Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε???χρονια πολλα αν εχετε καποιον να γιορταζει εγω εχω τον αντρουλη μου!!!εμεις καλα ειμαστε αν και σημερα σηκωθηκα κομματια δεν κοιμηθηκα καθολου καλα το βραδυ...κατα τα αλλα μια χαρα εχω αρχισει και νιωθω τον μπεμπη ψιλα...εννοω μια παλαμη και παραπανω πανω απο τον αφαλο εσεις τα νιωθετε τα μωρακια σας τοσο ψηλα?athinakos μπραβο για τα αποτελεσματα σου τωρα πρεπει να παω και γω αλλα ολο το αναβαλλω...!!!alexandroula αυτο που ξερω απο την κολλητξ μου που κανει συχνα φυσιοθεραπειες λογω δουλειας(χορος)εχει αποτελεσμα αλλα το απολεσμα αργει θελει υπομονη!feli και γω θελω να ψωνισω αλλα δεν εχω παρει τπτ ακομα μονο το παιδικο φιαχνω προς το παρον..!ευελπιστω μεσα στη βδομαδα να εχω τελειωσει!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια μου!!:D

Athinakos kai Alexandroula,ευχαριστώ!!Ναι, χρειάζεται υπομονή η περίπτωσή μου..ας καταφέρω εγώ να φτάσω στον Απρίλη να ναι καλά η μπουμπού και όλα θα γίνουν, Χαίρομαι που οι εξετάσεις σας είναι καλές, θα κάνω και εγώ την Παρασκευή! Όσο για φυσικοθεραπείες κλπ....για εμένα είναι όνειρο να αρχίσω να βολτάρω ξανά κατά τον Ιούνη!!Περαστικά Αλεξανδουλα μου, ελπίζω να σε βοηθήσει η φυσιοθεραπεία...

Φιλάκια !!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσια τι κανετε???χρονια πολλα αν εχετε καποιον να γιορταζει εγω εχω τον αντρουλη μου!!!εμεις καλα ειμαστε αν και σημερα σηκωθηκα κομματια δεν κοιμηθηκα καθολου καλα το βραδυ...κατα τα αλλα μια χαρα εχω αρχισει και νιωθω τον μπεμπη ψιλα...εννοω μια παλαμη και παραπανω πανω απο τον αφαλο εσεις τα νιωθετε τα μωρακια σας τοσο ψηλα?athinakos μπραβο για τα αποτελεσματα σου τωρα πρεπει να παω και γω αλλα ολο το αναβαλλω...!!!alexandroula αυτο που ξερω απο την κολλητξ μου που κανει συχνα φυσιοθεραπειες λογω δουλειας(χορος)εχει αποτελεσμα αλλα το απολεσμα αργει θελει υπομονη!feli και γω θελω να ψωνισω αλλα δεν εχω παρει τπτ ακομα μονο το παιδικο φιαχνω προς το παρον..!ευελπιστω μεσα στη βδομαδα να εχω τελειωσει!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου!! Να είστε καλά του χρόνου να γιορτάσετε με τον μπέμπη σας αγκαλιά!!!

Εγώ την έχω νιώσει και λίγο πιο ψηλά (κάτω από τα πλευρά μου), αλλά συνήθως είναι γύρω από τον αφαλό.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

feli μπορείς να ξεκινήσεις να κοιτάς, να καταλήξεις σε πράγματα και μέσα γενάρη με τις εκπτώσεις (αλήθεια ξέρετε πότε ξεκινάνε?) ψωνίζεις, να δεις και τι εκπτώσεις θα κάνουνε τα μαγαζιά.

Εγώ πρέπει όπως είπα να τακτοποιήσω και να ξεχωρίσω ότι έχω και να ψωνίσω κάποια ρουχαλάκια που θα χρειαστούμε για τους πρώτους 2 μήνες μέχρι το καλοκαίρι, γιατί η κόρη μου γεννήθηκε κατακαλόκαιρο και δεν έχω τίποτα σε μακρυμάνικο για τον απρίλη, ίσως και μάη αν έχει ψύχρα. Όμως χρειάζομαι πολύ λίγα πράγματα.

