Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Valsamoula ξανασκεψου το δεν εχεις να χασεις τιποτα καπου ειχα διαβασει γιαυτους τους χειρισμους σε ενα βιβλοο εγκυμοσυνης που μου πηρε ο αντρας μου κ αποτι θυμαμαι δεν ειναι κατι τρομερό. ..

gzWep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου.

athinakos πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που σε βοήθησε, αλήθεια.

Το ΙΚΕΑ είναι πάρα πολύ κουραστικό, γενικώς σαν μαγαζί. Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήγαινα και για βόλτα, κουραζόμουνα, αλλά οκ την πάλευα. Τώρα πήγαμε πριν 1,5 μήνα τελευταία φορά με τη μαμά μου και την κόρη μου και δεν την πάλεψα καθόλου. Γύρισα ψόφια στην κούραση και είπα οτι μπορεί και να μην ξαναπάω μέχρι να γεννήσω. Της κόρης μου της αρέσει η βόλτα και το φαγητό, χαχα, και ζητάει να ξαναπάμε, αλλά δεν ξέρω αν έχω αντοχές.

Stella περαστικά και γρήγορα. Δεν παλεύεται η ίωση στην εγκυμοσύνη και την πέρασα και ελαφριά. Έχω ακόμα βήχα όμως και φλέμματα και ελπίζω να μην χρειαστώ αντιβίωση. Μάλλον θα πάρω τον παιδίατρό μας αύριο να δω τι θα μου πει.

Για την "ακράτεια" δοκίμασε τις ασκήσεις Kengel στο περίναιο. Τις είχα μάθει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και πραγματικά χρειάστηκαν. Τις ξεκίνησα επειδή στον 6ο η κόρη μου μου έδωσε μια δυνατή κλωτσιά στην κύστη και κόντεψα να .... και απο τότε φρόντιζα να τις κάνω κάθε μέρα. Μετά όταν γέννησα μου τις σύστησε η μαία στο μαιευτήριο για να επανέλθουν πιο γρήγορα οι μύες στο περίναιο απο το κόψιμο και ράψιμο, γιατί νεκρόνονται, αλλά επειδή τις έκανα μήνες πριν, ητανε αρκετά δυνατοί που δεν χρειάστηκε προσπάθεια για να σφίξω. Μετά τις έκανα αραιά και που, συνήθεια είναι, και τώρα νιώθω πολύ δυνατούς τους μύες απο κάτω, καμμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη.

Κορίτσια οι εκπτώσεις ξεκίνησαν απο σήμερα άτιπα και γίνεται χαμός στα μαγαζιά. Πήγε η μαμά μου σήμερα και ψώνησε και για το μωρό και για την μεγάλη και κάποια πράγματα δεν υπήρχανε ήδη. Καλά στον Ζάρα αδειάσανε λέει ράφια και ξεκινήσανε να βάζουνε τα καινούργια.

Stella δοκίμασε και φυσιολογικό ορό ή fishiomer (δεν θυμάμαι πως γράφεται), είναι καλό για το μπούκωμα, πολλά ζεστά, τσάι κλπ. Αν και είμαι καλύτερα με το φισιομερ και τα ζεστά, ακόμα κάτι αποτελεσματικό για τα φλέμματα δεν έχω βρει. Περαστικά και πάλι.

Καλημερούδια!!!!

Stella περαστικα σου εύχομαι!!

Anna πέρασαν οι μέρες και θα δείτε την μικρή σας...που μόνο μικρή δεν θα είναι τώρα:tongue:

Valsamoula και εγώ έχω ακούσει απο διάφορους γιατρούς για τους χειρισμούς και όντως γεννιούνται τα μωρά φυσιολογικά...δεν νομίζω οτι είναι κάτι που μπορει να δημιουργήσει πρόβλημα...Μόνο να βοηθήσει! Μάζεψε πληροφορίες, και αποφάσισε το καλύτερο για σένα και το μωρό σου;)

Alexandroula μεγεια τα καινούργια πράγματα που σας ψώνισε η γιαγιά!! Καλοφορετα!!

