Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Χαίρομαι που σε βοήθησε κάτι στην τουαλέτα, είναι σημαντικό να λειτουργεί καλά το έντερο.

Για τα κιλά αυτό σκέφτομαι και εγώ. Δεν είναι πολλά τα 5 ή τα 6, αλλά είναι πολλά 2 το μήνα. Τώρα παλεύω να κρατηθώ, μήπως δεν πάρω και άλλο μέχρι να τελειώσει ο μήνας, αλλά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου λιγούρες, δεν με τράβαγε τίποτα, τώρα έχω συνέχεια.

Πάντως το ότι στο τέλος παίρνεις τα περισσότερα δεν ισχύει πάντα, το θεωρώ μύθο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα τα πιο πολλά τέλος τρίτου αρχές τετάρτου που ένιωθα καλύτερα και ήτανε και χριστούγεννα πάλι και στον 7ο που ήτανε πάλι πάσχα. Όλους τους άλλους μήνδες πήρα απο 1 και τον 9ο μισό κιλό. Τους τελευταίους 2 μήνες μου πίεζε τόσο το στομάχι που δεν μπορούσα να φάω, έτρωγα πολύ μικρότερες ποσότητες απο ότι πριν, οπότε δεν πήρα ιδιαίτερο βάρος, έπαιρνα μόνο του μωρού.

Όσο για την κόρη μου, δεν έχω ιδέα πως θα αντιδράσει σστο μωρό, είναι γενικώς πολύ αντιδραστική και τη φοβάμαι. Επίσης είναι πολύ κολλημένη με μένα, οπότε πάνω που έκανε το τελευταίο 6μηνο βήματα ανεξαρτητοποίησης, πολύ φοβάμαι οτι θα ξαναγυρίσουμε πολύ πίσω. Με βλέπω να τα κρατάω και τα 2 αγκαλιά για να κοιμηθούνε, για να φάνε κλπ και αυτό που με "στεναχωρεί" σε όλο αυτό είναι οτι το 2ο παιδάκι δεν θα βιώσει όλη την προσοχή, την αποκλειστικότητα, που βίωσε το πρώτο, το να ζητάει αγκαλιά και να την έχει πάντα ελεύθερη κλπ. Καλά να είμαστε βέβαια και δόξα το θεό οι μανούλες νομίζω οτι έχουνε πολύ μεγάλες αγκαλιές που χωράνε όλα τα παιδάκια τους.

Όσο για τα ρούχα, προσπαθώ να της λέω αλήθεια για όλα, ή τουλάχιστον όσα γίνεται. Έτσι εδώ και καιρό όταν με ρώτησε τι κάνω τα ρούχα που δεν της κάνουνε, της έλεγα οτι αν είναι κοριτσάκι το αδερφάκι της θα τα φορέσει, αν είναι αγοράκι όχι. Τη διαβεβαίωσα οτι δεν θα πάρει το μωρό ρούχα που τα φοράει και της κάνουνε, γιατί δεν θα κάνουνε του μωρού και οτι θα φροντήσουμε να μην παίρνει τα αγαπημένα της παιχνίδια μέχρι να τα βαρεθεί. Προσπάθησα να την πείσω οτι το μωρό δεν θα είναι απειλή για εκείνη, τουλάχιστον όσον αφορά τα υλικά αγαθάμ μπας και μετριάσω τις αντιδράσεις της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τελικα φώναξα παθολόγο και εχω τραχειοβροχιτιδα και ακρο αστικά. Μου άλλαξε την αντιβίωση σε συννενόηση με τον γιατρό μου και παίρνω και ενα εισπνεουμενο. Χτες το βράδυ πήγα στον γιατρό να δούμε την Μπέμπα γιατι είχα να παω 3 εβδομάδες και το κοριτσι μου ειναι 1,100kg στις 27w1d που ήμουν χτες. Βολεμένη και αραγμένη. Όπως ηταν την τελευταία φορά. Δεν με βλέπω να γεννάω φυσιολογικά αυτή τη φορά, ούτε αυτή η κοράκλα θα μου κανει την χάρη. Πάλι με βλέπω να τρώω το μαχαίρι. Δεν πειράζει να ειναι καλά τα παιδάκια μου. Τωρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες. Φιλάκια πολλα.

