Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες απο το παγωμένο χιονισμένο Μαρούσι!!! Δεν έχει σταματήσει απο το πρωί να ρίχνει χιόνι και εγώ είμαι αγκαλιά με την κουβέρτα μου...δεν πάω πουθενά!!! Πρωί πρωί μας φέρανε και το παρκο, το κρεβατάκι και το στρώμα της μικρής! Θα έρθουν από βδομάδα να μας τα συναρμολογησουν:D

Μόλις έστειλα τον άντρα μου σούπερ μάρκετ γιατί αύριο θα έρθουν οι δικοί μας και θα τους μαγειρέψω...Ελπίζω να γυρίσει με τα σωστά πράγματα! Εσείς τι σχέδια έχετε για παραμονή πρωτοχρονιάς;

Κορίτσια τοσο καιρο δεν ειχα θέμα με την τουαλέτα αλλα τις τελευταίες 2 εβδομάδες ξεκίνησε...παω καθε μέρα αλλά ειναι πολύ σφιχτά και πονάω πολύ!!! (Σορρυ κιολας για την περιγραφη πρωινιατικα) Τι να κάνω;;; Περισσότερες πρασινάδες από ότι τρωω δεν μπορώ....

2-3 ακτινίδια μαζί κάθε απόγευμα ή/και σαλάτα και μεσημέρι και βράδυ..και πολύ νερό... :)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια μου.

Το μωρό φαίνεται φυσιλογικό αλλά υπάρχουν 2-3 ενδείξεις που δεν είναι σε φυσιολογικά πλάισια..Ο γιατρός μας είπε οτι σε συνδυασμό με το τεστ αίματος που κάναμε,δεν προετείνει αμνιοπαρακεντηση αλλά από την άλλη μόνη απολύτως σίγουρη εξέταση είναι η αμνιο..μας είπε και το κορυφαίο να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση στην 32η εβδομάδα!Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί εκνευρίζομαι..μια έτσι μια γιουβέτσι..

Τώρα ο τράχηλος είναι 25...επομένως,λέω εγώ, η προηγούμενη μέτρηση δεν ήταν σωστη(35!!).Το μωρό θα έχει μεγάλη μύτη(είναι πάνω από το φυσιολογικό,οκ θα της κανουμε πλαστική :)-τελικά το έψαξα και είναι φυσιολογική ),είναι 484 γρ. έχει κάτι που λεγεται golfball τριγλώνιος(ενδοκαρδιακή ηχογενή εστία ,το έψαξα, δεν είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να εξαφανιστεί την 28 εβδομάδα)η πιθανότητα τοκετού είναι πριν τις 34 εβδομάδες είναι 2.1,(μια χαρά), πιθανότητες για down 1/103.Τα αυτιά δεν τα είδαμε λόγω θέσης,θα τα δούμε άλλη φορά..εγώ καταλήγω τώρα οτι η σωστώτερη συμβουλή ήταν η αμνιοπαρακεντηση πριν την περίδεση..αλλά τώρα δεν κάνουμε τίποτα...όταν βρω ένα γιατρό που να μη μου προκαλεί ανασφάλεια θα σας σφυρίξω....Κάθε συμβουλή από προηγούμενη β' επιπεδου ή προηγούμενο παιδί αποδεκτή.. Επίσης, στα σχόλια λέει "δεν υφίσταται arsa.69 εκατοστιαία θέση. Αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμία 21 1:103.Βέβαια,εδώ δεν έχει υπολογιστεί ούτε η πολύ καλή αυχενική ούτε και το αρνητικό τεστ αίματος για τρισωμίες ... Το πιθανότερο είναι να πάμε και σε έναν εμβρυοκαρδιολόγο να μας πει κι αυτός τη γνώμη του.Φιλάκια!! :)

Κοριτσια καλησπερα απο την ομορφη τριπολη!!

Πηγαιναμε στο χωριο αλλα εριχνε τοσο πολυ χιονι που τελικα θα μεινουμε τριπολη σημερα!!!ολα ειναι τελεια!!δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα γιατι πρεπει να φυγω!!!

