Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Αγαπημένες φουσκίτσες ηλιόλουστες καλημέρες επιτέλους! Τι μου κάνετε σήμερα; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικροπροβλήματα που είχαν κάποιες κοπέλες να λύθηκαν. Εγώ είμαι σχετικά καλά αν και έχω αρχίσει τις τελευταίες μέρες να έχω κάτι σφιξίματα στην κοιλιά σε άσχετο χρόνο και μάλλον είναι αυτό που λένε συσπάσεις, αν και δεν κόβω και το κεφάλι μου. Παίρνω αρκετό μαγνήσιο και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. άλλωστε είναι για 2 με 3 δευτερόλεπτα το πολύ και όχι ιδιαίτερα επώδυνες. Διάβασα ότι για τα μέσα του 7ου που είμαι, είναι φυσιολογική εξέλιξη. Η κοιλίτσα μου φουσκώνει αλλά μη φανταστείτε τίποτα φοβερό. Οι φίλοι με κοροϊδεύουν και μου λένε πως η κοιλιά μου είναι σαν να έχω πιει απλώς κάποιες μπύρες παραπάνω. Να σκεφτείτε δεν έχω πάρει τίποτα από ρούχα εγκυμοσύνης και θα ήμουν ευτυχής αν συνέχιζα μέχρι το τέλος έτσι. Ξεκίνησα και τη αντιβίωση για το ουρεόπλασμα και μάλλον έχω δει ήδη βελτίωση καθώς τα πολλά υγρά που είχα μειώθηκαν αισθητά. Κατά τα άλλα νυστάζω αρκετά, περίπου σαν το πρώτο τρίμηνο και το 8ωρο δε μου φτάνει με τίποτα. Νιώθω αρκετά κουρασμένη και να σκεφτείτε πως δε δουλεύω από τότε που έμεινα έγκυος. Εύχομαι καλό Σ/Κ σε όλες μας και να περάσετε τέλεια ότι και να κάνετε! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοιλίτσες. Τι κάνετε?

Βρε κορίτσια χάλια μου μπήκε το 15. Με το που μπήκε αρρώστησα, με μπούκωμα και ελαφριά γαστρεντερίτιδα.

Εχτές πηγαίναμε με την κόρη μου στο καράτε, 3 τετράγωνα περπάτημα είναι και δεν ξέρω πως, γύρισε το πόδι μου και έπεσα και σακάτεψα το γόνατό μου. Ευτυχώς δεν ένιωσα οτι τραντάχτηκα, αλλά δεν μπορώ να το πατήσω το πόδι τώρα, έχω καρούμπαλο και πονάει. Και δεν δούλεψε το μυαλό εκείνη την ώρα και κράταγα την κόρη μου απο το χέρι γιατί ήμασταν σε σχετικά κεντρικό δρόμο και αντί να την αφήσω να πέσω μόνη μου την τράβηκα και εκείνη. Ευτυχώς τα μικρά παιδάκια πέφτουν απο χαμηλά και είναι ελαφριά και δεν χτύπησε καθόλου. Εγώ έσκασα στο τσιμέντο!! Μετά που γυρίσαμε σπίτι κάθησα στον καναπέ και πιο μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και δεν έκανα τίποτα, γιατί φοβήθηκα το τράνταγμα. Είχα και λίγες συσπάσεις, μάλλον βέβαια απο τη γενική κούραση, πήρα και μεγαλύτερη δόση μαγνησίου και τώρα περιμένω να γίνει καλύτερα το πόδι.

athinakos ωραίο είναι το μπανάκι, πιθανώς να σε βολέψει. Σκεφτόμουνα και εγώ για τέτοιο, αλλά έχω γωνιακή μπανιέρα και δεν μπορώ να βάλω τις βάσεις στήριξης. Είχα πάρει ένα της fisher price με διχτάκι μέσα για νεογέννητο και έμπαινα μέσα στη μανιέρα και εγώ και καθόμουνα στο καθισματάκι που έχει η μπανιέρα. Οκ έσκυβα λιγάκι αλλά βολευόμουνα. Τώρα δυσκολεύομαι περισσότερο να την πλύνω, γιατί είναι μεγαλούτσικη η μπανιέρα και στριφογυρνάει και παίζει και την τραβάω.