Καλημέρα σας κοριτσάκια μου.

valsamoula περαστικά. Στην πρώτη σου είχες κάνει καισαρική αν κατάλαβα καλά. Σε ποια εβδομάδα? Τώρα έχεις γιατρό που κάνει VBAC ή τον ίδιο που είχες και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου?

Το ότι είναι βολεμένη όπως λες, εμένα δεν μου λέει κάτι. Η δικιά μου, η μεγάλη, ήτανε σε κάθε υπέρηχο ακίνητη. Μάλιστα στον 7ο που είχαμε πάει, νομίζω τέλος εβδόμου, ήτανε με το κεφάλι πάνω. Όμως στα μέσα του 8ου γύρισε μια και καλή και τη μέρα που αποφάσησε να βγει, βγήκε και γρήγορα.

Εγώ ελπίζω οτι θα πάω για φυσιοθεραπεία σήμερα, στις 12 έχω ραντεβού και το απόγευμα ξεκινάνε πάλι οι δραστηριότητες της κόρης μου, πρέπει να την πάω, ελπίζω να μην κάνει πολύ κρύο, γιατί πάμε με τα πόδια και κάνουμε 10 λεπτά για 300 μέτρα, χαχα.

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Παρασκευηηηηηηηηή σήμερα! Όπως καταλαβαινετε την αγαπώ αυτή τη μέρα!

Valsamoula γιατί πάλι καισαρική; Θεωρείται μεγάλο το μωρό;

Λοιπόν εγώ προχτές ειχα ανησυχήσει γιατί η μικρή ηταν ήσυχη. ..την ένιωθα αλλά με πολύ απαλές κινήσεις....ε, χτες μάλλον ειχε ξεκουραστεί και με πέθανε!!! Εφαγα κάτι κλωτσιές λιγο κάτω απο τον αφαλό και μετά πόναγε πάρα πολύ αυτο το σημείο!! Είμαι σίγουρη οτι θα μου έχει μελανιασει την μήτρα η μικρή ποδοσφαιριστρια μου:tongue: Απο 6-12 δεν σταμάτησε το κοριτσάκι μου!!

Καλό σ/κ σε όλες. ...και καλά ψώνια, γιατι απ'οτι έχω καταλάβει ολες θα ξεκινήσουμε αύριο! !!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου.Ναι τι ωραια που είναι Παρασκευη να ξεκουραστούμε λίγο.Annoula όσο για τον αιματοκρίτη μια χαρα είσαι.Εγω είμαι με 31 και το κρατάμε με νύχια και με δόντια-λόγω στίγματος-.Όσο για τα κιλά εχω πάρει 10 συνολικα βεβαια ημουν πολύ αδύνατη και δεν φαινεται αλλα αυτόν τον μηνα εβαλα 4 και ο γιατρός μου φωναζε.μεχρι 1,5 μου ειπε.Εγω χτεσ το απόγευμα ξεκαθάρισα τα ρουχαλάκια που είχα από την μικρή μου για να δω τι χρειάζομαι για τον μπεμπη για να ξεκινησω να ψωνίζω. Όσες πατε για ψωνια πειτε μου περιπου τι πηρατε σε φορμακια για να ξερω και εγω.Και ποτε λετε να ετοιμασατε βαλιτσα?

