Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα στα κοριτσάκια και στα μπεμπακια.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, να περάσετε όμορφα.

Τρέχω να ετοιμαστώ και να ετοιμάσω και την κόρη μου, γιατί σε λιγάκι έρχονται τα πεθερικά μου και θα πάμε όλοι μαζί στους γονείς μου για φαγητό. Όλο το πρωί παίζαμε με τα καινούργια παιχνίδια της μικρής και είμαστε ακόμα με τις πιτζαμες.

Σας φιλώ, καλημέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες και Χρόνια πολλά! Εύχομαι σε όλες μας υγεία και αγάπη και του χρόνου να γιορτάζουμε αγκαλιά με τα μωρά μας! Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα χτες, ήσυχα και οικογενειακά και το ίδιο προβλέπεται και τις επόμενες μέρες. Προσπαθώ να φάω όσο το δυνατόν λιγότερα μελομακάρονα, που είναι η αδυναμία μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τα πολυκαταφέρνω. Ελπίζω να περνάτε όλες όμορφα με τους αγαπημένους σας. Σας φιλώ!

Γειά σας κορίτσια μου και Χρόνια Πολλά!!

Εμείς πολύ ήσυχα στο σπίτι μας,αν έρθει κανένας άνθρωπος για επίσκεψη έχει καλώς αλλιώς έχω την καλύτερη παρέα την μπεμπα στην κοιλιά και τον αντρούλη μου!!Του χρόνου λέω να κάνω ένα ωραίο τραπέζι!

Εγώ κορίτσια είμαι 40 και το πιθανότερο είναι να κάνω Κ.Τ. πριν από την ΠΗΤ.

Και αυτό λόγω προηγούμενης ανοιχτής εγχείρισης στη μήτρα.

Επειδή βλέπω ότι όλες πάτε για Φ.Τ.(και χαίρομαι πολύ για εσάς) και επειδή ζουμε στην Ελλάδα όπου οι αναίτιες καισαρικές βασιλεύουν ,θα σας συμβούλευα να διερευνήσετε λίγο το θέμα του γιατρού σας γιατί αρκετές πέφτετε πάνω στο Πάσχα και ο γιατρός σας μπορεί να σκοπεύει να κάνει διακοπούλες ...ρωτήστε καλού-κακου πότε σκοπεύει να πάρει άδεια.. υπάρχουν άπειρες δικαιολογίες για ένα γιατρό που έχει αποφασίσει να σας κάνει καισαρική εν αγνοία σας...

Πολλά φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Χρόνια πολλα κοριτσάκια μου με τις κοιλίτσες σας. Εύχομαι υγεία και καλη λευτεριά σε όλες μας. Εγώ ειμαι 39 και την κορη μου την εκανα στα 35 με καισαρικη γιατι ηταν εγκάρσια. Τωρα ο γιατρος μου ξέρει την μέθοδο που γεννάς φυσιολογικά μετα απο καισαρικη. Εύχομαι να καταφέρω να ζήσω και αυτή την εμπειρία. Εκανα και την καμπύλη ζαχαρου και βγηκε μια χαρα. Τωρα θα ξαναπάω στις 5 Ιανουαρίου να δούμε την μπουμπούκι μας πάλι. Είμαστε μια χαρα και οι δυο και η κορη μου ανυπομονεί να δει την αδερφούλα της. Φιλία σε όλες και καλη πρωτοχρονιά.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσάκια. Περάσαμε όμορφα και εμείς σήμερα. Ήρθανε τα ξαδερφάκια της μικρής μου Αθήνα, που μένουνε επαρχία και τα περίμενε πως και πως να παίξουνε και θα τους ξαναδούμε τις επόμενες μέρες.

wmb και εγώ προσπαθώ να κρατηθώ. Έφτασα τα +4 σε λιγότερο απο 2 μήνες, απο εκεί που δεν είχα πάρει σχεδόν καθόλου το πρώτο τρίμηνο και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ στο φαγητό, γιατί βλέπω να περνάω τα +10 έτσι όπως πάω και δεν το θέλω. Στην κόρη μου είχα πάρει 8,5 και τα 2 τελευταία κιλά έκανα σχεδόν 2 χρόνια να τα χάσω, έτσι προσπαθώ και τώρα, χωρίς να στερούμαι, να μην περάσω τα 8-9. Βέβαια και να τα περάσω καλά να είμαστε και το παιδάκι μου πάνω απο όλα, και θα τα ξαναχάσω κάααποια στιγμή.