Όσο για τους γάμους και τα νυφικά που λέτε. Αχ 5+ χρόνια έχουνε περάσει απο το γάμο μας και κοντεύω να το ξεχάσω. Η αλήθεια είναι οτι οργάνωνα το γάμο μου 1 χρόνο, για να είναι όλα όμορφα. Μόλις ήρθε όμως το κοριτσάκι μου, μου φαινόντουσαν όλα τα τρεξίματα τόσο ανόητα. Έσκαγα με βλακείες ενώ άλλα έχουνε νόημα σε αυτή τη ζωή. Την βάφτιση την οργανώσαμε σε 2 μήνες, 2-3 πραγματάκια δηλαδή, και την ευχαριστηθήκαμε πολύ και ας κράτησε λίγο (εννοώ χωρίς τραπέζια κλπ).

Καλησπέρα κορίτσια! Ωραία μέρα σήμερα! Πριν λίγο γυρίσαμε από τα μαγαζιά. Ψώνισα προίκα για την κούνια από τα Notos και ο άντρας μου της βρήκε ενα παλτουδάκι για του χρόνου βέβαια από zara. Ηταν σε έκπτωση και του άρεσε πολύ. Πήγα oyshο και mothercare για νυχτικα για μένα αλλά είχαν τελειώσει όλα.

wmb ναι η συσπάσεις πλεον είναι φυσιολογικές, αφού ετοιμάζετε η μήτρα...ειναι τα braxton hicks....απλά να μην είναι συχνές μου είπε ο γιατρός. Εμένα κάποια στιγμή που έγινε σκληρή η κοιλιά σε ενα σημείο μόνο και νομιζα ότι ηταν συσπάσεις, τελικα ηταν το μωρο που τεντωνοταν σε εκείνο το σημείο. Τις συσπασεις τις νιώθεις σε όλη την κοιλιά. Και εγώ ευτυχώς την έχω βγάλει με τα κολάν μου και τις ζακέτες και πουλόβερ που είχα, αλλά η κοιλιά μου είναι σαν να έχω καταπιεί μπάλα του μπάσκετ! !!

Alexandroula πρόσεχε βρε κορίτσι!!! Ευτυχώς όλα καλά. Κάτσε ξεκουράσου σήμερα όσο μπορείς!

Τελικά η κουμπάρα μου κατέληξε σε νυφικό χτες!!! Και πολύ ωραίο και καταπληκτική τιμή! Ήμασταν τυχερές που πήγαμε τελικά στο bazaar. Οπότε τελειώσαμε με τα τρεξίματα για νυφικά.

Φιλιά σε όλες! Καλά να περνάτε:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Annoula,θα τα χρειάστηκες εε?Εγώ δεν έχω πολύ μεγάλη κοιλιά αλλα η αλήθεια είναι ότι έχω μια σχετικη ακράτεια στο έντονο γέλιο και βήχα. Λέγεται ακράτεια προσπάθειας. Μονο οι ασκησεις που σου λένε τα κορίτσια βοηθάνε και το χειρουργειο(γι' αυτό που έχω εγω μιλάω).Στην εγκυμοσύνη περιέργως δεν έχω εντοπισει κάτι σχετικά μ΄αυτό το θέμα!!

Κατά τ' αλλα ησυχία,δεν ξαναείδα αίμα. Όλα καλά.Αισθάνομαι το μωρό περισσότερο.Δεν ξερω αν έχ συσπασεις η είναι το μωρό που κουνιεται μερικές φορές..Ετοιμαζόμαστε για τη μετακομιση την στον τέλος του μήνα.Η κυρία που με βοηθάει εχει αρχίσει να βάζει πράγματα σε κούτες.

Ρε κορίτσια,ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές ζαχάρου στο δίωρο?

