Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Ωχ Alexandroula το σιδέρωμα είναι το χειρότερο μου...ατελείωτο!!! Τουλάχιστον κάνεις ωραι διαλείμματα εσύ με την κορούλα σου! Το ζουμί με το κρεμμύδι μου ακούγεται μούρλια:? χαχαχαχααααα!Ελπίζω να μην χρειαστεί να το δοκιμάσω.

Φεύγω για δουλειά! Καλό απόγευμα όμορφες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιρετω ολα τα κοριτσια! !

περαστικα στις αρρωστουλες!!

αννα ολα θα πανε μια χαρα...σιγουρα είναι μεγαλη ανακούφιση να μπεις στο τριτο τριμηνο αλλα έρχεται συντομα αυτη η στιγμη κ για σενα!!

Athinakos μαλλον υπερβαινεις την συνιστώμενη ημερισια προσληψη ασβεστιου με αποτελεσμα να το αποβαλεις απο το ουροποιητικο συστημα κ οταν ειναι αρκετο μπορει να σχηματισει κρυσταλλους!!

εγω καταναλωνω 5 μεριδες γαλακτοκομικων την ημερα αλλα δεν παιρνω συμπληρωμα ασβεστιου. ...αν επαιρνα ομως θα επρεπε να καταναλωνω 3 μεριδες γαλακτοκομικων...στα λεω λογω επαγγελματος κ επειδη ο κουμπάρος μας ειναι διατροφολογος κ με εχει ενημερωσει σχετικα!!

εμεις τελειωσαμε με το παιδικο μου λειπουν μονο λθγα πραγματακια που μπορεί να τα αγορασω απο θεσσαλονικη τωρα που θα ανεβω...μετραω μερες!!!! Τι χαρα!!!!

gzWep2.png

Καλημέρα κορίτσια και φουσκοκοιλίτσες!!!! Ηλιόλουστη μέρα σήμερα....αλλά θα ζεστάνει καθόλου ο καιρός;;

Foteini ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι τρώω αρκετά γαλακτοκομικα σε καθημερινή βάση, οπότε ίσως να χρειαστεί να σταματήσω το ασβέστιο. Θα τα συζητήσω με τον γιατρό μου την Πέμπτη. Καλορίζικο και το δωμάτιο!!!! Και εγώ ανυπομονώ να δω το δικό μας τελειωμένο:D

Για όσες ρώτησαν, έκανα και άλλα ψώνια από το ouaoua.gr και το oneirabebe (oneira.gr). Επίσης μου έχουν πει άλλες μαμάδες για το anesishome.gr για σεντόνια/κουβέρτες/πετσέτες. Και το babyselections.gr Όλα έχουν τώρα και εκπτώσεις;)

Πολλά φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια.

Athinakos το σίδερο μου αρέσει, αλλά να έχω την τηλεόρασή μου με κάτι που μου αρέσει και να έχω την ησυχία μου γενικώς, να κάτσω μια ωρίτσα να βγάλω μπόλικο. Όμως τώρα με την κούκλα μου, επειδή είναι σε διαφορετικό όροφο το σίδερο, συνήθως μέσα σε μισή ώρα πρέπει να ανεβοκατέβω 5-6 φορές τη σκάλα γιατί με φωνάζει κάθε λίγο και ειδικά τώρα με την εγκυμωσύνη που να καταφέρω να ανεβοκατεβαίνω συνέχεια. Πάντως με κρατάει σε φόρμα δεν μπορώ να πω.

Αυτή τη βδομάδα είδα δουλειές, φυσικοθεραπείες, είχε δουλειές και η μαμά μου και δεν πήγα καθόλου στο γραφείο. Αύριο έχω πάλι φυσικοθεραπεία, οπότε μάλλον θα ξεκινήσω απο δευτέρα δουλειά, τουλάχιστον να φέρω λίγο βόλτα το σπίτι τώρα που μαζέψαμε τα χριστουγενιάτικα, να τακτοποιήσω ρούχα, να βγάλω επιτέλους και του μωρού (ακόμα δεν τα πλένω είναι πολύ νωρίς). Οπότε οκ κάθομαι άλλη μια μέρα και δίνω οδηγίες στον άντρα μου απο το τηλέφωνο. Είμαι πολύ προνομιούχα το ξέρω και το χαίρομαι που καταφέρνω να είμαι σπίτι πιο συχνά και να μεγαλώσω το παιδάκι μου.

