Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα

wmb μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα για ενέσεις? Και μήπως είναι λίγο υπερβολικός ο γιατρός σου όσων αφορά τον τράχηλο? Οκ αν είναι για καλό του μωρού οκ, αλλά γενικώς δεν είμαι υπέρ των οποιονδήποτε παρεμβάσεων για ψύλλου πήδημα.

annoula με το μαλακό κορίτσι. Καταλαβαίνω οτι αγχώνεσαι, αλλά και αν κάποια πράγματα μείνουν πίσω δεν χάθηκε ο κόσμος.

Είναι πολύ σημαντικό να είναι το σώμα σας όσο πιο ξεκούραστο γίνεται, γιατί και τίποτα να μην κάνουμε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης το σώμα καταπονείται, κουράζεται και η κούραση βγαίνει όταν γεννήσουμε. Και όσο ήσυχο μωρό και να έχουμε θα μας κουράσει.

Εγώ που είχα μωρό που κοιμότανε σχετικά καλά απο την πρώτη μέρα (να φανταστείτε οτι η κόρη μου κοιμότανε απο το πρώτο βράδυ σχεδόν 3 τρίωρα το βράδυ, ξύπναγε για μαμ και άλλαγμα και μετά κοιμότανε κατευθείαν, δεν είχε κολικούς, δεν είχαμε προβλήματα βάρους, θήλαζε πάρα πολύ καλά), και πάλι τους 2 πρώτους μήνες σχεδόν σερνόμουνα, δεν είχα ενέργεια για τίποτα. Και ήτανε και καλοκαίρι, με καλό καιρό και ήλιο που μου έφτιαχνε τη διάθεση.

Όπως καταλαβαίνετε δφεν ελπίζω στην ίδια τύχη και στο 2ο παιδί, αλλά πλέον τα τελευταία 4 χρόνια, ζήτημα είναι να έχω κοιμηθεί σερί 10 βράδια σύνολο, οπότε νομίζω οτι έχω ψιλοσυνηθίσει. Η κόρη μου πάλι κοιμάται σερί, εγώ ξυπνάω απο την έννοια.

athinakos περαστικά στον άντρα σου, εμένα ευτυχώς δεν με κολλάει ο άντρας μου, αρρωσταίνει και σπάνια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια,

Annoula μου ,περαστικά....εγώ παιρνω αυτά που λες και pegnacare plus και D3.Σε καταλαβαίνω με τη μετακόμιση αλλά εγώ απλά ότι κάνω μέσω internet για επιλογή πραγμάτων και με οδηγίες σε άλλους...δεν μπορώ να χαρώ φτιάχνοντας το νέο μας σπίτι αλλά θα τα κάνω όλα σε κανα 2 μήνες αφού γεννήσω..

Κι εμένα ο γιατρός μου έχει πει προκαταβολικά να κάνουμε ενέσεις κορτιζόνης την 28η εβδομάδα...επειδή όμως μου είπε ότι ο τράχηλος είναι τώρα πιο μακρυς, θα τον ξαναρωτήσω...μπας και το κάνουμε τουλάχιστον αργότερα.. Προληπτικά γίνονται αυτές οι ενέσεις wmb1,μην ανησυχείς τόσο.. σου είπε πόσο είναι ο τράχηλός σου τώρα? Για 3 μερούλες μόνο απορρυθμίζουν οι ένέσεις το ζάχαρο, δεν είναι τίποτα..

Τα λεμε αύριο μετά τη β' επιπέδου!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα κορίτσια!!! 3 μέρες μείνανε του 2014, ας τις απολαύσουμε!!!

Anna έφτασε η μέρα της β επιπέδου και για εσένα! Να μας γράψεις όταν βρεις ευκαιρία:D

Φεύγω για δουλειά, πολλά φιλιά σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια και κοιλιτσες!

Όσες απο εμάς είμαστε πρωτομανουλες είχαν κάτι ιδιαιτερο αυτές οι μέρες, κυρίως γιατί σκεφτομασταν όλοι πόσο υπέροχα διαφορετικά θα είναι σε ένα χρόνο!! Χαίρομαι που όλες περασατε όμορφα ο,τι κι αν κάνατε!! Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες!!

