Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε??μπηκα να σας πω τα νεα μας απο την εξεταση...φτασαμε τα 1400γρ σχεδον 1,50κιλο το μαναρι μου ολα ηταν τελεια και μας τραβηξαν και φωτογραφια ...στημενος ηταν ο μπεμπης μου και περιμενε να τον τραβηξουν!!!!!κοριτσια ερωτευτηκα...κουκλος!!!!μοιαζει στη μανουλα πιο πολυ μας ειπε ο γιατρος που μας εκανε το ντομπλερ και τον συμπαθησα ακομα πιο πολυ!!!!ειδαμε και το τσουτσουνακι του και φυσικα αμεσως ο αντρας μου εσκασε με το χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!αντρες!!!!!!!!οι πονοι περιοδου τελικα δεν ειναι πονακια κολικος εντερου ειναι τι να πω μεγαλο μπερδεμα...οσο για τις συσπασεις μου ειπε μεχρι 4-5 την ημερα ειναι φυσιολογικο ειναι λεει προπαρασκευαστικες συσπασεις και δεν ειναι τιποτα!!!επισης ο μπεμπης εχει ηδη παρει θεσουλα προς τα κατω το μαναρι μου...!!!ειδαμε και τον τραχηλο και ειναι τελειος!!οποτε ολα μια χαρα και συνεχιζουμε τελη μαρτη αρχες απριλη μου ειπε μπαινουμε σε τελικη ευθεια!!!σημερα κοριτσια που τον ειδα και ειναι κανονικο μωρο καταλαβα οτι οπου να ναι θα τον κραταω στην αγκαλια μου και τα ψιλοχρειαστικα!!!!ευχομαι σε ολες να εχετε τελεια αποτελεσματα σε αυτην την εξεταση και να ααπολαυσετε τις φωτο.απο τα μπεμπακια σας!!!αλεξανδρουλα καλοριζικα τα ρουχαλακια τις μικρης αυριο θα παω και γω για τον μπεμπη στα orchestra εχει τελεια φορμακια και πολυ οικονομικα!!!stella va σε νιωθω απολυτα αν και ειμαι πολυ καλυτερα!!σε λιγες μερες μπαινω και γω στον 8ο τον φαγαμε τον γαιδαρο!!οσο για τις αυπνιες το βραδυ και τη συχνοουρια βαλτε με και εμενα στο κλαμπ!!το τι τραβαω με αυτα τα 2 δεν υπαρχςι πουθενα αλλα υπομονη λιγο ακομα κοριτσια!Ανμα ειδες πως περασαν οι μερες μπηκες και συ σε διψηφιο ...σε λιγο θα μετραμε οπως λεει ο μπαμπας της στελλας σαν φανταροι απο τημ ανυπομονησια!!

Αυτα απο μας καλο βραδυ σε ολες μας....!

Σας φιλω

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Αννουλα μπράβο για το doppler.Αντε βρε και σε όλες μας καλά τα νέα.Και εγω ανυπομονώ αλλά το δικό μου είναι στις αρχες Μάρτη. Κορίτσια ο γιατρός μου ειπε ότι ο πονος στο ηβικό οστό είναι φυσιλογικός και προετοιμάζεται το σωμα για την γέννα .alexandroula και εγω με ηδη ένα μωρό ακόμα κουράζομαι ευκολα δεν μπορω να κάνω όλες τις δουλειες μου όπως θελω και ουτε να ασχοληθώ με την κορούλα μου όπως πριν.Και εχω και την δουλεια που δεν μπορω να σταματήσω.Ανυπομονω και εγω για το επομενο ραντεβού να δω τον μπεμπακο μου και να τελειωσω κάτι αγορες ακόμα.Φιλάκια σε όλες....:D

Καλημέρα κορίτσια!!