Αννα για μενα μην υποβληθεις σε αμνιο στο λεω γιατι ειμαι καμενη απο εξετασεις.εφοσον οι αιματολογικες σου ηταν καλες και η αυχενικη σου το ιδιο το.μωρακι σας ειναι μια χαρα!!ειμαι σιγουρη!!οσο για το golfball πραγματι δεν ειναι τπτ και συνηθως εξαφανιζετε μονο του.οσο για τη μυτη....εεεεε σιγα και τι εγινε???τι εχουμε ολες γαλλικες μυτουλες!!!?:tongue: εγω πιστευω ολα ειναι τελεια και χαιρομαι που εκλεισε ο κυκλος της β επιπεδου με καλα νεα.

Σας φιλω ολες!!!και καλα ν περασετε οτι και να κανετε!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Anna από την στιγμή που έχετε κάνει την εξέταση αίματος μην ανησυχείς για τις τρισομίες. Για την ηχογενη εστία στην καρδούλα, το έχουμε ξαναπεί οτι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά για να ηρεμήσεις πήγαινε και σε καρδιολογο. Για την μυτούλα της, μην ανησυχείς, πλέον η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα:tongue:

Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μπέμπα σας είναι μια χαρά και όλα θα πάνε καλά!!!! Εαν θες μια δεύτερη γνώμη από εμβρυολογους ξέρω 2 πάρα πολύ καλούς και μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα. Απλά είναι ιδιωτική γιατροί και οι 2.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσια καλησπερα απο την ομορφη τριπολη!!

Πηγαιναμε στο χωριο αλλα εριχνε τοσο πολυ χιονι που τελικα θα μεινουμε τριπολη σημερα!!!ολα ειναι τελεια!!δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα γιατι πρεπει να φυγω!!!

Αννα για μενα μην υποβληθεις σε αμνιο στο λεω γιατι ειμαι καμενη απο εξετασεις.εφοσον οι αιματολογικες σου ηταν καλες και η αυχενικη σου το ιδιο το.μωρακι σας ειναι μια χαρα!!ειμαι σιγουρη!!οσο για το golfball πραγματι δεν ειναι τπτ και συνηθως εξαφανιζετε μονο του.οσο για τη μυτη....εεεεε σιγα και τι εγινε???τι εχουμε ολες γαλλικες μυτουλες!!!?:tongue: εγω πιστευω ολα ειναι τελεια και χαιρομαι που εκλεισε ο κυκλος της β επιπεδου με καλα νεα.

Σας φιλω ολες!!!και καλα ν περασετε οτι και να κανετε!!!!

Καλά να περάσετε κοριτσάκι!!! Να προσέχετε στα χιόνια!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Χρόνια πολλά!!! Πω, πω, τώρα συνειδητοποιησα ότι έχω ένα μήνα κοντά να γράψω. Τι κάνετε;; Ελπίζω να είστε όλες σας καλά και οι κοιλιές σας ακόμα καλύτερα!!! Δεν μπαίνω πολύ συχνά γιατί έχω κάποια οικογενειακά προβλήματα κ ασχολούμαι με αυτά. Κατά τα άλλα είδατε πώς περναει ο καιρός;; Αντε φτάνει το 2015 σιγά σιγά, να γενναμε!! τα νέα μου είναι ότι έχω πάρει 10 κιλά και όχι τπτ, μου φαίνεται ότι μπαίνουν για την πλάκα. Απορώ πόσα ακόμα θα πάρω. Έχω να ακούσω κάτι φωνές απο τον γιατρό!! γενικά έχω πόνους στο στερνο, τους γοφούς κ την πλάτη. Μόνο ανάσκελα κοιμάμαι, αλλά γενικά με πιάνουν πόνοι κ ξυπνω το βράδυ. Υπομονή, τι άλλο, όμως;; Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά και υγεία!!!! 💜💜