Φωτείνη πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες ευχαριστούμε.

athinakos με το καλό να τελειώσει και το δωματιάκι σας, να ψωνήσεις και τα πραγματάκια της μπέμπας σου και όταν έρθει η ώρα να έρθουν και τα μωράκια μας.

Εχτές πάνω που έλεγα οτι κρατήθηκα λιγάκι με την διατροφή μου, δεν πάει άλλο, πρέπει να κρατηθώ να μην παίρνω 2 κιλά το μήνα, ας παίρνω 1, μας πήρανε να πάμε να μας κεράσουν για ειδική περίσταση και έφαγα μια στοίβα γλυκά. Φοβάμαι και την καμπύλη που πρέπει να κάνω.

Σήμερα περιμένουμε πως και πως να πάμε να δούμε την μπεμπούλα το απόγευμα και μάλλον θα πάρουμε και την μεγάλη, γιατί μου το ζητάει να την δει λέει. Τώρα τι θα καταλάβει απο τον υπέρηχο δεν ξέρω, μάλλον τίποτα, αλλά ας της φύγει ο καημός. Λογικά δεν θα την ξαναπάρουμε όμως, αλλά είναι ευκαιρία τώρα, που είναι καλά και έχει καλό καιρό.

Καλή συνέχεια στη μέρα σας κορίτσια.

Καλημέρα φουσκίτσες μου γλυκές! Επιτέλους ήλιος και λέμε με τον αντρούλη μου το μεσημεράκι να βγούμε καμιά βολτούλα για φαγητό και καφέ. Μετά θα πάμε θέατρο! Έχω πολύ καιρό να βγω βολτίτσα και το περιμένω πώς και πώς. alexandroula κι εμένα μου αρέσει το σίδερο και αυτό ακριβώς θα κάνω σήμερα. Βάζω και μουσικούλα και περνάω super. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να κάθομαι όρθια γιατί με πονάει η μέση σχετικά εύκολα και δεν κάνει και για τον τράχηλο, οπότε έχω κατεβάσει χαμηλά τη σιδερώστρα και κάθομαι σε καρέκλα. Anna74 υπομονή. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα. Θα μπεις στο τρίτο τρίμηνο χωρίς να το καταλάβεις. Τα δικά μου νέα είναι ότι πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου και έχω κάποιες απορίες. Κατά πρώτον έκανα την τρίωρη και όχι τη δίωρη που κάνουν οι περισσότερες. Αυτό το λέω γιατί μου βγήκε χαμηλός ο τελευταίος δείκτης στα 180'. Αν είχα κάνει τη δίωρη δε θα φαινόταν γιατί οι άλλες οι τιμές νομίζω είναι καλές. Συγκεκριμένα: 0' 77

60' 134

120' 86

180' 50.

To 50 είναι σίγουρα χαμηλό και δείχνει μια σχετική υπογλυκαιμία, ευτυχώς όχι αμέσως αλλά στο τρίωρο. Δε βρήκα χτες το γιατρό μου να τον ρωτήσω αλλά με τον ξάδελφό μου που μίλησα, που είναι μικροβιολόγος μου είπε να μην ανησυχώ ιδιαίτερα. Να τρώω κάθε τρεις ώρες κάτι ώστε να μην πέφτει το ζάχαρο κι αν αισθανθώ ζαλάδα και εφίδρωση να τρώω λίγο μέλι ή καλύτερα να πίνω έναν φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό στο τρίωρο μετά το πρωινό τα νιώθω αυτά αλλά νόμιζα πως είναι από τον χαμηλό μου αιματοκρίτη. Φαντάζομαι ότι σήμερα θα καταφέρω να επικοινωνήσω και με το γιατρό μου. Ξέρει κάποια κοπέλα κάτι πάνω σ΄αυτό εν τω μεταξύ;

Διαφημίσεις

Γεια σου κορίτσι.

Εφόσον σου είπε μικροβιολόγος οτι είναι οκ, ξέρουν παραπάνω απο εμάς. Εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Πάντως και τη δίωρη αν έκανες θεωρώ οτι θα φαινότανε, γιατί πίνεις λιγότερο υγρό και μεταβολίζεται σε λιγότερη ώρα.

