Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοιλουμπίτσες μου γιορτινές καλή χρονιά σε όλες μας! Το 2015 ήρθε κι εύχομαι να φέρει σε όλες μας το καλύτερο και πολυτιμότερο δώρο: γερά και χαρούμενα μωρά στην αγκαλιά μας! Επίσης, εύχομαι υγεία, αγάπη, ειρήνη κι ελπίδα για όλο τον κόσμο. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία τις ημέρες αυτές, αν και λόγω κρύου δεν κάναμε τις βόλτες που υπολογίζαμε. Ήμασταν σε σπίτια, αλλά ήταν όλα υπέροχα. Το να έχεις ένα μωρό να περιμένεις είναι τόσο γλυκό συναίσθημα...νιώθω ν΄αγαπώ όλον τον κόσμο. Ξενυχτήσαμε αρκετά, φάγαμε πολύ κι ευχαριστηθήκαμε με τον αντρούλη μου αγκαλίτσες! Ελπίζω να περάσατε όλες όμορφα και να πήρατε θετική ενέργεια και δυνάμεις, καθώς κοριτσάκια μου πλησιάζουμε σιγά σιγά προς το πολυπόθητο γεγονός και θα τα χρειαστούμε. Οι γιορτές συνεχίζονται όμως...καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες τις κοιλίτσες! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονιά μανούλες Απριλίου!!!!! Το 2015 να μας φέρει με το καλό τα μωράκια μας γερά και δυνατά!!! Εύχομαι να περάσατε όλες καλά! Εμείς δεν βγήκαμε απο το σπίτι με τόσο κρύο αλλά είχαμε επισκέψεις και ήταν όλα πολύ όμορφα!!! Όλο σκεφτόμουν ότι του χρόνου θα έχω παρέα και την μικρή μου:o:o

Πολύ φαγητό κορίτσια...χτες έπρεπε να ζυγιστω αλλα για καλή μου τύχη χάλασε η ζυγαριά!!!!! Από Δευτέρα....ΙΣΩΣ να την φτιάξω:tongue:

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλή χρονιά μανουλιτσες και κοιλιτσες!! Εύχομαι ολόψυχα το 2015 να μας φέρει γερά και καλοτυχα μπεμπακια!! Χρονια πολλά Βάσω και σε όσες άλλες είχαν δικούς τους εορτάζοντες!!

Οι γιορτινες μέρες περνούν γρήγορα αλλά τόσο γεμάτα και όμορφα! Και η μικρή δίνει ρεσιτάλ κλωτσιδιου και πολύ το χαίρομαι! Άρχισε να κουνιεται και η κοιλιά στις πολύ δυνατές κινήσεις και είναι τόσο τέλεια!!!

Κατά τα άλλα θα ηθελα να μοιραστω εναν προβληματισμό μου μαζί σας, και οι απόψεις σας θα μου ηταν χρήσιμες...

Τώρα στις εκλογές οι δικηγόροι διοριζομαστε δικαστικοί αντιπρόσωποι, και έως τώρα πάντα πήγαινα, ακόμη και εκτός έδρας. Είναι μεν κουραστικά, άλλα τα χρήματα ηταν αρκετά καλα, ειδικα προ...τρόικας. Φέτος σκεφτόμουν να δηλωσω μονο στο δήμο Θεσσαλονικής και αν με πάρουν καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Όμως απο τη μια βλέπω οτι μέρα με τη μέρα βαραινω και κουραζομαι, ακόμη και όταν κάθομαι πολύ ώρα σε καρεκλα, και απο την άλλη είναι πολύ "εύκολα" χρήματα, αν και μειωμένα. Οι δικοί μου πιστεύουν πως δεν πρεπει να πάω, κάποιοι συνάδελφοι μου λένε να πάω και να είμαι χαλαρά, και άλλοι να κάτσω να ξεκουραστω...

Τι λέτε εσείς βρε συναδελφισσες μανουλες?? :?

