Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα τι κανετε??εχω να μπω μερες γιατι εχω τρεξιματα με τη μητερα μου!!Αννα καλα αποτελεσματα να εχεις και περιμενουμε νεα σου!!wmb1 συμφωνωκαι γω βασικο ειναι να ειμαστε καλα εμεις και ολα θα γινουν τα νεα τα δικα μας μια χαρα!!!ξεκιναω λοιπον τη δευτερα τον κυκλο για το doppler το απογευμα εχουμε ραντεβου και το περιμενω πως και πως αντε να δουμε τι εξεταση ειναι αυτη!!!την καμπυλη την εκανα και πηρα και πηρα σημερα τα αποτελεσματα ειναι σουπερ ! !!το μπεμπη τον νοωθω πλεον συνεχεια πιστευω πως σιγα σιγα αρχιζει και πιεζετε στο χωρο χθες πιασαμε και πατουσακι νομοζω κατω απο τα πλευρα μου!!!κοριτσια αυτο που παθαινω τις τελευταιες μερες με πιανουν μεσα στην ημερα κατι πονακια σε ολη τη κοιλια για καποια δευτερολεπτα και σκληραινει αυτο ειναι οι λεγομενες συσπασεις που λενε??γεωργια τελεια και η δικη σου καμπυλη αντε με το καλο και συ το ντομπλερ!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Σας φιλω!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγαμε κι εμείς στην εμβρυοκαρδιολόγο και μας είπε ότι η μπέμπα μας είναι υγιέστατη.Θα γίνει λέει πάνω από 3.5 κιλά γιατί η καρδούλα της είναι πολύ καλά ανεπτυγμένη!:P Πρέπει όμως η μαμά να είναι ήρεμη και να πίνει μόνο ένα καφέ ή κακάο ή σοκολάτα για να μην ανησυχεί η μπεμπούλα. Το υπόσχομαι! Θα ηρεμήσω!! :) Κατά τη γνώμη της δεν τίθεται θέμα ανιοπαρακέντησης!Έπρεπε να είχαμε πάει και νωρίτερα για να ησυχάζαμε νωρίτερα..Αυτά είναι τα καλά μας νέα!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

annoula αντε μπράβο τελείωσες και εσύ με την καμπύλη! Με το κάλο να δείτε τον μπέμπη στο ντοπλερ!

Anna πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! Είδες που είναι όλα καλά με το κοριτσάκι σου! Να ηρεμήσεις τώρα και εσύ και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος!

Κοριτσάκι καλοκαίρι βράδυ σε όλες και καλό σαββατοκυριακο να έχουμε!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Φουσκίτσες μου αγαπημένες καλήμέρα! Anna74 χάρηκα πάρα πολύ με αυτά που σου είπε η καρδιολόγος. Είδες που ανησυχούσες; Όλα καλά! Θα δείτε και τη μπέμπα σας σύντομα και θα ηρεμήσεις ακόμα πιο πολύ! annoula πράγματι ανοίγεις τον κύκλο του doppler για την ομάδα μας. Με το καλό εύχομαι και ανυπομονώ και για το δικό μας. Είχα κλείσει για 6 Φλεβάρη αλλά με ειδοποίησαν ότι έχει κενό ραντεβού και στις 2, οπότε εννοείται ότι θα πάω τότε! Έχω να δω τη μπουμπού μου από τις 7 Γενάρη κι έχω πάθει σύνδρομο στέρησης :) alexanroula διάβασα το άρθρο για το θηλασμό. Είναι ενδιαφέρον. Όταν θα έρθει με το καλό εκείνη η ώρα θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν σκέφτομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος γιατί βλέπω κάτι περίεργα όνειρα και πετάγομαι έντρομη στον ύπνο μου, ο οποίος δε μπορώ να πω ότι είναι και πολύ καλός τώρα τελευταία. Ετοιμάζομαι να πάω για καφεδάκι με μια φίλη μου. Σας φιλώ και εύχομαι σε όλες ένα τέλειο Σ/Κ!

