Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Χαχαχαχα alexandroula το παιδάκι θα σε θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του!

Κ μένα από χθες το βράδυ η μπεμπούλα μου κλωτσάει πολύ!

Κορίτσια υποφέρει καποια άλλη από καούρες; Μιλάμε δεν αντέχω...

Λες κ έχω φάει βομβα ειμαι εδω κ τρεις μέρες όλη μέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

simoni,είχες "άσχημο" πρώτο τρίμηνο? Εννοώ με εμετούς κλπ?

Οι καούρες μπορεί να πιάσουν το τρίτο τρίμηνο, αλλά έχω την εντύπωση οτι οι γυναίκες που είχανε πιο "άσχημο" πρώτο τρίμηνο, οτι έχουνε περισσότερες καούρες μετά. Είναι που λένε οτι βγάζουν μαλλιά τα μωρά, χαχα, οκ δεν το πιστεύω προφανώς.

Εγώ στην κόρη μου είχα μόνο 2-3 μέρες σύνολο έντονη καούρα το τρίτο τρίμηνο, την ώρα που ξάπλωνα στο κρεβάτι το βράδυ.Όμως δεν είναι στάνταρ, μπορεί να έχεις τώρα 3 μέρες και να κάνει 1 μήνα να σε ξαναπιάσει.

Πάντως η κόρη μου γεννήθηκε με μαλλιά, όχι πολλά, αλλά δεν ήτανε και τελείως καραφλή, οπότε ούτε αυτό που λένε ισχύει, χαχα.

Ακόμα όμως δεν με έχουνε πιάσει, αλλά έχουμε και 3 εβδομάδες διαφορά.

Το κρύο γάλα πάντως κάνει δουλειά στις καούρες.

alexandroula μου ναι είχα σχετικά άσχημο πρωτο τρίμηνο με πόναγε μόνιμα το στομάχι κ είχα ανακατωσούρες,που δεν κατέληγαν πάντα σε εμετό.

Καλή ιδέα αυτή με το κρύο γάλα!!! Θα τη δοκιμάσω!!

Καλά ότι βγάζει μαλλιά κτλ ουτε γω τα πιστεύω, μπαίνουμε στο τρίτο τρίμηνο κ μας χτυπάει καμπανάκι λέω γω!!! Χαχαχα!

Λοιπόν ανυπομονώ κ ας με παιδεύει!

Καλό βράδυ σε όλες τις κοιλίτσες! Καλές νυχτερινές σβούρες να έχουμε!!

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες!!! Επιτέλους μια όμορφη μέρα στην Αθήνα!! Ελπίζω να είναι έτσι και αύριο να απολαύσουμε βόλτες:D

Εγώ χτες πήγα κομμωτήριο μετά από πολλούς μήνες και δυστυχώς με κούρασε πολύ...4 ώρες καθόμουν και οταν σηκωθηκα ένιωθα πολυ πίεση και βάρος στην περιοχή του κόλπου. Πήρα αμέσως την μαία και μου είπε οτι ήταν απο το πολύ καθισιό και να πάω να ξαπλώσω. Ευτυχώς σήμερα όλα καλά! ;)