Λοιπόν κορίτσια χτες ο άντρας μου πήρε φόρα και έφτιαξε σχεδόν όλο το δωμάτιο της μικρής! Έστησε κούνια, συρταριερα, βιβλιοθήκη, έβαλε τις κουρτίνες, κρέμασε κάτι κάδρα...με το ζόρι τον έπεισα να σταματήσει και να πέσει για ύπνο στις 12. Γίνετε πολύ ομορφοοοοοοοο:-D μόνο η μπέμπα λείπει....αλλά θα την περιμένουμε να έρθει οταν είναι έτοιμη!!!

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!! Καλή Κυριακή!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα κοριτσια μου. Εχετε δικιο θα το σκεφτω το θεμα με τους χειρισμους του γιατρου για να γυρισει το κοριτσι μου. Οσο αφορα την ιωση εμενα με τα φλεματα με βοηθησε ενα ποτηρι ζεστο νερο με χυμο λεμονιου και μια κουταλια μελι. Ηταν πολυ αποτελεσματικο. Οταν το επεινα μετα απο λιγο εβγαζα αρκετα φλεματα. Εγω επειδη μενω κερκυρα και δεν ειναι ευκολο να παω Γιαννενα γιατι ειναι και το καραβι που θελουμε 2 ωρες να παμε ηγουμενιτσα, ψωνιζω online και zara και next που εχει τρομερα πραγματα, μονο τα h&m ακομη δεν εχουν κσνει ηλεκτρονικο καταστημα.

Τωρα μεσα στην εβδομαδα θα φερω τον ταπετσερη να βαλει μια ταπετσαρια που αγορασα απο την Θεσσαλονικη τον Νοεμβριο απο τα zarahome και μετα θα ερθει ο μπαμπας μου με την μαμα μου απο την Αθηνα να φτιαξουμε το δωματιο ολοι μαζι παρεα γιατι δεν τους βλεπουμε και συχνα. Κοριτσια θελετε οταν τελειωσουμε τα δωματια να ανεβασουμε φωτογραφιες να τα δουμε;

Καλημερα σε ολες και χαδακια πολλα στις κοιλιτσες να κανετε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Αχ είναι πολύ ωραία να ετοιμάζεις παιδικό δωμάτιο, θυμάμαι όταν ετοιμάζαμε το δικό μας. Τώρα δεν θα κάνουμε και πολλά πράγματα, θα μετακομίσουμε το κρεβάτη της μεγάλης για να χωρέσει και η κούνια, αν και μεταξή, εκτός του ότι δεν βιαζόμαστε, δεν ξέρω καν αν θα μπει στην κούνια ή κατευθείαν στο μονό κρεβάτι που ήδη υπάρχει.

Γενικώς όμως θέλω να αποφύγω να πάει το μωρό στο δωμάτιο μικρό, έτσι και αλλιώς 15 μήνες κράτησα και τη μεγάλη δίπλα μου, μια χαρά βολευτήκαμε, γιατί επειδή και η μεγάλη μέχρι να κοιμηθεί το βράδυ μιλάει, τραγουδάει δυνατά, κλπ, μπορεί να το ξυπνάει ή το αντίστροφο και δεν ξανακοιμάται ούτε η μεγάλη εύκολα. Όταν εξισορροπηθούν λίγο στον ύπνο θα τις βάλω μαζί.

Το δωμάτιο έχει ήδη αυτοκόλλητα, οι τοίχοι έχουνε γίνει ελαφρώς χάλια, αλλά, αν βγάλουμε τα αυτοκόλλητα που υπάρχουνε για να βάλουμε καινούργια, φεύγει το χρώμα απο τους τοίχους κια μετά θα θέλει βάψιμο απο την αρχή, κάτι που αυτή τη στιγμή το βλέπω ακατόρθωτο. Μπορεί να βγάλω μόνο κάποια λίγα αυτοκόλλητα που έχουνε χαλάσει και να βάλω καινούργια.

Α τακτοποίησα και την ντουλάπα, 1 ράφι μου έμεινε αλλά επειδή θέλω σκάλα θα το φτιάξω όποτε μπορεί ο άντρας μου.

