Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα

Εν τέλη κόλλησα και γαστρεντερίτιδα, δεν την γλύτωσα αφού όλοι ήτανε άρρωστοι τριγύρω. Το βράδυ την ώρα που κοίμιζα την μικρή με έπιασε η κοιλιά μου και έκανα και έναν εμετό ταυτόχρονα. Ευτυχώς δεν έχω κάνει άλλο μέχρι τώρα, κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ, που είχα μέρες να κοιμηθώ. Το μπούκωμα είναι πολύ καλύτερα και ο βήχας, αλλά δεν έχουνε φύγει τελείως. Όσο καλά ήμασταν όλο το φθινόπωρο τόσο μαζεμένα μας έπιασαν τώρα.

Τώρα έχει αρχίσει να με ενοχλεί λίγο το στομάχι μου.

Εντομεταξή η μπέμπα δεν ήταν ιδιαίτερα κινητική εχτές, όπως τις προηγούμενες μέρες και άρχισα να ανησυχώ. Ευτυχώς το βράδυ έδωσε το παρόν και σήμερα το πρωί.

Όπως καταλαβαίνετε ακύρωσα την φυσιοθεραπεία, ελπίζω την παρασκευή να είμαι καλά για να πάω.

Stella αυτά τα ρυθμικά χτυπηματάκια πολύ πιθανό να είναι λόξυγγας.

Anna κοντεύει η άλλη βδομάδα να πάμε επιτέλους στο γιατρό και εσείς και εμείς.

Athinakos αφού μπορούσες να μείνεις σπίτι καλά έκανες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ κορίτσι. Ευτυχώς δεν έχω κάνει τίποτα απο εχτές το βράδυ, απλά πρέπει να μην ξεχαστώ και φάω κάτι που δεν πρέπει. Πάλι καλά λέω, γιατί δεν ταλαιπωρήθηκα ουσιαστικά. Με έπιασε το στομάχι μου καμμιά ωρίτσα λιγάκι, μετά άδειασα και τουλάχιστον αισθάνομαι καλά, οπότε δεν βαριέσαι.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι μην κολλήσει και η κόρη μου, γιατί δεν πίνει εύκολα και τσάι κλπ, είναι πολύ δύσκολο σε μικρό παιδάκι, ειδικά σε αυτή την ηλικία που διαλέγουν τι θα φάνε, να κάνεις δίαιτα.

Όσο για την γαστρεντερίτιδα, είναι της εποχής απο ότι έχω καταλάβει. Κάθε γενάρη τα τελευταία 3 χρόνια περνάμε και 1 γαστρεντερίτιδα, βασικά απο τότε που ξεκίνησε η κόρη μου να έχει επαφή με άλλα παιδάκια. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τις έχουμε γλυτώσει όλες τις φορές με 1-2 διάρροιες κάθε χρόνο, οπότε όλα καλά.

Κοριτσάκια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες.Με το καλό τα μωράκια μας. Χάθηκα λόγω δουλειάς και ταλαιπωρούμαι με ίωση αρκετό καιρό λόγω ότι κολλάω απο την μικρή μου.Να σας ρωτήσω είμαι στην 24 εβδομάδα και το μωρό μου το νιώθω πολύ υπερκινητικό σε σημείο μου με πιέζει χαμηλά και είναι λες και θαβγεί.Βέβαια σήμερα θα πάω στον γιατρό να τον δούμε αλλά έλεγα μήοπως έχει καμιά σας τα ίδια συμπτώματα.Και θα ήθελα την γνώμη σας θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω τα ρουχαλάκια του.Εσείς έχετε ξεκινήσει ?και τα φορμακια που έχετε πάρει είναι τα βελουτέ?Έχω μπερδευτεί για τέλη Απρίλη που γεννάω τι ρούχα του βάζω. Βοηθηστε με βρε κορίτσια.Φιλάκια σε όλες......

georgia καλώς ήρθες και πάλι. Περαστικά σας. Ίσως θα μπορούσες να δώσεις κάποιες βιταμίνες στην κόρη σου να μην αρρωσταίνει τόσο συχνά, για να μην κολλάς και εσύ. Έχω ακούσει οτι σε μικρά παιδάκια δίνουν μουρουνέλαιο απο το φαρμακείο, μπορείς να ρωτήσεις τον παιδίατρό σας.