Άντε να δούμε και εγώ τι θα μας πει σήμερα.

Είπα στην κόρη μου οτι αν θέλει μπορεί να έρθει μαζί και χοροπήδαγε απο τη χαρά της. Περιμένουμε πως και πως.

Τελικά μίλησα με το γιατρό και μου είπε τα ίδια με το μικροβιολόγο. Δεν είναι ανησυχητικό απλώς να τρώω πιο μικρά και συχνά γεύματα. Μου είπε πως το δίωρο κυρίως μας ενδιαφέρει κι αφού στο δίωρο είμαι ο.κ δεν είναι κάτι σοβαρό. Alexandroula 75γρ γλυκόζης πήρα, όσο και στη δίωρη καμπύλη. Οπότε νομίζω ότι όλα ο.κ. Με το καλό να δείτε το μπεμπουλίνι σας σήμερα! Περιμένουμε νέα!

Κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω σημερα τα χρειαστηκα...οπως σας εχω πει τις τελευταιες μερες τρεχω με δουλειες για το σπιτι (κυριολεκτικα κωλο δεν εχω βαλει κατω)και ειμαι και στο μαγαζι...σημερα ξυπναω το πρωι και ενιωθα πολυ κουρασμενη οποτε δεν πηγα δουλεια πεταχτηκα μονο να παρω κατι που ηθελα...κατα τι μια η ωρα επλενα τα πιατα και νιωθω κατι απο κατω να τρεχει παω στο μπανιο και βλεπω ολο το εσωρουχο μουσκεμα και να τρεχει τι σαν νερο και στο ποδι..επιτοπου περνω το γιατρο και μου λεει μαλλον ειναι ακρατεια επειδη η κοιλια μου ειναι τεραααααααστιααααα κυριολεκτικα και μεπιεζει και δεν πηρα χαμπαρι η οτι εχω διαρροη υγρου και να ξαπλβδω και να το παρακολουθησω μεχρι τις 6 η αληθεια ειναι πως απο τοτε εχω μονο μια συνεχομενη υγρασια και καναδυο σταγονες εχω δει μονο,εσεις τι λετε σας εχει τυχει??εχετε ακρατεια λογω εγκυμοσυνης??κατα τα αλλα ησυχα ολα μπηκαμε στο σπιτακι μας προχθες και ειναι πολυ ωραια...αλεξανδρουλα με το καλο να δειτε την κορουλα σας wmb1 τελικα δεν ειναι τπτ απλα προσοχη μην σου πεσει πολυ το ζαχαρο athinakos και εγω ετσι ξερω οπως τα λεει η feli τωρα για το αν ειναι πετρα δεν πιστευω νερα πινεις??αννα ευτυχως δεν ειναι τπτ κανε υπομονη και λιγο εμεινε για ολες μας η ουρα που λενε και να δεις που θα εχεις μια τελειομηνη υπεροχη εγκυμοσυνη!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γεια σας κοριτσάκια, επιστρέψαμε και εμείς, έβαλα και την κόρη μου για ύπνο και κάθισα να ξεκουραστώ λιγάκι.

wmb μια χαρά, τουλάχιστον να σου φύγει το άγχος.

annoula ξεκίνα να κάνεις τις ασκήσεις kegel που έγραψα και άλλη φορά, θα σε βοηθήσουν πολύ και στην ακράτεια.

Εμείς πήγαμε και είδαμε την μπεμπούλα μας. Μια χαρά είναι, μας κοίταζε. σχεδόν 800γρ, όσο την υπολόγιζα δηλαδή, λίγο κάτω από τον μέσον όρο μας είπε, αλλά είναι μια χαρά. Έτσι και αλλιώς και η μεγάλη μου, σε βάρος στην τελευταία καμπύλη γεννήθηκε, αλλά τώρα είναι μια χαρά ζουζούνα.

Η κόρη μου αν και ήτανε ενθουσιασμένη που θα ερχότανε, απογοητεύτηκε μάλλον, αν και προσπάθησα να την προετοιμάσω στο ότι δεν θα έβλεπε κάτι φοβερό. Βαρέθηκε και 1 ώρα αναμονή και όταν την ρώτησα αν θέλει να ξαναέρθει ή να μείνει με τη γιαγιά το σκεφτότανε.