Τα υπόλοιπα τα έχω ευτυχώς πλυμένα, κάθισμα, καρότσι, και με νάυλον, μόνο ξεσκόνισμα τα ξύλα θέλουν και τα πλαστικά. Και δεν έχω πλύνει το ελαφρύ καρότσι, γιατί βαρέθηκα, αλλά θα το χρειαστούμε απο σεπτέμβρη, μην πω απο του χρόνου.

Εχτές καθόμασταν στο κρεβάτι και διαβάζαμε παραμύθι με την μεγάλη μου. Μου λέει η αδερφούλα μου τι κάνει? Της λέω κοιμάται. Τελειώνουμε το παραμύθι και της λέω, φώναξε τον μπαμπά σου. "Θα ξυπνήσω την αδερφούλα μου!!" μου λέει. Μακάρι να κάνει ησυχία και μετά, αλλά δεν το βλέπω, χαχα.

Επίσης μάλλον νομίζει οτι θα έχουμε κούκλα στο σπίτι, καινούργιο παιχνίδι. Εχτές μου έδειχνε η μαμά μου τα ρουχαλάκια που πήρε και πήγα να τα δείξω στον άντρα μου. Μου λεέι ο μπαμπάς μου μην τα πας μέσα, θα ζηλεψει το παιδί. Θα της δείξω και τα δικά της λέω και δεν θα ζηλέψει. Πάω μέσα με το φορμάκι, μου λέει αυτό είναι για την αδερφούλα μου και χαιρότανε. Κοίτα μικρούλι και το δοκίμαζε στον μπαμπά της, χαχα. Σίγουρα νομίζει οτι θα έρθει καινούργιο παιχνίδι δεν εξηγείτε αλλιώς.

Καλημέρα κορίτσια όμορφα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νιώθω λίγο καλύτερα, ο βήχας έχει μαλακώσει αρκετά, το μπούκωμα δεν έχει φύγει τελείως αλλά αναπνέω σχετικά καλά από τη μύτη και ευτυχώς έχει ελαφρύνει το κεφάλι μου και μπορώ τουλάχιστον να δουλέψω λίγο γιατί έμειναν πίσω όλα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Πραγματικά νομίζω δεν έμεινε κάτι που να μπορώ να το κάνω και να μη το έκανα: τσαγάκια με μέλι και λεμόνι, ζεστό γαλατάκι με μέλι, φυσικός χυμός, φυτικό σιρόπι (βοήθησε πολύ στα φλέματα μακροπρόθεσμα), πλύσεις με φυσιολογικό ορό (αλεξανδρούλα το φυσιομέρ με αναγούλιαζε!), εισπνοές με βραστό νερό και ευκάλυπτο, μέχρι και σαλέπι!! Τα συνεχίζω όλα, συν τον...εγκλεισμό και ελπίζω να περάσει τελείως.

Athinakos τι καλά!! Καλορίζικο το δωμάτιο!! Στην ώρα της θα ρθει και η μπέμπα και θα δώσει ζωή σε όλα τα όμορφα πραγματάκια :)

Αλεναδρούλα η μεγάλη σου κόρη πιθανότατα πιστεύει ότι θα είναι παιχνίδι η μικρή! χαχα Όμως δεν αποκλείεται να αναπτύξει αισθήματα ευθύνης, ήδη από τώρα, καθώς είναι σε ηλικία που αντιλαμβάνεται. Σίγουρα πάντως μεγαλώνοντας θα είναι πολύ αγαπημένες αδερφούλες!! :)

TJhAp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ πήρα τον παιδίατρο της κόρης μου τελικά, είναι και γιατρός μας χρόνια, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη σε παθολόγους που δεν γνωρίζω, γιατί είχα μπόλικο φλέμμα ακόμα, στο άνω αναπνευστικό. Μου είπε οτι τα σιρόπια που δίνουνε για τέτοιες περιπτώσεις, που πίνουνε και τα παιδιά δεν είναι ασφαλή, και καλύτερα είναι η αντιβίωση. Δεν μου έδωσε αντιβίωση όμως, μου έδωσε ένα ελαφρύ σιρόπι για αρχή και βλέπουμε. Έχω την αίσθηση οτι είμαι λιγάκι καλύτερα σήμερα, αλλά έχω ακόμα. Φοβήθηκα μην κατεύουνε στους πνεύμονες τα φλέμματα και έχω άλλα, αλλιώς θα έκανα υπομονή λίγες μέρες.