TJhAp3.png

Καλησπέρα στις όμορφες κοιλίτσες.

Εγώ δυστυχώς δεν την γλύτωσα, την άρπαξα. Με πονάει ο λαιμός μου και δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Η κόρη μου κοντεύει να αναρρώσει αλλά κόλλησα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να πάρω κάτι παραπάνω απο ντεπόν.

Στέλλα πιθανώς να είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, ειδικά σε αυτές τις εκλογές που θα γίνει μάχη. Δεν ξέρω τι θα έκανα στην περίπτωσή σου, δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πας στις εκλογές. Ξέρω κοπέλα που 6 μηνών έγκυος ταξίδεψε και Κρήτη απο Αθήνα για να πάει δικαστική αντιπρόσωπος, στις προηγούμενες εκλογές (οκ ήτανε καλοκαίρι βέβαια), αλλά εγώ να πάω σε άλλη πόλη νομίζω δεν θα πήγαινα.

Alexandroula περαστικα!!!! Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα το κρύωμα!

Stella ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου....Εγώ βλέπω οτι ήδη έχω αρχίσει και κουράζομαι στο ιατρείο. Οταν έχω 4-5 συνεχόμενα ραντεβού, πάω να σηκωθώ και πονάει όλο μου το σώμα. Θα δουλέψω όλο τον Ιανουάριο, αλλά απο Φεβρουαρίου θα αρχίσω να μειώνω τα ραντεβού σιγα σιγά. Αλλά εξαρτάται από το πως νιώθεις εσύ!!! Μια συνάδελφος μου δούλεψε κανονικά μέχρι μια μέρα πριν γεννήσει. Αν αντέχεις να κάθεσαι γιατί όχι;;;

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσι.

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη δούλεψα μέχρι 4 μέρες πριν γεννήσω 38+ εβδομάδες, όμως δούλευα ένα 6ωρο χαλαρά στο γραφείο. Μέχρι 6 μηνών δούλευα κανονικά 8 ώρες και ήτανε και μακρυά το γραφείο, ήθελα 45 λεπτά να πάω και να γυρίσω, αλλά για καλή μου τύχη το μόλις μπήκα στον 7ο μετακομήσαμε και ήμασταν 10 λεπτά απο το σπίτι. Δεν με κούρασε καθόλου η δουλειά, ίσα ίσα που έβγαινα και απο το σπίτι, και έκανα και τη βόλτα μου το απόγευμα. Όμως δεν είχα άγχος, προθεσμίες κλπ και είχα κάποιον να με καλύψει όποτε και να το χρειαστώ.

Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με ηρεμία και άνεση κουράζεσαι πολύ λιγότερο.

Stella ευχαριστώ για τις ευχές!! Καλή χρονιά σε όλες τις κοιλιές!! Χαχα

Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς για τις εκλογές είναι ότι θα είσαι κλεισμένη σε μια αίθουσα σχολείου μαζί με κάποιους άλλους και θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο που κάποιοι θα κουβαλούν ιώσεις. Ξέρω γω;; Μην κολλήσεις κ τπτ!! Αν πάλι σκέφτεσαι τα χρήματα, καντο. Εσύ ξέρεις.

82ZHp3.png

Περαστικά alexandroula, φυλαξου όσο μπορείς για να αποφυγεις τον πυρετό!

Σχετικα με τις εκλογές η μονη δυσκολία είναι οι πολλές ωρες καθώς δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ ποτε θα τελειώσει η καταμέτρηση και πως θα είναι οι ουρές σε δικαστήρια, περιφερεια και δήμο μετά απο όλες αυτες τις ώρες! Και γω athinakos όταν κάθομαι πολλές ώρες πιάνεται το σώμα μου και είναι το μονο που με απασχολει γιατί είναι αλλες 20 μερες και δε ξέρω πόσο θα βαρυνω ως τότε. Βάσω αυτό με τις ιωσεις δεν το σκέφτηκα!! Έχεις πολύ δίκιο, κόσμος κ κοσμακης καταχείμωνο, όλο κ κάποιος θα έχει κάτι! :? Εννοείται ότι θα μετακινήσεις δεν το σκέφτομαι καν, γι αυτό είπα μονο Θεσ/νικη ΑΝ τελικά δηλωσω... Αλλά για αίτηση εξαίρεσης με βλέπω μάλλον.

