Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tonia μίλησα με την μαία και μου είπε ότι είναι μια χαρά οι τιμές και ίσα ίσα που ειναι πολύ καλό που δεν αυξήθηκαν. Σημαίνει οτι γίνεται άμεσα ο μεταβολισμός της γλυκόζης. Θα δω βέβαια τι θα πει και ο γιατρός αύριο....αλλά μέχρι τότε λέω να απολαύσω καμιά LACTA

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Με 75 γρ. Γλυκόζη

0'-92

60'-93

120'-93

Είναι όλα στα φυσιολογικά όρια αλλά μου φαίνεται περίεργο που ειναι σταθερές οι τιμές....ξέρει κάποια κάτι να με βοηθήσει;;; Αύριο θα τις δείξω στον γιατρό μου.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΕ 100gr ΓΛΥΚΟΖΗΣ

0'-79

60'-100

120'-96

180'-58..

ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ.. ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..

ΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΘΕΣ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΩ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ Κ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΛΕΜΟΝΑΔΑ Κ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ..

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΕ 100gr ΓΛΥΚΟΖΗΣ

0'-79

60'-100

120'-96

180'-58..

ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ.. ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..

ΑΑ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΘΕΣ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ 4 ΛΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΠΑΩ Κ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ Κ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΛΕΜΟΝΑΔΑ Κ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΩΡΑ..

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Λοιπόν και εγώ αυτό που ήπια ηταν σαν λεμόνι, πολύ γλυκό βέβαια. Έχω ακούσει και για ένα πορτοκάλι που ειναι πολύ πηχτό:mad:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Και η δική μου μέτρηση μια χαρά, 73 - 95 - 78. Όσο για τη μέση ο γιατρός είπε ξεκούραση και κανένα παυσίπονο, ελπίζω να κοιμηθώ το βραδυ :(

Όσο για το πινακακι μας, 29 και κατα πάσα πιθανότητα Κ.Τ., εκτός αν η εξέταση των μάτιων είναι εξαιρετική.

Σας φιλω!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα το μεσημέρι να γράψω νέα μας, αλλά δεν τα κατάφερα.

Πήγαμε το πρωί για ψώνια με την κόρη μου και παρόλο που ήτανε μια χαρά ήσυχο το κοριτσάκι μου, εγώ κουράστηκα αρκετά και με πονάει πάλι λιγάκι η πλάτη μου. Όχι όσο πρώτα αλλά με ενοχλεί. Αύριο έχω πάλι ραντεβού για φυσιοθεραπεία. Άντε να δούμε.

Πήρα και τις εξετάσεις που έκανα. Ούρα και σάκχαρο μια χαρά, ο αιματοκρίτης έπεσε και άλλο, 32.6. Ξέρω όμως οτι η γυναικολόγος μου δεν θα μου δώσει εύκολα σίδηρο, τοσο είχα φτάσει και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και είχαμε πει να προσπαθήσω να ενισχύσω την διατροφή μου καλύτερα, γιατί γίνεται καλύτερη απορρόφηση. Όμως πως να ενισχύσω την διατροφή μου, όταν την ώρα που ετοιμάζομαι να φάω, πρέπει να ετοιμάσω και της μικρής, να την ταϊσω (καινούργιο χούι είναι να την ταίζω εδώ και 1 τρίμηνο), και αν τελειώσει πρώτη, δεν μπορώ να κάθομαι εγώ να τρώω!! Δεν ξέρω, κάτι πρέπει να κάνω όμως.

athinakos και stella μια χαρά είναι οι μετρήσεις σας. Τέλος απο μια ακόμα σημαντική εξέταση. Άντε και στο ντόπλερ όλα έτσι τέλεια να είναι.

Κορίτσια όλες μικρές μικρές είστε, μπράβο. Χαίρομαι που υπάρχουνε νέες μανούλες γενικώς.

Εγώ είμαι 33, πριν λίγες μέρες τα έκλεισα. Την κόρη μου τη μεγάλη (αυτό πρέπει να το συνηθίσω γιατί όλο μικρή την λέω και η μικρή είναι καθοδόν) την γέννησα λίγο πριν κλείσω τα 30.

Καλό σας βράδυ, πάω να ξαπλώσω, γιατί θα έχουμε μεγάλη μέρα και αύριο με πολλές δουλίτσες.