Κατά τα άλλα. Και η δικιά μου μπέμπα κλωτσάει προς τα κάτω αρκετά συχνά, αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Απλά της αρέσει να μαζεύεται χαμηλά στην λεκάνη. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση.

Για τα ρούχα, εγώ δεν θα έπαιρνα βελουτέ, για τέλος απρίλη, θα ιδρώνουν πολύ εύκολα. Ίσως είναι καλύτερα να φοράνε φανελάκι κοντομάνι χωρίς ποδαράκι για απο μέσα και απο πάνω κάποιο άλλο ρουχαλάκι, παντελονάκι-μπλουζάκι ή κάποιο φορμάκι βαμβακερό και να έχεις και κουβαρτούλες βαμβακερές ή και πιο χοντρές για τις πιο κρύες μέρες.

Καλή συνέχεια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ή έχουν αγαπημένους ανθρώπους να γιορτάζουν. Κοριτσάκια μου έφυγαν και οι γιορτές και μας έμεινε το κρύο! Δεν είμαι καθόλου άνθρωπος του χειμώνα και πραγματικά υποφέρω πολύ όταν αναγκάζομαι να βγω έξω. Άκουσα, όμως, ότι το ΣΚ θα φτιάξει ο καιρός. Περαστικά στην alexandroula με τη γαστρεντερίτιδα και σε όποια άλλη κοπέλα είναι άρρωστη. Εμείς μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Επιτέλους είδα τη μπουμπού μου μετά από έναν ολόκληρο μήνα κι έλιωσα ολόκληρη! Είμαστε 1245γρ παρακαλώ.Ολόκληρες γυναίκες! Γενικά όλα καλά, πλην του ουρεοπλάσματος που μετά τις 2 αντιβιώσεις δεν πέρασε το άτιμο. Ο γιατρός μου ξαναέδωσε αντιβίωση. Ευτυχώς έχει φύγει το μυκόπλασμα που είναι και το πιο επικίνδυνο, όπως μου είπαν. Οι μετρήσεις με βγάζουν 28w και 1d και η Π.Η.Τ παραμένει 30 Μάρτη. Τη Δευτέρα πάω για καμπύλη ζαχάρου και έκλεισα για Doppler στις 6 Φλεβάρη.Επίσης, έχω πάρει 7 κιλά και ο γιατρός είναι αρκετά ευχαριστημένος. Εγώ πάλι θεωρώ ότι θα μπορούσα να έχω πάρει και λιγότερα. Αυτά κοριτσάκια μου γλυκά. Σας φιλώ!

Wmb ολόκληρο κοριτσαρο κουβαλάς στην κοιλίτσα σου!!!! Μια χαρά είναι τα κιλά σου!!! Αφού σου το λέει και ο γιατρός! Εμείς δεν συνεχίσαμε την αντιβίωση για το ουρεοπλασμα και δεύτερη φορά, γιατι ειναι δύσκολο μικρόβιο και συνήθως φεύγει με την ενδοφλέβια αντιβίωση που σου βάζουν όταν μπεις για γέννα. Αφού έφυγε το μυκοπλασμα μην ανησυχείς. Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη:D

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ευχαριστώ wmb.

1245, πωπω μια κοπελάρα!! Βρε κορίτσι και άλλη αντιβίωση? Κάνεις καλλιέργεια κολπικού? κάνεις και αντιβιώγραμα, όπως κάνουν σε άλλες ιώσεις?

Ναι και οι 2 κολπικές καλλιέργειες που έχω κάνει μέχρι τώρα έβγαζαν και αντιβιόγραμμα. Τις 2 πρώτες φορές μου έδωσε Zithromax και τώρα μου έδωσε claripen. Τον ρώτησα αν είναι επικίνδυνο να πάρω και τρίτη φορά αντιβίωση και μου είπε ότι αυτές οι αντιβιώσεις είναι ακίνδυνες μετά την 15 εβδομάδα.

Καλημέρα κορίτσια. Χτες πήγα στον γιατρό το μωράκι μου είναι μια χαρά 700 γρ στην 24 και 5 ημερες .Μου έγραψε και την καμπύλη σακχάρου να κάνω και μου είπε ότι νιώθω το παιδί χαμηλά γιατί είναι η δευτερη εγκυμοσύνη και φυσικά να μην κουράζομαι.Πόσο ήταν τα μωράκια εκείνη την εβδομάδα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και κοιλίτσες!!!! Τι κάνετε;;; Ελπίζω οι αρρωστούλες να είναι καλύτερα!

