλαβαίνει!! ελπίζω μόλις γυρίσω στην Κύπρο στους φυσιολογικούς μου ρυθμούς να επανέλθει!! επίσης με τόση ώρα καθισιό κάθε μέρα πρώτη φορά πρήστηκαν κ τα ποδαράκια μου...όχι πολύ αλλά το κατάλαβα όταν πήγα να βάλω τις μπότες μου κ με στένευαν λίγο....μαρέσει που ήρθα για να ξεκουραστώ.....όσο δούλευα πιο καλά ήμουν!!! χαχαχα!!!

αυτά τα νέα μου σας αφήνω καλό βράδυ σε όλες μας!!

λογικά την επόμενη φορά θα σας γράψω τα νέα μου από την κύπρο πάλι!!

gzWep2.png

Γεια σας κοριτσια!!!μανουλα απριλιου με το καλο κι εγω...εχουμε πητ 14/4/15...ανυπομονω να παρω αγκαλιτσα την μπεμπουλα μου!!!:D η εγκυμοσυνη μου εχει εξελιχθει αψογα...αυτα...:)

Καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το μπεμπακι σου, έχουμε ιδία ΠΗΤ! :D

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια.

stella μια χαρά η μπουμπου σου και στο βάρος παράλληλα θα πηγαίνουμε, χχαχα.

Καλή επιτυχία με την βυθοσκόπηση και σου εύχομαι να είναι καλά τα πράγματα και να μην χρειαστεί καισαρική.

Το doppler γινεται συνήθως απο 32 εως 34+ εβδομάδες, οπότε μπορεί να στο πει την επόμενη φορά που θα πας.

foteini αν το θέλεις το ντοπλερ ζήτα το και κανονικά πρέπει να σου πει που μπορείς να το κάνεις. Όσο για την κούραση, τουλάχιστον ήτανε ευχάριστη κούραση. Όμως χαλάρωσε βάζε τα πόδια ψηλά με κάθε ευκαιρία για να συνέλθεις λιγάκι.

Εγώ κοιμήθηκα ξερή το βράδυ, σηκώθηκα μόνο 1 φορά, αλλά κοιμήθηκα λίγο και νυστάζω. Το πρωί που ξύπνησα είχα ένα βουνό απο τη δεξιά μεριά της κοιλιάς μου, χαχα. Είχε μαζευτεί η μπέμπα και δεν το κουνούσε με τίποτα. Όταν ξάπλωσα δεξιά άρχισε να στριφογυρνάει και ήρθε στα ίσια της.

Επιτέλους έχουμε ήλιο σήμερα, προς το παρόν έχει πολύ υγρασία βέβαια. Πάω να δω τι δουλίτσα ελαφριά μπορώ να κάνω.

Φουσκοκοιλίτσες μου καλή μας μέρα! Διάβασα τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που όλα εξελίσσονται καλά για όλες τις κοπέλες στο παρεάκι μας. Anna74 μπράβο! Έτσι πρέπει! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά, να είσαι σίγουρη. Όσο για τις ενέσεις μην τις φοβάσαι. Τις έκανα κι εγώ στις 28 εβδομάδες. Δεν είναι τίποτα απολύτως και δεν έχουν καμιά παρενέργεια ούτε για σένα ούτε για τη μπέμπα σου. meloula καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας και με το καλό η μπεμπούλα σου. Είμαστε ομάδα με σαφή υπεροχή των κοριτσιών νομίζω. Σήμερα κορίτσια ήταν το πρώτο βράδυ μετά από πολύ καιρό που δε σηκώθηκα τη νύχτα για τουλέτα κι ευχαριστήθηκα ύπνο. Αυτά προς το παρόν! Εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες καλήμέρα! :)

Καλώς ήρθες στην παρέα!!! Με το καλό να δεχτείς την μπεμπα!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Stella μια χαρά η μπέμπα σας!! Και αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά αυτό έχει σημασία! Και όσο πιο αδύνατη τόσο πιο εύκολος και ο τοκετός! Και εγω πρέπει να κάνω βυθοσκοπηση, λεω να πάω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Τι μυωπία έχεις; Εγώ -5.75 και -6.00. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα.

foteini καλή συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Οταν γυρίσεις Κύπρο κοίτα να ξεκουραστείς! !

alexandroula kai wmb είδατε που οι χθεσινές ευχές μου για εναν ήσυχο ύπνο έπιασαν:tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες τις κοιλιτσες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Stella μια χαρά η μπέμπα σας!! Και αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά αυτό έχει σημασία! Και όσο πιο αδύνατη τόσο πιο εύκολος και ο τοκετός! Και εγω πρέπει να κάνω βυθοσκοπηση, λεω να πάω μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Τι μυωπία έχεις; Εγώ -5.75 και -6.00. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα.

foteini καλή συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Οταν γυρίσεις Κύπρο κοίτα να ξεκουραστείς! !

alexandroula kai wmb είδατε που οι χθεσινές ευχές μου για εναν ήσυχο ύπνο έπιασαν:tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες τις κοιλιτσες!

Απο μυωπία εγώ...αριστευω!! 9.00 καο 9.50 :? Γι αυτό δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη, έχω απο μικρή μυωπία και ήμουν εξ αρχής συμβιβασμενη με την ιδέα της καισαρικής, αλλά μου άρεσε που ο γιατρός μου δεν είπε ποτέ απ ευθείας καισαρική. Πάντως αν δεν είναι σε καλή κατάσταση τα μάτια μου δε ρισκαρω τον κίνδυνο αποκολλησης.

TJhAp3.png

Stella εννοείτε οτι δεν θα το διακινδυνευσεις!!! Οτι σου πουν οι γιατροί σου. Και εγώ αυτό θα κάνω. Πάντως μια φίλη που γέννησε τον Ιούλιο, και είχε κάνει και χειρουργείο για αποκόλληση στο παρελθον πήρε το οκ από τον οφθαλμίατρο λαι γέννησε φυσιολογικά....και 4 κιλά μωρο πού εκανε 8 ωρες να βγει!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σας εύχομαι πάντως να μην χρειαστείτε καισαρική γιαυτό το λόγο και να είναι καλά τα νέα απο τον οφθαλμίατρο.

Εμείς πήγαμε το παιδάκι μας στην δραστηριότητά της το απόγευμα με τον άντρα μου και καθίσαμε για ένα καφέ στην καφετέρια που είναι δίπλα. Η μπουμπού ήτανε όλη μέρα στη δεξιά πλευρά και εκεί που καθόμουνα στριμώχτηκε δεξιά και άρχισε να πιέζει το στομάχι και τα πλευρά μου δεξιά τόσο πολύ που ένιωσα δυσφορία. Αφού την έσπρωξα λιγάκι μπας και σταματήσει.

Εντομεταξή η υπόθεση τουαλέτα σήμερα είχε πολύ πόνο. Με πόναγε πολύ το έντερο, αφού φοβήθηκα μήπως δεν ήτανε έντερο, αλλά το έπαθα 2 φορές μόνο την ώρα που ήμουνα τουαλέτα, οπότε λογικά αυτό ήτανε. Α και πόναγα απο την πλευρά που είχε κάτσει η μικρούλα, άρα μπορεί να μου το πίεζε κιόλας.

alexandroula και εμενα η μπουμπού εχει το κεφάλι κάτω αριστερά και όλο το υπόλοιπο σώμα ειναι δεξιά εδώ και 2 εβδομάδες. Σήμερα όμως, και μάλιστα τώρα που σου γράφω με πιέζει τόσο πολύ δεξιά και χαμηλά που θέλω να την σπρώξω να παει πιο πέρα:twisted:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...