Καλημέρα γλυκούλες μου!!

Αννα χαίρομαι ιδιαιτέρως για τα τέλεια νέα απο τον εμβρυοκαρδιολογο! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!

Τα διάβασα και γω τα λινκ για το θηλασμό αλεξανδρουλα, πραγματικά χρήσιμα. Ελπίζω και γω να τα καταφέρω αλλά κατά τα άλλα νομιζω οτι συμφωνω με την wmb, θα το παλεψω όσο μπορώ αλλά χωρίς να τρελαθω, καθώς έχω μια φοβία οτι μπορεί να με πιασει και καμια επιλοχιος ψιλοκαταθλιψη :?

Εκλογική Κυριακή σήμερα και μου φαίνεται πολύ περίεργο που μετα απο πολλά χρονια θα πάω να ψηφίσω σα...φυσιολογικός άνθρωπος! :tongue: Απο τη μια μου λείπει λίγο η διαδικασία και τα ευτράπελα, αλλά η κούραση είναι φοβερή, κυρίως αφού κλείσουν οι κάλπες και έπειτα. Γι αυτό προτίμησα να διαφυλαξω τη μικρούλα μου και εκανα τελικά εξαίρεση, άλλωστε είναι τόσο συχνες οι εκλογές σ αυτή τη χώρα!

Καλό υπολοιπο Κυριακής σε όλες! Εδώ τουλάχιστον ο καιρός είναι ο,τι πρεπει για βολτιτσες!! Σας φιλω

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή κυριακή να έχουμε.

annoula ναι αυτό που περιγράφεις είναι οι συσπάσεις. Απλά θα προσέχεις να μην είναι πολλές και συντονισμένες ανα κάποια λεπτά δηλαδή, αλλιώς είναι φυσιολογικές κάποιες συσπάσεις ειδικά στο τρίτο τρίμηνο.

Anna τέλεια τα νέα σου. πολύ χαίρομαι, να ξεαγχωθείς και εσύ, όλα καλά θα πάνε μέχρι τέλους.

Stella να κάτσεις να ξεκουραστείς, νομίζω καλύτερα για σένα και την μικρούλα σου.

Όσο για την κατάθλιψη, πρέπει να υπάρχει κάποιος να σε αφυπνήσει αν τυχόν σε δει να έχεις περίεργες αντιδράσεις. Γενικώς όλες οι λεχώνες περνάνε επιλόχια θλίψη (μας τα είχανε πει σε κάποια μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής που είχα κάνει στην πρώτη εγκυμοσύνη. Το θέμα είναι να μην είναι βαριά και να μην κρατήσει πάνω απο 6 μήνες, χοντρικά, γιατί μετά γίνεται κατάθλιψη. Πιστεύω οτι μετά τη γέννα μια 5λεπτη βόλτα έξω απο το σπίτι έστω μόνες μας, κάθε 2 μέρες, βοηθάει πολύ. όποτε φυσικά είστε έτοιμες μετά τη γέννα, αλλά το συντομότερο δυνατό γενικώς.

Και η δικιά μου μπουμπού πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ. Απο εχτές άρχισε να κλωτσάει-σκουντάει, πάνω απο τον αφαλό και έχει αρχίσει και περιορίζει το στομάχι. Εχτές το βράδυ έφαγα λίγο παραπάνω, όχι πολύ, και το βράδυ μετά υπέφερα. Κοιμήθηκα χάλια παρόλο που νύσταζα, ξύπναγα συνέχεια, και ηρέμησα στις 6 το πρωί. Ευτυχώς μας ξύπνησε η κόρη μου στις 10, οπότε κοιμήθηκα ένα 4ωρο σερί.

Κοριτσια καλημερα και καλη κυριακη σημερα!