Simoni εγώ δεν έχω καούρες...ακόμα. ..αλλά όπως είπε η Alexandroula για το γάλα το έχω ακούσει και εγώ.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχουμε ένα όμορφο σ/κ με πολλές κλωτσιές!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοιλίτσες μου όμορφες καλημέρα! Είναι πολύ ωραία έξω και σκεφτόμαστε με τον καλό μου να πάμε να πάρουμε τα δωράκια για τα βαφτιστήρια μου. Αν και δεν είμαι για πολλά πολλά, πιστεύω πως δε θα ταλαιπωρηθώ ιδιαίτερα. Από καούρες κι εγώ δεν έχω κάτι ακόμα. Πάντως εκτός από το κρύο γάλα έχω ακούσει πως κάνουν καλό τα αμύγδαλα και τα φουντούκια. Δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε όσες έχετε θέμα. Εγώ ακόμα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα, πέραν της δυσκοιλιότητας που μια με πιάνει μια με αφήνει. Επίσης με πονάει που και που λίγάκι η μέση μου αλλά κοιμάμαι με μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα και μου περνάει την άλλη μέρα. Έχω πάρει άλλο ένα κιλό κι έχω φτάσει αισίως στα +6. Ο γιατρός μου είπε πως είναι πολύ καλά για σχεδόν 26 εβδομάδα. Για να δούμε γιατί μου αρέσουν πολύ τα μελομακάρονα, οι δίπλες και γενικά τα γλυκά των Χριστουγέννων και προσπαθώ να τα τρώω με μέτρο. Όσοι με βλέπουν λένε πως φαίνεται να μην έχω πάρει τίποτα αλλά η κοιλιά μου αρχίζει πια να φαίνεται αισθητά. Όσο για τη μπουμπού είναι πολύ δραστήρια και νιώθω ενίοτε κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες! Ελπίζω να μη βγει πολύ νευρική! :) Σας φιλώ κοριτσάκια μου γλυκά. Ελπίζω να έχετε ένα τέλειο Σ/Κ!

Διαφημίσεις

Βonjour mes amis!!

Και εδώ σε μας η μέρα είναι τέλεια, ό,τι πρέπει για βολτίτσες, ψώνια, καφεδάκια!!!

Simoni και εγώ έχω καούρες, όχι πολύ συχνές, αλλά κάποιες φορές επίμονες. Είχα και στο πρώτο τρίμηνο μαζί με τις ναυτίες και τους εμετούς (μια ομορφιά το πρώτο τρίμηνο...) και ο γιατρός μου είχε πει γαλατάκι. Στο πρώτο τρίμηνο δεν ήθελε τίποτα άλλο, πλέον που δεν υπάρχει θέμα μου είπε ότι μπορώ να παίρνω και αντιόξινα (simeco, malox, gaviscon κλπ) όταν είναι πολύ πολύ επίμονη η κατάσταση.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε με πολλά κέφια, κλωτσίδι και τούμπες από νωρίς, παρόλο που ήθελα να χουζουρέψω λιγάκι παραπάνω, αλλά χαλάλι της! Με προετοιμάζει μάλλον, δε θα είναι υπναρού σα τη μανούλα! :tongue: χαχαχαχαχα

Σας φιλώ, να έχετε ένα τέλειο σ/κ!!

TJhAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τέλειος ο καιρός σήμερα, ελπίζω να τον απολαμβάνετε... Εγώ κυρίως μέσα σήμερα, λείπει ο αντρούλης μου στη δουλειά και δεν έχω όρεξη για βόλτες. Ελπίζω αύριο να έχει την ίδια λιακάδα να ευχαριστηθούμε κι εμείς.

Χθες πήγαμε στο γιατρό. Δεν είχα καταλάβει σωστά, κανονικά το ραντεβού ήταν μόνο για να μου γράψει τις εξετάσεις αλλά δεν άντεξα και του ζήτησα και υπέρηχο...Οπότε είδαμε και τον μικρούλη μας. Είμαστε πλέον 740 γρ. και μεγαλώνουμε... Όλα τέλεια... Μου έγραψε και την καμπύλη. Δεν μου έδωσε συγκεκριμένο διατροφολόγιο αλλά μου είπε ότι η διατροφή τις 2-3 προηγούμενες μέρες πρέπει να είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και να φάω πολύ άμυλο..

Simoni κι εγώ αυτή την εβδομάδα έχω απίστευτες καούρες με ότι και να φάω... Ξεκίνησαν την Τρίτη και το αποκορύφωμα ήταν χθες που έφαγα δυο φρυγανιές και μετά υπέφερα μέχρι το βράδυ... Εκτός από το φρέσκο γάλα με ανακουφίζει αρκετά και το κεφίρ (1 ποτηράκι του κρασιού είναι αρκετό). Παίρνω του εμπορίου, είναι λίγο ακριβούτσικο αλλά χαλάλι του.

