Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Χρόνια πολλα κορίτσια μου. Καλη χρόνια με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας. Εγώ ειμαι άρρωστη στο κρεβάτι με πυρετό και βρογχίτιδα. Δεν παλεύοταν ο βήχας με τιποτα, καθε φορά που έβηχα με πονούσε και τρανταζοταν η κοιλια μου. Η μικρη έκανε σαν τρελή μεσα, την αναστάτωνα μάλλον. Τον πυρετό τον καταπολεμώ με ντεπόν αλλα την αντιβίωση δεν την γλύτωσα. Μου ειπε ο γιατρος να παρω την amoxil ειναι η πιο ελαφριά και κάτι θα κανει οπωσδήποτε. Κρίμα και είχα ραντεβού σημερα να δω το αστέρι μου, τελικα θα παω την Πέμπτη το βράδυ για να εχω συνέλθει λίγο. Φιλία σε όλες σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα και από μένα κορίτσια!!! Πολύ κρύο σήμερα! Πήγα ιατρείο το πρωί και πάγωσα. Σαν να πήγαινα για σκι είχα ντυθεί απο τον φόβο μου μην την αρπάξω. Κορίτσια όσες μπορείτε μείνετε σπίτι σας!!

wmb με το καλό να δείτε την μικρή σας!! Ζηλεύω!!! Εμείς πάμε γιατρό στις 20, έχουμε μέλλον μπροστά μας:tongue:

Annoula καλά αποτελέσματα!!

Stella και εγώ όλη την ώρα χαζεύω για την μικρή! !!! Σήμερα πεταχτηκα και σε ενα μαγαζί απέναντι μας με λευκά είδη και της πήρα 2 σετ πετσέτες και ενα μπουρνούζι κάπα (η κουκούλα είναι ελέφαντας):tongue:

alexandroula μπράβο αρχισε και σε βοηθάει η φυσικοθεραπεια! Υπομονή με τον βήχα.

Κορίτσια εγώ έχω αρχίσει και βαραινω σιγά σιγά...Όταν κάθομαι πολύ ή στέκομαι πολύ με πιάνει η μέση μου....και περπατάω σαν πάπια πια:tongue::tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Χρόνια κορίτσια μου. Καλη χρόνια με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας. Εγώ ειμαι άρρωστη στο κρεβάτι με πυρετό και βρογχίτιδα. Δεν παλεύοταν ο βήχας με τιποτα, καθε φορά που έβηχα με πονούσε και τρανταζοταν η κοιλια μου. Η μικρη έκανε σαν τρελή μεσα, την αναστάτωνα μάλλον. Τον πυρετό τον καταπολεμώ με ντεπόν αλλα την αντιβίωση δεν την γλύτωσα. Μου ειπε ο γιατρος να παρω την amoxil ειναι η πιο ελαφριά και κάτι θα κανει οπωσδήποτε. Κρίμα και είχα ραντεβού σημερα να δω το αστέρι μου, τελικα θα παω την Πέμπτη το βράδυ για να εχω συνέλθει λίγο. Φιλία σε όλες σας.

Περαστικά κοριτσάκι!!!!! Για την μικρή σου μην ανησυχείς, είναι μια χαρά μέσα στην κοιλίτσα σου....Απλά εσύ ταλαιπώρησε! Ελπίζω την Πέμπτη που θα δεις και την μικρή σου να είσαι καλα!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τελικά μείναμε με τη χαρά και την προσμονή. Ο γιατρός μετέφερε όλα τα ραντεβού για την Τετάρτη κι έτσι θα κάνουμε υπομονή 2 μέρες ακόμα. Όλος ο κόσμος γύρω μου είναι άρρωστος. Λογικό, θα μου πείτε με τέτοιες θερμοκρασίες. Εγώ, προς το παρόν την έχω βγάλει καθαρή. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι κι επίσης ελπίζω να φτιάξει σύντομα ο καιρός. Προς το παρόν τζάκι, κουβερτούλα, καναπές και ζεστά.

Διαφημίσεις

valsamoula περαστικά σου.

wmb υπομονή άλλες 2 μερούλες.

Athinakos και εγώ αναρωτιόμουνα για το αν θα καταφέρουμε να βγούμε απο το σπίτι. Έξω έχει ψοφοκρυο προς το παρόν, έχει ξαστεριά, που σημαίνει ακόμα περισσότερο κρύο, αλλά δεν ξέρουμε πως θα ξημερώσει αύριο. Πάντως στον Υμμητό σήμερα χιόνισε και είχανε λιώσει τα χιόνια της πρωτοχρονιάς το Σάββατο.

Πίνω ζεστά όλη μέρα μπας και σταματήσει ο βήχας. ΕΥτυχώς το μπούκωμα παει καλύτερα, μήπως κοιμηθώ λιγάκι καλύτερα το βράδυ.