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσακι μου καλησπερα τι κανετε...εγω μολις εκατσα να χαλαρωσω στο καναπε μπροστα απο το τζακι με μια κουπιτσα τσαι και μπηκα να σας διαβασω!δυσκολη μερα η σημερινη αλλα τελιωσαμε πλεον απο οοοολλλαααα!!!μπηκαμε σπιτακι μας!!!στελλιτσα με το καλο να απολαυσεις τα ψωνια σου και δεν πειραζει που θα ναι κυριακη ..τις ασκησεις τις αρχισα για να δουμε αν θα βοηθησει..σημερα το.ξαναεπαθα καο φρικαρα παλι μεσα στην αλλη βδομαδα θελω να παω στο γιατρο να δουμε τι γινεται.αλεξανδρουλα τι επαθες κοπελα μου???προσεχε...τωρα που φουσκωνουμε θελει πολυ προσοχη!!athinakos καλοριζικα τα και νουργια πραγματακια που πηρατε...εμενα η μαμα μου απο την χαρα της για την ςγκυμοσυνη μας πηρε ολη τη προικα σεντονακια παπλωματα και κουβερτουλες απο τον 2 μηνα παρακαλω!!!!!!εμεις τα εχουμε παρει σχεδον ολα τα ρρουχαλακια μενουν και το στρωμα τις κουνιας μπανιερακι στην αρχη δεν θα χρειαστω μετα βλεπουμε και δεν εχω καταληξει αν θα παρω τελικα αλαξιερα!μολις ηρεμησω λιγο θα ξεκινησω και γω παλι τα ψωνακια για τον μπεμπη!!αννα αν τα χρειαστικα λεει? ??νομιζα οτι μου σπασαν τα νερα ....τοσο πολυ δεν ηξερα τι να σκεφτω...ευτυχως τωρα εχω ηρεμησει...wmb1 τυχερη εισαι...εγω εχω γινει σαν μπαλονι...κοριτσια πραγματικα δεν υπαρχει...στο μαγαζι με περνανε για ετοιμογεννη και τους λεω εχω ακομα μεχρι τον απριλη...:cool: εσεις απο κοιλοτσα πως πατε???εντωμεταξυ δεν εχω παχυνει τραγικα φανταστειτε τα ρουχα μου πλυν στο σημειο της κοιλιας μου κανουν ακομα...λογω κοιλιας εχω παι να παρω ρουχα!!!!απο μετρησεις ζαχαρου αννα εγω δεν εχω ιδεα??εκανες???εγω εχω την πεμπτη και βαριεμαι!!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

Ευτυχώς το γόνατό μου είναι πολύ καλύτερα. Το βράδυ σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και δεν μπορούσα να κάνω βήμα, δεν μπορούσα να το πατήσω καθόλου, αλλά ευτυχώς το πρωί και με τον πάγο καλυτέρευσε. Με πολύ πάγο (με οδηγίες του άντρα μου) τώρα μπορώ να πω οτι είναι πολύ καλύτερα, ευτυχώς.

Κορίτσια οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές, αλλά εξαρτάται πόσες έχεις τη μέρα. Εγώ είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, απο τις 20 εβδομάδες και τώρα απο τις 19. Στις πρώτες εβδομάδες το καταλάβαινα όταν ήμουνα ξαπλωμένη μόνο, γιατί ήτανε μικρή η μήτρα, έπιανα την κοιλιά που πέτρωνε και πίεζε την κύστη και κατουριόμουνα. Τώρα πιέζει πολύ έντονα την κύστη, πετρώνει πάρα πολύ η κοιλιά, το καταλαβαίνω και όρθια και σε λίγο θα πιέζει και το στομάχι. Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το τελευταίο τρίμηνο, όταν είχα σύσπαση, αισθανόμουνα δυσφορία και ανακατωσούρα για δευτερόλεπτα. Όμως η σύσπαση δεν κρατάει 2-3 δεύτερα, αλλά τουλάχιστον 15-20 δεύτερα, πετρώνει σιγά σιγά η κοιλιά και φεύγει σιγά σιγά και είναι όλη η μήτρα και όχι μόνο ένα σημείο.