Georgia και εγώ έχω πόνο εκεί και πάντα όταν ξυπνήσω ή άμα είμαι ξάπλα πολύ ώρα. Με το που σηκωθώ νιώθω έναν πόνο αλλα μόλις ξεκινήσω να περπατάω μου περνάει. Και εμένα ο γιατρός μου είπε οτι δεν είναι κάτι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! annoula συγχαρητήρια για το Doppler! Mπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία νομίζω. Αντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Νομίζω ότι η επόμενη είμαι εγώ που έχω Doppler την άλλη Δευτέρα. Εγώ για να είμαι ειλικρινής άλλους πόνους πέρα από τις συσπάσεις δεν έχω αυτή τη στιγμή κι ελπίζω να παραμείνει έτσι, αν και πολύ αμφιβάλλω! Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες κυρίως για τον ένατο. Τα κιλά μου είναι σχετικά φυσιολογικά. +8,5 και μπαίνω στον 8ο. Νομίζω είναι καλά. Στις 2 Φλεβάρη έχω το doppler και στις 11 έχω γιατρό. Ανυπομονώ! Καλήμέρα να έχουμε όλες οι κοιλίτσες!

Διαφημίσεις

wmb εσύ είσαι επόμενη για το doppler και την επόμενη μέρα πάω εγώ. Γιατρό έχω πάλι στης 17.

Κορίτσια σήμερα έχω πολλά νεύρα. ..με ενοχλεί η υγρασία, με ενοχλούν τα ρούχα μου, τα μαλλιά μου...ΟΛΑ με ενοχλούν! Δεν θέλω να γκρινιάζω γιατι κουβαλάω το πιο όμορφο δώρο στην κοιλίτσα...αλλά εχω νευραααααααα!!!! Έβαλα και αρκετά ραντεβού και δεν ξέρω πως θα περάσει η μέρα:evil:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

annoula τέλεια τα νέα απο τον μπεμπάκο. Ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Έχε υπόψη σου οτι το orchestra έχει αρκετά μικρή φόρμα στα ρουχαλάκια, για να υπολογίσεις πιο σωστά το νούμερο. Όσο για τα πονάκια και τον κολικό, απο τη μια είναι καλό που δεν είναι συσπάσεις, απο την άλλη σου εύχομαι να περάσει γρήγορα, γιατί είναι επίφοβο να ταλαιπωρηθείς. Έχει γυρίσει και απο τώρα ο μπεμπάκος, μια χαρά. Τελικά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει doppler στις 34 εβδομάδες και αν δεν με απατά η μνήμη μου, τότε ήτανε προς τα πάνω η κόρη μου και γύρισε μετά απο 2-3 μέρες.

Γεωργία ναι εμείς αργούμε ακόμα για doppler είμαστε προς το τέλος.

Αχ με το καλό και οι υπόλοιπες κορίτσια, να παίρνουμε και εμείς σειρά. Εμείς έχουμε γιατρό σε 9 μέρες πάλι.

wmb μια χαρά είναι τα κιλά σου. Εγώ παλεύω λιγάκι γιατί βλέπω και το 7ο κιλό να μπαίνει σιγά σιγά. Όμως έχει αρχίσει η μπουμπού και μου πιέζει το στομάχι και έχω αρχίσει να έχω δυσπεψία, που είχα και στο πρώτο τρίμηνο, όχι τόσο έντονη προς το παρόν, οπότε έχω μειώσει αρκετά το φαγητό. Νομίζω οτι θα μου κάνει καλό, χαχα.

athinakos σε καταλαβαίνω απόλυτα. Με πιάνουνε πονάκια γύρω γύρω, και με πιάνουν και εμένα τα νεύρα μου, γιατί πρέπει να εξυπηρετήσω και το παιδάκι μου, τα έλεγα και εχτές. Εχτές το βράδυ έκανα να ανέβω τη σκάλα να πάω στην κρεβατοκάμαρα και πόναγα σε 6 σημεία όσο ανέβαινα, κυρίως στα πόδια, σε αρθρώσεις. Οκ ευτυχώς είναι υποφερτοί πόνοι και δεν πονάνε συνέχεια.

Α σήμερα πήγα και είδα και μια νεογέννητη μπεμπούλα 4ων ημερών, πολύ όμορφη και πολύ γλυκούλα. Αχ!!! Περιμένω πως και πως και τη δικιά μου.

Α πήγα και έκανα και την καμπύλη το πρωί. έφαγα 2 ώρες στο μικροβιολογικό και το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα. Γενικώς αυτή τη φορά μου έδωσε τα πάντα απο εξετάσεις, γενική, καμπύλη, αντισώμματα, κολπικό. Στην αρχή μου είπανε οτι βγαίνουν την πέμπτη, ευτυχώς συμφώνησαν να μου δώσουν σήμερα ότι θα βγει, γιατί να περιμένω μέχρι την πέμπτη που κάνει η καλλιέργεια κολπικού. Θα σας ενημερώσω το βράδυ.