CMyUp3.png

Καλησπέρα σε ολες τις ομορφες μανουλες!! Να εχετε ενα ομορφα σκ και καλα να περάσετε σε οτι κ αν κανετε!!! Αυτο ππυ λετε για τις καουρες και τα μαλλια, σε μενα τουλαχιστον ισχυε!! Η μικρη μου βγηκε με παρα πολλα μαλλια κ συνεχως υπεφερα οταν την ειχα στην κοιλια!! Τωρα ο μπεμπης μου, κ μενα μεχρι προχθες με κλωτσαγε πολυ χαμηλα κ μπροστα κ πισω κ ψιλοφοβηθηκα αλλα ευτυχως ανεβηκε κ τωρα κλωτσαει στην κοιλια γυρω απο τον αφαλο.. Τη Δευτέρα εχω ραντεβου με τον γιατρο, σκομα με τρωεει το θεματακι που μας βρηκαν αυτο με τις " ηχογενεις εστιες στην αριστερη κοιλια της καρδιας" οσο αθωο κ αν μου το παρουσιασαν εμενα δεν εχει σταματησει να με φοβιζει..Ελπιζω να μπορεσει κ ο γιατρος μου να το κοιταξει το θεμα αν υπαρχει ακομα ή εχει φυγει... Οσον αφορα τα πραγματα τωρα του μωρου, κ γω με τις εκπτωσεις θα του ψωνισω. Ξεχωρισα κ γω καποια ουδετερα ρουχαλακια που ειχα απο τη μικρη μου κ ετσι δεν θα αγορασω κ πολλα θα μας δωσουν κιολας συγγενεις μας..

Κορίτσια Καλησπέρα!

Ευχαριστούμε για το πινακάκι. Είμαι εδώ γιατί η καισαρική είναι σχεδόν αναπόφευκτη γι' αυτό και υπολογίζω στις βόλτες κανένα μήνα μετά...διαφορετικά θα ήμουν μόνο στις μανουλες Μαϊου!! :)

Εγώ καούρες έχω πολύ συχνά κι ας μην είχα δύσκολο 1 τρίμηνο από αυτή την άποψη...Τα μικρά γευματα είναι για μένα το γιατρικό..

Έκανα εξετάσεις αιματος και ούρων,όλα καλά μου φάνηκαν αλλά έχω σίδηρο 35...πρώτη φορά στη ζωή μου!!Και παίρνω και σίδηρο και pragnacare που έχει σίδηρο...δίκιο είχε ο γιατρούλης μου!!

Πήγα ενδοκρινολογο, του φάνηκαν λίγο τσιμπημένες οι τιμές ζαχάρου με το μηχανάκι, με έβαλε να κάνω γλυκοζυλιωμένη και συγκεκριμένες μετρήσεις και θα με δει στις 31...κατά τ' άλλα...ησυχία δεν ξέρω αν κάποιες φορες αυτό που αισθάνομαι είναι η μπουμπού ή έχω συσπάσεις..ούτε και ξερω τη διαφορά..

Το παιδικο βάφεται βερικοκί ..εύχομαι να μην είναι αποτυχία το χρώμα...

Φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Anna ωραίο χρώμα θα σας βγει το βερυκοκί και ζεστό. Όσο για το σίδηρο, το 35 είναι μια χαρά, δεν είναι πολύ κάτω απο το όριο, άσε που γενικώς επειδή στην εγκυμοσύνη αραιώνει το αίμα είναι λογικό να πέφτει ο αιματοκρίτης, αρκεί να μην πέφτει πολύ. Εγώ στις προηγούμενες εξετάσεις, νομίζω γύρω στις 16 εβδομάδες, είχα 34 αιματοκρίτη και σίδηρο δεν μου έδωσε, μόνο το pregnacare το οποίο το παίρνω απο την αρχή.

sofaki εύχομαι να είναι όλα καλά για να ηρεμήσεις, να έχουνε φύγει όλα τη δευτέρα.