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις!

TJhAp3.png

Μανουλιτσες καλη χρονια και απο εμενα!!!!!!

Το 2015 θα ειναι η καλυτερη χρονια για ολες μας και θα τη θυμομαστε για παντα!!!!αφου περιμενουμε τα μπεμπακια μας!!εμεις ακομη στην εξοχη..ειναι τελεια σημερα πηγαμε και στο χιονοδρομικο...το χρειαζομουνα...ξεκουραστηκα!!!athinakos σε νιωθω.....και γω πολυ φαι και τρεμω την ωρα που ανεβω στη ζυγαρια!!!αλεξανδρουλα περαστικα και γω αρρωστη ημουν αυτες τις μερες και πηρα ενα ντεπον αλλα δεν το εβαλα κατω,τις εκανα τις βολτες μου!!!τις τελευταιες 2 μερες ο μπεμπης ειναι πολυ δραστηριος εχει αρχισει και κανει σβουρες γυρω γυρω και κουνιεται η κοιλια πανω κατω!το κορυφαιο ηταν χθες πεσαμε να κοιμηθουμε και κατα τις 5το πρωι ημουν γυρισμενη στο πλαι και ειχα αγκαλια τον αντρα μου που ηταν και αυτος γυρισμενος πλατη σε μενα η κοιλια μου ακουμπαγε στη πλατη του και σε καποια φαση με ξυπναει και μου λεει εισαι καλα???του λεω ναι γιατι...ενιωθε κατι κλοτσιδια κοριτσια στη πλατη του αλλο πραγμα!!!ξημερωματα και με πιασανε τα γελια!!επισης αρχισα να νιωθω και τον λοξιγκα του μπεμπη...καμμια αλλη το εχει νιωσει???απιστευτο!!!!αυτα απο εμας....ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περνατε τελεια με τις οικογενειες σας!!

Σας φιλω!!:-)

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Τι ωραία που το περιγράφεις με το μπέμπη βρε Αννούλα! Κι εγώ την αισθάνομαι τη μπουμπού αλλά αγωνιώ για τη στιγμή που θα κάνει αυτά που κάνει ο δικός σου!!:D

Φιλάκια κορίτσια μου!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Η μέρα της ζημιάς είναι σήμερα, έχω κάνει ήδη 2, ελπίζω να τριτώσει με ανώδυνο τρόπο. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τη γλύτωσα, γιατί το πρωί έβαλα τον καφέ στο ποτήρι, καυτό και δεν ξέρω πως, γύρισα το ποτήρι κατάλαθος και όλος ο καφές χύθηκε πάνω μου. Ευτυχώς φόραγα ρόμπα και δεν κάηκα καθόλου, γιατι θα καιγότανε η κοιλιά μου.

Απο το μπούκωμα και την εγκυμοσύνη έχω τρελή δύσπνοια και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. 2 βήματα κάνω να πάω μέχρι το μπάνιο και λαχανιάζω. Ευτυχώς έμεινα στο μπούκωμα, η ίωση δείχνει να υποχωρεί, είμαι καλύτερα σήμερα, οπότε θα γλυτώσω τα φάρμακα μάλλον. Πήρα μόνο 2 ντεπόν και το παλεύω με φύσιομερ, τσάι και μέλι.

annoula καλή επιστροφή. Και η δικιά μου κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλιά. Έλεγα οτι δεν είναι τόσο δραστήρια όσο ήτανε η μεγάλη μου κόρη, η αλήθεια είναι οτι προς το παρόν κάνει μεγάλες παύσεις μέσα στη μέρα, αλλά όταν την πιάσει στριφογυρνάει πάρα πολύ.