Διαφημίσεις

athinakos πήρε φόρα η μικρούλα ε!! χαχα

georgia εγώ προτιμώ τα ζακετάκια γενικώς. Δηλαδή φανελάκι-ζιπουνάκι κοντομάνικο χωρίς ποδαράκι για απο μέσα (απο αυτά έχω πολλά γιατί η μεγάλη μου φόραγε μόνο τέτοια όλο το καλοκαίρι, αλλά πήρα μια 6αδα καινούργια, μην είναι και με όοολα τα παλιά το μωρό), μπλουζάκι-παντελονάκι και αν χρειάζεται, έχει κρύο, ζακετούλα. Γενικώς και στη μεγάλη μου και το βράδυ πιτζαμούλες της φορούσα απο 2,5 μηνών (πριν ήτανε κατακαλόκαιρο και φόραγε μόνο το ζιπουνάκι). Νομίζω οτι είναι πιο γρήγορο να βγάζεις παντελονάκι, απο το να ξεκουμπώνεις 20 κουμπιά στο έξω φορμάκι και άλλα 3-4 στο μέσα για να αλλάξεις πάνα και να πλύνεις,άσε που αν βγάλει γουλιά μπορεί να λερώσει μόνο το μπλουζάκι και να μην το αλλάζεις ολόκληρο.

Για την βαλίτσα, θέλω να αγοράσω καμμιά καινούργια πιτζαμούλα, με κουμπιά για τον θηλασμό, γιατί αυτές που είχα αγοράσει πριν 4 χρόνια τις φόρεσα πάρα πολύ και παλιόσανε, να αγοράσω και κανένα καινούργιο εσώρουχο και να βάλω πλυντήρια. Στην μεγάλη μου ξεκίνησα την βαλίτσα τέλος 8ου αρχές 9ου, τα είχα όλα πλυμένα σιδερωμένα, αλλά δεν έλεγα να την τελειώσω με τίποτα. Τελικά την τελείωσα τελευταία μέρα πριν γεννήσω, που πήγα στη γιατρό και μου είπε οτι έχω διαστολή. Γύρισα σπίτι και το πρώτο πράγματα που έκανα ήτανε να τελειώσω την βαλίτσα, χαχα. 1 μήνα την είχα ανοιχτή.

Γεια σας κορίτσια μου. Στην πρώτη κορη μου εκανα καισαρικη 39w1d και 3980kg γιατι ηταν εγκάρσια. Τωρα επειδή την είδα βολεμένη και με τα πόδια κάτω προαισθάνομαι οτι δεν θα γυρίσει και θα κανω πάλι καισαρικη. Ο γιατρος κανει VBAC που εχω τωρα, γιατι ο προηγούμενος της κόρης μου εφυγε απο Κερκυρα και έτσι έπρεπε να βρω κάποιον άλλο.

πωπω κορίτσαρο έβγαλες, μπράβο. Απο περιέργεια πόσο χρονών είναι τώρα κ πόσα κιλά?

πάντως είναι νωρίς ακόμα κ έχει πολύ χρόνο να γυρίσει. Θα μπορούσες να ψάξεις κ για ασκησούλες που ίσως βοηθήσουν το μωρό να γυρίσει πιο εύκολα. κ η γιόγκα βοηθάει σε αυτό. Συζήτησέ το κ με το γιατρό σου.

Χρονια πολλα κ καλη χρονια κοριτσια με υγεια κ πολλες χαρες!!!

χαθηκα κ εγω...κουραζομαι πολυ απο τοτε που γυρισα στην δουλεια κ ενω διαβαζα τα νεα σας δεν ειχα κουραγιο να γραψω!!

ευτυχως την αλλη κυριακη ανεβαινω Θεσσαλονίκη κ θα γεμισω λιγο τις μπαταρίες μου!!

Εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο μας ειπε οτι ολα ειναι καλα, μου εδωσε κ βεβαιωση για να ταξιδεψω...ο μικρος μου πλεον ειναι πολυ ζωηρος κ το απολαμβανω απιστευτα...εχω παρατηρησει οτι δεν τον νιωθω εντονα οταν με πιανει η δυσκοιλιοτητα κ ποναν τα εντερα μου!!

