Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες. Και εγω όλα μια χαρά στην δουλεια κανονικα. Και εγώ alexandroula δεν μπορω να κοιμηθώ το βράδυ και από την συχνοουρία αλλά και εχω βαρύνει πολύ .Βέβαια έχω πάρει 11 κιλά περίπου. Αλλά κουράζομαι πολύ ευκολα και εγώ .πιο πολύ το βράδυ βέβαια καταλαβαινω συσπάσεις και βρε κορίτσια νιωθω σαν κραμπες ανάμεσα στα ποδια μου στους μηρούς. Τελοσπάντων ο καιρός περνάει γρηγορα και δεν το προλαβαίνω.ποτε έφτασε ο 7ος?Σαν ψέμα μου φαινεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Καλή Χρονιά!!!! Με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια μας υγιή και καλότυχα. Έχω πολύ καιρό να συνδεθώ λόγω έλλειψης χρόνου καθώς δουλεύω και το πρωί στο γραφεί αλλά και το απόγευμα από το σπίτι αν τύχει κάτι έκτακτο. Όποτε μπορούσα διάβαζα τα νέα σας και έβλεπα ότι είστε καλά.

Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά, δόξα το Θεό. Πριν 2 εβδομάδες ο μπέμπης μου ήταν 1.150 , πρώτη φορά τον έβγαλε λίγο μεγαλύτερο υπερηχογραφικά αλλά εντός μέσου όρου. Τώρα το επόμενο ραντεβού μας θα είναι περίπου 17/2 για το doppler και δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες. Τις τελευταίες μέρες μου δίνει και καταλαβαίνω με τις κλωτσιές του. Λιώνω τις στιγμές που ενώ είναι ήρεμος χαϊδεύω λίγο την κοιλιά μου και τσουπ ξεσαλώνει. Τα μόνο δυσάρεστα που αντιμετωπίζω είναι ο δύσκολος ύπνος λόγω πολλών ονείρων και επισκέψεων στην τουαλέτα και επίσης από τα Χριστούγεννα πονάει το ηβικό οστό (δεν ξέρω αν περιγράφω σωστά την περιοχή) κατά το περπάτημα μόνο. Ο γιατρός λέει ότι είναι μυοσκελετικός πόνος που οφείλεται στην χαλάρωση των οστών και αρθρώσεων και να μην ανησυχώ. Αλλά μερικές φορές ο πόνος δεν παλεύεται. Α επίσης έχω πολλά νεύρα και πολύ συχνά με πιάνουν κάτι κλάματα άλλο πράγμα...Το δάκρυ πάει σύννεφο....

Βρε κορίτσια έχω αρχίσει και αγχώνομαι για την άδεια του ΙΚΑ. Μήπως ξέρετε πότε πρέπει να ξεκινήσουμε την διαδικασία και πότε πρέπει να κλείσουμε ραντεβού με τον γιατρό στο ΙΚΑ.

CMyUp3.png

post-38435-14825440895526_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 29

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

loisma ----> 29/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

CMyUp3.png

wmb είτε είναι συσπάσεις είτε είναι κράμπες το μαγνήσιο θα σου έκανε καλό. Στις συσπάσεις πετρώνει η μήτρα, απλά το καταλαβαίνεις πιο έντονα όταν είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα και κρατάνε 20-40 περίπου δευτερόλεπτα, αλλά επειδή η σύσπασει έρχεται σιγά σιγά πετρώνει σταδιακά η κοιλιά και δεν είναι πολύ σφιγμένη για 20 δεύτερα αλλά για 5-10 το πολύ. Ελπίζω να κατάλαβες.

Εγώ ευτυχώς τόσες ώρες δεν έχω μείνει ξύπνια το βράδυ, αλλά 1-1,5 ωρίτσα έχω μείνει ξύπνια αρκετά βράδια.

Ολυμπία πολύ καιρό σε άφησε χωρίς υπέρηχο. Με το καλό και το ντόπλερ.

Γενικώς οι πόνοι είναι φυσιολογικοί στα κόκκαλα, ειδικά στην περιοχή της λεκάνης και στα πλευρά.

