Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Anna καλά έκανες και πηγές αμέσως στον γιατρό, σου έφυγε το άγχος και το πιο σημαντικό είδατε την μπέμπα και ειναι όλα καλά!!! Και τις 28 εβδομάδες και τις 38 θα φτάσεις!!! Όλα θα πάνε καλά για όλες τις μανούλες! Με το καλό να μπείτε στο καινούργιο σας σπίτι να αρχίσεις και εσύ τις ετοιμασίες για την μικρή να σου φτιάξει και η διάθεσή:D

Και από το ίντερνετ μια χαρά ψώνια θα κάνεις. Εγώ όλα από εκεί τα έχω πάρει λαι μέχρι στιγμής ολα βγήκαν πολύ καλά.

Μπράβο Alexandroula που σε βοήθησε η φυσιοθεραπεια!! Όσο για τις κόρες σου πιστεύω όλα καλά θα πάνε μεταξύ τους και σημαντικό ρόλο παίζει και το πως θα το χειριστείτε εσείς. Εάν ξαφνικά δεν της δίνετε σημασία, ε σίγουρα θα ζηλεύει η μεγάλη!

Φιλιά σε όλες τις φουσκωτες κοιλιτσες!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια γεια σας!!!Τι κανετε?Εγω χθες κατεβηκα για ψωνια και αγορασα το λικνο...γιατι απο τα site δε μου το εβγαζε σχεδον σε κανενα διαθεσιμο και σε πολλα μαγαζια που πηγα!!!!Περπατησα αρκετα, κουραστηκα και το μονο που αγχωσε ηταν το βραδυ που κοιμομουνα ενιωθα ενα μουδιασμα στα γεννητικα οργανα...το χει παθει καμια σας αυτο?

Αννα ολα καλα θα πανε..Θα περασει ο καιρος και ουτε θα το καταλαβεις!

Athinakos τι ωραια που εστησες το παιδικο δωματιο...κι αν δεις οτι δεν αντεχεις πολυ στη δουλεια να αραιωσεις τα ραντεβου κατα πολυ γιατι φανταζομαι πως ειναι...

κι εγω ανυπομονω να ξεκινησω να το βαψω το δωμαριο και λεω και τον επομενο μηνα η αυτον να παρω καροτσι κρεβατι συρταριερα. Ως προς τα αλλα ειμαι σχεδον ετοιμη...Μου δωσανε πολλα οι φιλες κουβερτες-πανες κτλ...και δε χρειαστηκε να παρω πολλα!!

Alexandroula παντως ειναι πολυ ωραια που θα εχεις δυο κορουλες αδερφουλες!

Αχ κοριτσια πλησιαζουμε προς το τελος σιγα σιγα (εχουμε βεβαια πολυ) αλλα τουλαχιστον ειμαστε η θα μπειτε καποιες σε λιγο καιρο στο τελευταιο τριμηνο και αυτο ειναι ....η εισοδος μας στο τελευταιο σταδιο!Ο υπνος εχει καταντησει για μενα εφιαλτης οσα μαξιλαρια κι αν βαλω...οι καουρες ακομα χειροτερες!Χαμογελω ομως και περιμενω να ρθει η ωρα να βγει η μπουμπουκα στην ωρα της!!!

Αυτα απο μενα!Να ειστε ολες καλα!!!!Και καλη μερα!

nkr7p2.png

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες.

Anna καλά έκανες και πήγες. Οι ενέσεις απο ότι έχω ακούσει θέλουν 1 εβδομάδα για να πιάσουν, οπότε ναι αν γένναγες τώρα, απο ότι λένε, προφανώς δεν θα πιάνανε. Αφού ο τράχηλος είναι στα ίδια καλά πας. Εγώ σε βλέπω να φτάνεις στις 38 όπως είπε και η athinakos.

Για ψώνια κοίτα στο ιντερνετ, θα βρεις ωραία πραγματάκια. Μπορείς να κοιτάξεις και στο mothercare στο φυλλάδιο που έχει και να στείλεις κάποιον να στα αγοράσει. Με το καλό να έρθει και η κούνια. Αγόρασε και ένα κάθισμα αυτοκινήτου και λίγα φορμάκια για αρχή και μετά θα μπορείς να βγάλεις το άχτι σου με τα καλοκαιρινά. Να γυρίσεις όλα τα μαγαζιά με το μωράκι σου μαζί.

feli καλορίζικο το λίκνο σας, με το καλό και τα υπόλοιπα.

athinakos ναι ευτυχώς πάνε καλά οι φυσιοθεραπείες, σταμάτησα να πονάω και πλέον κοιμάμαι καλά. Αφού σταμάτησα να σκέφτομαι να αγοράσω μαξιλάρι εγκυμοσύνης, αφού μια χαρά κοιμάμαι προς το παρόν και με τα κανονικά (1 στο κεφάλι και 1 ανάμεσα στα πόδια).