η κοιλια μεγαλωσε παρα πολυ πλεον..εχω αρχισει κ βρισκω οταν παω να στριμωχτω καπου απο αφηρημαδα!! Τα βραδια δεν κοιμαμαι καθολου καλα γιατι κοιμαμαι σαν βοδι το μεσημέρι που γυριζω απο την δουλεια! !

Σχετικά με τα κιλα ενω μεχρι τον 5ο ημοθν σουπερ μονο 3 κιλα.....πηρα αλλα τρια μαζεμενα σε ενα μηνα οποτε 6 συνολο αλλα πιστευω ειναι καλα...στον 7ο μπαινουμε!! Κ χθες ενω φοβομουν τι θα πει ο γιατρος αυτος αρχισε να γελαει απο τον τροπο που του ειπα οτι παχυνα κ μου ειπε αντε καλε μιση μεριδα άνθρωπος εισαι δεν εχεις αναγκη...οποτε ηρεμησα!!!

τελος να σας πω οτι πλεον βαζω ανελλιπώς κρεμα για ραγαδες στην κοιλια καθε μερα κ προτιμησα αμυγδαλελαιο το βραδυ που ειναι πολυ ενυδατικο κ πολυ οικονομικο σε σχεση με τις κρεμες που ειναι παβακριβες.... απλα το πρωι επειδη παω στην δουλεια δεν προλαβσινει να απορροφηθει το λαδι γιαυτο κ βαζω την κρεμα.....οσες θελετε δοκιμαστε το!!!

φιλια πολλα...απο την παγωμένη Κύπρο καθοτι εχει μια βδομαδα που ηρθε κ εδω το κρυο!!!

gzWep2.png

πωπω κορίτσαρο έβγαλες, μπράβο. Απο περιέργεια πόσο χρονών είναι τώρα κ πόσα κιλά?

πάντως είναι νωρίς ακόμα κ έχει πολύ χρόνο να γυρίσει. Θα μπορούσες να ψάξεις κ για ασκησούλες που ίσως βοηθήσουν το μωρό να γυρίσει πιο εύκολα. κ η γιόγκα βοηθάει σε αυτό. Συζήτησέ το κ με το γιατρό σου.

Καλημέρα alexandroula. Σε ευχαριστώ. Ήτανε και 54 εκατοστα. Τωρα ειναι 4,5 χρόνων, 19 κιλα και 116 εκατοστα. Μου ειπε και ο γιατρος να μου κανει κάποιες κινήσεις ώστε να την γυρίσει αλλα δεν θελω να επέμβω στην φύση. Αν θέλει να γυρίσει καλώς. Πάντως η μαία μου ειπε όσο μπορω να κοιμάμαι στο πλάι και όχι ανάσκελα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

Φωτεινή με το καλό να κάνεις και το ταξιδάκι σου και να ξεκουραστείς.

valsamoula μια χαρά το κορίτσι σου. Η δικιά μου τώρα 3,5 χρονών είναι 16 κιλά, ύψος δεν την έχω μετρήσει, αλλά δεν γεννήθηκε τόσο μεγάλη ούτε τόσο ψηλή.

Όσο για το μωρό. Πιστεύεις οτι είναι καλύτερα να ξανακάνεις καισαρική απο το να σου γυρίσει το μωρό αν μπορεί ο γιατρός? Δεν το θεωρώ τόσο επέμβαση στην φύση, γιατί δεν σημαίνει οτι θα σε κάνει να γεννήσεις νωρίτερα, αλλά ότι πιστεύεις εσύ, ότι είναι καλύτερα για εσένα και το μωρό σου.

Καλό ΣΚ να έχουμε, εμείς ξεκινάμε τις βόλτες μας.

Καλησπέρα όμορφες μανούλες Απριλίου!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σαν να έφτιαξε ο καιρός σήμερα ε; Τουλάχιστον στην Αθήνα έχει ωραία μέρα!