Καλημέρα κοιλουμπίτσες μου! Τι μου κάνετε; Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χτες! Πήγαμε στους κουμπάρους μας και το ξενυχτήσαμε αρκετά. Καιρό είχα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο πολύ! Επιπλέον η κουμπάρα μου μου έδωσε αυτό το περιβόητο μαξιλάρι-σκουλήκι που είναι και για το θηλασμό μετά και η αλήθεια είναι πως είναι τέλειο. Με βόλεψε στον ύπνο πολύ. Επίσης θα μας δώσει το πορτ-μπεμπέ με το καρότσι της που είναι σχεδόν καινούριο, όπως και παρκοκρέβατο που είναι και για ταξίδι και είναι επίσης σχεδόν καινούριο. Οπότε μας μένει ουσιαστικά η κούνια και η αλλαξιέρα, την οποία αλλαξιέρα θα τη φτιάξει ο μπαμπάς μου. Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα μας βγει πολύ οικονομικά το όλο θέμα! Τώρα όσον αφορά στην καμπύλη ζαχάρου μπράβο Athinakos και Stella για τα αποτελέσματα. Από ότι κατάλαβα κάνατε τη δίωρη, όχι την τρίωρη. Αυτή θα κάνω νομίζω κι εγώ. Εδώ και μια εβδομάδα έχω αυξήσει το σίδηρο γιατι ο αιματοκρίτης μου έφτασε στο 30 αλλά δέ μπορώ να πω ότι βλέπω ιδιαίτερη βελτίωση στις ατονίες μου. Σήμερα λέμε να πάμε να κάνουμε καμιά βόλτα στο Christmas Factory στο Γκάζι μπας και μπούμε λιγάκι πιο πολύ στο κλίμα των Χριστουγέννων. Ο καλός μου είναι χειρότερος από παιδί μ΄αυτά! Επίσης να πω πως η τελική Π.Η.Τ μου είναι 30/3 τελικά, πρώτα ο Θεός, πάμε για Φ.Τ, πάλι πρώτα ο Θεός και η ηλικία μου είναι 40. Είστε όλες πολύ νέες κοριτσάκια μου, καλά να είστε. Αισθάνομαι λίγο γριά! Να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα! Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Χρόνια πολλά!

Εμείς χτες είχαμε γιατρό και όλα καλά με την μικρή!! Έφτασε τα 800 γρ.:tongue:

Τώρα ξανά όταν είμαι 29 εβδομάδων, μετά κάθε 2 εβδομάδες και όταν μπω στον μήνα μου καθε εβδομάδα μου είπε. Το doppler θα το κάνω αρχές Φεβρουαρίου.

Wmb τι καλά που έχεις σχεδόν τα πάντα απο τους κουμπάρους!! Ξεμπερδεψες με τα πολλά ψώνια και το ψάξιμο.

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες και του χρόνου να είμαστε όλες αγκαλίτσα με τα μωράκια μας!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα τι κάνουνε οι κοιλίτσες σήμερα?

wmb ο σίδηρος θέλει χρόνο για να δράσει και προσεκτική διατροφή και πάλι δύσκολο είναι. Γιαυτό και η δικιάμου γιατρός τον αποφεύγει, γιατί μου είπε οτι δεν πιστεύει οτι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε τόσο λίγο χρόνο και σε λίγο καιρό θα σταματήσει να πέφτει ο αιματοκρίτης. Το συμπλήρωμα θέλει πάνω απο μήνα να δείξει αποτέλεσμα και απο τις 26 εβδομάδες και μετά σταματάει να πέφτει, μου είπε και όντως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη συνέβει. Στο τρίτο τρίμηνο άρχισε να ανεβαίνει κιόλας.

Καλά αποτελέσματα και για την καμπύλη.

το μαξιλάρι που σου δώσανε σε βόλεψε? Μήπως ξέρεις απο που το πήρε? Πρέπει να πάω και εγώ να δω. Πήγα στο φυσιοθεραπευτεί εχτές και μου σύστησε να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης.