Stella χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Αν το φυσιομερ σε πειράζει προφανώς είναι καλύτερα φυσιολογικός ορός για σένα.

Η κόρη μου ναι μπορεί να αναπτύξη μεγάλο αίσθημα ευθύνης, κάτι όμως που δεν το θέλω, γιατί είναι παιδάκι και δεν είναι καλό να αισθάνεται υπεύθυνη για ένα μωρό. Θεωρώ πιο φυσιολογική αντίδραση τη ζήλια.

Μακάρι να είναι αγαπημένες και δεμένες αργότερα και να έχουνε η μια την άλλη σαν στήριγμα, θα έχω κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό μου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου, να είναι καλά μαζί (όχι να μην τσακώνονται). Έχω ακούσει πολλές φορές για αδερφές που μισιούνται και δεν το θέλω με τίποτα.

Νομίζω η Αννα είναι να πάει στο γιατρό σήμερα. Με το καλό!! Ποιο άλλο κοριτσάκι έχει γιατρό αυτή τη βδομάδα? Εγώ έχω την πέμπτη και περιμένουμε πως και πως.

Εχτές έκανα ένα σωρό δουλειές, κάναμε δηλαδή και ο άντρας μου και η κόρη μου βοηθούσε με τρελή χαρά σε ότι μπορούσε. Κουράστηκα αλλά γίνανε πολλά πράγματα που έπρεπε να γίνουνε. Το πρωί σηκώθηκα και σιδέρωσα 1 ωρίτσα το βουνό με τα ασιδέρωτα. Θέλω άλλη 1-1,5 ωρίτσα για να τελειώσω αλλά μάλλον αύριο πάλι. Μέχρι να ξαναβάλω πλυντήριο, γιατί ως γνωστον δεν τελειώνουνε ποτέ.

Το πρωί μου ξεστόλισε η μαμά μου το δέντρο, όσα δεν έφτανα και πρέπει να το ξεστήσει ο άντρας μου με τον αδερφό μου, γιατί είναι τεράστιο και άβολο, να σκουπίσουμε και να τακτοποιηθούμε.

Ευτυχώς κοντεύουνε να τελειώσουνε και τα γλυκά επιτέλους, γιατί πόσα θα φάμε ακόμα.

Πάω να στίψω καμμιά πορτοκαλάδα για εμένα και την κόρη μου.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια και κοιλίτσες!! Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι απο το ιατρείο. Αναγκάστηκα να ακυρώσω τα 2 τελευταία ραντεβού μου γιατι κουράστηκα πολύ και δεν θέλω να ζορίζομαι. Μάλλον δεν με βλέπω να δουλεύω πέρα απο τον Ιανουάριο. Ίσως τον Φεβρουάριο να πηγαίνω μόνο για έκτακτα περιστατικά.

Ακόμα ταλαιπωρηστε οι αρρωστούλες τις παρέας μας;;;; Ελπίζω όχι για πολύ ακόμα!! Σήμερα κάνει πάλι πολύ κρύο και μέχρι να φτάσω στην δουλειά πάγωσα. Ελπίζω να μην αρπάξω και εγώ κάνα κρύωμα.

Περιμένουμε νέα από τις κοπέλες που έχουν γιατρό!!!