Τα πήρα τα αποτελέσματα. Η καμπύλη είναι πολύ καλή απο ότι μου είπε ο μικροβιολόγος, και εγώ δηλαδή πολύ καλή τη βρίσκω.

Νηστείας είχα 80, στη 1 ώρα 125 και στις 2 ώρες 82.

Ο αιματοκρίτης ανέβηκε ελαφρώς, απο 32,6 πήγε 33,3 σε ένα μήνα και κάτι. Και μόνο το ότι δεν έπεσε κι άλλο χωρίς σίδηρο ευτυχισμένη είμαι.

Την πέμπτη θα πάρω και το κολπικό και τα αντισώματα που έκανα.

Πολύ χάρηκα, αν και η λογική έλεγε οτι αφού δεν είχα κάνει στην πρώτη εγκυμοσύνη, δύσκολα θα έκανα τώρα.

Διαφημίσεις

Μπράβο Αλεξανδρούλα! Άντε να δω τα δικά μου την Παρασκευή!!

Γειά σας κοριτσάκια!!Γυρίσαμε κι εμείς από το γιατρό.Είμαστε καλά,φτάσαμε τα 893(+/- 130) γραμμάρια! :D Ο τράχηλος μας κανει κόλπα, σήμερα ήταν λέει 29 χιλιοστά γιατί λέει φοβήθηκα και ξεκουράστηκαα(πού να ξερε..).Επιμένει στις κορτιζόνες σε 2 εβδομάδες, μου τις εγραψε κιόλας και θα τις πάρω από το φαρμακείο και θα ρωτησω αν μπορούν να μου τις κάνουν κιόλας. Έχουν λέει αποτέλεσμα από την 27η εβδομάδα και μετά, εξακολουθούμε να φοβόμαστε την προωρότητα λόγω τραχήλου.Επίσης μου είπε οτι λόγω της αφαίρεσης ινομυωμάτων μπορεί να προκύψει ρήξη μήτρας αναμεσα στις 28-32 εβδομάδες,αυτό μου το είπε και άλλος γιατρός αλλά δεν ιδρώνει τ' αυτί μου....όλα θα πάνε καλά.. είμαι αποφασισμένη!!Ο αντρούλης μου ήταν πολύ χαρούμενος!!Η μπέμπα ξανάλλαξε θέση και τώρα είνα με τα πόδια κάτω..σαν τη μαμά υπερκινητική :roll: Όλα καλά!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γεια σας κορίτσια!!Μπηκα γρήγορα να σας γράψω τα νέα μου!!Κι εμεις μεγαλώσαμε αν και θα ελεγα πάρα πολύ. Είμαστε ήδη 1.640. Ολοκληρη κοπελα πλεον! Πλεον τα ραντεβου μου στον γιατρο θα ειναι ανα δυο βδομαδες! επομενως περιμενω για το επομενο ραντεβου μου. Εμενα ο γιατρος μου δε μου ανεφερε να κανω doppler .Ολες ο γιατρος σας σας ειπε? Αν και ξερω οτι κανει ο ιδιος...ισως μου κανει την επομενη φορα..και αν δεν μου κανει θα τον ρωτησω αν ειναι να κανω κι εγω εξω! Αχ ανυπομονω να περασουν οι βδομαδουλες!Η μπεμπουλα συνεχιζει να ειναι με το κεφαλι κατω και ελπιζω να μη μας αλλαξει αυτο...Συμφωνα με τη μικρη καμπυλη που εκανα δεν εκανα διαβητη κυησεως...αλλα το ζαχαρο νηστειας μου ειπε ειναι καπως αλλα δεν ειναι διαβητης...ηταν 92..!Αυτα τα νεα μου!Διαβασα και τα δικα σας και χαιρομαι που ολες μπαινουμε στην τελικη ευθεια σιγα σιγα!!!