Άννα έχεις πολύ μεγάλο δίκιο για τους γιατρούς που λες. Έχω ακούσει απο γνωστές και φίλες πάρα πολλές δικαιολογίες πάνω σε αυτό. Ευτυχώς η δικιά μου γυναικολόγος αποδείχτηκε οτι δεν κάνει καισαρική για ψύλλου πήδημα, γέννησα την κόρη μου φυσιολογικά και χωρίς πρόκληση και χωρίς επισκληρήδιο. Οκ πρόκληση το σκεφτότανε να μου κάνει αφού είχα διαστολή, αλλά της είπα όχι και άκουσε την γνώμη μου. Βέβαια τότε δεν ήτανε περίοδος αδειών, για να υπάρχει θέμα, αλλά γενικώς είμαι πάντα προετοιμασμένη για όλα.

valsamoula, σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά, αλλά τουλάχιστον αφού διάλεξες γιατρό που κάνει φ.τ. μετά απο καισαρική, θα είσαι σίγουρη οτι έκανες ότι μπορούσες.

Καλό ΣΚ να έχουμε όλες μας. Φιλιά στις κοιλίτσες.

Κορίτσια χρόνια πολλά κ από μένα!!! Περασαμε πάρα πολύ ωραία!

Χριστούγεννα στην πεθερά μου κ την επομένη κάναμε βόλτες κ περπατήσαμε κ με τη σκυλιτσα αλλά κ μονοι μας!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία κ κάψαμε κ ότι φάγαμε! Κ τώρα πίσω στις καούρες! Χαχα!

Η μικρή μου έχει ζωηρέψει τις τελευταιες τρεις μέρες κ το απολαμβάνω!

Όσο για τους γυναικολόγους κ γω κορίτσια έχω ψάξει πάρα πολύ κ έχω γιατρό που αναλαμβάνει φυσιολογικούς τοκετούς.

Anna 74 καλά έκανες κ το επισήμανες αυτό το καυτό θέμα!

Μακάρι όλες μας να το απολαύσουμε, είναι μεγάλη εμπειρία!

Σε λίγο μπαίνουμε κ στη χρονιά που θα γεννηθούν τα μπεμπακια μας!!!

Καλό βράδυ σε όλες κ καλό Σ/Κ!

Κορίτσια καλημέρα!!!! Πολύ χαίρομαι που όλες περάσαμε όμορφα αυτές τις μέρες!! Εμείς Χριστούγεννα περάσαμε με την οικογένεια μου και χτες λιώσαμε όλη μέρα μπροστά στο τζάκι με DVD:tongue: Και εγώ είμαι +4 τα οποία τα πήρα τους τελευταίους 2 μήνες....Βέβαια με τόσο φαΐ αυτές τις μέρες μπορεί τώρα να είμαι +10:tongue:

Εύχομαι σε όλες ένα όμορφο σ/κ!! Αααααα και μόλις είδα στο τικερακι μου οτι μου μένουν αλλες 100 μέρες...δηλαδή απο αύριο μπαίνω στους διψηφιους!!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα!!!και χρονια πολλα και παλι!!

Και εμεις ωραια περασαμε βγηκαμε εξω...καιρο ειχα.να βγω βραδυ!!χθες τελειωσα και με την καθαριοτητα του σπιτιου κωλο δεν εβαλα κατω με αποτελεσμα σημερα να πονανε ολα ...χερια.ποδια μεση!!!!σαραβαλο εχω γινει!!!και γω συμφωνω για τους γιατρους...ενας λογος (απο τους πολλους που αλλαξα τον προηγουμενο ηταν αυτος ενιωθα οτι δεν θ τη γλιτωνα τη καισαρικη)αχ!athinakos και γω λιγο ακομα και παω για διψηφιο!!παντως και σημερα δεν εχει ξεκουραση ...περιμενω το ψυγειο και πρεπει να παω και για ψωνια ...το μονο σιγουρο ειναι πως αρχιζω και κλαταρω και σκεφτομαι καμια βιταμινουλα μπας και ανεβει το ηθικο!!