Μια χαρά το μωράκι σου Georgia!!! Μπράβο! Εμείς οταν είχαμε πάει ήμουν 25+1 και ήταν 800 γρ. Η χοντρουλα μου:tongue::tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Wmb ολόκληρο κοριτσαρο κουβαλάς στην κοιλίτσα σου!!!! Μια χαρά είναι τα κιλά σου!!! Αφού σου το λέει και ο γιατρός! Εμείς δεν συνεχίσαμε την αντιβίωση για το ουρεοπλασμα και δεύτερη φορά, γιατι ειναι δύσκολο μικρόβιο και συνήθως φεύγει με την ενδοφλέβια αντιβίωση που σου βάζουν όταν μπεις για γέννα. Αφού έφυγε το μυκοπλασμα μην ανησυχείς. Καλά αποτελέσματα στην καμπύλη:D

Ευχαριστώ πολύ Athinakos!

κοριτσια καλημερα!μπηκα σημερα στ κλεφτα να σας διαβασω και να σας πω τα νεα μας...χαιρομαι που ειστε ολες καλα!wmb1 ολοκληρη γυναικα!μπραβο!εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο αλλα δεν τονν ειδαμε μονο τον ακουσαμε γιατι χαλασε ο υπερυχος και εμεινα με τη χαρα...ευτυχως ολα καλα ειναι λιγο το αιμα εχει πεσει στο 34,7 ξεκινησα με 38 αιματοκριτη αλλα ο γιατρος λεει ολα καλα...τωρα εχουμε μια καλιεργεια ουρων να κανουμε ακομα και τη καμπυλη και τελειωσαμε!!επομενος σταθμος doppler!!!!!!!απο κιλα μαυρα χαλια εχω παρει 9!!!!:D:D:D:D:Dβεβαια ευτυχως δεν μου φαινεται οποτε δεν εφαγα και πολυ κατσαδα!!!ολα καλα!η μεση κοριτσια με εχει γονατισει οπως επισης και η απιστευτη υπνηλια!!!!!!περιμενω τωρα πως και πως τις 25 για να τον δω επιτελους τον μπεμπη μου!!!!!σας φιλω ολες να περνατε τελεια!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Γειά σας κοιλίτσες όμορφες!

wmb κανονικά τη 2η φορά δεν έπρεπε να σου δώσει άλλη αντιβίωση? Νόμιζα οτι αν δεν κάνει δουλειά η μια την επόμενη φορά δεν σε πιάνει. Εύχομαι πάντως τώρα να ξεμπερδέψεις. Και τα κιλά σου μια χαρούλα είναι.

Εγώ έχω πάρει 5, αλλά τα πήρα το τελευταίο τρίμηνο, τους πρώτους 2,5 μήνες δεν είχα πάρει καθόλου. Παίρνω χοντρικά 2 κιλά το μήνα και δεν με παίρνει, πρέπει να προσέξω λίγο και να γίνουν 1 κιλό το μήνα τουλάχιστον. Όχι τίποτα άλλο, πολλές κοπέλες τα χάνουν άνετα μετά, εγώ απο τα 8,5 που είχα πάρει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τα 2 τελευταία δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα. Φύγανε μετά τα 2 χρόνια. Αν πάρω παραπάνω τώρα, πολύ φοβάμαι οτι θα κάνω πάρα πολυ΄καιρό να τα χάσω και δεν θα μου κάνουν τα ρούχα μου.

georgia και εγώ αυτό υποθέτω, οτι τα καταλαβαίνουμε χαμηλά λόγω κούρασης. Γιατί το πρωί που είμαι ξεκούραστη σκουντάει ψηλά τριγύρω στον αφαλό και όσο παιρνάει η μέρα αρχίζει και κατεβαίνει. Πριν πέσω για ύπνο το βράδυ σκουντάει πιο πολύ προς τα κάτω. Το μπεμπάκι σου πάντως μια χαρούλα είναι απο βάρος, εγώ δεν έχω πάει ακόμα για να δω. 1 εβδομάδα έμεινε.

annoula ο αιματοκρίτης σου είναι κάτι παραπάνω απο καλός. Έβγαλες τα 2/3 της εγκυμοσύνης και έπεσε μόνο στο 34,7, φτου φτου άψογος. Εμένα στις 23 εβδομάδες, που πήγα για εξετάσεις ήτανε 32,5 και πάλι καλός μου είπε είναι.

