Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!! Ωραία μέρα και η σημερινή, με ήλιο να μας φτιάξει την διάθεση. Εγώ το βράδυ είδα εφιάλτη και ξύπνησα τον άντρα μου απο τις φωνές και το κλάμα. Εκείνος ταραχτηκε, εγώ απλά άλλαξα πλευρό και συνέχισα να ροχαλίζω.

Anna ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Εκείνος ήταν που με πίεσε την προηγούμενη φορά να γεννήσω φυσιολογικά τα δίδυμα ώστε να μην μπω στην διαδικασία χειρουργείου και να μπορέσω να ξανά μείνω άμεσα έγκυος...όπως και έγινε...Πιστεύει ότι η φύση πάντα ξέρει τι κάνει και θέλει να επεμβαίνει όσο λιγότερο γίνετε.

Alexandroula φοβάμαι πολύ να περάσω την 39η εβδομάδα γιατί έχω διαβάσει διάφορα και ξέρω ότι από εκεί και πέρα αρχίζουν και αυξάνονται και οι κίνδυνοι για το μωρό. Ο γιατρός μου είπε να μην έχω αυτό το άγχος και οταν φτάσουμε στον μήνα μου θα με παρακολουθεί καθε εβδομάδα και εάν υπάρχει πρόβλημα θα το δει. Αλλά εγώ φοβάμαι!! Ελπίζω να έρθει η μικρή στην ώρα της να την πάρω επιτέλους αγκαλιά!!!!

Αρκετά με το άγχος μου και τις άσχημες σκέψεις!!!!! Εύχομαι σε όλες μια όμορφη μέρα παρέα με τις κοιλίτσες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες!!!

Σας διαβάζω από το πρώτο post στο θέμα αλλά σήμερα είπα να γράψω για πρώτη φορά για να μποω και εγώ στην παρέα σας.

Εύχομαι καταρχήν να έχουμε όλες τελειόμηνες και καλές εγκυμοσύνες και με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωράκια μας.

Εγώ είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου, έχω ένα κοριστάκι σχεδόν 2,5 χρονών και περιμένουμε προσεχώς και τον μπέμπη μας, 29/4 έχω ΠΗΤ βάση τελευταίας περιόδου αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύσει τελικά γιατί βγαίνει περίπου 10 μέρες πιο μεγάλο το μωρό βάση μετρήσεων. Τελευταία φορά στη γιατρό είχα πάει 24w+1d και ήταν 900γρ και έβγαινε 25w +4d, σε δύο εβδομάδες έχω πάλι ραντεβού.

ATHINAKOS Εγώ την μικρή μου τη γέννησα φυσιολογικά με ραντεβού για πρόκληση στις 39+6, αλλά τελικά όταν μπήκα μέσα είχαν αρχίσει ήδη οι συσπάσεις τοκετού οπότε δεν μου έκαναν κάτι ιδιαίτερο απλά γεννησα μετά από 9 ώρες, τρομερή εμπειρία η γέννα κορίτσια. Εγώ είχα σοκαριστεί στην αρχή αλλά μόλις συνήλθα ανυπομονούσα να το ξαναζήσω!!!

Όπως θα δείτε ακόμη θηλάζω την κορούλα μου, αν και τώρα μπήκαμε πολύ καλά σε φάση απογαλακτισμού γιατί δεν άντεχα πλέον τον πόνο του στήθους.

Οπότε για όσες έχετε σκεφτεί να θηλάσετε θα σας πρότεινα να πάρετε το λίκνο της chicco next to me, εγώ δεν είχα αυτό, είχα το κλασσικό και αυτός ήταν ο λόγος που δεν το χρησιμοποίησα και ιδιαίτερα, προτιμούσα να έχω το μωρό δίπλα στο κρεβάτι μου και να το θηλάζω γιατί έτσι δεν έχανα και εγώ τον ύπνο μου. Και επίσης μια καρέκλα θηλασμού, δεν υπάρχει πιο άνετο πράγμα ειδικά αν περνάς 10-12 ώρες τη μέρα με το μωρό στο στήθος, λίγο ακριβές έιναι αλλά για μένα έχει βγάλει τα λεφτά της 10 φορές!!!

http://www.lapinbebe.gr/gia-tin-mellousa-mama/karekla-thilasmou/6506-polythrona-thilasmoy-fysiki

Ελπίζω να μην σας ζάλισα πρωί πρωί, απλά είπα να δώσω τα φώτα μου μιας και είμαι δευτερομανούλα.