Στις φυσιοθεραπείες τώρα. Όταν έφυγα αισθανόμουνα άψογα, και μου είπε οτι λογικά δεν θα με ξαναπιάσει, δεν με βρήκε πιασμένη στο σημείο. Προς το βράδυ όμως που 1,5 ώρα περίπου ασχολιόμουνα αποκλειστικά με την κόρη μου, με έπιασε λίγο η πλάτη. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ή δεν μου κάνει κάτι αυτός ή λόγω εγκυμοσύνης είναι περίεργα τα πράγματα. Πάντως την άλλη βδομάδα ξεκινάμε το πρόγραμμα, για ίσιωμα της σπονδυλικής στήλης και ο θεός βοηθός. Σε αυτό ελπίζω. Μάλλον θα ξεκινήσω και τη γιόγκα πάλι γιατί μόνο με αυτο μου πέρναγε η πλάτη.

Καλά χριστούγεννα να έχουμε και καλές γιορτές γενικώς. Να περάσετε όμορφα όλες αυτές τις μέρες και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας.

Καλημέρα τι κάνουνε οι κοιλίτσες σήμερα?

wmb ο σίδηρος θέλει χρόνο για να δράσει και προσεκτική διατροφή και πάλι δύσκολο είναι. Γιαυτό και η δικιάμου γιατρός τον αποφεύγει, γιατί μου είπε οτι δεν πιστεύει οτι θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε τόσο λίγο χρόνο και σε λίγο καιρό θα σταματήσει να πέφτει ο αιματοκρίτης. Το συμπλήρωμα θέλει πάνω απο μήνα να δείξει αποτέλεσμα και απο τις 26 εβδομάδες και μετά σταματάει να πέφτει, μου είπε και όντως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη συνέβει. Στο τρίτο τρίμηνο άρχισε να ανεβαίνει κιόλας.

Καλά αποτελέσματα και για την καμπύλη.

το μαξιλάρι που σου δώσανε σε βόλεψε? Μήπως ξέρεις απο που το πήρε? Πρέπει να πάω και εγώ να δω. Πήγα στο φυσιοθεραπευτεί εχτές και μου σύστησε να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης.

Στις φυσιοθεραπείες τώρα. Όταν έφυγα αισθανόμουνα άψογα, και μου είπε οτι λογικά δεν θα με ξαναπιάσει, δεν με βρήκε πιασμένη στο σημείο. Προς το βράδυ όμως που 1,5 ώρα περίπου ασχολιόμουνα αποκλειστικά με την κόρη μου, με έπιασε λίγο η πλάτη. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ή δεν μου κάνει κάτι αυτός ή λόγω εγκυμοσύνης είναι περίεργα τα πράγματα. Πάντως την άλλη βδομάδα ξεκινάμε το πρόγραμμα, για ίσιωμα της σπονδυλικής στήλης και ο θεός βοηθός. Σε αυτό ελπίζω. Μάλλον θα ξεκινήσω και τη γιόγκα πάλι γιατί μόνο με αυτο μου πέρναγε η πλάτη.

Καλά χριστούγεννα να έχουμε και καλές γιορτές γενικώς. Να περάσετε όμορφα όλες αυτές τις μέρες και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας.

Το μαξιλάρι το έχει σίγουρα στο mothercare, ΗΡΑ και Λητώ. Εμένα μου το έδωσε μια φίλη και με έχει σώσει!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!! Να τα πούμε??? :D

Πω πω Athinakos ολόκληρη κοπέλα η μπουμπού!! φτου φτου!!

wmb1 ναι την δίωρη εξέταση έκανα και γω. Όσο για τα πραματάκια του μωρού είναι τέλειο που θα τα έχεις έτοιμα, και από άποψη άγχους και από άποψη οικονομίας βεβαίως. Εμάς είναι το πρώτο από το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και δεν έχουμε τέτοια τυχερά, μόνο κάποιες συναδέλφισσες του άντρα μου έχουν κοριτσάκια 3-4 χρονών και μας ετοιμάζουν ήδη ρουχάκια :tongue:

alexandroula εύχομαι να αρχίσει να αποδίδει σύντομα η δουλειά του φυσιοθεραπευτή!

Σήμερα είναι η αγαπημένη μου μέρα για βόλτα στην πόλη, παντού μουσικές, τραγούδια, ψώνια, δώρα, μεζεδάκια και κρασάκι (έστω, για τους άλλους το κρασί!), και ας γίνεται πανικός! Ανυπομονώ να έρθει ο αντρούλης μου και να φύγουμε!!