💜💜 💜

82ZHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου κι από μένα! Πολύ κρύο και δεν τολμάω να ξεμυτίσω από τον καναπέ και τις κουβέρτες. Βγήκα το μεσημεράκι να πάω στο φαρμακείο και έγινα κατεψυγμένη. Δεν το αντέχω που δεν το αντέχω και πολύ το κρύο...Αλλά όσο είμαι μέσα στο σπίτι με το τζάκι και τις κουβερτούλες μια χαρά! Anna74 θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια. Αν η εξέταση αίματος είναι ο.κ μην ανησυχείς. Κι εγώ αυτήν έκανα κι ο γιατρός μου λέει πως για τα βασικά σύνδρομα που σχετίζονται με την ηλικία είναι πολύ αξιόπιστη εξέταση. Όσο για το golfball δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά έχω διαβάσει πως δεν είναι τίποτα σοβαρό και τις περισσότερες φορές εξαφανίζεται στην πορεία. Κι εγώ νομίζω πως η μικρή σου είναι μια χαρά. Πήγαινε και σε έναν εμβρυοκαρδιολόγο όμως για να σιγουρευτείς και περισσότερο. Athinakos αυτό ακριβώς το θέμα με την τουαλέτα το είχα σε όλον τον πέμπτο μήνα και είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά. Το πάλεψα κυρίως με ακτινίδια και χαμομήλι. 2 ακτινίδια μαζί με το πρωινό(εγώ έπινα πράσινο τσάι με 2 φέτες μαύρο ψωμί με βούτυρο και μαρμελαδα), τις πρασινάδες για τη σαλάτα προσπάθησε να τις καταναλώνεις βρασμένες για ένα διάστημα(μπροκολο, κολοκυθάκια, καρότα, χόρτα) και το βράδυ πριν κοιμηθείς ένα χαμομηλάκι με μέλι. Εμένα με βοήθησε αρκετά αυτή η μέθοδος. Μετά τον 5ο μήνα επανήλθα στα φυσιολογικά μου αν και παίρνω και 2 σίδηρα για τον αιματοκρίτη. Θα δείξει μελλοντικά πως θα πάει καθ ΄ότι μου είιπαν πως από τον 7ο επιδεινώνεται η δυσκοιλιότητα. Εγώ μόλις μπήκα...θα δούμε. Πάντως σε καταλαβαίνω...είναι πολύ ενοχλητικό κι έχεις και το φόβο μη δημιουργήσεις κανένα θέμα με το σφίξιμο! Εγώ έκανα τις ενέσεις κορτιζόνης που μου είχε πει ο γιατρός, όλα καλά προς το παρόν. Ούτε που τις κατάλαβα, αν και μου είχαν πει πως πονάνε οι συγκεκριμένες. Καμία παρενέργεια δεν αισθάνθηκα και η φαρμακοποιός που μου τις έκανε μου είπε πως μόνο καλό κάνουν στο μωρό και να μην ανησυχώ. Όσον αφορά στα σχέδιά μας για την Πρωτοχρονιά, θα κάνουμε ένα τραπέζι την παραμονή στο σπίτι μας με καλεσμένους τους γονείς μου και τον αδελφό μου και ανήμερα θα πάμε στην πεθερά μου που θα τραπεζώσει άπαντες. Αυτά! Εύχομαι να περάσουμε όλες όμορφα με τους αγαπημένους μας. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, η σύνθεση της οικογένειας θα είναι διφορετική! :) Σας φιλώ!!!

Γεια σας κορίτσια.

Άννα θα σου έλεγα να πας σε έναν εμβρυολόγο κυρίως για να ηρεμήσεις εσύ και ίσως θα μπορούσες να κάνεις β επιπέδου και σε άλλον ανεξάρτητο γιατρό να δεις τι θα σου πούνε. Πάντως το να κάνεις αμνιο στις 32 εβδομάδες είναι βλακείες. Δηλαδή τι θα καταλάβεις αν την κάνεις τότε?! Δεν έχει κανένα νόημα.

Όσο για τις πιθανότητες για τρισωμία, εγώ δεν θα έβαζα μέσα το pap a και την ηλικία, το θεωρώ γενικώς εντελώς μπακαλίστικο και πιθανοτικό. Δεν με καλύπτει καθόλου. Ενδείξεις σε αυχενική και β επιπέδου είναι πιο σημαντικές και κοίτα τι πιθανότητες σου βγάζουν αυτά. Πάντως ένας εμβυολόγος ίσως θα μπορούσε να σου εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά που είδανε και μπορεί να σου πει οτι δεν τα θεωρεί σημαντικά ευρήματα.