Φιλιά σε όλες!!!

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλώς ήρθες Ioisma! Με το καλό το αγοράκι σου!

alexandroula δεν έχω πρόβλημα χώρου στο υπνοδωμάτιο, απλά κάπου διάβασα ότι τα νεογέννητα νιώθουν ασφαλέστερα να κοιμούνται σε μικρό χώρο τον πρώτο καιρό, γι αυτό κατέληξα σε λίκνο (με πάντα φυσικά εφόσον πάρω ξύλινο) και αργότερα σε κρεβατάκι, ενόψει και της μετακόμισης.

athinakos η μπουμπού σου είναι πραγματικά ολόκληρο μωράκι, όπως είπε η Άννα!! Όσο για τα άγχη, σε νιώθω απόλυτα, περνάω φάση απίστευτης κυκλοθυμίας. Από τη μια ανυπομονώ να περάσει ο καιρός, και από την άλλη με αγχώνει τόσο η διαδικασία του τοκετού, όσο και το μετά, η αλλαγή στην οικογενειακή μας ζωή αλλά και στην δουλειά μου. Κλαίω με τα παραμικρό και τα νεύρα μου είναι απίστευτα και με το παραμικρό! Αντιλαμβάνομαι ότι είναι οι ορμόνες μου, αλλά πείτε μου ότι δεν είμαι η μόνη και δεν είμαι τρελή! :tongue:

TJhAp3.png

Stella δεν είσαι μόνη σου!!!! Πολύ άγχος και φόβος!!! Βέβαια όσοι με βλέπουν μου λένε ότι φαινομαι πολύ ήρεμη και χαλαρή...που να ξέραν τι νιώθω!!!! Επίσης κορίτσια τα βράδια έχω αρχίσει και ζεσταινομαι πολύ! Ξυπνάω μέσα στον ιδρώτα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

athinakos Σκέψου οτι οι 40 εβδομάδες που μας δίνουν οι γιατροί είναι 1 εβδομάδα λιγότερη απο τους 9 μήνες χοντρικά. Ο μέσος όρος τοκετών στις πρωτότοκες είναι, αν θυμάμαι καλά, γύρω στις 41 εβδομάδες και στις 2ροτοκες, 40 εβδομάδες. Με φυσιολογικό τοκετό έτσι!! Οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα για τις εβδομάδες. Γενικώς επειδή γερνάει ο πλακούντας, μπορεί κάποια στιγμή να σταματήσει να τρέφεται το μωρό και αυτό είναι το επικίνδυνο, να μην τρέφεται και να πεθάνει. Όμως ξέρω οτι μετά τις 40 εβδομάδες μπορεί να σε βλέπει ο γιατρός και κάθε 2 μέρες, οπότε αν σε αγχώνει αυτό, μπορείς να πηγαίνεις κάθε 2 μέρες απο τις 39 εβδομάδες, δεν νομίζω να στο αρνηθεί ο γιατρός. Ή μπορείς να κάνει άλλο ένα ντόπλερ προς το τέλος, για να δεις αν είναι καλό ο πλακούντας ακόμα.

Τα βράδια ζεσταίνομαι και εγώ, και το κακό είναι οτι δεν μπορώ να υπολογίσω αν ζεστένεται ή κρυώνει η κόρη μου για να ξέρω πως θα την ντύσω.

Stella εγω για να μην αγχώνομαι προσπαθούσα να μην σκέφτομαι τη γέννα και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τώρα να πω την αλήθεια μου έχω ψιλοαγχωθεί, γιατί έχω περισσότερες συσπάσεις απο την πρώτη μου εγκυμοσύνη, που οκ φυσιολογικές είναι εώς ένα σημείο, αλλά φίλη μου σε παρόμοια περίπτωση, (στο 2ο είχε πιο πολλές συσπάσεις, αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε οτι ήτανε φυσιολογικό), νοσηλεύτηκε στον 8ο, κόντεψε να γεννήσει, γιατί κουραζότανε απο την κόρη της. Εν τέλη βέβαια τα κατάφερε και έφτασε στις 40 εβδομάδες, αλλά ....