Εντομεταξή απο εχτές τρέχω και δεν φτάνω, εχτές γύρισα μόνο για 1 ώρα το απογευματάκι στο σπίτι και ξαναγυρισαμε βράδυ, να βάλουμε την μικρή για ύπνο κατευθείαν και έπεσα για ύπνο.

Σήμερα πήγαμε για ψώνια το πρωί, σπίτι για 2 ωρίτσες και μετά ξανα έξω και γύρισα πριν λίγο. Αύριο πρέπει να φύγω πριν το μεσημέρι για τη φυσιοθεραπεία και θέλω να χωρέσω και το βαφτιστήρι μας το απόγευμα, αλλά λογικά δεν προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι και να ξαναφύγουμε, είναι και μακρυά. Ήθελα να πάω να αλλάξω και τα δώρα, αλλά δεν μου βγαίνουνε οι ώρες. Τέλος πάντων, ότι προλάβουμε,γιατί σκάσανε όλα μαζεμένα.

annoula να χαίρεσαι τον άντρα σου. Νομίζω οτι είναι αρκετά ψηλά εκεί που το νιώθεις, αλλά μπορεί να τεντώνεται. Η δικιά μου που χώνεται κάτω κάτω στη λεκάνη και την καταλαβαίνω συνήθως απο κάτω!! 1 φορά πριν 2-3 μέρες την κατάλαβα ελάχιστα πάνω απο τον αφαλό. Έχει τόσο χώρο και πάει και χώνεται, χαχα.

Anna ευχαριστώ.

Αν αισθάνεσαι καλά, μην περιμένεις μέχρι τον Ιουνιο για να βγεις έξω απο το σπίτι. Καλό καιρό και ζέστη θα έχει, έστω και αν δεν θέλεις να βγάλεις το μωρό, θα μπορείς να βγεις για 5 λεπτάκια, να κάνεις το γύρω του τετραγώνου, να ξεσκάσεις. Είσαι τόσους μήνες στο σπίτι, μην κλειστείς και όταν γεννήσεις.

Καλό σας βράδυ, πάω να βάλω την μικρή μου για ύπνο μπας και ξεκουραστή, γιατί με περιμένει μεγάλη μέρα και αύριο.

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Τι μου κάνετε σήμερα; Εμένα βγήκαν οι εξετάσεις αίματος. Όλα καλά εκτός από τον αιματοκρίτη που έπεσε στα τάρταρα από την τελευταία φορά κι έτσι ο γιατρός μου αύξησε το σίδηρο. Ελπίζω αυτό να μην με επηρεάσει πολύ στην τουαλέτα γιατί είδα κι έπαθα να τη στρώσω. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της πήξης του αίματος ( κάνω αντιπηκτικές ενέσεις) και την κολπική καλλιέργεια. Γενικά κουράστηκα πολύ τις 2 τελευταίες μέρες. Προχτές είχαμε καλεσμένους για τραπέζι κάτι συναδέλφους του άντρα μου και παρόλο που ο καλός μου έκανε τα περισσότερα, κουράστηκα κοριτσάκια μου. Δεν νομίζω να ξανακάνουμε κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον.:) annoula να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Εγώ τη μπουμπού συνήθως τη νιώθω γύρω από τον αφαλό, αν και σήμερα το πρωί κάτι με γαργάλησε και λίγο παραπάνω.