Εγώ την μπουμπού την καταλαβαίνω συνήθως χαμηλά, αλλά και κάποιες μέρες ψηλά, δεν έχει δηλαδή στάνταρ σημείο, αλλά πιο πολύ χαμηλά. Πάντως εχτές το βράδυ και σήμερα το πρωί μου έδωσε μπόλικες κλωτσιές και το ευχαριστήθηκα.

Εμείς γυρνάγαμε σήμερα ολη μέρα σε επισκέψεις. Ωραία ήτανε αλλά κουράστηκα. Το σπίτι βέβαια είναι μπάχαλο, και πρέπει να μαζέψουμε αύριο, γιατί μόνο για να έρθει κόσμος δεν είναι. Έχουμε πολλές δουλειές, αλλά δεν έχω καμμία όρεξη να τις κάνω.

Αύριο θα έρθει και η νονά της κόρης μου για να της φέρει το δώρο της για τα χριστούγεννα και μπορεί και κανένας άλλος φίλος.

Α και είναι καλύτερα η πλάτη μου επιτέλους!! Ενώ εχτές, 1 μέρα μετά τη φυσιοθεραπεία, με ενοχλούσε, σήμερα ίσα που το αισθάνομαι το σημείο. Εχτές είχα απογοητευτεί πάρα πολύ που με πόναγε ακόμα, αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που δείχνει να υποχωρεί.

Καλό σας βράδυ και καλή κυριακή να έχουμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!! Τι κάνετε εσείς και οι κοιλίτσες;;;

Anna μπράβο που πήγες σε ενδοκρινολογο από τώρα και οτι πρόβλημα παρουσιαστεί θα το αντιμετωπισετε νωρίτερα. Το βερυκοκι θα βγει τέλειο για το κοριτσάκι σας! Συμφωνώ οτι είναι πολύ γλυκό χρώμα:D

Alexandroula επιτέλους νιώθεις την πλάτη σου καλύτερα!! Μπράβο! Πιστεύω κάθε φορά που θα κάνεις φυσιοθεραπειες όλο και καλύτερα θα είναι.

Olympia μια χαρά ο μπέμπης σας!!! Πολυ μεγάλωσε ε; Αντε να δω και εγώ πόσο έχει φτάσει η χοντρουλα μου!!

Εγώ κορίτσια χτες δεν άντεξα άλλο και πήγαμε και της πήρα σχεδόν τα πάντα!!!! Μου τα άφησαν όλα (και στα δύο καταστήματα με 30-35% έκπτωση), και παλι καλά που τα διαλέξαμε γιατί τα περισσότερα θα έρθουν σε 2-3 μήνες. Δηλαδή εάν πήγαινα αρχές Φεβρουαρίου θα το έβγαζα το μωρό από το νοσοκομείο στην αγκαλιά γιατί δεν θα είχε έρθει ακόμα το κάθισμα αυτοκινήτου.

Πήρα το καρότσι και το κάθισμα αυτοκίνητου ( τους είπα πόσο το βρήκα στο ίντερνετ από Αγγλία, το κοίταξαν και μου το άφησαν ίδια τιμή), λικνο, κούνια που γίνετε προεφηβικο κρεββάτι (και αυτό το είχα βρει πιο οικονομικό στο ίντερνετ οπότε και αυτό μου το δώσανε σε άλλη τιμή):D Πήρα και πάρκο (νωρίς βέβαια αλλά μας κάνανε καλή έκπτωση αφου αγοράζαμε τόσα από το ιδιο μαγαζί)!!! Πήραμε και δύο στρώματα, ένα για το λίκνο και ένα για το προεφηβικο. Αυτά!!!

