Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

[ATTACH]1590[/ATTACH]

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015

Valsamoula ----> 08/04/2015

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Olympia_st ----> 12/04/2015

Feli ----> 13/04/2015

Stella Va ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015

Alexandroula ----> 23/04/2015

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΑΣΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!! (ΣΕΛ 7).. ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ.. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.. ΟΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΕΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ (Π.Κ.Τ) Κ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ (Φ.Τ.) Κ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ..

Π.Χ Tonia89 ----> 23/04/2015 - Φ.Τ. - 26

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tonia καλώς ήρθες και πάλι!!!! Αντε και είχα ανησυχήσει! !! Πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά:D Ο γιατρός σου ηταν ο Χασιωτης; Ρωτάω γιατί τον συγκεκριμένο τον είχε μια φίλη που γεννάει τον Ιούνιο και έχει στεναχωρηθει και εκείνη πάρα πολύ:(

Ελπίζω από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά για όλες μας και να μην έχουμε άλλες ανησυχίες. ..πάω για νάνι τώρα γιατι αύριο έχω και πρωινό ξύπνημα για την καμπύλη.

Τα λέμε αύριο όμορφες κοιλιτσες!! Καλό βράδυ σε όλες και όνειρα γλυκά!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Αthinakos!! O ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΘΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ.. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..:):)

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Μανουλες καλημερα!!!

Τι κανετε??tonia καλως ηλθες παλι...χαιρομαι πολυ που σου πηγαν ολα τελεια..με το καλοολες μας να κρατησουμε τον απριλη τα μωρακια μας!!athinakos καλα αποτελεσματα σημερα με την εξεταση καλοριζικα και τα καινουργια πραγματακια που πηρατε!! αννα το βερυκοκι πιστευω θα ειναι τελειο οταν ημουν μικρουλι και μενα το δωματιο μου βερυκοκι ηταν το.λατρευω αυτο το χρωμα!!!εγω κοριτσια κυριολεκτικα τρεχω ακομα δεν εχουμε μπει στο σπιτι και οχι τιποτα αλλο μεχρι την παρασκευη μετακομιζει και.η μητερα μου εκτακτως και.ειμαστε ολοι στο τρεξιμο δεν ξερω ποιος θα βοηθαει ποιον σε μετακομιση!απο χθες ο μπεμπης εχει μια απιστευτη κινητικοτητα...αλο πραγα πρωτη φορα τον νιωθω τοσο ζωηρο..και χαιρομαι!!ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Φιλια!! Αα!!!οσο για το πινακακι σας γραφω και το δικο μου

annoula_-----»Π.Η.Τ 8/04/2015 Φ.Τ —26

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

καλημερα κοριτσια!!

Σημερα δεν εχω πολυ χρονο για να γραψω τα νεα μου...απλα μπηκα για να γραψω την πητ μου...

feli-----»Π.Η.Τ 9/04/2015 Φ.Τ —28 (διορθωσα και την πητ μου γιατι μου την ειχαν αλλαξει εδω και παρα πολυ καιρο, αλλα ξεχασα να σας ενημερωσω)

Καλη βδομαδα!

nkr7p2.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλή εβδομάδα και εορτααστική να έχουμε.

Τόνια καλώς μας ήρθες πάλι. Πολύ χάρηκα με τα νέα σου και που όλα είναι καλά. Συλληπητήρια για τον γιατρό σου. Η φωτό στο πινακάκι μας άρεσε από την αρχή που την έβαλες και δεν μου πήγαινε να την αλλάξω.

CMyUp3.png

Διαφημίσεις

post-38435-1482544089471_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 29

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Annat33 ----> 24/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