Καλό απόγευμα!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοιλουμπίτσες μου καλησπέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα σε όλες μας! Περαστικά στα κορίτσια που ταλαιπωρούνται ακόμα με τις ιώσεις. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι γύρω γύρω είναι άρρωστοι κι εγώ προσπαθώ να προσέχω όσο το δυνατόν περισσότερο να μην κολλήσω. Athinakos καλορίζικο το παιδικό σας δωμάτιο!! Με το καλό να γεμίσει με γέλια και παιδικές φωνούλες! Λέω κι εγώ κορίτσια να ξεκουνήσω σιγά σιγά να ετοιμάζω τίποτα. Εμείς πρέπει να το κλεισουμε το παιδικό δωμάτιο γιατί όταν φτιάξαμε το σπίτι το αφήσαμε ανοιχτό χωρίς πόρτα. Οπότε έχουμε λιγάκι extra δουλειά. Ευτυχώς θα το αναλάβει ο πατέρας μου που ξέρει από τέτοια πράγματα γιατί κάνει έπιπλα κουζίνας. Αυτός θα μας φτιάξει και την αλλαξιέρα. Μόνο την κούνια θα αγοράσουμε και σκεφτόμαστε να πάμε κι εμείς μια βόλτα από ΙΚΕΑ, αν και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ κουραστικά εκεί. Εμένα οι βόλτες στο ΙΚΕΑ ποτέ δε μου άρεσαν, αφήστε που δε θεωρώ ότι από ποιότητα είναι κάτι φοβερό. Για την κούνια όμως επειδή είναι για για δύο, τρία χρονια μόνο και μετά θα πάρουμε κρεβατάκι, μάλλον θα πάρουμε τελικά από κει γιατί είναι πολύ οικονομικές και με ωραία σχέδια. Κατά τα άλλα σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου και θα πάρω τα αποτελέσματα αύριο. Τελικά δεν ήταν και τόσο φοβερό όσο είχα ακούσει. Πίνεις κάτι σαν ζαχαρόνερο αλλά ήταν αρκετά ανεκτό. Ούτε αναγούλες ούτε ζαλάδες, όλα μια χαρά. Πάνω που νόμισα ότι ο καιρός έφτιαξε, ξαναχάλασε γμτ. Προσμένω την άνοιξη με λαχτάρα! Σας φιλώ! :)

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε? ??μπηκα λιγο στα κλεφτα παλι να σας διαβασω και να σας γραψω τα νεα μας!!!ειμαστε καλα μαμα και γιος και μεγαλωνουμε!!αυτες τις μερες τρεχω ολη μερα γιατι μες στη βδομαδα μπαινουμε στο σπιτι και τρεχουμε για ολα!!!επισης θελω να σας πω πως και το δικο μας δωματιο ετοιμαστηκε!!!εγινε πανεμορφο!!!σημερα πηγαμε και στα μαγαζια και αγορασαμε καροτσι!!κοριτσια καθομαι μονη μου και το χαζευω δεν μπορω να το πιστεψω...μολις τελειωσω με το σπιτι σειρα εχουν και τα ρουχαλακια!!το καροτσι τελειο και οικονομικο το βρηκα προσφορα στα λητω!!κοριτσια οι εκπτωσεις συμφερουν απιστευτα!!να περνατε τελεια!!!!

Σας φιλω!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γειά σας κορίτσια και κοιλίτσες. Πάλι κρύο έβαλε. Πάλι καλά που ήρθε ο άντρας μου και μας πήρε απο το καράτε τις κόρης μου το απόγευμα, γιατί 3 τετράγωνα περπάτημα θα γινόμασταν παγωτό. Όταν πηγαίναμε ήτανε ανεκτά, όταν νύχτωσε δεν παλευότανε.

annoula με το καλό να μπείτε σπιτάκι σας. Τα πρώτα ψώνια πραγματικά είναι απόλαυση. Ακόμα και εγώ που τα έχω όλα χαζεύω τα καινούργια φορμάκια και γελάω μόνη μου.

wmb καλά αποτελέσματα.

Το ΙΚΕΑ θεωρώ οτι έχει κάποια πράγματα καλά ποιοτικά και κάποια χάλια. Αυτά που είναι απο καλό ξύλο, μασίφ είναι πολύ καλά. Είχα πάρει και γραφείο-σχεδιαστήριο κάποτε, πριν 5 χρόνια και τώρα το πήρε ο αδερφός μου και το έκανε πάγκο εργασίας , το πέρασε λάδι και είναι μια χαρά. Αν το χτυπήσει τρίβεται και βάφεται και είναι σαν καινούργιο.