Εγώ έχω αρκετούτσικη κοιλίτσα πλέον. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες φούσκωσε απότομα πάλι. Απο βάρος είμαι στα +6 και το παλεύω να μην πάρω άλλο τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Τα κολάν μου μου κάνουνε, αυτά που έχουνε χαλαρό λάστιχο, αλλά έχω αρχίσει να τα κατεβάζω κάτω απο την κοιλιά, γιατί με ενοχλούνε στην κοιλιά. Φοράω και μπλουζοφορέματα και προς το παρόν είμαι καλά. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όμως τους τελευταίους 2 μήνες ήτανε καλοκαίρι και την έβγαλα με φαρδιά φορεματάκια, μια χαρά. Τώρα πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο δεν θα μου κάνουνε αυτά που φοράω και όλο και κάτι θα χρειαστώ. Αρνούμαι όμως να αγοράσω ρούχα για 2 μήνες. Ίσως πάρω 2 κολάν, γιατί μπλούζες έχω που θα μου κάνουν. Έχει και προσφορά δευτέρα το lidl κολαν εγκυμοσύνης και μάλλον θα πάρω να υπάρχουν.

Εμένα με ρώταγε η πεθερά μου σήμερα τι να πάρει στο μωρό, αλλά ειλικρινά έχω τα πάντα. Μου πήρε και η μαμά μου λίγα φορμάκια για την αρχή που θα χρειαστούνε και είμαστε κομπλέ. Τελικά συμφωνήσαμε να πάρει 2 σετ σεντονάκια, τα φτιάχνει μια φίλη της και είχε φτιάξει και στην μεγάλη μου, όχι οτι χρειάζονται, αλλά για να τα έχουνε αργότερα τα παιδιά σαν "προίκα" απο τη γιαγιά τους. Και για τη χαρά οτι έκανε ένα δώρο στο μωρό.

Άλλωστε μας είχε πάρει αρκετά πράγματα στην μεγάλη μου, είχε δώσει αρκετά λεφτά η γυναίκα, που φτάνανε και για 2 παιδιά και μας είχε βοηθήσει και εμάς στην δύσκολη στιγμή που έπρεπε να τα αγοράσουμε όλα. Ευτυχώς οι γονείς μας μας είχανε αγοράσει σχεδόν τα πάντα τότε, πήραμε ελάχιστα πράγματα εμείς, γιατί δεν είχαμε και κανέναν να μας δώσει, ούτε ρούχο!!

Κορίτσια καλά ψώνια, να τα ευχαριστηθείτε, καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια.

annoula να το ευχαριστηθείτε το σπιτάκι σας και τώρα που θα έρθει το μπεμπάκι ακόμα περισσότερο.

Anna με το καλό και η δικιά σας μετακόμηση.

Πάω να βάλω για ύπνο την κόρη μου. Καλο σας βράδυ.

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες! alexandroula μπράβο που είσαι καλύτερα! Ο πάγος πράγματι κάνει θαύματα. Θέλει λίγο προσοχή πια κορίτσια. Όσο μεγαλώνει η κοιλιά μας αλλάζει το κέντρο βάρος μας και είμαστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Εγώ αρχίζω και χτυπάω την κοιλιά μου όταν περνάω από στενά περάσματα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τον όγκο της. Και να σκεφτείτε ότι δεν είναι κι από τις τεράστιες κοιλιές. Πολύ χαίρομαι που ακούω για πραγματάκια που αγοράζετε. Στο τέλος της εβδομάδας θα πάω κι εγώ να πάρω τίποτα μαζί με την κουμπάρα μου που είναι κι αυτή έγκυος τρεις εβδομάδες μπροστά από μένα. Χτες πήγαμε σε κάτι γενέθλια μιας φίλης κι εφώ άρχιζα να χασμουριέμαι από τις 11.30. Πλέον νυστάζω πολύ και το 8ωρο δε μου φτάνει. Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ τους. Εν τω μεταξύ έχω εδώ και κάποιες μέρες μια πικρή γεύση στο στόμα, η οποία δε φεύγει. Κι αν φύγει για λίγο με το φαγητό μετά από λίγο επιστρέφει. Συμβαίνει σε καμιά άλλη;

Καλημερα καλή κυριακή σε όλες.