Καλή συνέχεια κοριτσάκια, πάω να κάνω ότι προλάβω πριν ξυπνήσει το κορίτσι μου.

Κοριτσακια καλημέρα. Αννα όλα θα πάνε καλά. Εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συσπάσεις από τον 4 νοσηλεύτηκα σε όλο τον 8 και τελικά έφτασα στην 38 και 2 και γέννησα.Αthinakos πες μου από ποια καταστήματα ιντερνετ αγορασες ?Εγω κρυωμένη ευτυχως δεν εχω πυρετό και την μικρή μου με ωτίτιδα και βρογχιολίτιδα. Ευτυχώς την έχει η μαμά μου για να μην χειροτερέψω και εγώ. Εγω ξεκινησα και πηρα καποια πραγματάκια για το μωρο μου γιατί ότι είχα από την κόρη μου είναι όλα ροζ.Στα λητω που πηγα μου είπαν ότι για τις δυο πρωτες μέρες του νοσοκομείου να του βάλω βελουτέ κορμακια.Εσείς τι έχετε πάρει?

Γειά σας κορίτσια!:) Όλα καλά σήμερα, ευχαριστώ για το θάρρος που μου δίνετε! Όποια έχει ψωνίσει από internet και αν της είναι εύκολο θα μπορούσε να μου στείλει κανένα link?

Φιλάκια!! :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Alexandroula,ευχαριστώ για τις ιδέες. Περιμένω να πάμε στο σπίτι για να μου στείλει η αδερφή μου ό,τι έχει και αμέσως μετά θα παραγγείλλω ότι άλλο χρειάζεται..θέλω να έχω καλύτερη εικόνα του χώρου...δεν γίνονται δουλειές εξ αποστάσεως.. Οι κορτιζόνες θέλουν 2 24ωρα για να δρασουν αλλά έχει σημασία να΄είσαι και σε μια καλή εβδομάδα..κι εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...

Αχ κορίτσια μου,πώς περιμένω να μπω κι εγώ στο 3 τρίμηνο δεν περιγράφεται..:roll:

Κοριτσακια καλημέρα. Αννα όλα θα πάνε καλά. Εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα συσπάσεις από τον 4 νοσηλεύτηκα σε όλο τον 8 και τελικά έφτασα στην 38 και 2 και γέννησα.Αthinakos πες μου από ποια καταστήματα ιντερνετ αγορασες ?Εγω κρυωμένη ευτυχως δεν εχω πυρετό και την μικρή μου με ωτίτιδα και βρογχιολίτιδα. Ευτυχώς την έχει η μαμά μου για να μην χειροτερέψω και εγώ. Εγω ξεκινησα και πηρα καποια πραγματάκια για το μωρο μου γιατί ότι είχα από την κόρη μου είναι όλα ροζ.Στα λητω που πηγα μου είπαν ότι για τις δυο πρωτες μέρες του νοσοκομείου να του βάλω βελουτέ κορμακια.Εσείς τι έχετε πάρει?

Ένα βήμα τη φορά,το να φτάσω στον 8ο μήνα είναι 2 μήνες μετά...Πάρτι θα κάνω εκείνη τη μέρα :) Μιλάμε για ένα απόλυτα βιώσιμο μωρό!!:wink:Ο επόμενος στόχος μου είναι να κλείσω τον 6ο!!

Κοριτσάκια εγώ έχω ψωνίσει παρα πολλά ρούχα από τα NEXT. Δεν έχουν έξοδα αποστολής, έρχονται σε 2 μέρες και ειναι πολύ καλή ποιότητα. Αλλα δεν αγοράζω μεχρι να ερθει η μπέμπα με το καλό και αφου έρχονται τόσο γρήγορα δεν υπάρχει θέμα.

Anna εγώ λίκνο ήθελα το Next to me της chicco. Δεν το βρήκα διαθέσιμο οπότε αγόρασα ξύλινο της Quax από το New Baby City.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Άννα χαίρομαι που δεν ήταν κάτι επίφοβο και κυρίως που σήμερα φαίνεσαι και ψυχολογικά καλύτερα! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω, με την προσοχή που ήδη δείχνεις και με την βοήθεια του γιατρού σου, όλα θα πάνε καλά και το μωράκι σου θα γεννηθεί γερό!! Υπομονή λοιπόν, και θα κατακτάς έναν-έναν τους χρονικούς στόχους! ;)