Οι συσπασεις εχουν περιοριστει αλλα εχω πονους περιοδου κυριως το βραδυ...αυριο εχω γιατρο οποτε θα δουμε!ανυπομονω και για το ντομπλερ! !!δυστιχως χθες εκαναν την εμφανιση τους αιμοροιδες!!εχω βγαλει μεχρι τωρα μια και με ενοχλει...νομιζα οτι θα τη γλιτωνα...εχει βγαλει καμμια αλλη???χθες πηγα για ψωνια και του πηρα 2 φορμακια θα παω τη τριτη με τον αντρουλη μου να παρουμε τα υπολοιπα!ειμαι τις αποψης να το παλεψεις με το θηλασμο γιατι κανει καλο στο μωρακι σου αλλα και το να δωσεις ενα συμπληρωμα το βραδυ για να κοιμηθεις σαν ανθρωπος δεν ηρθε και το τελος του κοσμου..ας μην τρελλενομαστε τα μωρακια μας αυτο που θα θελουν θα ειναι πολυ αγαπη και φροντιδα..αυτο ειναι το βασικο!!οσο για την επιλοχειο ολες οι γυναικες πιστευω επιρεαζονται ειναι νορμαλ το θεμα ειναι να μην αφησουμε την κατασταση να ξεφυγει οπως λες αλεξανδρουλα εστω και μια μικρη βολτουλα θα κανει τη διαφορα!

Καλα να περασετε σημερα!

Φιλια

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Νομίζω πιά ότι πρέπει να ξεκουραζόμαστε περισσότερο πλέον. Αννούλα, νομίζω ότι στις συσπάσεις βοηθάει και η χαλάρωση και η ξεκούραση.

Την αισθάνομαι πια τη μπουμπού όλο και περισσότερο. Στην εμβρυοκαρδιολόγο την είδαμε σε μια φάση να πιάνει ένα ινομύωμα που έχω..χμ βρήκε παιχνίδι!!Έκανα μια παρασπονδία και πήγα για καφέ εχθές με φίλες μου. Δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα ακόμη και από αυτό το ελάχιστο περπάτημα.. δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο αγύμναστη θα είμαι όταν γεννήσω...

Την Τρίτη έχουμε γιατρό αλλά κάνω και κάποιες επαφές μήπως καταφέρω να προσπαθήσω φυσιολογικά στο Έλενα..θα δούμε..

Καλή ψήφο!

Φιλάκια σ'ολες τις κοιλίτσες!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

annoula όπως λέει και η Αννα οι συσπάσεις θέλουνε ξεκούραση. Αν παίρνεις μαγνήσιο μπορείς να πάρεις και κανένα παραπάνω ή να ρωτήσεις τον γιατρό σου. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου έλεγε και στην πρώτη εγκυμοσύνη όταν είχα παραπάνω συσπάσεις, ξεκούραση και παραπάνω μαγνήσιο και αν δεν περάσουν να με δει μήπως μου δώσει κάτι άλλο, αν και τα φάρμακα τα αποφεύγει.

Όσο για τις αιμορροίδες, είχα βγαλει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και μάλιστα 6 μήνες μετά τη γέννα ξεκίνησα να έχω αιμοραγία και πήγα σε γαστρεντερολόγο γιατί φοβήθηκα. Μου είπε οτι οι αιμοροίδες βγαίνουν επειδή πιέζει η μήτρα το έντερο στην εγκυμοσύνη και όχι απο το σφίξιμο. Μου έδωσε κάτι υπόθετα ελαφριά, γιατί θήλαζα τότε. Ξαναπήγα πέρυσι και μου είπε οτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση πλέον και να με ξαναδεί αν θέλω μετά την επόμενη γέννα μήπως θέλω κάποια θεραπεία. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα γενικώς. Αν όμως σε ενοχλούνε αργότερα θα μπορούσες να το κοιτάξεις μην χειροτερέψουν.

