Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!τι κάνετε; Δεν εχω διαβασει τα νεα σας..Μπηκα γρηγορα να γραψω..και θα τα διαβασω το απογευμα. Ελπιζω ολες να στε καλα. Εγω την επομενη βδομαδα εχω υπεροχο και ανυπομονω!!!Σκεφτομαι αυτη τη βδομαδα να παω να δω κρεβατακι-συρταριερα γιατι μου ειπαν εχουν ελαχιστο χρονο αναμονης 5 βδομαδες...Εσεις τα εχετε παρει; Σας χαιρετω!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια μου!!

Alexandroula μου, σ'ευχαριστώ! Κι εγώ χαίρομαι που σιγά -σιγά πλησιάζω διψήφιο αν και έχω βάλει την αυχενική και όχι την περίοδο...Πώπω βλέπω 29 εβδομάδων κορίτσια μου και μου τρέχουν τα σάλια!!:)

Καλά είμαι ,πήγα ενδοκρινολόγο,συνεχίζουμε τις μετρήσεις και κάνουμε,προσέχω τη διατροφή μου και κάνω καμπύλη στις 30.Τότε θ ξαναδώ και το θυρεοειδή και λογικά,θα κάνω και τις άλλες εξετάσεις του μήνα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ δεν έχω παραγγείλει ακόμη τιποτα αλλά περιμένω να μπούμε στο σπίτι για να δω τι χρειαζόμαστε ακριβώς. Φεβρουάριος θα είναι, εκπτώσεις θα έχει ακόμη, όλο και κάτι θα βρούμε.Άλλωστε,πρέπει να γεννήσω τελευταια στην παρέα μας!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Η αλήθεια είναι κορίτσια μου ότι ο δικός μου γιατρός βλέπει όλες τις εγκύους 2 φορές το μήνα αλλά βέβαια η δική μου περίπτωση λόγω τραχήλου χρειάζεται πιο προσεκτική παρακολούθηση..

Κοριτσια μου γλυκα σας γραφω αυτην την ακαταλληλη ωρα γιατι οπως φαινεται ο αερας της πολης μου με ανανεωσε πληρως....με γεμισε χαρα αισιοδοξια κ αντοχη!!

μολις γυρισα απο την κολλητη μου εχει μια μπουμπου 5 μηνων οποτε διωξαμε τους αντρες μας κ καθησαμε οι δυο μας λιωσαμε στον καναπε κ οσα κ να λεγαμε δεν τελειωναμε!!! Πολυ ωραια ηταν!!!

ψωνισα κ εγω σημερα καποια πραγματακια απο εδω για τον μπεμπη!!

αυριο εχω ραντεβου στην γυναικολογο που ειχα στην θεσσαλονικη πριν φυγω κυπρο για μια δευτερη γνωμη κ επειδη την εμπιστευομαι πολυ κ μου ειχε πει απο την αρχη ασχετα που θα γεννησω αλλου οτι χρειαστω να της τηλεφωνω οσο συχνα θελω!!

ανυπομωνω να τον δω ξανα...πρεπει να μεγαλωσε πολυ γιατι κλωτσαει πολυ πιο ψηλα κ δυνατα!!

Athinakos μεγεια τα πραγματακια που αγορασες

αλεξανδρουλα πολυ προσοχη κοπελα μου...το γονατο αργα η γρηγορα θα περασει ...σημασια εχει να μην παθει κατι το μωρακι σου πεφτοντας!!!

κ εγω αποτι ξερω μολις μπεις στο τριτο τριμηνο τα ραντεβου γινονται ανα δυο βδομαδες δεν ξερω ομως αν ο δικός μου το εφαρμοζει!!

Wbm κ εγω το παθαινω στην δουλεια κυριως ξεχναω την κοιλια κ παω κ στριμωχνομαι η χαζη ...χαχαχα πλακα εχει!!

λοιπον κοριτσια μου σας καληνυχτω κ εσας κ τ μωρακια μας θα σας γραψω αυριο η μεθαυριο τα νεα της επισκεψης μου στην γιατρο.....(ανυπομωνω κ για το βαρος του μωρου γιατι ο υπερηχος του γιατρου στην κυπρο δεν υπολογιζει βαρος κ κοντευω να σκασω...απο τον β επιπεδου ως τωρα δεν ξερω ποσο πηγε!!)