Θα πάω την άλλη βδομάδα να μου γράψει και εξετάσεις και καμπύλη. Μου είπε ότι η 1ωρη καμπύλη καταργήθηκε και αναγκαστικά θα κάνω τη δίωρη και να τις κάνω σε καμμιά 15αριά μέρες, λίγο πριν πάω ξανά.

Επόμενο ραντεβού στις 5 Φλεβάρη.

Αύριο έχω πάλι φυσιοθεραπεία, πρέπει να περάσω και από το γραφείο να βρω ένα χαρτί και το απόγευμα έχουμε καράτε με την κόρη μου, δηλαδή εκείνη έχει και εγώ πρέπει να την πάω.

Καλό βράδυ σε όλες.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααα και καλό σαββατοκυριακο!!!!

wmb αντε τέλος και με την καμπύλη και όλα καλά!!! Τώρα πάμε για doppler!

annoula δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να μην κουραζεσε τόσο κοριτσάκι μου. Όσο για τα κρύσταλλα ασβεστίου ναι πίνω σχεδόν 3 λίτρα νερό την ημέρα. Και ο γιατρός μου είπε να μην αγχωθω και απλά να σταματήσω το ασβέστιο που παίρνω.

Alexandroula μοντελάκι η μικρή σου!! Μπράβο! Αντε να έρθει η Τρίτη να δω πόσο έχει πάει η δικιά μου η χοντρουλα που ήταν 800 γρ στις 25 και 1. Χιχιχι! Καλά εγώ την λέω χοντρουλα αλλά στις μετρήσεις ήταν στην μεσαία καμπύλη :tongue:

Λοιπόν χτες ήρθε και το μπανακι που πήρα απο κατάστημα ιντερνετ στην Θεσσαλονίκη. Ηρθε σε 2 μέρες δηλαδη. Μια χαρά είναι και 10 ευρώ πιο οικονομικό από όλα τα καταστήματα εδω.:Dwww.oneira.gr δωρεάν αποστολή σε αγορές πάνω από 60 ευρώ. Σήμερα πάω με την κολλητή μου που θα την παντρεψουμε τον Αύγουστο για πρόβα νυφικου!!! Έχει η Vera Wang bazaar!!!!!!

Καλή Παρασκευή κορίτσια!!!! Αααααα και τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και την Κυριακή!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

athinakos δεν έχει καμμία σχέση το πόσο είναι το μωρό στην κοιλιά πίστεψέ με. Και η μεγάλη μου μικρούλα είχε γεννηθεί, 2600 την πήραμε σπίτι μας και μέσα σε 2 μήνες είχε πάρει 3 κιλά και είχε γίνει θρεφταράκι.

Με γεια το μπανάκι. Τι πήρες αλήθεια?

Με το καλό και η πρόβα νυφικού και με το καλό και ο γάμος φυσικά. Εγώ το ζευγάρι που πάντρεψα πέρυσι περιμένει μωρό το Μάρτη. Σχεδόν μαζί θα γεννήσουμε και θα τους βαφτίσω και το παιδάκι όταν έρθει με το καλό και είμαι διπλά χαρούμε.

Καλημέρα όμορφες!!

Annoula την περασμένη βδομάδα λόγω του έντονου και επίμονου βήχα είχα ελαφρά ακράτεια (όχι στο βαθμο που περιγραφείς, στο εσώρουχο μόνο). Η alexandroula μου είπε για τις ασκήσεις kegel που τις είχα ακουστα αλλά δεν ήξερα ποσο χρησιμες θα είναι στην εγκυμοσύνη! Τις ξεκίνησα καθημερινά, πρωί βραδύ σίγουρα και καναδυο φορες μεσα στη μέρα αν το θυμηθω. Σε κάθε περιπτωση ξεκουρασου κ λίγο βρε κορίτσι μου και φρόντιζε να αδειαζεις τελείως την κύστη σου σε κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα ;)

wmb και athinakos όλα καλά επομένως με τις εξετάσεις σας! Περνάει ο καιρός άλλωστε...!!