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!

Καλέ πόση ησυχία έχει το...καφέ μας?? Πού είστε? Του "Αγίου Ανάμεσα" σήμερα και διακοπάρετε ακόμη???? :tongue:

Εγώ ήρθα στο γραφείο, αλλά δε λέει να ζεσταθεί ο χώρος! Έκανα μια μεγάλη κούπα ζεστό τσαγάκι με σκοπό να συγκεντρωθώ και να κάνω καμιά δουλειά, αλλά κατέληξα να χαζεύω βρεφικά είδη στο ιντερνετ! Δε φταίω εγώ, η μικρή βολτάρει και με αποσυντονίζει! :mrgreen:

TJhAp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες! Τι θα γίνει βρε κορίτσια με αυτό το κρύο; Πάνω που σκέφτηκα ότι τα πράγματα καλυτέρεψαν πάλι τα ίδια. Αμάν! Δε μου αρέσει καθόλου, ιδίως τώρα που έφυγαν σχεδόν και οι γιορτές! Alexandroula χαίρομαι που καλυτερεύεις από την ίωση. Περαστικά και γρήγορα. Εμένα όλοι γύρω μου ένα κρύωμα το έχουν, για να πω την αλήθεια. Μόνο εγώ κρατάω ακόμα! Χαχα! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Σήμερα το απόγευμα λέω να πάω στο γιατρό για το καθιερωμένο ραντεβού του μήνα. Μου είχε πει να πάω ή σήμερα ή την Τετάρτη αλλά Τετάρτη άκουσα για παγετό και θερμοκρασίες κοντά στο 0, οπότε θα πάω σήμερα. Έχω πολύ καιρό να δω τη μπουμπού μου κι μου έχει λείψει. Κάνει όμως πολύ αισθητή την παρουσία της πια και επικοινωνούμε! :) Έχω ένα αγχουλάκι όπως πάντα όταν πρόκειται να πάω στο γιατρό. Πάντα φοβάμαι τι θα ακούσω αλλά από την άλλη ανυπομονώ! Θα σας ενημερώσω όταν γυρίσω! Καλή μας μέρα!

Καλημερα κοριτσια!!

Πραγματι πολυ ησυχια το καφε μας!!!καλε τι κρυο.ειναι αυτο σημερα....σημερα πηγα το πρωι για εξετασεις(αιματος και ουρων)με τα χιλια ζορια σηκωθηκα.απο το κρεβατι!!!wmb1 περιμενουμε νεα σου!!!

Να εχουμε μια ομορφη μερα!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

wmb με το καλό να δείτε την μπέμπα. annoula καλά αποτελέσματα και στις δικές σου εξετάσεις.

Δεν έχω βγει καθόλου έξω σήμερα και δεν προβλέπεται. Θα κάτσουμε μέσα θα ανάψω και τζάκι σε λίγο, μπας και αναρρώσουμε και πιο γρήγορα.

Το βράδυ ξύπνησα με βήχα και άρχισε να με πονάει η μήτρα απο τον βήχα. Ευτυχώς με γάλα με μέλι πέρασε. Φοβάμαι μην με πιάσει βήχας γενικώς και έχουμε θέμα. Η κόρη μου έχει ακόμα μπούκωμα, αλλά είναι καλύτερα και αυτή. Άντε να δούμε πόσο θα πάρει να γίνουμε καλά.

Την τετάρτη έχω φυσικοθεραπεία, αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνω με τον παγετό. Μακάρι να μην έχει παγετό ή χιόνι, γιατί θέλω πολύ να πάω να ξεμπερδεύω. Ευτυχώς την πλάτη μου την νιώθω καλά και δεν με έχει πονέσει καθόλου την τελευταία βδομάδα, οπότε μάλλον πάει καλά το όλο θέμα.

Και γιατρό έχουμε εμείς την άλλη βδομάδα. Περιμένουμε να δούμε την μπέμπα πως και πως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...