CMyUp3.png

Κοιλίτσες μου όμορφες καλημέρα και καλή εβδομάδα! tonia μου πολύ χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας και όλα είναι καλά. Λυπάμαι για το γιατρό σου. Κρίμα τον άνθρωπο και είχα ακούσει ότι είναι και καλός γιατρός.Το όνομά του αναφερόταν πολύ συχνά στα forum. Anna74 το βερυκοκί είναι τέλειο χρώμα για δωμάτιο και όχι μονο παιδικό. Θα είναι πολύ ωραίο, μην ανυσυχείς! Athinakos καλορίζικα τα καινούρια πραγματάκια! Με το καλό να δεις τη μπουμπού σου μέσα σ΄αυτά! Επίσης καλή επιτυχία στην καμπύλη ζαχάρου. Πες μου εντυπώσεις να προετοιμαστώ. Εγώ έχω κλείσει στις 12 Γενάρη. Είναι λίγο αργά αλλά δε βρήκα νωρίτερα στο Έλενα. Ο γιατρός μου είχε πει για τις 5 Γενάρη. Είπε πως δεν πειράζει μια εβδομάδα μετά. Εγώ κοριτσάκια σήμερα ξύπνησα με μικρά πονάκια σαν τσιμπήματα χαμηλά. Είχα κανένα μήνα που δεν είχα ενοχλήσεις και νόμιζα πως πέρασε αυτό το στάδιο. Η μέρα έξω είναι ηλιόλουστη αλλά κάνει κρύο. Θα πάω για κάτι λίγα ψώνια και το απόγευμα θα πάμε στους κουμπάρους μας. Σας φιλώ κι εύχομαι σε όλες μια υπέροχη μέρα :)

Καλημέρα, τι κάνουν τα μπεμπάκια?

tonia καλώς μας ήρθες και πάλι. Χαίρομαι πολύ που πήγανε όλα καλά και θα πάνε μέχρι τέλους, αφού κατάφερες να φτάσεις ως εδω. Έχουμε και ίδια ΠΗΤ. Με το καλό λοιπόν να γεννήσουμε. Βρε κορίτσι θα έχουνε και πολύ μικρή διαφορά τα παιδάκια σου. Χαράς το κουράγιο σου που έμεινες τόοσο γρήγορα έγκυος, φαντάζομαι οτι θα είναι δύσκολα τα πράγματα να έχεις να φροντήσεις ένα μωρό και να είσαι και έγκυος, αλλά θα μεγαλώσουν σας διδυμάκια τα παιδάκια σου. Και το μεγάλο δεν θα θυμάται οτι ήτανε μόνο του κάποτε, οπότε πιθανώς να έχετε λιγότερες ζήλιες. Εγώ που η κόρη μου είναι 3,5 και απο τα 3 και μετά έχει ηρεμήσει πολύ, κάνει πολλά πράγματα μόνη της και είναι όλα πολύ πιο εύκολα απο ότι πριν, και κάποιες μέρες δυσκολεύομαι πολύ. Νιώθω τρελή κούραση, νεύρα κλπ. και μετά φυσικά έχω τύψεις. Ευτυχώς το κοριτσάκι μου δείχνει να καταλαβαίνει και λεέι η μαμά έχει μωράκι στην κοιλίτσα της και με βοηθάει πολύ.

Η μπουμπού μου εμένα στριφογυρνάει μέρα νύχτα, μάλλον κοιμάται το πρωί και απο το απόγευμα μέχρι το άλλο πρωί δεν σταματάει, χαχα.

καλά αποτελέσματα σε όσα κορίτσια έχουνε να κάνουνε την καμπύλη και εξετάσεις γενικώς. Εγώ έκανα απλές αίματος το πρωί και θα τις πάρω το απόγευμα. Τώρα ετοιμαζόμαστε με την κόρη μου να βγούμε για ψώνια.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!! Τελείωσα με την καμπύλη και περιμένω αποτελέσματα το απόγευμα. Δεν ήταν τοσο χάλια όσο μου το είχαν περιγράψει. Ηταν λες και ήπια ενα ποτήρι νερό με πολύ ζάχαρη μέσα. Απλά νυσταζα πολύ και ευτυχώς είχα την μητέρα μου για παρέα.

Κορίτσια και εμένα η μπουμπού τις τελευταίες μέρες κάνει παρέλαση μέσα στην κοιλιά...την νιώθω πολύ πιο έντονα, πιο συχνά και παντού!!! Και πολύ ψηλά και πολύ χαμηλά:D

Καλή συνέχεια σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα στην όμορφη παρεούλα!!