Θα μου πείτε βέβαια οτι ένα μωρό στον 8ο είναι βιώσιμο, αλλά μόνο και μόνο το να μείνει τόσο καιρό μακρυά μου σε θερμοκοιτίδα, δεν θέλω να το σκέφτομαι, μακάρι να μην το ζει καμμία μανούλα.

Stella για αυτό που λες για την κούνια, υπάρχουνε και "μαξιλάρια" διαχωριστηκά, που μπορείς να χωρίσεις την κούνια στο σημείο που θέλεις, για να μην νιώθει άσχημα το μωρό, όμως ο παιδίατρός μας δεν τα πιστεύει αυτά.

Καλησπέρα φουσκίτσες μου! Ωραία μέρα σήμερα και χωρίς καθόλου κρύο. Μόλις γύρισα από τον οδοντίατρο που είχα πάει για καθαρισμό και πολύ χάρηκα που ντύθηκα φυσιολογικά. Μπούχτησα το κρύο και τα χοντρά ρούχα, τα οποία ούτως ή άλλως ποτέ δε μου άρεσαν. Αthinakos ολόκληρη κοπέλα η μπουμπού σου. Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν πια. Αυτό με τις 41 εβδομάδες κι εγώ το φοβάμαι για να είμαι ειλικρινής. Κι εγώ έχω ακούσει διάφορα και δε θέλω καθόλου να φτάσω ως εκεί. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ κι αγχώνομαι πριν δούμε πώς θα πάει. Ο γιατρός μου λέει πάντως πως το βλέπει λόγω τραχήλου για νωρίτερα. Κανείς δε μπορεί να σου πει όμως με βεβαιότητα. Βλέπω κι εγώ κάτι περίεργα όνειρα κι επειδή με πιάνουν μικροσυσπασούλες γενικά, μπορώ να πω ότι δεν είμαι και τέρας ηρεμίας, αλλά το παλεύω. Αχ, πόσο ζηλεύω που είδατε τη μπουμπού σας. Εγώ πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τις 6 Φλεβάρη που έχω το Doppler. Έχω αρχίσει και κοιτάζω χρωματισμούς για το δωμάτιο της μικρής και την Παρασκευή θα πάω μαζί με την κουμπάρα μου, που είναι κι αυτή έγκυος να πάρουμε ζιπουνάκια, φορμάκια και νυχτικά για το μαιευτήριο. Μου είπαν πως αν κάνω καισαρική πρέπει να έχω νυχτικό για να μπορούν να μου κάνουν τις αλλαγές. Αλλιώς πυτζαμούλες αλλά απ΄αυτές έχω πολλές! Πωπω..είναι τα πρώτα ψωνια που θα κάνω για τη μπουμπού μου και περιμένω με ανυπομονησία. Νομίζω πως θα ξετινάξω τα mothercare! loisma καλώς ήρθες στο παρεάκι μας! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να έρθει και ο μπέμπης σας! Φιλάκια πολλά στις φουσκοκοιλίτσες!

loisma Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας, να μας γράφεις πιο συχνά τα νέα σου. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό και ο μπέμπης. Μπράβο σου που θηλάζεις ακόμα. Εγώ σταμάτησα στα 2 χρόνια και πραγματικά το μετάνιωσα μετά. Όσο για το λίκνο που κολλάει στο κρεβάτι έχεις δίκιο. Εγώ έχω ένα κλασικό, αλλά ευτυχώς ήτανε καλόβολη η δικιά μου και δεν θηλάζαμε όλο το βράδυ, οπότε κοιμότανε και στο λίκνο της. Τώρα όμως δεν λέει να κάνω και άλλα έξοδα για αυτό. Αν τώρα το 2ο θηλάζει όλο το βράδυ, το πολύ πολύ να κοιμόμαστε μαζί.

Μεγάλο μωράκι έχεις και εσύ, μπράβο! Ή μάλλον η δικιά μου είναι μικρούλα, χχαχα. Στις 26 εβδομάδες ακριβώς την έβγαλε 770γρ. Μέχρι τον προηγούμενο υπέρηχο συμβάδιζε η ανάπτυξη με τις εβδομάδες. Τώρα το κεφαλάκι και το ποδαράκι είναι μια χαρά, αλλά η κοιλίτσα μικρούλα. Το ίδιο ήτανε και η μεγάλη μου.

wmb και εγώ δεν το θέλω καθόλου το κρύο, μα καθόλου!