Να περάσετε όλες υπέροχα ευλογημένα Χριστούγεννα και...προσοχή με τα μελομακάρονα και τη γέμιση!!! :tongue: Μπορώ να φάω μια γαβάθα μόνη μου από δαύτη, φέτος και δικαιωματικά!!! χε χε χε :mrgreen:

TJhAp3.png

athinakos το ξέρω οτι έχουν, απλά ξέρω οτι διαφέρουν γενικώς απο μαγαζί σε μαγαζί και δεν ξέρω πιο βολεύει καλύτερα. Απο το motherbaby τη βιοτεχνεία στο περιστέρι, που δίνουνε δωρεάν, δεν με βόλεψε καθόλου, οπότε δεν ξέρω αν θα με βολέψουν απο άλλα μαγαζιά. Άλλες κοπέλες βέβαια τις βόλεψε το συγκεκριμένο. Πρέπει να πάω να τα δω απο κοντά.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και χρόνια πολλά! Αthinakos ολόκληρη κοπέλα η μπέμπα σου! Μπράβο! Φτου φτού!! Εμείς έχουμε γιατρό στις 7 Γενάρη. Βουνό μου φαίνεται ο καιρός μέχρι τότε. alexandroula η μέση θέλει υπομονή κι επιμονή και κυρίως όσο γίνεται σωστή στάση σώματος. Επειδή τραβιέμαι χρόνια με αυτή την ιστορία κι έχω δοκιμάσει τα πάντα, σου λέω εγγυημένα πως η γιόγκα είναι μακράν η πιο αποτελεσματική και συνάμα πιο εύκολη μέθοδος. Όσο για το μαξιλάρι εγκυμοσύνης, όπως είπα και πιο πάνω, με βόλεψε πάρα πολύ. Θα ρωτήσω την κουμπάρα μου από πού το πήρε και θα σου πω. Εύχομαι κοριτσάκια μου να έχετε μια τέλεια μέρα, όπως τη φαντάζεται η κάθε μια. Σας φιλώ!

Ευχαριστώ κορίτσι.

Ναι γενικώς τα σκελετικά προβλήματα-πόνοι, είναι δύσκολα και συνήθως δεν "φτιάχνονται" κιόλας, οπότε δεν μπορώ να κάνω πολλά. Οι τελευταίες μου ελπίδες εναποθέτονται σε αυτές τις φυσικοθεραπείες, που απο ότι λέει αυτός μπορεί να ισιώσει το σώμα κατά ένα μεγάλο ποσοστό, οπότε θα φύγουνε και οι πόνοι μαζί.

Όσο για την γιόγκα, αυτό ακριβώς μου είπε και αυτός, οτι είναι η καλύτερη και η πιο εύκολη γυμναστική, γιατί κάνεις ισομετρικές ασκήσεις και είναι πολύ δύσκολο να τις κάνεις λάθος, όσο άσχετος και να είναι ο γυμναστής, οπότε αποκλείεται να τραυματιστής. Και επίσης μου σύστησε μετά τη γέννα να πάω να κάνω γιόγκα όσο πιο γρήγορα μπορώ να ξεκινήσω, γιατί θα επανέλθει πιο γρήγορα το σώμα στις αρχική του θέση. Σίγουρα μετά δεν θα το αφήσω, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα,για όσο προλαβαίνω, γιατί τώρα πχ μέσα στις γιορτές, δεν βλέπω να μπορώ. Λογικά μετά των φώτων θα ξεκινήσω πάλι.

Μανουλιτσες απριλιου καλημερα!!!

Χριστουγεννα.....τι καλα!!!!χαιρομαι που ειστε ολες καλα athinakosολοκληρη γυναικα εγινε η μπουμπου σας ..μπραβο!!!!alexandroula θελει πολυ υπομονη για να "φιαξει"το σωμα.σου οσο για την εγκυμοσυνη πιστευω πως παιζει καποιο ρολο!!wmb1 υπομονη για τον γιατρουλη σου και γω καπου εκει θα παω μετα τις γιορτες!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασετε τελεια σημερα με τις οικογενειες σας και τους φιλους σας!!!καλα χριστουγεννα να εχουμε!!

Σας φιλω!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...