Κορίτσια ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα. Άρχισα να τρώω και κάποια φαγητά που είχα κόψει 1,5 μέρα λόγω της διάρροια και προς το παρόν όλα καλά. Βέβαια γάλα δεν ήπια ακόμα, το φοβάμαι, απο αύριο όμως νομίζω οτι θα μπορώ να φάω και πάλι τα πάντα. Να σας πω την αλήθεια μου, αφού δεν ταλαιπωρήθηκα και πήγα μόνο μια φορά, έκανα και την αποτοξίνωσή μου, γιατί έτρωγα ότι βλακεία έβρισκα μπροστά μου, οπότε ελπίζω να συγκρατηθώ με το φαγητό απο εδώ και πέρα. Μόνο που τα γλυκά των γιορτών δεν τελειώσανε ακόμα!!! Βλέπω να τα πετάω. Το μόνο που φοβήθηκα ήτανε οι συσπάσεις που είχα μετά, και φοβόμουνα να πιω και μαγνήσιο γιατί γράφει μέσα οτι μπορεί να προκαλέσει διάρροια. Σήμερα ξαναξεκίνησα και το μαγνήσιο τουλάχιστον να περιορίσω τις συσπάσεις. Το μπούκωμα πάει καλύτερα, και ο βήχας επίσης, αλλά ακόμα δεν έχουνε φύγει τελείως.

Πήγαμε και μαι βολτίτσα στα μαγαζιά, πριν λίγο γυρίσαμε. Πήραμε 2-3 ρουχαλάκια για την μπέμπα και άλλα τόσα για την μεγάλη μου, αλλά ακόμα δεν έχουνε βάλει όλα εκπτώσεις.

Το mothercare έχει στα ρούχα απο 1,5 χρόνου και πάνω 40 με 50 %, καλή έκπτωση δηλαδή, στα μπεμπέ έχει νομίζω 20 % προς το παρόν. Ο Ζαρας κλασικά έβαλε προσφορές απο το Σάββατο και έγινε χαμός, δεν ξέρω αν έμεινε και τίποτα. Το Λητώ ακόμα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, νομίζω 15%.

Εντομεταξή η κόρη μου είχε πάρει ένα καλάθι και ψώνιζε λέει για την μπέμπα, ότι έβρισκε μπροστά της και όλα σε μπλε φυσικα (αφού είναι το αγαπημένο της χρώμα), χαχα, οι πωλήτριες γελάγανε.

Καλησπέρα!!!! Έχω ενα κενό μέχρι να έρθει ο επόμενος ασθενής και είπα να μπω να δω την κίνηση στο καφέ μας:tongue:

Κορίτσια και εγώ εκεί που δεν έπαιρνα κιλά, έχανα μαλιστα, τώρα παίρνω 2 ανά μήνα:twisted: Ο γιατρός υπολογίζει ότι έχω πάρει 4 γιατί τα μετράει με το πόσο ζύγιζα αρχικά, αλλά εγώ υπολογίζω 6 γιατί έχασα 2 στην αρχή και αφού τα ξανά πήρα τα μετράω και αυτά! Αλλα και εμένα με φοβίζει το πόσο γρήγορα τα παίρνω τώρα και μου έχουν πει ότι προς το τέλος φουσκωνεις ακόμα περισσότερο:twisted::twisted:

Φαντάσου να έτρωγα και ότι ήθελα. ..φούσκα κανονική θα είχα γίνει!

Alexandroula το παγωμένο νερό καθε πρωί με έσωσε με την τουαλέτα!!! Ευχαριστωωωωωώ!!!!!! Χαίρομαι που είσαι και καλύτερα! Τι γλυκούλα που είναι μωρέ η κορούλα σου!!! Αλλά παιδάκια μπορεί να ζήλευαν.

Εγώ από αυτό το σ/κ θ ξεκινήσω τις βόλτες στα μαγαζιά για να προλάβω και τίποτα, γιατί και εγώ έμαθα οτι τα περισσότερα ξεκίνησαν τις προσφορές.

Annoula θα κάνουμε μαζί υπομονή να δούμε τα μπεμπέ μας!Εγώ 20 του μηνός εχω ραντεβού! Οπότε 2 εβδομάδες ακόμα.....

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...