Αχ τι καλά, καλορόζικα όλα τα πραγματάκια σας κορίτσια μου!! Ανυπομονώ και γω να αρχίσω τις αγορές! Πιστεύω αύριο, μετά από μια ολόκληρη βδομάδα...εγκλεισμού θα βγω απ το σπίτι, βλέπω και τον ήλιο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μου λένε πως κάνει κρύο! :evil:

Feli το λίνκο που πήρες για μέχρι ποια ηλικία του μωρού είναι ? Δεδομένου ότι με το καλό μετά το καλοκαίρι θα μετακομίσουμε και μεις σε δικό μας σπίτι και δε θα διαμορφώσουμε το παιδικό όπως το θέλουμε σε αυτό το σπίτι για λίγους μήνες μόνο, σκέφτομαι μήπως έχω λίκνο δίπλα στο κρεβάτι μας και να πάρουμε κρεβατάκι για το οριστικό δωμάτιό της. Γενικά όσο τα ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι και δεν μπορώ να καταλήξω :?

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας!!!Τι κανετε?Εγω χθες κατεβηκα για ψωνια και αγορασα το λικνο...γιατι απο τα site δε μου το εβγαζε σχεδον σε κανενα διαθεσιμο και σε πολλα μαγαζια που πηγα!!!!Περπατησα αρκετα, κουραστηκα και το μονο που αγχωσε ηταν το βραδυ που κοιμομουνα ενιωθα ενα μουδιασμα στα γεννητικα οργανα...το χει παθει καμια σας αυτο?

Αννα ολα καλα θα πανε..Θα περασει ο καιρος και ουτε θα το καταλαβεις!

Athinakos τι ωραια που εστησες το παιδικο δωματιο...κι αν δεις οτι δεν αντεχεις πολυ στη δουλεια να αραιωσεις τα ραντεβου κατα πολυ γιατι φανταζομαι πως ειναι...

κι εγω ανυπομονω να ξεκινησω να το βαψω το δωμαριο και λεω και τον επομενο μηνα η αυτον να παρω καροτσι κρεβατι συρταριερα. Ως προς τα αλλα ειμαι σχεδον ετοιμη...Μου δωσανε πολλα οι φιλες κουβερτες-πανες κτλ...και δε χρειαστηκε να παρω πολλα!!

Alexandroula παντως ειναι πολυ ωραια που θα εχεις δυο κορουλες αδερφουλες!

Αχ κοριτσια πλησιαζουμε προς το τελος σιγα σιγα (εχουμε βεβαια πολυ) αλλα τουλαχιστον ειμαστε η θα μπειτε καποιες σε λιγο καιρο στο τελευταιο τριμηνο και αυτο ειναι ....η εισοδος μας στο τελευταιο σταδιο!Ο υπνος εχει καταντησει για μενα εφιαλτης οσα μαξιλαρια κι αν βαλω...οι καουρες ακομα χειροτερες!Χαμογελω ομως και περιμενω να ρθει η ωρα να βγει η μπουμπουκα στην ωρα της!!!

Αυτα απο μενα!Να ειστε ολες καλα!!!!Και καλη μερα!

Καλορίζικο και το λίκνο και όλα τα άλλα πράγματα που σου δώσανε!! Αυτο το μούδιασμα /βάρος το έχω νιώσει και εγώ πολλές φορές και συνήθως οταν κοιμάμαι πλάγια και μένω σε αυτή την στάση πολύ ώρα. Μόλις αλλάξω πλευρό ή περπατήσω ή κοιμηθώ ανάσκελα μου περνάει.

Καλορ

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια εγω πηρα το καινουριο της chicco το next to me. το βρηκα μονο σε ασημι χρωμα και το πηρα!μου ειπανε οτι χωραει μεχρι 5-6 μηνων περιπου...σιγουρα περισσοτερο καιρο χωραει το μωρο απο μια καλαθουνα!!!

post-38846-1482544089526_thumb.jpg

nkr7p2.png

Γεια σας. Γύρισα απο τη φυσικοθεραπεία και όλα καλά, επόμενο ραντεβού παρασκευή. Σίγουρα θα κάνω άλλες 3 και θα δούμε. Μετά σκοπεύω να ξαναρχίσω την γιόγκα για το τελευταίο τρίμηνο για να μην μείνω εντελώς αγύμναστη.

Αννα και εγώ έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για το next για ρουχαλάκια απο φίλες που έχουν ψωνήσει.