Φιλια!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια μου! Θέλω και εμείς να φτάσουμε σε διψήφιο αριθμό για τη γέννα αλλά έχουμε δρόμο ακόμη!! Θέλω να σας μοιάσουμε!! :) Annoula,θα σου πρότεινα το pregnacre ,για ρώτα και το γιατρό σου!!

Εγώ βέβαια είμαι πολύ ξεκούραστη αφού δεν κάνω και τίποτα και είμαι και λιγότερο έγκυος...αλλά ο άντρας μου λέει ότι με τόσες βιταμίνες είμαι τούρμπο!!Αν δούλευα πάντως κανονικά και έκανα και δουλειές στο σπίτι ,δεν ξέρω πόσο τούρμπο θα ήμουν δεδομένης της ηλικίας μου...2 μέρες μέχρι τη β' επιπέδου...υπομονή...Πολλά φιλάκια!! :P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα στις κοιλίτσες και στα μπεμπάκια. Τι κάνετε?

Γεμάτη μέρα περάσαμε και σήμερα. Ελπίζω το κορίτσι μου να ευχαριστήθηκε τα ξαδερφάκια της, πήγαμε καρουζελ, παιδότοπο, τραμπολίνο, φάγανε μαζί, παίξανε μαζί, 5,5 ώρες.

Αννα θα φτάσουμε και εμείς το διψήφιο, μην ανησυχείς, περνάει ο καιρός γρήγορα. οκ για σένα ίσως περνάει λίγο πιο αργά, αφού είσαι σπίτι, αλλά θα περάσει. Εγώ όταν πάω στο επόμενο ραντεβού στη γιατρό, να δούμε την μπέμπα, θα έχουμε πέσει σε διψήφιο. Πάντως τα ΣΚ περνάνε νεράκι και ειδικά τώρα τις γιορτές, που έχουμε πολλές επισκέψεις.

Με το καλό και η δικιά σου Β΄ επιπέδου, και νομίζω ότι τελειώνουμε όλες με αυτή την εξέταση.

Αννούλα, η κούραση είναι τώρα που ετοιμάζετε και το σπίτι, ε και φυσικά όσο περνάει ο καιρός βαραίνουμε. Μόλις ξεμπερδέψετε με την μετακόμιση θα νιώσεις καλύτερα, θα ξεκουραστείς λιγάκι. Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα με τα πράγματα που θέλω να ετοιμάσω και δεν έχω ιδέα πότε θα τα κοιτάξω, γιατί δεν καθόμαστε και καθόλου σπίτι.

Καλό βράδυ σε όλες και καλή κυριακή να έχουμε.

Καλημερα μανουλες!!και καλη κυριακη να εχουμε!!

Αννα περνω 7συμπληρωματα (ασβεστιο σιδηρο φυλικο μαγνησιο)την ημερα κατι τετοιο δεν ειναι και το pregnacare η εχει και.αλλα μεσα???κανε λιγο υπομονη και θα φτασεις σε διψηφιο συντομα η ουρα σου εμεινε??τι κανει η μπεμπα σου???την νιωθεις πιο τακτικα???καλα αποτελεσματα στη β επιπεδου!!!alexandroula χαρα στο κουραγιο σου...5,5 ωρες?????ηρωας!!!εγω χθες τα χρειαστηκα με τη μεση μου....ειχα φρικτους πονους και εβαλα τον αντρα μου και με ετριψε με sportgel για αθλητες δεν ξερω κατα ποσο κανει δεν πηρα χθες τον γιατρο σημερα θα παεω να ρωτησω αλλα δεν την παλευα ηταν αυτο η χαπι...κι αφου το βραδυ ηρεμησε.και κοιμηθηκα.σηκωθηκα.το πρωι πηγα να πλυνω τα πιατα κι εμεινα μπροστα στο νεροχυτη!!!δραμα!!!το σπιτι κοριτσια τελειωσε στο καθαρισμα και το βαψιμο αλλα εχω και τα επιπλα και να ερθουν ολα να τακτοποιηθουν μετα ξεκινανε τα ψωνια για τον μπεμπη....νιωθω λες και τρεχω σε μαραθωνιο που τερματιζει 8/04/15 και δεν ξερω μετα σε τι κατασταση θα ειναι οι αντοχες μου...χθες 2,5 ψωνιζα πραγματα για την κουζινα εγω μπροστα με τη κοιλια να διαλεγω και πισω ο αντρουλης μου να τα κουβαλαει....ωρες ωρες απορω με την υπομονη του!!!!εχω πολυ ανχος!!!!να φανταστειτε μιλησα χθες με το γιατρο για το ποτε θα παω ν με δει και μου λεει ελα τη δευτερα και φερε και τις εξετασεις και του ριξα ακυρο γιατι ακομα δεν της εχω κανει(καμπυλη,ουρων,αιματος)και μεσα σε ολο αυτο το χαμο πρεπει και να φυγουμε πρωτοχρονια να παμε στο χωριο στο πεθερο μου!!!!μονο που τα εγραψα κουραστηκα!!!!τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!!ουφ!!!!!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα!!!!