Εγώ πήγα το πρωί απο το γραφείο, πήγα να πάρω ένα δωράκι για ένα μωράκι που γεννήθηκε και άρχισε να με πονάει ο γοφός μου, μάλλον απο τη βιασύνη μου. Μετά πήρα την κόρη μου και πήγαμε σμ, ευτυχώς ξέκλεψε ένα μισάωρο ο άντρας μου και ήρθε και αυτός μαζί, γιατί όταν ανοίγω το βήμα μου πονάω και αν έσπρωχνα και το καρότσι ...

Πριν λίγο φάγαμε για μεσημέρι και τώρα προσπαθώ να ξεκουραστώ λιγάκι γιατί πρέπει να πάω την μικρή καράτε και πως θα περπατήσω μέχρι εκεί? Θέλω να την λούσω κιόλας το απόγευμα. Ελπίζω να περάσει ο πόνος.

Α πήγα mothercare να πάρω το δώρο και έχουνε βγάλει κάποια καλοκαιρινά. Πήρα για την μπουμπού ένα μπλουζάκι κ ένα φορεματάκι για το καλοκαίρι. Ήτανε τέλεια και δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα γλυκούλες μου!

Όχι είμαστε στον 7ο, αλλά κάποιες μπαίνετε σίγα σιγά και στον 8ο!! Απίστευτο μου φαίνεται, παρά το γεγονός ότι τελευταία νομίζω δεν περνάνε και πολύ γρήγορα οι μέρες. Μιλούσα και με τον μπαμπάκα μου σήμερα και μου λέει "μένουν κάτω από 80 μέρες, σα φαντάρος τις μετράω!!!", ο καλός μου... Και πράγματι, μπαίνω εδώ και βλέπω 78!!

Κορίτσια εγώ από ύπνο είμαι σχετικά καλά προς το παρόν, σπάνια σηκώνομαι για τουαλέτα, αλλά ξυπνάω όταν αλλάζω πλευρό (έχω γίνει κάπως δυσκίνητη) και από καμία κράμπα αραιά και που, γιατί σχεδόν καμία μέρα δεν παίρνω όλα τα συμπληρώματα του μαγνησίου. Athinakos ευτυχώς με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο δεν έχω θέμα ακόμη, αν και δεν προβλέπεται καμία μεγάλη μετακίνηση ως τον Απρίλη τουλάχιστον! Όμως το ντύσιμο και γενικά η καθημερινή προετοιμασία όντως κουράζουν χωρίς λόγο. Και γω ακριβώς 11 κιλά έχω πάρει σύμφωνα με τη σημερινή μου ζύγιση, οπότε και τα κιλά από μόνα τους δημιουργούν κούραση.

Αννούλα με τις αιμορροΐδες θα έχω και γω θέμα, το σκ ανακάλυψα στο ντουζ ότι έχουν σκάσει μύτη, αλλά ευτυχώς δεν πονούν ούτε αιμορραγούν. Δε θέλω να γκρινιάζω φυσικά, γιατί η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά γενικά, αλλά από αυτά τα χαζά "συμπτώματα" (εμετοί, αιμορροΐδες, ακράτεια, μυοσκελετοί πόνοι κλπ), παράπονο δεν έχω, με βρήκαν όλα νομίζω!

Νιώθω λίγο ανόητη που δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς είναι οι συσπάσεις που νιώθετε... :( Εμένα ενίοτε "πετρώνει" η κοιλιά μου για μερικά δευτερόλεπτα, και όπως είχα διαβάσει στο ίντερνετ και μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα (το ανέφερε και κάποια κοπέλα παραπάνω) είναι οι συσπάσεις braxton οι οποίες στο στάδιο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικές (προετοιμάζεται η μήτρα) εφόσον δεν συνοδεύονται από πόνο.

Ολυμπία τα νεύρα και τα κλάματα ούτε και από μένα λείπουν, και σε τακτικότατη κιόλας βάση! Μη σου πω καθημερινή βάση!! Ευτυχώς οι γύρω μου έχουν κατανόηση...

Και η δική μου μπουμπού είναι πολύ κινητική και μου αρέσει πολύυυυυυυυ!!! Βέβαια παρόλο που τη νιώθω και γύρω και λίγο πάνω από τον αφαλό, συνήθως είναι πολύ χαμηλότερα... Να ανησυχήσω ??