Οι κούνιες είναι έτσι και έτσι, αλλά δεν χρειάζονται πολύ καιρό, οπότε θα αντέξουν πιστεύω. Το κρεβάτι της κόρης μου το πήραμε απο εκει, είναι πολύ γερό κρεβάτι, βαρύ και μεγάλο για μονό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θεωρώ οτι είναι τι θα διαλέξεις να πάρεις.

athinakos αν είναι μακρυά το ιατρείο σου δεν παλεύεται κάθε μέρα η απόσταση. Αν όμως είναι κοντά και έχεις αυτοκίνητο ίσως καταφέρεις να κάνεις κάποια ραντεβού μέχρι τέλους, όχι όλη μέρα όμως. Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όσο περισσότερο μπορείς.

Annoula καλοριζικα να είσαι όλα!!! Με το καλό να μπείτε στο σπίτι και με το καλό να έρθει και ο μπέμπης να τον κάνετε βόλτες με το καρότσι!!!

Alexandroula ειμαι πολύ τυχερή στο ότι το ιατρείο είναι 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι! Βέβαια τωρα έτσι όπως περπατάω κάνω 10 λεπτά:? Αλλά αυτο που με κουράζει ειναι η στάση μου όταν δουλεύω. ..με πιάνει ο ποπουδακος μου!! Οπότε έχω ξεκινήσει και κάνω μικρά διαλειμμματα ενδιάμεσα απο ασθενείς και δεν βάζω πολλά μαζεμένα.

Καλό βράδυ σε όλες!!! Τα λέμε αύριο!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ναι όντως η στάση είναι ένα πρόβλημα, αν δεν μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά.

Εγώ αύριο έχω φυσιοθεραπεία, η οποία φαίνεται να πηγαίνει καλά πλέον.

Καλό σας βράδυ.

Εγώ λοιπόν σήμερα είχα μια περιπετειούλα!!Αισθάνομαι την ανάγκη να πάω τουαλέτα και βλέπω ..αίμα..από τον κόλπο...όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι είναι από εκεί .Δεν είναι πολύ αλλά το έχω "κατουρησει" κανονικά και έχω και στο σκούπισμα κατακόκκινο..μιλάω με το γιατρό,δεν δίνει και πολλή σημασία αφού δεν επιμένω ότι ήταν από μπροστά..Ξαναπαίρνω το γιατρό και επιμένω να με δει σήμερα(αύριο είχαμε κανονικό ραντεβού).Γύρισα προ λίγου:Ο τράχηλος δεν έχει ανοίξει.Καταλήγουμε ότι το αίμα ήταν από το ράμμα της περίδεσης(επειδή σφίχτηκα...μα δε σφίχτηκα).Έμαθα ότι δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα να κάνουμε κορτιζόνες τώρα ακόμη κι αν είχε αρχίσει ο τοκετός..Ευτυχώς δεν πονάω και αυτό είναι καλό.Θα κάνουμε κορτιζόνες την 28η και την 34η.Η μικρή είναι γύρω στα 671 γραμμάρια.Και έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω.Η μύτη της είναι φυσιολογική.Και τα αυτιά της που δεν τα είχαμε δει στην β' επιπέδου είναι οκ.Η υπερηχογενής εστία δεν είναι τίποτα σοβαρό. Μου έγραψε εξέταση αίματος και cpr για να δούμε αν υπάρχει λόγος να πάρω κάποια αντιβίωση..Είμαι καλύτερα τώρα αλλά πέρασα άσχημα ,κυρίως γιατί δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω..Αν λέει γεννήθεί τώρα ακόμη κι αν ζήσει θα έχει πολλά προβλήματα...απ'οτι καταλαβαίνω γι' αυτόν πρέπει να φτάσουμε οπωσδήποτε τις 28 εβδομάδες...23+5 σήμερα..να περάσει τουλάχιστον 1 μήνας :)Φιλάκια σε όλες!!

Υ.Σ.Τέλειες οι κουβέντες για τα δωμάτια και τα ψώνια. Εμείς έχουμε διαλέξει κρεβάτι και θα πάει αύριο ο άντρας μου να το παραγγείλει...στο σπίτι μετακομίζουμε 1 Φεβρουαρίου, μένουν ακόμη κάτι δουλειές να γίνουν.. δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να δω για μωρουδιακά..θα δω τι θα κάνω από το internet..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...