Anna πέρασαν οι μέρες και αύριο θα δεις την κουκλίτσα σου!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!

Annoula σιγά σιγά με τις δουλειές του σπιτιού...όλα θα γίνουν!!

Εμένα ο άντρας μου κρύωσε και κοιμήθηκε στον καναπέ για να μην με κολλήσει...Ευτυχώς σήμερα είναι καλύτερα!

Καλή Κυριακή κορίτσια! Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες τις κοιλίτσες. Anna74 υπομονή! Ο καιρός θα περάσει πολύ γρηγορότερα από όσο φαντάζεσαι. Καλή επιτυχία στη β΄επιπέδου, αν και νομιζω πως θα είναι όλα τέλεια! annoula, όσο μπορείς με το μαλακό οι δουλειές. Δεν είναι επόχή να ταβλιαστείς με τη μέση σου. Εμείς κοριτσάκια περνάμε πολύ χαλαρά τις γιορτές και προσπαθώ να ξεκουράζομαι όσο μπορώ. Έχω κι αυτόν τον αιματοκρίτη που είναι πολύ χαμηλός και γενικά αισθάνομαι ατονία και υπνηλία πολύ συχνά, οπότε δεν είμαι για πολλά πολλά! Ευτυχώς ο αντρούλης μου με προσέχει πολύ! Όσο για το μαξιλάρι εγκυμοσύνης, που σας είπα ότι με βόλεψε υπερβολικά πολύ, ρώτησα την κουμπάρα μου και μου είπε ότι το είχε πάρει από το Λητώ. Εκείνο που με απασχολεί, βρε κορίτσια μου είναι ότι αύριο και μεθαύριο μου είπε ο γιατρός να κάνω από μια ένεση κορτιζόνης, μήπως και μια στις τόσες γεννήσω πρόωρα, λόγω σχετικά κοντού τραχήλου. Μου είπε πως δεν το νομίζει αλλά καλύτερα να είμαστε καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο. Αύριο υπερηχογραφικά κλείνω την 27 εβδομάδα. Ξέρω πως τις δίνουν πολύ συχνά οι γιατροί πια και πως κάνουν θαύματα στους πνεύμονες του μωρού, αλλά όπως και να το κάνεις μια ανησυχία την έχω. Έχω ακούσει και για κάτι πρηξίματα μετά αν και οι απόψεις διίστανται. Για καλό και για κακό θα κόψω το αλάτι και τη ζάχαρη για κανένα τριήμερο, τετραήμερο. Η αλήθεια είναι ότι η δόση είναι σχετική μικρή. 1ml η μία. Ελπίζω να μην έχω παρενέργειες. Εκτός από το πρήξιμο, έχω ακούσει πως απορρυθμίζει και το ζάχαρο. Πάντως δεν το συζητώ αν είναι για το καλό της μπουμπούς μου. Αυτά! Σας εύχομαι να περάσετε μια τέλεια γιορτινή μέρα! Σας φιλώ! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...