Πολλα φιλια!!!

gzWep2.png

Καλημέρα όμορφα κοριτσάκια!!!! Ελπίζω όλες οι κοιλιτσες να είναι καλά!

foteini είδα την ώρα που έγραψες και νόμιζα ότι είχες αϋπνίες:tongue: Αχ μπράβο κορίτσι που περνάς όμορφα!!!! Με για και τα πράγματα που αγοράσατε και με το καλό να δεις τον μπέμπη σου σήμερα!!

Anna περνάει ο καιρός και σε λίγο θα είσαι και εσύ 29 και 35 και 39!!! Θα δεις!!!

Εγώ τρώω πρωινό με καφεδάκι και πάντα πλέον ένα ποτήρι παγωμένο νερό (thank you alexandroula;) ). Αργότερα δουλειά και το απόγευμα πάμε στον γιατρό!!!! Αντε να δω την γλυκουλα μου που το βράδυ πάλι με ξύπνησε με τα χορευτικά της κόλπα. Πολύ ενέργεια έχει αυτο το κορίτσι τα βράδια και προβλέπω πολλά ξενύχτια!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα.

foteini καλά να περάσεις στην πόλη σου και με το καλό να δεις το μωράκι σου. Με γεια και τα πραγματάκια που του αγόρασες.

Εμείς είχαμε βάλει ξυπνητήρι στις 6.15, γιατί ο άντρας μου είχε ταξίδι και έπρεπε να φύγει νωρίς, και ξύπνησα πήγα στο μπάνιο και καθυστέρησε λίγο να με ξαναπάρει ο ύπνος, αλλά ευτυχώς δεν τον έχασα. Απο τις 12 εχτές το βράδυ με ξύπνησε η κόρη μου στις 9.20 (οκ με 2 διαλείματα για τουαλέτα, συνηθισμένα). Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.

Τώρα προσπαθώ να γράψω και να σας διαβάσω παίζοντας ταυτόχρονα.

Το μεσημέρι έχω φυσιοθεραπεία και ελπίζουμε να γυρίσει νωρίς ο μπαμπάς μας.

Καλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι που είστε όλες καλά και με το καλό να δείτε τα μωράκια σας Athinakos και Φωτεινή! Εμείς σε μια βδομάδα ακριβώς, στην 29η βδομάδα πια έχουμε το επόμενο ραντεβού και θα τα πυκνώσουμε από την 32η αν θυμάμαι καλά.

Το σ/κ ήταν πολύ γεμάτο με φίλους ψώνια και βόλτες, παρά το γεγονός ότι μπούκωμα και βήχας επιμένουν αλλά ο καθαρός αέρας νομίζω μου κάνεις απείρως περισσότερο καλό, από το να είμαι συνέχεια μέσα!!!

Λοιπόν από μωρουδιακά ψωνίσαμε εσώρουχα, φορμάκια κλπ (τα λάτρεψα τα mothercare) και τα τριγύρω "ψιλά" του εξοπλισμού (αποστειρωτή, μπιμπερό πιπίλες κλπ κλπ), καταλήξαμε σχεδόν για το καρότσι (πολυκαρότσι) διότι θέλουμε το κάθισμα αυτοκινήτου να κουμπώνει σε θήκη δεμένη στο αυτοκίνητο και όχι να δένεται το ίδιο το καθισματάκι με τις ζώνες και δεν έχουν όλες οι εταιρίες αυτή τη δυνατότητα. Σχετικά με το λίκνο δεν έχω ακόμη καταλήξει αν θα πάρουμε κλασσικό ξύλινο ή της chicco που έχετε πάρει athinakos και feli. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι όσο πιο ευρύχωρο γίνεται για να κοιμάται άνετα όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι θα μετακομίσουμε στο δικό μας σπίτι όταν το μωρό θα είναι με το καλό γύρω στους 6 μήνες και ιδανικά θα ήθελα το δωματιάκι του να στηθεί απ ευθείας εκεί. Τα ξύλινα που είδαμε είναι πιο στενά συνήθως αλλά της chicco δεν υπήρχε σε κανένα κατάστημα για να το δούμε, μόνο με παραγγελία, και στο ιντερνετ σε άλλα site λέει πλάτος 52 και ύψος 69 και σε άλλα το αντίστροφο! :confused: Εσείς που το έχετε ήδη βρε κορίτσια, πόσο είναι το πλάτος του ?? Τέλος τα λευκά είδη θα τα δω με τη μαμά μου, που όσο να 'ναι ξέρει παραπάνω από αυτά, και αυτή τη βδομάδα θα κοιτάξω για μένα για πυτζάμες, εσώρουχα κλπ γιατί είναι ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις.