Αχ πρόβα νυφικού, τι καλά!! Πριν ενα χρόνο τετοιο καιρό περιπου είχα κλείσει το νυφικό μου για τον γάμο μας τον Απρίλη... Και φέτος τον Απρίλη θα ρθει η μπουμπου, απίστευτο μου φαίνεται ακόμη! Βέβαια καλύτερα να μη σκεφτώ ότι τώρα δε θα μου έμπαινε ούτε κατα διάνοια χαχαχαχα :tongue: Με το καλό γάμοι και βαφτίσεις, θα έχουμε να κουβεντιαζουμε διαφορά το καλοκαίρι!!

Κατα τα λοιπά εγώ είμαι ακόμη με βήχα που φουντώνει καποιες ώρες και μπούκωμα που επιμένει αλλά κάνω υπομονή... Το σκ θα πάμε επιτέλους για μωρουδιακα ψώνια!! Παρολο που δε θέλω να ψωνιζω Κυριακές, αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση λόγω συνθηκών.

Να είστε μανουλες καο κοιλιτσες καλά και να περάσετε ενα ομορφο σκ!!

TJhAp3.png

Καλημέρα

athinakos δεν έχει καμμία σχέση το πόσο είναι το μωρό στην κοιλιά πίστεψέ με. Και η μεγάλη μου μικρούλα είχε γεννηθεί, 2600 την πήραμε σπίτι μας και μέσα σε 2 μήνες είχε πάρει 3 κιλά και είχε γίνει θρεφταράκι.

Με γεια το μπανάκι. Τι πήρες αλήθεια?

Με το καλό και η πρόβα νυφικού και με το καλό και ο γάμος φυσικά. Εγώ το ζευγάρι που πάντρεψα πέρυσι περιμένει μωρό το Μάρτη. Σχεδόν μαζί θα γεννήσουμε και θα τους βαφτίσω και το παιδάκι όταν έρθει με το καλό και είμαι διπλά χαρούμε.

Αγόρασα το OK Baby Onda Evolution με μπάρες στήριξης για να το τοποθετήσω πάνω στην μπανιέρα μας. Το έχουν δύο φίλες και ειναι πολύ ευχαριστημενες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα όμορφες!!

Annoula την περασμένη βδομάδα λόγω του έντονου και επίμονου βήχα είχα ελαφρά ακράτεια (όχι στο βαθμο που περιγραφείς, στο εσώρουχο μόνο). Η alexandroula μου είπε για τις ασκήσεις kegel που τις είχα ακουστα αλλά δεν ήξερα ποσο χρησιμες θα είναι στην εγκυμοσύνη! Τις ξεκίνησα καθημερινά, πρωί βραδύ σίγουρα και καναδυο φορες μεσα στη μέρα αν το θυμηθω. Σε κάθε περιπτωση ξεκουρασου κ λίγο βρε κορίτσι μου και φρόντιζε να αδειαζεις τελείως την κύστη σου σε κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα ;)

wmb και athinakos όλα καλά επομένως με τις εξετάσεις σας! Περνάει ο καιρός άλλωστε...!!

Αχ πρόβα νυφικού, τι καλά!! Πριν ενα χρόνο τετοιο καιρό περιπου είχα κλείσει το νυφικό μου για τον γάμο μας τον Απρίλη... Και φέτος τον Απρίλη θα ρθει η μπουμπου, απίστευτο μου φαίνεται ακόμη! Βέβαια καλύτερα να μη σκεφτώ ότι τώρα δε θα μου έμπαινε ούτε κατα διάνοια χαχαχαχα :tongue: Με το καλό γάμοι και βαφτίσεις, θα έχουμε να κουβεντιαζουμε διαφορά το καλοκαίρι!!

Κατα τα λοιπά εγώ είμαι ακόμη με βήχα που φουντώνει καποιες ώρες και μπούκωμα που επιμένει αλλά κάνω υπομονή... Το σκ θα πάμε επιτέλους για μωρουδιακα ψώνια!! Παρολο που δε θέλω να ψωνιζω Κυριακές, αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση λόγω συνθηκών.

Να είστε μανουλες καο κοιλιτσες καλά και να περάσετε ενα ομορφο σκ!!

εγώ εαν παω να δοκιμάσω το νυφικό μου τώρα νομίζω οτι θα φτάσει μέχρι το γόνατο...ηταν και γοργονέ :tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...