Κοριτσια καλη χρονια να ΄χουμε!Με το καλο τα μπεμπεκια μας τον Απριλιο!!!Διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ολες ειστε καλα...και ευχομαι περαστικα σ' αυτες που ειναι κρυωμενες!!

Τα νεα μου....Μεγαλωσαμε και ξεπερασαμε το κιλο!!!Πολυ χαιρομαι...!!!Εχουν ξεκινησει οι βραδινες καουρες...!!Και εχουμε και πανω απο βδομαδα που νιωθουμε και τον λοξυγγα...τι γελιο που έχει...Και αυτη τη βδομαδα θα κανω και καμπυλη...για να δουμε τι θα δουμε!!!

Πρωτα ο θεος....αυτο το μηνα λεω να αρχισω να ψωνιζω τα βασικα για τα μωρο...τωρα που θα χει εκπτωσεις!!

Φιλια σ΄ όλες!!

nkr7p2.png

Καλησπερα και απο εμας!!!:-)

Χρονια πολλα σημερα των φωτων..!!εμεις σημερα ξυπνησαμε και πηγαμε βολτουλα για καφεδακι!!!κοριτσια βαρυνα πολυ!!και το καταλαβα σημερα!!

Περαστικα σε οσα οσα κοριτσια ειναι αρρωστα και υπομονη θα περασει εγω ευτθχως αναρωσα!αυριο εχω ραντεβου και γω με τον γιατρο να δουμε τον μπεμπη και ανυπομονω!!!σας φιλω να περνατε τελεια!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!! Τελικά δεν αποκλειστηκαμε...και ευχόταν ο άντρας μου ότι δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει στην δουλειά αύριο! Του άρεσε 2 εβδομάδες που είμαστε παρεουλα στο σπίτι! Για να δούμε μήπως και το στρώσει απόψε! !

Feli πολύ μεγάλωσε η μπουμπού σας!! Μπράβο! Καλά αποτελέσματα και στην καμπύλη!

annoula με το καλό να δείτε και εσείς τον μικρό σας! Ολόκληρο αντράκι θα έχει γινει!!

Περαστικά σε όλες τις αρρωστουλες!

Φιλάκια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου.

feli ξεπέρασε το κιλό η μπουμπού, μπράβο!! Κοπελάρα! Αλήθεια πόσο ήτανε στη β επιπέδου γιατί και εμείς έχουμε γιατρό στις 27 εβδομάδες ακριβώς αλλά δεν νομίζω να έχει φτάσει το κιλό. Όσο για τις καούρες, υπομονή, ελαφρύ βραδινό και κρύο γάλα. Καλά αποτελέσματα και στην καμπύλη.

annoula με το καλό να δείτε τον μπέμπη σας. Εμείς έχουμε καιρό ακόμα.

Εμένα το μπούκωμα είναι πολύ καλύτερα, αλλά ο βήχας καλά κρατάει. Προσπαθώ να πίνω ζεστά μπας και μου περάσει πιο γρήγορα.

Αλήθεια, στα κορίτσια που βρήσκονται Αθήνα, χιόνισε σε εσας σήμερα? Εμάς είχε ήλιο όλη μέρα, αλλά στην πεθερά μου στα Δυτικά προάστια χιόνισε λιγάκι το μεσημέρι.

Αύριο περιμένω πως και πως την φυσιοθεραπεία, το μεσημέρι, αν δεν χιονίζει και το επόμενο ραντεβού είναι την Παρασκευή.

πω πω πέρασαν και οι γιορτές, καλά περάσαμε γενικώς, τώρα πρέπει να ξεστολίσουμε κιόλας και να κάνω καμμιά δουλίτσα που εν τέλη φύγανε οι γιορτές και δεν έκανα τίποτα με τα ρούχα της κόρης μου.

Διαφημίσεις

alexandroula εγώ είμαι στο Μαρούσι και χτες το βράδυ ο άντρας μου ήταν όλο χαρα επειδή το είχε στρώσει...το πρωί όμως με τον ήλιο δεν είχε μείνει τίποτα:( πάντως έχει πολύ κρύο! Δεν έχουμε κλείσει καθόλου την θέρμανση όλη μέρα. Ελπίζω αύριο νσ καταφέρεις να πας στην φυσικοθεραπεια σου. Εγώ την Πέμπτη θα ξεστολίσω και μου κακοφαινετε γιατι αδειάζει πολύ το σπίτι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Το να έχει χιόνι στο δρόμο το θεωρώ απίθανο, αλλά φοβάμαι μην έχει πάγο. Η πεθερά μου που μένει ίλιον είχε χιόνι στ αυτοκίνητα μέχρι το μεσημέρι, εκεί που ήτανε σκιά, γιατί έκανε πολύ κρύο.

Ευτυχώς έχω μεσημέρι ραντεβού, ήτανε πρωί αλλά μου το αλλάξανε, οπότε ακόμα και αν χιονίσει αν βγάλει ήλιο θα λιώσει λογικά και ο πάγος.