Είμαι πολύ ευχαριστημενη με τις αγορές μας και ανυπομονώ να ερθουν τα πράγματα να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο της!! Οπότε πριν πάτε στα μαγαζιά κάντε μια έρευνα αγοράς στο ίντερνετ να δείτε τι τιμές παίζουν.

Καλή Κυριακή σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα κοριτσια!Μολις διαβασα τα νεα σας και χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!Κι εγώ μια χαρα ειμαι!Ανυπομονω μετα την πρωτοχρονια να δω κι εγω το μπεμπεκακι μου το οποιο με εχει ταραξει στο κλωτσηδι....ποσο την αγαπω και ας μην την εχω γνωρισει!αυτο το συναισθημα θα μου λειψει....το κλωτσηδακι της!

Αthinakos τι καλα που τα πηρες ολααα!κι εγω ανυπομονω να ξεκινησω....τα θελω ολα!

Φιλια σ ολες και καλη Κυριακη να ΄χουμε!

nkr7p2.png

Καλησπέρα σας. Athinakos με το καλό να έρθουνε και να τα χαρείτε. Αφού σου κάνανε και καλή τιμή, πάλι καλά. Αχ αυτό λέω και στη φίλη μου που γεννάει Μάρτη, οτι αν είναι να παραγγείλει κάτι μπορεί να μην προλάβει να έρθει, αλλά θέλει να πάει στις εκπτώσεις. Ελπίζω να έρθουνε στην ώρα τους και τα δικά της, αλλά βλέπω κάτι να της δανείζουμε. Ευτυχώς γεννάει πιο πριν και μπορώ για κανένα μήνα να της δανείσω κάποια πράγματα, χαχα. Κατ'εμέ πάντως το καρεκλάκι του αυτοκινήτου είναι το πιο σημαντικό, μιας και είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να βγεις απο το μαιευτήριο. Όλα τα υπόλοιπα τα βολεύεις, άντε να δανειστείς ένα καλάθι ή να κοιμίζεις το μωρό στο κρεβάτι σου για λίγο καιρό.

Feli όντως θα σου λείψει όταν γεννήσεις. Εγώ είχα γεννήσει και χάιδευα ακόμα την κοιλιά μου. Και όσο σκέφτομαι τώρα οτι πιθανώς να είναι η τελευταία φορά, γιατί ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι με τίποτα να πάω για τρίτο, ψιλοστεναχωριέμαι που δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό. Αλλά γερά να είναι τα παιδάκια μου και θα χαιρόμαστε βλέποντάς τα να μεγαλώνουν.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.... Αthinakos ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΣ..!!:):) ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ, ΕΒΛΕΠΑ Κ ΣΥΧΝΑ ΑΙΜΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ.. ΜΕΤΑ ΠΑΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΝΑ ΑΓΧΩΝΩ Κ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ Η ΑΛΛΗ ΤΟ ΦΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.. ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Κ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ..ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΧΩ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ (10 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΚΛΑΙΓΕ Κ ΑΥΤΗ:() Κ ΞΕΧΝΙΩΜΟΥΝ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!! ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΛΥΠΙΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ DOPPLER" ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΩ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ..:(:( ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ.. ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ..! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ foteini 85, feli, gorgina_84, georgia patra, mkcm, johana, annat 33, sofaki_8, κ annoula ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

tonia καλώς ήρθες και πάλι!!!! Αντε και είχα ανησυχήσει! !! Πολύ χάρηκα που είναι όλα καλά:D Ο γιατρός σου ηταν ο Χασιωτης; Ρωτάω γιατί τον συγκεκριμένο τον είχε μια φίλη που γεννάει τον Ιούνιο και έχει στεναχωρηθει και εκείνη πάρα πολύ:(

Ελπίζω από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά για όλες μας και να μην έχουμε άλλες ανησυχίες. ..πάω για νάνι τώρα γιατι αύριο έχω και πρωινό ξύπνημα για την καμπύλη.

Τα λέμε αύριο όμορφες κοιλιτσες!! Καλό βράδυ σε όλες και όνειρα γλυκά!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...