TJhAp3.png

Να μην ανησυχήσεις καθόλου που την νιώθεις πιο χαμηλά. Και εμένα κυρίως χαμηλά βαράει και απο κάτω. Ακόμα είναι και σχετικά μικρούλια οπότε μπορεί να βρίσκονται και σε οριζόντια θέση, οπότε να μην έρχονται πολύ ψηλά.

Οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές στο 3ο τρίμηνο, αλλά πρέπει να προσέχουμε και τη συχνότητα. Εγώ ξεκίνησα να έχω συσπάσεις απο τις αρχές του 5ου μήνα και τώρα είναι αρκετά περισσότερες μέσα στη μέρα, γιαυτό αγχώνομαι. Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουνε καθόλου ή που είναι τόσο λίγες που δεν τις αντιλαμβάνονται, ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Και εγώ δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά μου βγαίνει πολύ κούραση τώρα και έχω και τύψεις γιατί δεν ασχολούμαι όσο ασχολιόμουνα με το παιδάκι μου. Γενικώς έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, αλλά αν δεν γκρινιάξουμε και εδώ λιγάκι που θα τα πούμε.

Αχ κορίτσια περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός. Κάποιες ήδη μπήκαμε στις τελευταίες 10 εβδομάδες και οι υπόλοιπες κοντεύουμε.

Καλησπέρα και από μένα γλυκούλες μου!

Όχι είμαστε στον 7ο, αλλά κάποιες μπαίνετε σίγα σιγά και στον 8ο!! Απίστευτο μου φαίνεται, παρά το γεγονός ότι τελευταία νομίζω δεν περνάνε και πολύ γρήγορα οι μέρες. Μιλούσα και με τον μπαμπάκα μου σήμερα και μου λέει "μένουν κάτω από 80 μέρες, σα φαντάρος τις μετράω!!!", ο καλός μου... Και πράγματι, μπαίνω εδώ και βλέπω 78!!

Κορίτσια εγώ από ύπνο είμαι σχετικά καλά προς το παρόν, σπάνια σηκώνομαι για τουαλέτα, αλλά ξυπνάω όταν αλλάζω πλευρό (έχω γίνει κάπως δυσκίνητη) και από καμία κράμπα αραιά και που, γιατί σχεδόν καμία μέρα δεν παίρνω όλα τα συμπληρώματα του μαγνησίου. Athinakos ευτυχώς με τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο δεν έχω θέμα ακόμη, αν και δεν προβλέπεται καμία μεγάλη μετακίνηση ως τον Απρίλη τουλάχιστον! Όμως το ντύσιμο και γενικά η καθημερινή προετοιμασία όντως κουράζουν χωρίς λόγο. Και γω ακριβώς 11 κιλά έχω πάρει σύμφωνα με τη σημερινή μου ζύγιση, οπότε και τα κιλά από μόνα τους δημιουργούν κούραση.

Αννούλα με τις αιμορροΐδες θα έχω και γω θέμα, το σκ ανακάλυψα στο ντουζ ότι έχουν σκάσει μύτη, αλλά ευτυχώς δεν πονούν ούτε αιμορραγούν. Δε θέλω να γκρινιάζω φυσικά, γιατί η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά γενικά, αλλά από αυτά τα χαζά "συμπτώματα" (εμετοί, αιμορροΐδες, ακράτεια, μυοσκελετοί πόνοι κλπ), παράπονο δεν έχω, με βρήκαν όλα νομίζω!

Νιώθω λίγο ανόητη που δεν μπορώ να αντιληφθώ τι ακριβώς είναι οι συσπάσεις που νιώθετε... :( Εμένα ενίοτε "πετρώνει" η κοιλιά μου για μερικά δευτερόλεπτα, και όπως είχα διαβάσει στο ίντερνετ και μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα (το ανέφερε και κάποια κοπέλα παραπάνω) είναι οι συσπάσεις braxton οι οποίες στο στάδιο αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικές (προετοιμάζεται η μήτρα) εφόσον δεν συνοδεύονται από πόνο.