Και εμένα με φόβιζαν οι 41 εβδομάδες στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, και πιο πολύ φοβόμουνα επειδή δεν θα με άφηνε καθόλου παραπάνω και με φόβιζε η πρόκληση μην κάνω τσάμπα καισαρική, αλλά επειδή εν τέλη ποτέ δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα με την γέννα, γέννησα μια χαρά στις 39+1. Και η γιατρός μου το έλεγε οτι θα γεννήσω νωρίτερα και χωρίς πρόβλημα και να μην ανησυχώ, αλλά δεν την άκουγα.

Εμείς σήμερα πήγαμε βολτούλα μέχρι το εμπορικό με την κόρη μου, ήτανε υπόδειγμα παιδιού, φτου φτου, μην το ματιάσω, μεγαλώνει και ωριμάζει, ψωνίσαμε, έκανε και τα αυτοκινητάκια της, και γυρίσαμε. Φάγαμε και τώρα είναι λιγάκι στο δωμάτιό της, πιο πολύ για να ξεκουραστώ εγώ. Αργότερα θα πάμε βολτούλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!! Ωραία μέρα και η σημερινή, με ήλιο να μας φτιάξει την διάθεση. Εγώ το βράδυ είδα εφιάλτη και ξύπνησα τον άντρα μου απο τις φωνές και το κλάμα. Εκείνος ταραχτηκε, εγώ απλά άλλαξα πλευρό και συνέχισα να ροχαλίζω.

Anna ευτυχώς μετά από πολύ ψάξιμο τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Εκείνος ήταν που με πίεσε την προηγούμενη φορά να γεννήσω φυσιολογικά τα δίδυμα ώστε να μην μπω στην διαδικασία χειρουργείου και να μπορέσω να ξανά μείνω άμεσα έγκυος...όπως και έγινε...Πιστεύει ότι η φύση πάντα ξέρει τι κάνει και θέλει να επεμβαίνει όσο λιγότερο γίνετε.

Alexandroula φοβάμαι πολύ να περάσω την 39η εβδομάδα γιατί έχω διαβάσει διάφορα και ξέρω ότι από εκεί και πέρα αρχίζουν και αυξάνονται και οι κίνδυνοι για το μωρό. Ο γιατρός μου είπε να μην έχω αυτό το άγχος και οταν φτάσουμε στον μήνα μου θα με παρακολουθεί καθε εβδομάδα και εάν υπάρχει πρόβλημα θα το δει. Αλλά εγώ φοβάμαι!! Ελπίζω να έρθει η μικρή στην ώρα της να την πάρω επιτέλους αγκαλιά!!!!

Αρκετά με το άγχος μου και τις άσχημες σκέψεις!!!!! Εύχομαι σε όλες μια όμορφη μέρα παρέα με τις κοιλίτσες!

Γι' αυτό σου λέω ότι είναι καλός ο γιατρός σου!!Χαίρομαι που σ' ακούω τόσο καλά! Καταλαβαίνω τους φόβους σου αλλά πιστεύω ότι έχεις καεί στο χυλό και φυσάς και το γιαούρτι!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Ioisma,καλώς ήρθες στην παρέα μας!:) Συγχαρητήρια που θήλασες τόσο, είσαι το είδωλό μου!! :) Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ τουλάχιστον για 1 χρόνο, ιδανικά για 2.Ευχαριστούμε για τις συμβουλές, το μεγάλο μου θέμα είναι ότι θέλω το μωρό δίπλα μου τον πρώτο χρόνο αλλά η κρεβατοκάμαρα δεν είναι μεγάλη.. θα δω τι θα κάνω από Φεβουάριο που θα είμαστε στο καινούργιο σπίτι.

Stella Vas,φυσικά και δεν είσαι η μόνη. Εγώ κλαίω με το παραμικρό, βέβαια έχω τα ζόρια μου, στο κρεβάτι, χωρίς τη μανούλα μου κοντά ,με φόβο ποωρότητας και με μετακόμιση στο τέλος του μήνα..δεν μπορώ να κάνω τ'ιποτα παρά μόνο να λέω κάποια πράγματα..ο εκνευρισμός μου-γιατί φυσιολογικά είμαι πολύ δραστήρια-έχει πιάσει το κόκκινο...αλλά και όλα αυτά να μην είχα,ό λο και θα έριχνα κανένα δάκρυ!!

Κατά τ'αλλα κορίτσια μου,όλα καλά!Φιλάκια πολλά!! :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!! ελπίζω να είστε όλες καλά!!