Stella στην αθήνα είχε αρκετό κρύο το πρωί πάντως και φύσαγε υπερβολικά. Έχει αρχίσει όμως και μαλακώνει ο καιρός και αύριο απο ότι άκουσα θα είναι αρκετά καλύτερα, οπότε με το καλό να κάνεις τα ψώνια σου. Το λίκνο είναι συνήθως για 5-6 μήνες ναι. Εγώ που είχα την έβγαλα 5,5 μηνών γιατί άρχισε να δυσανασχετεί. Άπλωνε τα χέρια της και ακούμπαγαν και στα δυο πλαινά και ξύπναγε το βράδυ πολύ πιο συχνά. Μπορείς επίσης να βάλεις το μωρό και σε παρκοκρέβατο με 2 ορόφους, για να είναι ψηλά στην αρχή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα (με ένα πιο σωστό στρώμα βέβαια) γιατί είναι πιο μαζεμένο απο την κούνια, για δωμάτια που δεν χωράει κούνια, πιο ελαφρύ, πιο φτηνό, και κάνει για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα απο ότι το λίκνο, αφού χωράει το μωρό σίγουρα μέχρι 2,5 χρονών. Επίσης μπορεί να το χρησιμοποιήτε για τις διακοπές σας για 3 καλοκαίρια οπότε δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά που θα δώσετε.

Γεωργία Στο μαιευτήριο, στο Λητώ τουλάχιστον που γέννησα εγώ, τους φοράνε κάτι βελουτέ σαν φουστάνια, πολύ μακρυά, για να τα αλλάζουν εύκολα. Τώρα τι να σου πω! Για τώρα έχουνε πολλά βελουτέ, γιατί είναι και χειμώνας. Εγώ πήρα 2-3 να υπάρχουν, μην κάνει πιο κρύο απο ότι υπολογίζω, αλλά πήρα και βαμβακερά, και φανελάκια βαμβακερά και 3 ζακετούλες.

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Που χαθηκατε όλες σήμερα;

Εγώ πήγα πρωί πρωί για τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος και ούρων. Οι αιματολογικες βγήκαν καλες...αιματοκριτης σταθερός, σάκχαρο καλό, αρνητική σε τοξοπλασμα κλπ...μόνο ο σίδηρος έπεσε πολύ αλλά παραμένει στα φυσιολογικά όρια. Η γενική ούρων έδειξε κρύσταλλα ασβεστίου. Η καλλιέργεια δεν έχει βγει ακόμα, αύριο την περιμένω. Τωρα αυτα τα κρύσταλλα θα δουμε τι θα πει ο γιατρός. Λίγο που το έψαξα έχει να κάνει με πέτρα στα νεφρα...ουφ αυτό μου έλειπε τώρα!! Μάλλον θα μου πει να μειώσω το αλάτι. ..θα δούμε! ! Αλλα έχω και χαμηλή πίεση. Αν κόψω και το αλάτι πάει, θα πέσω κατω:|

Αρκετά σας ζάλισα! ! Ελπίζω να είστε όλες καλά! !!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

Εγώ τώρα κατάφερα να καθήσω. Ξεκίνησα σιδέρωμα πριν ξυπνήσει η κόρη μου (μετά απο 3 μέρες τελείωσε το βουνό με τα ασιδέρωτα), αλλά έβαλα και καινούργιο πλυντήριο οπότε αύριο έχω και άλλο, δεν τελειώνει ποτέ.

Ξύπνησε το κορίτσι μου, παίξαμε, μαζέψαμε λιγάκι, φάγαμε πριν λίγο και μεσημεριανό και την έβαλα να κάτσει λίγο στο δωμάτιό της να ξεκουραστώ.

Το βραδάκι βγήκε επίσκεψη να πάμε. Δεν ξετρελάθηκα με την ιδέα, γιατί πρέπει να πάμε μετά τις 8, ώρα που συνήθως μαζευόμαστε σπίτι τώρα το χειμώνα, αλλά πρέπει να πάμε. Ευτυχώς είναι κοντά και θα κάτσουμε λίγο.

Η μικρούλα μου, κλωτσάει όλη μέρα και όλη νύχτα μην πω. Εχτές το βράδυ στριφογύριζε έντονα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για ώρα, αφού με πόνεσε.Σήμερα το πρωί πρέπει να ήτανε ξάπλα γιατί σκούνταγε ταυτόχρονα στις 2 άκρες της κοιλιάς μου. Πλάκα έχει!

athinakos ούτε εγώ έχω ακούσει τι είναι τα κρύσταλλα ασβεστίου. Εύχομαι να μην είναι κάτι. Πάντως για την πέτρα στα νεφρά, νομίζω οτι ο παππούς μου (1 φορά που είχε) έβραζε κρεμμύδια και έπινε το ζουμί πρωί πρωί. Δεν θυμάμαι όμως λεπτομέρειες, πρέπει να ρωτήσω. Η πέτρα του έφυγε πάντως. Ακούγεται λίγο αηδία, αλλά αν είναι να γλυτώσεις τα χειρότερα πιστεύω οτι το κάνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...