Αν δεν πάει ο άντρας μου γυμναστήριο (ακόμα δεν έχει αποφασήσει τι θα κάνει) έχουμε δουλίτσες να κάνουμε στο σπίτι. Μετά θα πάμε στη μαμά μου για μεσημεριανό και σήμερα έχει γενικώς δουλίτσες στο σπίτι και ξεκούραση. Θα πάρω και την νονά της κόρης μου αν μπορούν να περάσουν το απογευματάκι.

Κατά τα άλλα είμαι πολύ καλύτερα. Κοιμήθηκα καλά νομίζω, μας ξυπνησε η κόρη μου στις 9.15, κοιμήθηκα 9 ώρες γεμάτες. Το βράδυ άνοιξα την τηλεόραση στις 11.30 να χαλαρώσω, αφού κοιμήθηκε η μικρή και μάζεψα λιγάκι, και με πήρε ο ύπνος, τι να χαλαρώσω με τέτοια κούραση, χαχα.

wmb δεν έχω ακούσει για πικρή γεύση, έχω ακούσει όμως για μεταλική γεύση, 2 κοπέλες μάλιστα και το είχανε απο την αρχή της εγκυμοσύνης τους.

Το πιθανότερο είναι να είναι λόγω ορμονών, απλά επειδή μερικές φορές τέτοια πράγματα υποδεικνύουν έλλειψη κάποιας βιταμίνης ίσως θα έπρεπε να το πεις στον γιατρό σου.

Καλημέρα σε όλες!!!!

Annoula εύχομαι το καινούργιο σπίτι να είναι γεμάτο γέλια και χαρές!!

Anna με το καλό και η δική σας μετακόμιση!

wmb εμένα χθες είχε γενέθλια η κουμπαρά μου και πήγαμε από το σπίτι της, νυστάζα από τις 9.30:tongue: Άσε που όλη την ώρα θέλω να έχω τα πόδια μου τεντωμένα και είχα απλωθεί στον καναπέ σαν μικρή φάλαινα!

Alexandroula ευτυχώς που ηρέμησε το γόνατο! Πολύ προσοχή απο εδώ και πέρα!

Εμένα σήμερα έχει γενέθλια και ο άντρας μου και ο πεθερός μου οπότε όλο και κάποια βολτούλα θα πάμε.

Καλή Κυριακή σε όλες τις όμορφες φουσκοκοιλιτσες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Φουσκίτσες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας. Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Σ/Κ. Athinakos να χαίρεσαι και τον άντρα σου και τον πεθερό σου! alexanroula, μπράβο που είσαι καλύτερα. annoula καλορίζικο το σπιτάκι σας. Να το χαρείτε και να ζήσετε μόνο στιγμές χαράς και ευτυχίας. Εμένα αυτή η πικρή γεύση που σας έλεγα, ευτυχώς, εξαφανίστηκε. Κράτησε κανένα τριήμερο. Μου είπαν ότι συμβαίνει συνήθως από τα οξέα του στομαχιού και να μην ανησυχήσω. Αν με ξαναπιάσει θα ρωτήσω το γιατρό. Σήμερα η μέρα έχει δουλίτσες στο σπίτι, super market κ.λ.π. Εγώ θα κάνω μόνο το σίδερο. Ο καλός μου ο αντρούλης θα κάνει τα υπόλοιπα. Κάποιες κοπέλες έχουν γιατρό αυτή την εβδομάδα, νομίζω. Περιμένουμε νέα σας. Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες. Πως είστε σήμερα?

athinakos να χαίρεσαι άντρα και πεθερό.

wmb πάλι καλά που σου πέρασε η πικρή γεύση. Είναι πολύ σπαστικό να έχεις πικρή γεύση στο στόμα, το έχω νιώσει με αντιβίωση.