Σχεδόν όλοι που συνάντησα αυτές τις μέρες μου έλεγαν ποσο...στρογγυλεψα, παρολο που δεν φαινομαι έγκυος, και ενω αρχικα με πείραζε, παρα την καλη τους πρόθεση, μετα χαμογελουσα και συνεχιζα να μασουλαω αμεριμνη το κατιτις μου! :tongue:

Σ/Κ πήγαμε μια μίνι εκδρομουλα στους κουμπάρους μας που είναι έκτος Θεσσαλονίκης οι όποιοι έψαχναν απορημενοι που είναι η κοιλιά μου χαχαχαχα...

Αννουλα έχουν δίκιο τα κορίτσια, κάνε λίγο κράτει με τις δυνάμεις σου! Σιγουρα θέλεις να κανείς το σπιτάκι σας άψογο και όπως το εχεις φανταστεί, όμως προεχεις εσύ κσι το μωρακι σου! Ο,τι μπορείς να αφήσεις για αργότερα αστο, και επίσης όποια βοήθεια μπορείς να εχεις μη δισταζεις να τη ζητησεις.

Αννα74 καλά αποτελεσματα κορίτσι!! Με το καλό να κλείσει ο κύκλος της εξέτασης για τηννπαρεα με ευχάριστα νέα!!

TJhAp3.png

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα!!

Αννα καλη επιτυχια σημερα...να πανε ολα τελεια!!εγω σημερα κοιμηθηκα λιγο παραπανω και ειμαι καπως καλυτερα..εμεις αυριο φευγουμε παμε στο χωριο...εκλεισα σημερα και ραντεβου για τη καμπυλη 22/01 το πρωι ..πιστευω να ειμαι μεσα στο οριο που πρεπει να τη κανω! !ηθελα το πρωι να παω ν κανω και αιματος και ουρων αλλα με πλακωσε το παπλωμα και δεν πηγα ποτε!!:tongue: stella και μενα χθες που πηγα στους κουμπαρους μας μου χαιδευανε τη κοιλιτσα και μου λεγανε τι ωραια που στρογγυλεψα (μου αρεσε!) Αυτα απο εμας...σας φιλω!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας!Τι κανετε; Εγω ξεκινησα να ψωνιζω για την μικρη μου κατι φορμακια και φανελακια . Ειχαν -30%. Να ρωτησω αν εχετε σκεφτει...ποσα φανελακια-φορμακια σκεφτεστε να παρετε για αρχη? alexandroula εσυ που εχεις ηδη ενα παιδακι ποσα μου προτεινεις να παρω για 0-3?

αννα καλη επιτυχια με την β επιπεδου!περιμενουμε νεα!

Διαβασα τα νεα των υπολοιπων κοριτσιων και χαιρομαι που ολες ειστε καλα....αντε να μπαινουμε στο 2015....!!!!!!!σχεδον 3 μηνες εγω λεω...!!!

nkr7p2.png

Γεια σας κοριτσάκια. Φτιάξαμε βασιλόπιτες με τη μαμά μου και τέλος με τα γλυκά των χριστουγέννων για φέτος. Τώρα κάθομαι στον υπολογιστή και το μπεμπάκι στην κοιλιά μάλλον έχει λόξυγγα, γιατί εδώ και κανένα 5λεπτο τινάζετε συνέχεια, χαχα.

Αννα με το καλό η Β επιπέδου, περιμένουμε τα νέα σου.

feli θα σου έλεγα καταρχήν να μην πάρεις νούμερο νεογέννητου, δηλαδή 0 ή 0-1, εφόσον το μωράκι σου γεννηθεί κανονικά σε βάρος. Τα 0-3 θα του είναι λίγο τεράστια στην αρχή, αλλά μέσα σε 10-15 μέρες που θα πάρει τα πάνω του θα του είναι μια χαρά. Εσύ κοριτσάκι έχεις? υπολόγισε οτι μπορεί σε μια μέρα να αλλάξεις και 5 αλλαξιές και όταν λέω αλλαξιές, εννοώ απο εξόρουχα μέχρι φανελάκι, τα πάντα δηλαδή, οπότε κανονικά πρέπει να έχεις σίγουρα 10 φορμάκια (όχι ρούχα εξόδου) για να μην βάζεις κάθε μέρα πλυντήριο. Ευτυχώς λογικά απο απρίλη θα έχει και καλύτερο καιρό οπότε θα στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρουχαλάκια.

Τουλάχιστον 3-4 σεντονάκια και 2 κουβερτούλες.