Όσο για τη μύτη. Και εμείς έτσι λέγαμε για την κόρη μου, είχε αυξημένο ρινικό οστό στην αυχενική, πάνω απο το μέσω όρο (όχι αφύσικο εννοείτε) και τελικά μια χαρά μυτούλα μικρή έχει. Δεν είναι ακριβώς γαλλική, αλλά είναι πιο μικρή απο τη δικιά μου, χαχα. Στις μετρήσεις μπορεί να πέσουνε έξω. Τώρα η μπέμπα που έχω φαίνεται απο τον υπέρηχο που τον σύγκρινα με την μεγάλη μου, οτι έχει πιο μεγάλη μυτούλα, αλλά μπορεί να είναι και λίγο διαφορετική η γωνία που φαίνεται το προφίλ.

annoula καλά να περάσετε.

vaso εύχομαι να λυθούνε τα προβλήματα που έχετε σύντομα, χωρίς άλλα θέματα.

wmb εσύ πήγες μέχρι το φαρμακείο και πάγωσες. Εγώ αύριο έχω το πρωί φυσικοθεραπεία στην Αγία παρασκευή. Ελπίζω να μην χιονίζει γαμώτο γιατί δεν θέλω να την χάσω και αν χιονίζει φοβάμαι να πάω μόνη μου με το αυτοκίνητο.Δεν μπορώ όμως να χάσω το ραντεβού μου γιατί ο χρόνος περνάει και έχουμε λέει περιθώριο μέχρι τέλος του 6ου άντε αρχές 7ου να κάνουμε ότι κάνουμε, δηλαδή 3-4 εβδομάδες μόνο. Θα σας πω νέα αύριο, αν πάω.

Ξανάκαλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια μου, ξέρετε πάντα χρειαζόμαστε ένα καθησυχαστικό χτύπημα στην πλάτη...:)Δεν θα κάνουμε αμνιο. Ναι, θα πάμε σε εμβρυοκαρδιολόγο αλλά δύσκολα αυτές τις μέρες.. Έχω 3 ονόματα Τσαπάκη,Κωνσταντοπούλου , Δασκαλάκη (την τελευταία μου την πρότεινε κάποια από εσάς) και μου είπαν ότι έχει και 2 καλές στο Ωνάσειο..θα δούμε..

Ωραία πρέπει να είναι στον έξω κόσμο που χιονίζει Αννούλα!!Αλεξαντρούλα,η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω μυτούλα..αλλά στο επόμενο ραντεβού θα ζητήσω ξανάμέτρηση γιατί φαίνεται εξωπραγματικά μεγάλη στην εξέταση (:cool:,δεν με απασχολεί τόσο πολύ..Καλή Φυσιοθεραπεία στην Αγία Παρασκευή όπου θα μένω σε λίγο..wmb1 χαίρομαι για την ευκολία των ενέσεων καθώς θα τις κάνω κι εγώ :)

Athinakos,γιατί όχι στείλε μου τα ονόματα ?Βάσω,εύχομαι να περασουν αυτά τα προβλήματα..

Αύριο ξαναπάω ενδοκρινολόγο για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει θέμα ζαχάρου!Φιλάκια:wink:

Γεια σας κοριτσάκια!!

Πράγματι σήμερα το κρύο ηταν τσουχτερό και τις επόμενες μέρες θα πέσει κ άλλο η θερμοκρασία λένε!! Μπρρ... Τουλάχιστον να δούμε καμια άσπρη μέρα! :tongue: Αννουλα εσύ που βλέπεις ηδη, να το χαρείς αλλά προσεκτικά!

Αννα εγώ δεν έχω σχετική πείρα, όμως συμφωνα με όσα έχω διαβάσει για την εξέταση αιματος συμφωνω και γω με τα κορίτσια, μια χαρουλα είναι το μπεμπακι σου! Μην αγχωνεσαι αδίκως γιατί του το μεταδιδεις ;)

Athinakos και feli καλοριζικα τα πραματουδια σας!! Με τη νέα χρονιά πρέπει να αρχίσω κ γω σιγά σιγά τα ψώνια για την πριγκιπισσουλα μας! Αλεξανδρουλα να ξέρεις οτι είναι υπερπολυτιμες οι συμβουλές σου στο θεμα αυτό!

Βάσω ο,τι καλυτερο με τα θέματά σου, εύχομαι να περάσουν σύντομα και να ασχολεισαι μονο με το μωρακι σου! ;)

Κατά τα λοιπά και το δικό μας...πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες είναι πανομοιότυπο με της wmb, αλλαγή του χρόνου και τραπέζι σε μας με γονείς και τον αδερφό του άντρα μου, και ανήμερα στην πεθερά μου. Μετά την αλλαγή ίσως έρθουν κάποιοι φίλοι για χαρτάκι και "ποτακι".