Εμείς θα ξεστολίσουμε λογικό το ΣΚ, και εμένα μου αρέσει, αλλά ....

Έχω πολλές δουλειές να κάνω στο σπίτι και τώρα μια η γιορτές μια το κρύωμα, δεν κατάφερα να κάνω τίποτα. Απο βδομάδα θα μπούμε στην καθημερινότητά μας και να δω πως θα προλαβαίνω πάλι, αλλά πρέπει να γίνουν. Πρέπει να τακτοποιήσω την παιδική ντουλάπα και να ξεκαθαρίσω τα ρούχα (που το λέω τώρα 2-3 εβδομάδες). Επίσης θέλω να ψωνήσω για το μωρό ρουχαλάκια για απρίλη-μάη, γιατί μετά τις εκπτώσεις δεν θα βρίσουμε κιόλας, θα βάλουνε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά.

Πρέπει να ψωνήσω και για την μεγάλη μου μερικά ρούχα για την επόμενη σεζόν. Της ψωνίζω πάντα στις εκπτώσεις για τον επόμενο χρόνο, γιατί δεν συμφέρει να ψωνίζεις κανονικά ολόκληρη γκαρνταρόμπα και αν χρειάζομαι 2-3 πραγματάκια συμπληρώνω όταν έρθει η εποχή. Τώρα που δεν έχει αρχίσει και μειώνει το ρυθμό ανάπτυξης μπορεί κάποια ρούχα που της ήτανε λίγο φαρδυά φέτος να τα βάλει και του χρόνου.

Τουλάχιστον δεν έχω να αγοράσω και καρότσια, κρεβάτια κλπ, αλλά θέλουν ένα καλό καθάρισμα κατά τον μάρτη.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Περαστικά στις αρρωστούλες!Εγώ την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα..Χιόνι δεν είδαμε τελικά στην Αθήνα...καλά όχι οτι βγαίνω για να το χαρώ...γιατρό έχω στις 13.Ελπίζω να έχει μεγαλώσει η μπουμπού!Κουνιέται πάντως,δεν έχω παράπονο ,αλλά περιμένω αυτά τα εντυπωσιακά που περιγράφετε κλωτσίδι,λόξυγγα..Θα κοιτάξω κι εγώ να κάνω τίποτα ψώνια ,όσο μπορώ βέβαια και χωρίς να κουραστώ καθόλου!

Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα από το παγωμένο Μαρούσι!!! Ξύπνησα πολύ πρωί για να παω ιατρείο, αλλά έξω το είχε στρώσει, έχει και πάγο, οπότε άλλαξα τα ραντεβού. Φοβάμαι και να μην φάω καμιά τούμπα και να μην κρυωσω....Οπότε σήμερα σπίτι παρέα με την μπουμπού στην κοιλίτσα, η οποία είχε όρεξη νυχτιάτικα και έπαιζε ποδόσφαιρο μέσα στην κοιλιά!!!

Anna 6 μέρες μείνανε μέχρι να την δεις, γρήγορα θα περάσει!!! Εγώ πρέπει να περιμένω μεχρι τις 20:evil: Ναι όσο μπορείς ξεκίνα τα ψώνια, τώρα και με τις εκπτώσεις:D

Φιλιά σε όλες!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Παγωμένες καλημερες! Χρονια πολλά σε όσους γιόρταζαν χτες κ όσους γιορτάζουν σήμερα που είναι ουκ ολίγοι!

Κορίτσια τελικά κάπου κρυωσα κ γω, από προχτες το βράδυ έχω απίστευτο βήχα που μου προκαλεί κ ναυτία. Τα ζεστά κ το σιρόπι του κορρε ανακουφίζουν περιοδικά μονο, σήμερα έχω έτσι κ αλλιώς γιατρουλη κ γω, ίσως μου δώσει κάποια άλλη συμβουλη. Προς το παρόν πρεπει να ετοιμαστω κ να βγω στην παγωνιά για μερικές δουλιτσες που δεν αναβαλλονται αλλά μετά θα επιστρέψω να δουλεψω απ το σπίτι.

Κατά τα λοιπά χτες ΟΛΗ μερα η μικρή έδωσε ρεσιτάλ κ πολύ το χάρηκα και γω και ο μπαμπάς μας!! Ειδικά όταν τρανταζεται η κοιλιά κ φαίνεται κ με το μάτι είναι απίστευτο! Το βράδυ που δεν έλεγε να κοιμηθεί κ να με αφήσει κ μένα, της τραγουδαμε ενα συγκεκριμένο τραγουδι-νανουρισμα και ηρεμουσε, μαγικό...

Να ρωτησω, το λοξυγγα πως τον καταλαβαίνετε?? Καναδυο φορές παρατηρησα οτι τα χτυπήματα είναι ρυθμικά να 3-4 δευτερόλεπτα αλλά δεν είμαι σγουρη οτι είναι αυτό.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...