Όσες έχετε αγοράκι μπορεί να χρειαστείτε και περισσότερες αλλαξιές, μέχρι να προσαρμοστείτε λιγάκι, γιατί τα περισσότερα αγοράκια με το που τους ανοίγεις την πάνα για άλλαγμα κατουράνε κατευθείαν τα πάντα. Επίσης επειδή το πουλάκι τους μπορεί να μην το βάλεις καλά μέσα στην πάνα μπορεί να κατουρήσει το φορμάκι του.

Επίσης να έχετε στο νου σας για το νούμερο της πάνας κάτι. Να αλλάζετε νούμερο πάνας 1-1,5 κιλό πριν φτάσει στο όριο. Δηλαδή τις πάνες που είναι για 3-6 κιλά θα τις αλλάζετε στα 5 κιλά και θα πέρνετε το επόμενο. Εγώ 1 φορά ξεχάστηκα και την άφησα και πέρασε τα 6 κιλά στο νούμερο που ήτανε 4-7 και της βγήκανε τα κακά 2 φορές μέσα σε μια μέρα απο την πάνα.

Και πάνες απο μικρά νούμερα μην πάρετε πολλές, πιο πολλές θα χρησιμοποιήσετε στο νούμερο 3 και στο 4 ακόμα περισσότερες. Εμείς χρησιμοποιήσαμε μόνο 3 μικρά πακετάκια απο το νούμερο 1 και άλλα τόσα απο το 2. Ψάξτε να βρείτε προσφορές σε σμ απο πάνες να πάρετε μερικά πακέτα και να πάρετε 2-3 μάρκες για να δείτε ποια θα σας βολέψει καλύτερα και μήπως κάποια κάνει αλλεργία στο μικρό σας.

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-tracy-raver-09.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

wmb1 ----> 30/03/2015, Φ.Τ. - 40

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Valsamoula ----> 08/04/2015, Φ.Τ. -39

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 29

Stella Va ----> 14/04/2015, Π.Κ.Τ. - 29

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Alexandroula ----> 23/04/2015, 33

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015, Π.Κ.Τ. - 40

Johanna ---->

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!

Anna 74 ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ....

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Καλημέρα κοιλίτσες απο το παγωμένο χιονισμένο Μαρούσι!!! Δεν έχει σταματήσει απο το πρωί να ρίχνει χιόνι και εγώ είμαι αγκαλιά με την κουβέρτα μου...δεν πάω πουθενά!!! Πρωί πρωί μας φέρανε και το παρκο, το κρεβατάκι και το στρώμα της μικρής! Θα έρθουν από βδομάδα να μας τα συναρμολογησουν:D

Μόλις έστειλα τον άντρα μου σούπερ μάρκετ γιατί αύριο θα έρθουν οι δικοί μας και θα τους μαγειρέψω...Ελπίζω να γυρίσει με τα σωστά πράγματα! Εσείς τι σχέδια έχετε για παραμονή πρωτοχρονιάς;

Κορίτσια τοσο καιρο δεν ειχα θέμα με την τουαλέτα αλλα τις τελευταίες 2 εβδομάδες ξεκίνησε...παω καθε μέρα αλλά ειναι πολύ σφιχτά και πονάω πολύ!!! (Σορρυ κιολας για την περιγραφη πρωινιατικα) Τι να κάνω;;; Περισσότερες πρασινάδες από ότι τρωω δεν μπορώ....

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας!Τι κανετε; Εγω ξεκινησα να ψωνιζω για την μικρη μου κατι φορμακια και φανελακια . Ειχαν -30%. Να ρωτησω αν εχετε σκεφτει...ποσα φανελακια-φορμακια σκεφτεστε να παρετε για αρχη? alexandroula εσυ που εχεις ηδη ενα παιδακι ποσα μου προτεινεις να παρω για 0-3?

αννα καλη επιτυχια με την β επιπεδου!περιμενουμε νεα!

Διαβασα τα νεα των υπολοιπων κοριτσιων και χαιρομαι που ολες ειστε καλα....αντε να μπαινουμε στο 2015....!!!!!!!σχεδον 3 μηνες εγω λεω...!!!