Εγώ ευτυχώς όλα καλά. Μου πέρασε τελείως το μπούκωμα, επιτέλους, και το γόνατο είναι καλά, οκ πονάω λιγάκι όταν πάω να γονατίσω, εξωτερικά δηλαδή, αλλά δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτό που πήγα να πάθω. Δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά σήμερα, βασικά κοιμήθηκα λίγο γιατί χάζευα στην τηλεόραση και από τις 12.30 που κοιμήθηκα μέχρι τις 3.30 σηκώθηκα 4 φορές, 2 για τουαλέτα και 2 για την κόρη μου που μουρμούραγε. Σήμερα πρέπει να ξαπλώσω νωρίτερα.

Αύξησα λιγάκι και το μαγνήσιο, γιατί έχω αρκετές συσπάσεις μόλις κουραστώ λίγο και όλα καλά.

Εχτές ήρθε η νονά της κόρης μου, αλλά δυστυχώς κάθισαν λίγο, δεν καταφέρανε να κάτσουνε πιο πολύ, δεν πειράζει την άλλη βδομάδα.

Σήμερα ήρθα στη δουλειά, γιατί πολύ κάθισα.

Έπεσα σε 2ψήφιο κορίτσια, τώρα το πήρα χαμπάρι. Anna κοντεύεις και εσύ το διψήφιο, 4 μέρες σου μείνανε άντε με το καλό.

Το σπίτι μας επιτέλους μαζεύτηκε, το σαλόνι βασικά, γιατί ξεκινήσαμε να ξεστολίζουμε την προηγούμενη βδομάδα, αλλά μετά μου έμεινε το δέντρο αμανάτη, δεν μπορούσε ο άντρας μου μόνος του να το μαζέψει. Ήρθε ένας φίλος του και το μαζέψανε και εχτές έκανε και σκούπα και τακτοποίησα. Έχω να τακτοποιήσω και ρούχα που σιδέρωσα εχτές, έχω να πάω και την κόρη μου στο καράτε σήμερα και αύριο έχω φυσιοθεραπεία.

Πάω να δουλέψω γιατί πολύ κάθισα τόσες μέρες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμάς!!!!

wmb ευχαριστώ για τις ευχές! Οσο για την γεύση που έχεις στο στόμα, όταν βουρτσιζεις τα δόντια στο τέλος πέρνα μια και την γλώσσα γιατι μαζεύει πολλά μικρόβια.

Εμείς έχουμε γιατρό αύριο!!!! Και μετά θέλει να μας βλέπει καθε 2 εβδομάδες...άλλο που δεν θελω!

Φιλάκια σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσι νωρίς δεν είναι για να πυκνώσετε τα ραντεβού σας? Βέβαια θα μου πεις εμάς θεωρητικά μας θέλει κάθε 3 εβδομάδες από την αρχή της εγκυμοσύνης, άσχετα αν τους τελευταίους 2 μήνες έκατσε έτσι που πήγαμε στις 4. Τώρα θα πάμε στις 5 Φλεβάρη πάλι και μετά πάλι σε 3 εβδομάδες λογικά θα κάνουμε ντόπλερ.

Α athinakos λογικά πρέπει να κανονίσετε το ντόπλερ αν είναι να κάνετε. Γίνετε γύρω στις 32 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.

Εγώ παίρνω τηλέφωνο από το πρωί το ταμείο να δω τι γίνεται με τη θεώρηση των βιβλιαρίων και φυσικά δεν απαντάει κανένα τηλέφωνο.

Alexandroula σε ευχαριστώ για τις ευχές!! Κοιτα το ντοπλερ το έχουμε κλείσει ήδη για 3/2 και στις 32 εβδομάδες θέλει να με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες και απο τις 36 καθε εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι ειναι πολύ νωρίς. ..αφού σήμερα έκλεισα την 29η.

Αντε μπράβο κορίτσια φτάσαμε σχεδόν όλες σε διψήφιο αριθμό!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Α ωραία δηλαδή επόμενη επίσκεψη, μετά από αύριο, είναι το ντόπλερ ε! Με το καλό και το αυριανό και το ντόπλερ.

Θα βλέπεται λοιπόν και πιο συχνά την μπέμπα σας από εδώ και πέρα, πολύ ωραία.

Αλήθεια πιο άλλο κοριτσάκι έχει γιατρό αυτή την βδομάδα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...