Αννα καλά έκανες και πήγες μια βολτίτσα, το χρειάζεσαι. Όσο για την γυμναστική, θα γυμναστείς αργότερα. Πάντως μην το αφήσεις γιατί εγώ την πάτησα που δεν εκανα τίποτα.

Όσο για το φυσιολογικό τοκετό ναι να το ψάξεις.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!! Εμείς σήμερα πήγαμε μια βόλτα μέχρι το εξοχικό (1.5 ώρα από Αθήνα) για να ψηφίσω κιόλας και τελικά με κούρασε πολύ το ταξίδι. Είχε βέβαια πολύ ωραία μέρα, κάναμε και βόλτα στην παραλία, αλλά το ταξίδι στο αυτοκίνητο δεν το αντέχω με τίποτα.

Annoula όπως είπαν και τα κορίτσια για τις συσπάσεις ξεκούραση, χαλάρωση, περισσότερο μαγνήσιο(ρώτα τον γιατρό σου) και να καταναλώνεις περισσότερα υγρά!!!

Anna συγχαρητήρια έχεις και εσύ λιγότερες από 100 μέρες!!!! Καλά έκανες και βγήκες λιγο να ξεσκασεις και εσύ...και μην αγχώνεσαι το καλοκαίρι μαζι με την μπέμπα στο καρότσι ολο βόλτες θα είσαι και θα ξεπιαστεις μια χαρά!!!

Καλό βράδυ σε όλες!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Εμείς ψηφίσαμε, φάγαμε στους γονείς μου, έκανα λίγη δουλίτσα με τα ρούχα το μεσημέρι και μετά πήγαμε στην νονάς της κόρης μου.

Όμως κουράζομαι πολύ εύκολα, ξεκινάνε οι συσπάσεις μόλις κουράζομαι, και αγχώνομαι κιόλας. Πρέπει να περάσουνε 2 μήνες γεμάτοι ακόμα και έχω και κάποιες δουλίτσες να κάνω στο σπίτι, όχι βαριά πράγματα. Τι θα κάνω που ξεκινάνε συσπάσεις κατευθείαν μόλις κουραστώ? Και να φανταστείτε, δεν μαγειρεύω, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι εκτός απο το νεροχύτη και 1 φορά την εβδομάδα άντε να βάλω ένα πλυντήριο ρούχων και να σιδερώσω, και εξυπηρετώ το παιδάκι μου και πάλι όχι πολλά πράγματα αφού πλέον είναι αρκετά μεγάλο για να μην την σηκώνω.

athinakos και το αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολύ κουραστικό είναι η αλήθεια. Εγώ αν λείπω πολλές ώρες απο το σπίτι γυρνάω και σέρνομαι και ας μην έκανα τίποτα, μπαίνω στο αυτοκίνητο, πηγαίνω κάθομαι σε ένα καναπέ και γυρνάω πάλι σπίτι.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στους μήνες που είμαι τώρα περπατούσα κοντά 2 ώρες την ημέρα άνετα. Σήμερα περπάτησα μισή ώρα σύνολο, ξεκαθάρισα και μερικά ρούχα και ξεκίνησαν συσπάσεις.

Τέλος πάντων ελπίζω να κρατηθώ ακόμα 2 μήνες τουλάχιστον γιατί αγχώνομαι λιγάκι. Καλό σας βράδυ πάω να ξεκουραστώ γιατί περιμένει και η κόρη μου παραμύθι.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Alexandroula εγώ μπορει να μην έχω συσπάσεις, αλλά κουράζομαι με το παραμικρό. Αφού σκέψου το να ντυθώ και να βαφτω έχει γίνει πλέον ολόκληρη διαδικασία. ..με κουράζει πολύ!!! Και στα κιλά είμαι καλά...δηλαδή κοπέλες που περνούν 20-30 κιλά τι κάνουν βρε παιδί μου; Πάντως η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική οπότε μην συγκρίνεις αυτή με την προηγούμενη, και οταν κουράζεσαι σταματά και χαλάρωσε.