Καλορίζικα τα ρουχαλάκια! Με το καλό να τα φορέσει η μπουμπού σας!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα

Και εμείς σπίτι. Το παιδάκι μου κρύωσε. Όλο το φθινόπωρο-χειμώνα είχε κρυώσει μόνο 1 φορά και τώρα κρύωσε πρωτοχρονιάτικα. Ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό, μόνο μπούκωμα προς το παρόν, αλλά δεν θα προλάβουμε να δούμε φίλους απο το εξωτερικό που φεύγουνε το ΣΚ και τα ξαδέρφια της. Κρίμα! Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου φέτος.

athinakos καλορίζικα τα πραγματάκια σας και με το καλό να γεμίσουν. Εγώ έχω ψιλοθέματα με το έντερο απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Κάποιες μέρες με πιάνει τρελή δυσκοιλιότητα, ευτυχώς ήτανε λίγες μέρες μέχρι τώρα. Με έπιασε πάλι εχτές το βράδυ. Ήμουνα 45 λεπτά στην τουαλέτα και δεν έκανα τίποτα, αλλά ένιωθα πίεση απο κάτω. Σηκώθηκα και ξάπλωσα και ξύπνησα στις 3 και συνέχισα να νιώθω πίεση. Ευτυχώς κάθησα άλλη μισή ώρα στην τουαλέτα και τα κατάφερα, αλλά έχασα και τον ύπνο μου συν της άλλης. Εντομεταξή όταν προσπαθώ και δεν μπορώ για τουαλέτα νιώθω πίεση και στον τράχηλο μετά και ψιλοφοβάμαι να πω την αλήθεια μου.

Πάντως εμένα οι πρασινάδες πιο πολύ πόνο στο έντερο μου φέρνουνε παρά επιθυμητά αποτελέσματα. Λειτουργεί όμως ο χυμός πορτοκάλι συνήθως και οι φακές.

Υπάρχει και ένα λαδάκι που βοηθάει, αλλά εκτός του ότι είναι πολύ άσχημο σε γεύση, δεν θέλω να παίρνω βοηθήματα γενικώς. Μπορείς να δοκιμάσεις και το χαμομήλι και μια κουταλιά μέλι το πρωί, νηστική με κρύο νερό (το τελευταίο έχει πιάσει σε εμένα).

Κατά τα άλλα εμείς πρωτοχρονιά βράδυ θα πάμε στη μαμά μου, για ρεβεγιόν, δεν μπορώ να έχω τραπέζια αυτή τη στιγμή με το παιδί και έγκυος. Εντομεταξή ανήμερα πρωτοχρονιάς γιορτάζουμε και θα έρθουν συγγενείς και φίλοι, οπότε το σπίτι πρέπει να είναι έτοιμο και δεν θα προλάβω σε μισή μέρα να το ετοιμάσω (με παιδί και έγκυος, αλλιώς άλλες χρονιές προλάβαινα δεν είχα θέμα). Οπότε τα κάνω σιγά σιγά όλα με την ησυχία μου να ετοιμάσω το σπίτι για την πέμπτη.

Α αύριο το πρωί έχω και φυσιοθεραπεία. Πως θα πάω με τέτοιο ψωφόκρυο!!! Δεν θέλω να βγω καθόλου απο το σπίτι, αλλά δεν παίζει να το χάσω, εκτός αν αποκλειστούμε χαχα.

Alexandroula και εμένα με πιάνει φόβος!!! Το κρύο νερό βοηθάει πάρα πολύ, απλά εμένα το θέμα είναι ότι βγαίνουν πολύ σκληρά και ζοριζομαι πολύ και τότε τρομάζω οτι θα ανοίξει και ο τραχηλος μαζί:( Ο γιατρός και η μαία με πειράζουν ότι δεν γίνεται αυτό έτσι εύκολα αλλά όσο να'ναι εγώ φοβάμαι...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

χαχαχα, όντως να ανοίξει ο τράχηλος είναι απίθανο. Όμως η πίεση που νιώθω μετά με φοβήζει και επίσης φοβάμαι να σφιχτό γενικώς γιατί θα γίνουν οι αιμορροϊδες μου χάλια. Είχα βγάλει στην πρώτη εγκυμοσύνη, στο 6μηνο μετά τη γέννα είχα αιμοραγίες κάθε φορά που πήγαινα στο μπάνιο και πήγα σε γαστρεντερολόγο. Ταλαιπωρήθηκα αρκετούς μήνες. Μου είπε βέβαια οτι δημιουργούνται λόγο πίεσης απο τη μήτρα στα αγγεία και όχι λόγω σφιξίματος στην τουαλέτα, αλλά φοβάμαι μην χειροτερέψει πολύ η κατάσταση εκεί κάτω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...