Καλωσήρθες και πάλι Τόνια!! Το κυριότερο είναι ότι όλα πηγαίνουν καλά με το μπεμπάκι σου, σαφώς και είναι σοκ να χάνεις τον γιατρό σου απρόσμενα, όμως μη σε παίρνει από κάτω!! Όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!! :)

Athinakos με γειαααα!! Αφού σου έκαναν και έκπτωση, τέλεια!

Σήμερα έκανα και γω την καμπύλη, αλλά θα διαφωνήσω athinakos, το σιρόπι γλυκόζης ήταν απαίσιο!! Γενικά δεν πίνω γλυκά ροφήματα (σκέτος καφές κλπ) οπότε μου ήταν πολύ δύσκολο να το πιω πρωί πρωί :( Πιστεύω θα είναι καλά τα αποτελέσματά μου, παρόλο που έχω ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια (μπαμπάς και γιαγιά), το Σάββατο που ήμουν στους γονείς μου έκανα μέτρηση αμέσως μετά το φαγητό με το κλασσικό μηχανάκι μέτρησης που έχουν οι διαβητικοί και είχα 89.

Επίσης από χτες έχω ξαφνικά τεράστιο θέμα με την μέση μου, πολύ έντονος πόνος αλλά όχι παρατεταμένα, όμως με έπιανε και τη νύχτα και ξύπνησα 3-4 φορές. Ίσως φταίει που ήμασταν πολλές ώρες έξω χτες για βόλτες, ψώνια και καφέδες (αν και δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκα ιδιαιτέρως), ίσως φταίει το μαγνήσιο που το ξεχνάω συχνά, τι να πω... Τεσπα!

Καλά αποτελέσματα να έχουμε λοιπόν, και καλή εορταστική εβδομάδα!!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!

Athinakos τι ωραία που έκανες όλα τα ψώνια! Μπράβο!! :P Tonia,χαίρομαι που τώρα είσαι καλά, λυπάμαι για το γιατρό σου !έχω ακουσει πολλά καλά γι' αυτόν..Alexandroula,τέλεια που σου πέρασε η μεση!!

Εγώ κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της γλυκοζυλιωμένης και είναι πολύ καλά: 5.2 με ανώτερο το 6.2.Θα πάω βέβαια και στον ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει..την επόμενη Δευτέρα το απόγευμα κάνω κι εγώ τη β' επιπέδου!:)

Χαίρομα που σας αρέσει το βερυκοκι!!

Καλά Χριστούγεννα!!

Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσια μου τώρα διαβάζω τα νέα σας.

Τonia89 μου σε καταλαβαίνω κ γω όταν περνάω κάτι δύσκολο προτιμώ να το ξεπερνάω μόνη μου! Το κατάλαβα ότι είχες το Χασιάκο για γυναικολόγο... Μακάρι να ναι καλά εκεί που είναι... Πολύ καλός ΄κ σαν άνθρωπος, κ σαν επαγγελματίας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις...

Το κοριτσακι σου ειναι 10 μηνών κ έκλαιγε μαζί σου;;; Αχου το....

Σ ευχαριστούμε για το πινακάκι τα δικα μου στοιχεία είναι 03/04/2015 Φ.Τ.33

Κορίτσια καλησπέρα! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Με 75 γρ. Γλυκόζη

0'-92

60'-93

120'-93

Είναι όλα στα φυσιολογικά όρια αλλά μου φαίνεται περίεργο που ειναι σταθερές οι τιμές....ξέρει κάποια κάτι να με βοηθήσει;;; Αύριο θα τις δείξω στον γιατρό μου.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-tracy-raver-09.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Simoni ----> 03/04/2015, Φ.Τ. - 33

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015, Φ.Τ. - 34

Annoula_ ----> 08/04/2015, Φ.Τ. - 26

Feli ----> 09/04/2015 , Φ.Τ. - 28

Olympia_st ----> 12/04/2015 , Φ.Τ. - 29

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015 , Φ.Τ. - 26

Annat33 ----> 24/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ annoula, olympia_st, wmb1, alexandroula (ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Η.Τ. ΜΑΣ), stella va, Anna74, k simoni.!!:D

Athinakos ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...