Ολυμπία τα νεύρα και τα κλάματα ούτε και από μένα λείπουν, και σε τακτικότατη κιόλας βάση! Μη σου πω καθημερινή βάση!! Ευτυχώς οι γύρω μου έχουν κατανόηση...

Και η δική μου μπουμπού είναι πολύ κινητική και μου αρέσει πολύυυυυυυυ!!! Βέβαια παρόλο που τη νιώθω και γύρω και λίγο πάνω από τον αφαλό, συνήθως είναι πολύ χαμηλότερα... Να ανησυχήσω ??

Εμένα τώρα με έκανε να ξεσπάσω σε λυγμούς το ότι ο μπαμπάκας σου μετράει τις ημέρες!!Σαν να βρήκα συμπαράσταση!!:PΤι τρυφερός μπαμπάκας!Εγώ που δεν είχα καθόλου από τα συμπτώματα που αναφέρεις?Αν δεν είχα και τον τράχηλο, θα ήμουν η καλύτερη του χωριού αλλά ο περιορισμός στο σπίτι δε βοηθάει όπως καταλαβαίνεις! Κι εγώ αισθάνομαι το μωρό στον αφαλό αλλά και αρκετά κάτω προς τον κόλπο(μια κίνηση εσωτερική)...έχω μια ανησυχία μήπως έχει κατέβει πολύ το μωρό αλλά θα ρωτήσω το γιατρό αύριο και θα σου πω. Κι εγώ έχω αυτά τα πετρώματα αλλά χωρίς πόνο και θυμάμαι ότι οι συσπάσεις Braxton θεωρούνται φυσιολογικές μετά την 20η εβδομάδα. Ελπίζω να είναι αυτό που αισθάνομαι, φαντάζομαι όσο δεν πονάμε ,δεν έχουμε βλέννα ή αίμα όλα είναι καλά...:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Εμένα τώρα με έκανε να ξεσπάσω σε λυγμούς το ότι ο μπαμπάκας σου μετράει τις ημέρες!!Σαν να βρήκα συμπαράσταση!!:PΤι τρυφερός μπαμπάκας!Εγώ που δεν είχα καθόλου από τα συμπτώματα που αναφέρεις?Αν δεν είχα και τον τράχηλο, θα ήμουν η καλύτερη του χωριού αλλά ο περιορισμός στο σπίτι δε βοηθάει όπως καταλαβαίνεις! Κι εγώ αισθάνομαι το μωρό στον αφαλό αλλά και αρκετά κάτω προς τον κόλπο(μια κίνηση εσωτερική)...έχω μια ανησυχία μήπως έχει κατέβει πολύ το μωρό αλλά θα ρωτήσω το γιατρό αύριο και θα σου πω. Κι εγώ έχω αυτά τα πετρώματα αλλά χωρίς πόνο και θυμάμαι ότι οι συσπάσεις Braxton θεωρούνται φυσιολογικές μετά την 20η εβδομάδα. Ελπίζω να είναι αυτό που αισθάνομαι, φαντάζομαι όσο δεν πονάμε ,δεν έχουμε βλέννα ή αίμα όλα είναι καλά...:P

Η αλήθεια είναι πως όταν μου το είπε γέλασα αλλά όταν σας το έγραφα βούρκωσα και γω! Με έχει και μοναχοπαίδι ο καλός μου...

TJhAp3.png

Και εγώ συγκινήθηκα πολύ με το μπαμπά σου Stella!!!! Και γενικά όπως όλες σας κλαίω με το παραμικρό και επίσης νευριάζω πολύ εύκολα:evil: Αχ αυτές οι ορμόνες.

Κορίτσια δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας για το που αισθάνεστε το μωρό. Εγώ τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες την νιώθω πιο ψηλά που πλέον έχει αρχίσει και περιορίζεται. Το πιο σημαντικό είναι να τα αισθανόμαστε!

Με τον ύπνο ευτυχώς και εγώ δεν έχω πρόβλημα....ακόμα! Ξυπνάω βέβαια για να αλλάξω πλευρά και 1-2 φορές για τουαλέτα αλλά μετα ξανα κοιμάμαι άμεσα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Αννα όχι δεν έχει σχέση που καταλαβαίνεις το μωρό, μην πηγαίνει το μυαλό σου οτι φταίει ο τράχηλός σου γιαυτό. Και εγώ την καταλαβαίνω κυρίως προς τον κόλπο και τον πωπό, εσωτερικά όπως το λες, αλλά δεν έχω θέμα με τον τράχηλο, ούτε μου έχουνε πει οτι είναι χαμηλά το μωρό. Απλά ακόμα είναι κάπως μικρούλια και τριγυρνάνε εκεί μέσα.