Με το καλό, λοιπον, κορίτσια μου να υποδεχτουμε το νεο έτος, το "έτος γέννησης", οπώς το αποκαλεί ο άντρας μου, και να φέρει σε ολους μας υγεία και φυσικά αυτό το θειο δώρο που όλες περιμένουμε! Να περάσετε όμορφα, πολλά φιλιά!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και κοιλίτσες όμορφες!!!! Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα!!! Εύχομαι σε όλες να περάσετε όμορφα, ότι κι αν κάνετε, να προσέχετε γιατί κάνει πολύ κρύο!!! Ελπίζω το 2015 να μας φέρει υγεία, αγάπη, πολλά χαμόγελα και τα πιο όμορφα μωράκια του κόσμου στις αγκαλίτσες μας:tongue:

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γειά σας κοριτσάκια. Πήγα το πρωί για την φυσικοθεραπεία, ευτυχώς οι δρόμοι ήτανε άδειοι. Καλά ήτανε, έκανα κάποιες ασκησούλες στην αρχή, μετά τεντόματα και μετά μου έκανε μισή ώρα μασάζ. Δεν μπορώ να πω το απόλαυσα. Απλά δεν ξέρω πως θα έχει αποτέλεσμα, γιατί μου φάνηκε πολύ ελαφρύ το "πρόγραμμα". Θα δούμε! Έκλεισα απο 2 ραντεβού για κάθε βδομάδα, για τις επόμενες 2 εβδομάδες και ελπίζω να καταφέρουμεκάτι και να βοηθήσει. Σήμερα πάντως έφυγα πολύ ανάλαφρη και αισθανόμουνα πολύ όμορφα.

Σήμερα ήτανε να πάμε σε πεθερικά και γονείς, αλλά είναι άρρωστη η κόρη μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε το βράδυ, αλλά προς το παρόν απολαμβάνω ησυχία και ξεκούραση.

Με το καλό να αλλάξει ο χρόνος. Να περάσετε όλες πολύ πολύ όμορφα και ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει υγεία, χαρές και γερά τελειόμηνα μπεμπάκια στις αγκαλιές μας.

Πολλά φιλάκια.

Γύρισα κι εγω,βρήκα μια πολύ καλή ενδοκρινολόγο στο Έλενα σήμερα,συμφώνησε οτι πρέπει να πάρω Τ4 και πραγματικά απο αύριο θα παίρνω..στις εγκύους είναι άλλες οι τιμές...μετά θα το σταματήσω!Μου έγραψε ταινίες και βελόνες για το μηχάνημα μέτρησης ζαχάρου..οι μετρήσεις μου μερικες φορές είναι όντως στο όριο,να μην πάρω ακομη glucofage αλλά την ξαναβλέπω στις 12 Ιανουαριου..τώρα παρακολουθούμε το ζάχαρο μη μας κάνει κανένα τζα..καμπύλη στα 75.γρ στις 30 του μήνα...πολύ καλή σ'αυτη θα πηγαίνω..και ενω δεν έχει ελεύθερο ραντεβού εκέινη τη μέρα,θα με δεχτεί χωρίς ραντεβου!!Τώρα βέβαια,σιγά-σιγα ο γυναικολόγος δικαιώνεται..ή είναι ψείρας μέχρι αηδιας και ξέρει πολλά ή είναι παρανοϊκος..θα δούμε :) Η βασιλόπτα Δρίσκας που έφταξε ο καλός μου έχει τώρα και φλουρί!!Ανυπομονώ να την κόψουμε!!

Καλή χρονιά με τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!!:P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!! ΧΡΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2015 ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ...ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!! 🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅💞💞💞💞💞💞💞💞💞

82ZHp3.png

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες σας και στις κοιλίτσες σας.

Εύχομαι να φέρει ο καινούργιος χρόνος γερά μωράκια για όλες μας και υγεία και χαρά στις οικογένειές μας.

Εν τέλη μόνοι μας αλλάξαμε χρόνο, γιατί δεν ήμασταν πολύ καλά οικογενειακώς, (ευτυχώς εγώ είμαι ακόμα καλά), δεν πειράζει του χρόνου εύχομαι να είμαστε περισσότεροι και να κάνουμε ρεβεγιόν με τους δικούς μας ανθρώπους.

Χρόνια πολλά και σε όσα κορίτσια γιορτάζουν και στους δικούς σας ανθρώπους που γιορτάζουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...