Και μεις αλεξανδούλα όπως εσείς στην πρώτη σου κόρη, δεν έχουμε κανέναν να μας δώσει σχεδόν τίποτα από μωρουδιακά, είμαστε οι πρώτοι από φίλους και συγγενείς. Από τη μια είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη επιλέγεις αυτό που σου αρέσει και σε βολεύει περισσότερο. Επίσης οι γονείς μου έχουν πάθει έναν μίνι παροξυσμό, καθότι είμαι και μοναχοπαίδι, και θέλουν να τα κάνουν όλα αυτοί, αλλά τους ελέγχουμε προς το παρόν! χαχαχα... Να βοηθήσουν μεν, με μέτρο δε...

TJhAp3.png

stella με γεια τα πραγματάκια σας.

Παρκοκρέβατο δεν θα χωρούσε στο δωμάτιό σας? νομίζω είναι γύρω στους 70-72 εκ. πλάτος και είναι για μωράκι μέχρι 2+ χρονών. Εγώ το συστήνω και εκεί θα την βάλω και την 2η όσο θα είναι στο δωμάτιό μας. Και έχει και ένα ακόμα θετικό, οτι δεν είναι ξύλινα όπως οι κούνιες οπότε δεν χτυπάνε το κεφάλι τους. Η κουμπάρα μου είχε το γιο της στο παρκοκρέβατο, δίπλα της, τον έβαλε στο χρόνο στην κούνια στο δωμάτιό της, αλλά μετά απο 2 βράδια τον έβγαλε και τον έβαλε πάλι στο παρκοκρέβατο γιατί χτύπαγε το κεφάλι του στα ξύλα.

Εμείς κορίτσια ψωνήσαμε ρουχαλάκια της μπέμπας, ψώνησα και 2 νυχτικά δικά μου. Θέλω όμως και εσώρουχα καινουργια γιατί όσα έχω είναι ψιλοπαλιά, και όταν καταφέρω να κατεβάσω τα ρούχα της μεγάλης μου, θα δω τι άλλο θα χρειαστούμε, αν και προς το παρόν μάλλον τελειώσαμε.

Α θα πάρω και έναν μάρσιπο σίγουρα απο μια φίλη που τον πουλάω και μπορεί να πάρω και έναν 2ο μει ται, γιατί αφού θα τον χρησιμοποιήσω που θα τον χρησιμοποιήσω σίγουρα πολύ, να έχω να αλλάζω,χαχα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό!!!!! Μεγαλώσαμε πολύ!! 1,5 κιλό έφτασε το κορίτσι μου! Όλα πάνε πολύ καλά, συνεχίζει να μετράει 1 εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή οι μετρήσεις την βγάζουν 30+2. Κάναμε και μίνι ντοπλερ, και αυτό καλό. Σε 2 εβδομάδες έχουμε το ντοπλερ στον εμβρυολογο και μετά σε άλλες 2 εβδομάδες τον κανονικό υπέρηχο. Η μικρή είναι με το κεφάλι κάτω, μου είπε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα μεχρι τις 34 εβδομάδες να αλλάξει αλλά είναι πολύ σπάνιο. Του ζήτησα να κάνουμε πρόκληση εάν δεν έχω γεννήσει μέχρι τις 39 εβδομάδες και μου είπε θα κάνει οτι του ζητήσω αλλά δεν είναι υπέρ της πρόκλησης. Οτι θα ταλαιπωρηθώ πολύ εγώ και ό,τι το 20% που μπαίνουν με πρόκληση καταλήγουν σε καισαρική. Καλα ας φτάσω μέχρι εκεί και βλέπουμε. Απλά με όλα αυτα που έχω περάσει δεν θέλω να περιμένω μέχρι τις 41 εβδομάδες. ..φοβάμαι!!!!

Alexandroula με γεια τα πράγματα που αγόρασες!! Εγώ που αγόρασα το ξύλινο λίκνο πήρα και πάντα για γύρω γύρω...πιστεύω θα προστατεύει το κεφαλάκι της μικρής ε;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Τέλεια. Μια χαρά η μπεμπούλα μπράβο.

Υπάρχει κάποιος λόγος που ζητάς πρόκληση στις 39 εβδομάδες? Έχω ακούσει οτι οι πόνοι τις πρόκλησης είναι πολύ πιο δυνατοί και βίαιοι απο ότι στην κανονική γέννα και η μαία μου μου είχε πει οτι το 30% καταλήγει σε καισαρική. Οκ τι 20, τι 30. Όμως γιαυτούς τους λόγους δεν δέχτηκα εγώ πρόκληση στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αν και ήμουνα έτοιμη με όλες τις προυποθέσεις για εύκολη φυσιολογική γέννα. Θα σου έλεγα και εγώ οτι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος δεν χρειάζεται να κάνεις πρόκληση, αλλά κάτσε να έρθει η ώρα και το ξανασυζητάτε με το γιατρό σου.