nkr7p2.png

Anna και Feli μεγάλωσαν πολύ τα κοριτσάκια σας!!!! Anna χαίρομαι πολύ που σε ακούω αισιόδοξη! Έτσι πρέπει γιατί κάνει καλό και σε εσένα και στην μπέμπα! Ολα θα πάνε καλά μέχρι τέλος και ειμαστε και εμείς εδώ να στέλνουμε θετική ενέργεια για όλα τα μωράκια της παρέας:D

feli και εμένα της νηστείας η μέτρηση ήταν 92, αλλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης καθε φορά που έκανα εξετάσεις εκεί ηταν περίπου, και αφού η καμπύλη ηταν καλή αυτο μας νοιάζει. Εμένα ο γιατρός μου κάνει μίνι doppler σε κάθε επίσκεψη, αλλά μου είπε μεταξύ 32-34 να πάω σε εμβρυολογο για να κάνουμε πιο λεπτομερώς.

Καλή βράδυ κορίτσια!!! Ελπίζω να κοιμηθούμε όλες ήσυχα και να ξυπνήσουμε όσο πιο λίγες φορές γίνεται:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Αννα και εγώ χαίρομαι που σε ακούω τόσο αισιόδοξη και το πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και για εσένα. Για τις ενέσεις καταλαβαίνω τις σκέψεις σου και τις ενστάσεις σου και εγώ θα το σκεφτόμουνα, αλλά εφόσον υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εδώ τις κάνουν άλλες κοπέλες στις 38 εβδομάδες. Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Η μπέμπα σου μεγάλωσε πολύ μπράβο. Όσο για την θέση μην το σκέφτεσαι απο τώρα, είναι πολύ μικρούλια ακόμα και τριγυρνάνε. Αφού μπεις στον 8ο μικραίνει αρκετά ο χώρος και δυσκολεύονται να γυρίσουνε, οπότε έχουμε λίγο δρόμο ακόμα.

Με το καλό και η καμπύλη, να τελειώνεις και εσύ απο αυτό.

feli κοπελάρα και η δικιά σου, μπράβο. Για το doppler η γιατρός μου προς το παρόν δεν μου είπε τίποτα, αλλά το είχαμε κάνει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και είναι πολύ τυπική σε τέτοιες μεγάλες εξετάσεις, οπότε το θεωρώ δεδομένο οτι θα το κάνουμε. Απλά δεν ξέρω πότε ακριβώς ακόμα, λογικά θα μου πει την άλλη εβδομάδα που θα πάμε. Αν ο δικός σου όμως ξέρει, έχει πιστοποίηση και το κάνει, προφανώς και μπορεί να το κάνει ο ίδιος.

Όσο για το ζάχαρο, η δικιά μου πρώτη μέτρηση (στις πρώτες πρώτες εξετάσεις) ήτανε 94 και μου είχε πει να προσέχω λίγο η γυναικολόγος, αλλά δεν ανησυχούσε . Εφόσον δεν περνάει το όριο και η καμπύλη βγήκε καλή, προφανώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ίσως να τρως αργά βραδινό τη μέρα πριν την εξέταση και να μην μένεις αρκετές ώρες νηστική όπως χρειάζεται.

Εμένα μου ζήτησε ο ξάδερφός μου, που πήγα το πρωί και είδα την μπουμπού, αν έχω ζυγαριά για τώρα για να τη ζυγίζουν. Έβαλα τον άντρα μου και χώθηκε στην αποθήκη, την ψιλοτακτοποιήσαμε, βγάλαμε 2-3 πράγματα και τα βάλαμε στην ντουλάπα, βρήκαμε και πάνες που είχανε μείνει, βάλαμε και τα βαριά πράγματα (καθισμα αυτοκινήτου, καρότσι κλπ) έξω έξω. Νομίζω οτι έγινε λίγη δουλίτσα.

Τα ρούχα τα έχω ακόμα μες τη μέση, σήμερα ήμουνα έξω πάλι το πρωί και κουράστηκα και δεν έκανα τίποτα. Πήρα όμως απορρυπαντικό για τα ρούχα, θα πλύνω και καλύμματα καροτσιού, καθήσματος. Θέλω να μου φτιάξει ο αδερφός μου την απλώστρα που χάλασε, για να ξεκινήσω να τακτοποιώ μερικά πράγματα. Χρειάζομαι βοήθεια όμως γιατί και οι σάκοι με τα ρούχα είναι βαριοί.

Πολυλογία με έπιασε.

Καλό σας βράδυ πάω να διαβάσω παραμύθι στο παιδάκι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...