Οι υπόλοιπες κοιλιτσες τι κάνουν; Ποιες έχουν γιατρό αυτή την εβδομάδα; Annoula νομίζω εσύ έχεις doppler μια από αυτές τις μέρες ε;

Πολλα φιλάκια σε όλες!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

Athinakos έχεις δίκιο. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και κάθε μια προσθέτη κούραση στο σώμα. Δεν τις συγκρίνω ακριβώς, γιατί το ξέρω, αλλιώς ήμουνα τότε, ξεκούραστη χωρίς έννοιες, ήμασταν 2 άτομα μέσα στο σπίτι και δεν χρειαζότανε να μαζεύω όλη μέρα. Αν λάβεις υπόψιν σου οτι τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν κοιμάμαι καλά γενικώς, εννοώ οτι ακόμα και μετά τα 2,5 που κοιμάται σε γενικώς γραμμές καλά η κόρη μου, θα ξυπνήσω εγώ απο την έννοια, να την δω, να την σκεπάσω ... και οτι δεν θα κοιμηθώ την ώρα που θέλω για να ξυπνήσω το πρωί να πάω στη δουλειά, είναι μια κούραση που μαζεύεται. Ακόμα και πριν απο αυτή την εγκυμοσύνη που ξυπνάω πλέον 2 με 4 φορές για τουαλέτα, είχα συνηθίσει να ξυπνάω τόσο καιρό και ακόμα και να μην το θέλω, να μην ξυπνήσει η κόρη μου, εγώ θα ξυπνήσω.

καμμία δεν είναι σαν την πρώτη εγκυμοσύνη αν είναι σχετικά καλή.

Σήμερα ξύπνησα στις 3.30 για τουαλέτα και μετά στις 6. Πήγα να ξαπλώσω απο την άλλη μεριά, απο τις 3.30 μέχρι τις 6 ήμουνα στο δεξί πλάι και πιάστικα, αλλά η μπουμπού είχε άλλη άποψη. Με το που ξάπλωσα αριστερά, άρχισε να κλωτσάει με δύναμη τη μεριά που ακούμπαγε η κοιλιά το κρεβάτι. Έλεος. Γύρισα ανάσκελα, σταμάτησε και με πήρε έτσι ο ύπνος. Όμως πλέον έχει μεγαλώσει το μωρό και με πιάνει ελαφριά δύσπνοια ανάσκελα και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι τόσο κουρασμένη, που με παίρνει ο ύπνος, αλλά πολλά βράδια κοιμάμαι χάλια.

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες! Κορίτσια κι εγώ δεν κοιμάμαι καλά, κυρίως γιατί θα σηκωθώ οπωσδήποτε μια φορά για τουαλέτα και μετά αργεί πολύ να με ξαναπάρει ο ύπνος. Επίσης πολύ συχνά η μπουμπού εκείνες τις ώρες έχει όρεξη για τούμπες και γενικά είναι πολλά τα βράδια που έχω ξυπνήσει γύρω στις 3 και με έχε ξαναπάρει ο ύπνος στις 7. Ευτυχώς που δε δουλεύω αυτή την περίοδο. Επίσης έχω κι αυτές τις κράμπες να το πω, σφιξίματα να το πω, συσπάσεις; Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι συσπάσεις για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που νιώθω νομίζω πως είναι συσπάσεις αλλά δεν τις λες κι ανώδυνες και δεν πετρώνει η κοιλιά μου, όπως λένε. Είναι αρκετά ενοχλητικό. Κατά τα άλλα καλά. Χτες πήγαμε και πήραμε το καρότσι και το πορτ μπεμπέ από μια φίλη κι έχουμε χαρεί πολύ. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα και δε μπορώ να το πιστέψω. Σήμερα υπερηχογραφικά κλείνω υποτίθεται 31 εβδομάδες. Άλλες 9 εβδομάδες κορίτσια!!!! Σας φιλώ και εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...