Α πήγα mothercare να πάρω το δώρο και έχουνε βγάλει κάποια καλοκαιρινά. Πήρα για την μπουμπού ένα μπλουζάκι κ ένα φορεματάκι για το καλοκαίρι. Ήτανε τέλεια και δεν μπορούσα να αντισταθώ.

Καλορίζικο το συνολακι της μικρής!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

wmb είτε είναι συσπάσεις είτε είναι κράμπες το μαγνήσιο θα σου έκανε καλό. Στις συσπάσεις πετρώνει η μήτρα, απλά το καταλαβαίνεις πιο έντονα όταν είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα και κρατάνε 20-40 περίπου δευτερόλεπτα, αλλά επειδή η σύσπασει έρχεται σιγά σιγά πετρώνει σταδιακά η κοιλιά και δεν είναι πολύ σφιγμένη για 20 δεύτερα αλλά για 5-10 το πολύ. Ελπίζω να κατάλαβες.

Εγώ ευτυχώς τόσες ώρες δεν έχω μείνει ξύπνια το βράδυ, αλλά 1-1,5 ωρίτσα έχω μείνει ξύπνια αρκετά βράδια.

Ολυμπία πολύ καιρό σε άφησε χωρίς υπέρηχο. Με το καλό και το ντόπλερ.

Γενικώς οι πόνοι είναι φυσιολογικοί στα κόκκαλα, ειδικά στην περιοχή της λεκάνης και στα πλευρά.

Εγώ πήγα το πρωί απο το γραφείο, πήγα να πάρω ένα δωράκι για ένα μωράκι που γεννήθηκε και άρχισε να με πονάει ο γοφός μου, μάλλον απο τη βιασύνη μου. Μετά πήρα την κόρη μου και πήγαμε σμ, ευτυχώς ξέκλεψε ένα μισάωρο ο άντρας μου και ήρθε και αυτός μαζί, γιατί όταν ανοίγω το βήμα μου πονάω και αν έσπρωχνα και το καρότσι ...

Πριν λίγο φάγαμε για μεσημέρι και τώρα προσπαθώ να ξεκουραστώ λιγάκι γιατί πρέπει να πάω την μικρή καράτε και πως θα περπατήσω μέχρι εκεί? Θέλω να την λούσω κιόλας το απόγευμα. Ελπίζω να περάσει ο πόνος.

alexandroula μάλλον είναι συσπάσεις απ΄ότι περιγράφεις. Αλλά δεν είναι και τελείως ανώδυνες. Αυτέ οι περιβόητες Braxton Hicks δεν υποτίθεται ότι είναι ανώδυνες; Πάντως έτσι κάπως νιώθω και κυρίως όταν είμαι ανάσκελα, έχεις δίκιο. Μαγνήσιο παίρνω αρκετό από τον 4ο μήνα σχεδόν και τώρα τελευταία μου είπε ο γιατρός να το αυξήσω. Νομίζω ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια πάντως αυτές οι συσπάσεις γιατί είναι διάσπαρτες μέσα στη μέρα και ακανόνιστες και κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη. Με γεια τα ρουχαλάκια!! Τρελαίνομαι και μόνο που σκέφτομαι τα καλοκαιρινά φουστανάκια! :)

Ευχαριστώ κορίτσια.

wmb συνήθως είναι ανώδυνες, αλλά όχι πάντα. Εφόσον είναι λίγες μέσα στη μέρα θα έλεγα οτι δεν είναι ανησυχητικό. Εμένα τώρα τις τελευταίες μέρες σε κάποιες συσπάσεις, όχι σε όλες, με πονάει και λίγο η μέση μου, απο τη δεξιά πλευρά μόνο όχι όλη. Μπορεί να έχει πιάσει κάποιο νεύρο ή να είναι λόγο κούρασης. Όταν πάω στη γιατρό θα της το πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...