Όσο για το λίκνο μην ανησυχείς. Στο λίκνο μένουνε 5 το πολύ 6 μήνες, ακόμα δεν μπορούνε να σηκωθούνε για να χτυπάνε το κεφαλάκι τους. Εγώ μίλαγα για αργότερα, 9-10 και 12 μηνών που σηκώνονται όρθια.

Εμείς τρέχαμε λιγάκι σήμερα, πήγα και έκανα φυσιοθεραπεία, κοίταξε λιγάκι και το γόνατό μου που το χτύπησα. Έχω πάλι φυσιοθεραπεία την παρασκευή και μέσα στην άλλη βδομάδα θα με δει το "αφεντικό", που μου είχε κάνει και τις πρώτες φυσιοθεραπείες, για να δει πως πάω και να συζητήσουμε αν έχω περιθώριο να κάνω και άλλες και πόσες ακόμα, γιατί μου είχε πει οτι όταν μπαίνουν στον 7ο οι έγκυες είναι καλύτερα να σταματάνε τις φυσιοθεραπείες, τουλάχιστον της μορφής που κάνουμε τώρα.

Η κοπέλα που μου τις κάνει, μου είπε οτι έχω βελτιωθεί αρκετά, κάτι που όμως εγώ δεν μπορώ να το δω, βέβαια τουλάχιστον δεν πονάω, θα χρειαζόμουν μερικές ακόμα, αλλά.... πρακτικά πήγα λίγο αργά, 5,5 μηνών. δεν είχα πολύ καιρό περιθώριο. Απο περιέργεια και μόνο, αφού γεννήσω θα πάω σε ορθοπεδικό να δει τη σκολίωσή μου, να μου πει αν είναι καλύτερα και όοοταν μπορέσω θα βγάλω και ακτινογραφία να δω στην πράξη αν βελτιώθηκε. Δυστυχώς για καιρό όμως δεν θα μπορώ να βγάλω ακρινογραφία γιατί απαγορεύεται και στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό.

Αύριο θα κάτσω σπίτι και ελπίζω να ξυπνήσουμε ευδιάθετες με σχετικά καλό καιρό να βγούμε καμμιά βολτίτσα.

Πάω να την κοιμήσω, καλό σας βράδυ.

Κορίτσια γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό!!!!! Μεγαλώσαμε πολύ!! 1,5 κιλό έφτασε το κορίτσι μου! Όλα πάνε πολύ καλά, συνεχίζει να μετράει 1 εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή οι μετρήσεις την βγάζουν 30+2. Κάναμε και μίνι ντοπλερ, και αυτό καλό. Σε 2 εβδομάδες έχουμε το ντοπλερ στον εμβρυολογο και μετά σε άλλες 2 εβδομάδες τον κανονικό υπέρηχο. Η μικρή είναι με το κεφάλι κάτω, μου είπε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα μεχρι τις 34 εβδομάδες να αλλάξει αλλά είναι πολύ σπάνιο. Του ζήτησα να κάνουμε πρόκληση εάν δεν έχω γεννήσει μέχρι τις 39 εβδομάδες και μου είπε θα κάνει οτι του ζητήσω αλλά δεν είναι υπέρ της πρόκλησης. Οτι θα ταλαιπωρηθώ πολύ εγώ και ό,τι το 20% που μπαίνουν με πρόκληση καταλήγουν σε καισαρική. Καλα ας φτάσω μέχρι εκεί και βλέπουμε. Απλά με όλα αυτα που έχω περάσει δεν θέλω να περιμένω μέχρι τις 41 εβδομάδες. ..φοβάμαι!!!!

Alexandroula με γεια τα πράγματα που αγόρασες!! Εγώ που αγόρασα το ξύλινο λίκνο πήρα και πάντα για γύρω γύρω...πιστεύω θα προστατεύει το κεφαλάκι της μικρής ε;

Συγχαρητήρια για το γιατρό σου! Έτσι ακιβώς όπως σου τα είπε είναι..και θα υποφέρεις περισσότερο και σε καισαρική θα καταλήξεις πιθανώς!!Αλλά μπορει η μπουμπού να βγει στην ωρα της από μόνη της και να μην εχει τέτοια θέματα!Καλέ αυτή είναι ολόκληρο μωρο!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...