Εμείς πήγαμε από νωρίς IKEA και ψωφισα! Όπου έβρισκα καναπε/κρεβάτι/πολυθρόνα καθόμουν. ..ευτυχώς στο ΙΚΕΑ έχει πολλά! ! Πήγα και 4 φορές τουαλέτα:twisted: Τώρα θα ξαναπάω με τον καλό με την μπέμπα αγκαλιά, γιατί όσο ειναι στην κοιλιά δεν είμαι για πολλά πολλά! Μου φαίνεται θα στέλνω τον άντρα μου για ότι αλλα θέλω.

Alexandroula μου δεν ξέρω πόσες φορές να σε ευχαριστήσω για το κόλπο με το κρύο νερό. ..σου το έχω πει ήδη αλλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!! Κάθε πρωί το παγωμένο νεράκι κάνει το θαύμα του και βουυυυυρ εγώ τουαλέτα!

Foteini καλό ταξίδι! Να περάσετε όμορφα!

Valsamoula ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα όπως τα θες!

Φιλιά σε όλες!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και όσες είχατε θέματα να ηταν περαστικά!

Εγώ δυστυχώς είμαι χάλια, είχα λιγάκι βήχα από δευτέρα και απο τετάρτη αποφάσισα να μείνω σπίτι γιατί δεν παιρνουσε, όμως πάει απ το κακό στο χειρότερο. Απο πέμπτη μου γύρισε και σε μπούκωμα και χτες έκανα κ μερικά δέκατα. Το κεφάλι μου είναι βαρύ και χτυπάει σφιγμος στο μέτωπο, η μύτη μου έχει ξεραθεί, χάνω την όσφρηση κ τη γεύση μου περιστασιακά, χάλια... Το χειρότερο και πιο ντροπιαστικό δε, είναι ότι οτάν φτερνιζομαι ή βηχω έντονα κ η κύστη μου είναι γεμάτη, έχω ελαφρά ακράτεια, τραγικό! :oops: Τουλαχιστον η μικρούλα είναι καλά, δεν την επηρεάζει πολύ το τράνταγμα κ αυτό με ησυχάζει πολύ. Πριν αρρωστησω λέγαμε σήμερα να πάμε για καποια ψώνια για το μωρό, αλλά δεν πειράζει, ας μου περάσει κ δε χάθηκαν οι μέρες...

Φωτεινή κ γω αμυγδαλελαιο αβερτα βάζω αλλά δε μου αφήνει καθόλου λιπαροτητα. Επίσης έχε το νου σου όταν με το καλό ανεβεις, έχει ΠΟΛΥ κρύο, παρα τον ηλιο κ έτσι κάπως την πατησα.

Οι υπόλοιπες ξεκινησατε ψώνια?? Σ/Κ σπιτάκι κ κουβερτουλα??

Να είστε όλες καλά κ φιλια στις κοιλιτσες!

TJhAp3.png

Ήρθα να πω ένα γειά!!:D Σοβαρά το κρύο νερό το πρωί είναι τόσο αποτελεσματικό? Θα το δοκιμάσω!Θα τα πούμε τη Δευτερα που θα πάω και γιατρό!!Φιλάκια μπουμπούκες και μπουμπουκάκια!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Ευχαριστώ στελλα μου τα μαθαινω κ απο την μαμα μου τα νεα της πολης κ του καιρου...ετσι ετρεξα να αγορασω δυο χοντρες πλεχτες μπλουζες...το κακο ειναι οτι δεν εχω μπουφαν χοντρο που να κουμπωνει στην κοιλια κ δε θελω μονο για δεκα μερες να παρω!! Θα δω τι θα κανω...παντως μεχρι τωρα καθε φορα που ερχομαι θεσσαλονικη αρρωσταινω απο τις ανηψουλες μου γιατι δεν νπορω να αντισταθω στις αγκαλιες κ τα παιχνιδια τους μου λειπουν πολυ!! Παντως ζητησα απο την αδερφη μου να προσεξει οσο γινεται περισσοτερο για να ειναι υγιεις οταν θα ανεβω κ ο θεος βοηθος!!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...