εγώ είμαι μια χαρά!! να καλωσορίσω κ εγώ το νέο μέλος της παρέας μας, με το καλό το μωράκι σου να έρθει!!

χθες λοιπόν πήγα στην γιατρό μου κ με ξεψύρισε τα είδε όλα αναλυτικά κ μας είπε πως όλα είναι φυσιολογικότατα..ο μπουρεκούλης μας είναι 28 εβδομάδων σήμερα κ χθες 1052 γραμμάρια!! πολύ ανακουφίστηκα που πιάσαμε κιλό!!

μου έγραψε τα πάντα από εξετάσεις πήγα σήμερα το πρωί κ τις έκανα κ την καμπύλη μαζί κ τώρα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα κ αύριο απόγευμα θα της τα πάω να τα δει!!

μου είπε ότι ο πλακούντας μου παραμένει χαμηλά αλλά εφόσον δεν είναι επιπωματικός δεν αποτελεί πρόβλημα η θέση του κ επίσης μου είπε ότι μπορεί να γεννήσω πιο εύκολα φυσιολογικά επειδή είναι πρόσθιος κ χαμηλά ο πλακούντας οπότε χάρηκα αρκετά!! τέλος με ενημέρωσε ότι όταν ξεκινήσουν οι συσπάσεις braxton γύρω στην 30η βδομάδα περίπου είναι πολύ πιθανό λόγω θέσης του πλακούντα να ξαναδώ αίμα....δεν αγχώθηκα ίσα ίσα χάρηκα που με ενημέρωσε γιαυτό το ενδεχόμενο για να μην φρικάρω άν το δω ξαφνικά!!

αυτά τα νέα μου λοιπόν!!!

σε όσα κορίτσια αγχώνονται για τον τοκετό κ για το γήρας του πλακούντα θέλω να σας συμβουλέψω να χαλαρώσετε όσο μπορείτε κ να απολαύσετε τις τελευταίες βδομάδες που έχουμε τα μωράκια μας μέσα μας γιατί μετά θα μας λείπει λίγο αυτό κ επίσης να πω ότι πρέπει να αφήσουμε την φύση σε κάποια πράγματα να κάνει την δουλειά της....είμαι αρκετά κατά της πρόκλησης όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος!! πολλά φιλιά σας χαιρετώ!!

gzWep2.png

foteini τέλεια η γιατρός σου, υπερ αναλυτική, μπράβο της. Κατάφερες να ξεαγχωθείς κιόλας σε διάφορα θέματα που σκεφτόσουνα, τέλεια. Και το μωράκι έπιασε το κιλό ε, τέλεια. Ελπίζω να έχουμε περάσει το κιλό και εμείς σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάμε.

Καλά αποτελέσματα και στις εξετάσεις σου, να είναι τέλειες και να μην χρειαστείς τίποτα άλλο.

Anna σου εύχομαι να γεννήσεις στην ώρα σου, να θηλάσεις όσο θέλεις και να κρατήσεις δίπλα σου και το παιδάκι σου όσο περισσότερο μπορείς. Με το καλό και η μετακόμιση. Πάντως αν θέλεις βοήθεια για τον θηλασμό νομίζω οτι μπορώ να βοηθήσω και όποια θέλει μπορεί να μου πει να της στείλω υλικό για μελέτη. Καλύτερα να ξέρετε κάποια πράγματα απο πριν, παρά να προσπαθείτε να τα μάθαιτε μετά, κατά τη γνώμη μου, γιατί εκείνη την ώρα θα είναι δυσκολότερα τα πράγματα.

Καλημέρα σε όλες!!!! Τι κάνετε κορίτσια; ; Αντε σχεδόν υην φάγαμε και αυτή την εβδομάδα!

Foteini καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! Καλά έκανες και πήγες και στην παλια σου γιατρό που εμπιστεύεσαι, οποτε τώρα νιώθεις ακόμα πιο σίγουρη. Μεγαλωνει και ο μπέμπης, αντράκι γίνετε σιγά σιγά!!! Και εγώ ήθελα πως και πως να περάσουμε το κιλό!

Alexandroula εσάς η μπέμπα πόσο ηταν στο τελευταίο ραντεβού; Λογικά γύρω στις 28- 29 εβδομάδες θα φτάσετε και εσείς το κιλο;)

Φιλιά κορίτσια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...