Διαφημίσεις

post-38435-14825440894149_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015

Valsamoula ----> 08/04/2015

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Olympia_st ----> 12/04/2015

Feli ----> 13/04/2015

Stella Va ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015

Alexandroula ----> 23/04/2015

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

CMyUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Εγώ μετράω τις μέρες μέχρι την Τρίτη που έχουμε γιατρό. ..Έχω 4 εβδομάδες να δω την μπέμπα! Την Δευτέρα εδώ και την καμπύλη και μου έχει δώσει ο γιατρός μια διατροφή να ξεκινήσω απο αύριο.

olympia ευχαριστούμε για το πίνακα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.. Τι κάνετε? Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε όσες έχετε πολλές υποχρεώσεις. Μεγεια τα πράγματα όσες έχετε ψωνίσει. Εμένα θα μου στείλει η κουνιάδα μου ρουχαλάκια και άλλα και περιμένω να δω τι ακριβώς θα μου στείλει πριν αρχίσω τα ψώνια. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό... Ανυπομονώ να δω τον μικρούλη μου... Θα μου γράψει εξετάσεις πάλι και απ'οτι μου ειχε πει και την καμπύλη γλυκόζης.

CMyUp3.png

Κουράγιο Athinako, λίγες είναι οι μέρες θα περάσουν γρήγορα. Για την καμπύλη έχω ακούσει δύο απόψεις σχετικά με το αν χρειάζεται συγκεκριμένη διατροφη τις προηγούμενες μέρες ή όχι. πολλοί γιατροί λένε ότι με τη διατροφή η καμπύλη βγάζει πλασματικές τιμές.... Αύριο θα το συζητήσω με το γιατρό..

CMyUp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Athinakos συμφωνώ και γω με την Ολυμπία, ανέκαθεν δλδ ήμουν τις άποψης ότι τις αιματολογικές πρέπει να τις κάνουμε υπό πραγματικές συνθήκες και όχι υπό συνθήκες δίαιτας, για να είναι ρεαλιστικές οι μετρήσεις. Σχετικά δε με την καμπύλη, εμένα μου είπε μάλιστα την προηγούμενη μέρα να έχω καταναλώσει οπωσδήποτε μια ποσότητα υδατανθράκων (όχι υπερβολές) για να είναι ενεργοποιημένο το πάγκρεας.

Αννούλα (να χαίρεσαι και τον αντρούλη btw!) και εγώ χαμηλά το νιώθω το μωράκι μου ακόμη, γύρω από τον αφαλό αλλά περισσότερο στα πλάγια της κοιλιάς. Νομίζω ότι δεν έχει καν ανέβει η μήτρα μου πάνω από τον αφαλό, εντάξει, πιστεύω καταντάω γραφική παραπονούμενη συνεχώς ότι η κοιλιά μου ΔΕΝ είναι ακόμη κοιλιά εγκυμοσύνης!!!! :evil: Απορώ που έχουν πάει τα 8 :oops: κιλά με τα οποία μπήκα αισίως στον 6ο!

Αννούλα (μεγάλη!) φαίνεσαι πολύ δυνατή και αποφασιμένη και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος και θα ξεχάσεις όλες τις δυσκολίες μόλις πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!! Και φυσικά συμφωνώ με την Αλεξανδρούλα, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τον Ιούνη, εφόσον όλα θα είναι καλά να βγαίνεις το συντομότερο μετά τον τοκετό!

feli για τα ψώνια και γω θα περιμένω μάλλον τις εκπτώσεις, αν δε κάνω λάθος μετά τις 10/1 κάπου ξεκινούν.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μάλλον δεν έχετε δει την διατροφή για την καμπύλη...είναι γεμάτη υδατάνθρακες για να σε προετοιμάσει για την καμπύλη, γιατί σε πολλές κοπέλες ανεβαίνει απότομα την ημέρα της εξέτασης εαν δεν έχουν συνηθίσει και ζαλιζονται, τους έρχεται τάση για εμετό και οι δείκτες βγαίνουν λανθασμένα ψηλά. Αφού οταν την είδα φοβήθηκα οτι θα παρω 5 κιλά σε 3 μέρες!!! Έχει σουβλάκια, πίτσες, club sandwich και ο γιατρός επέμενε να μην μπερδευτω και την κάνω για περισσότερες μέρες:tongue:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Athinako δεν είχα τέτοια διατροφή στο μυαλό μου η αλήθεια είναι.... :-D:-D:-D για άλλη διατροφή μου είχαν πει. Εν αναμονή να δούμε τι θα μου πει σήμερα και ο δικός μου γιατρός....

CMyUp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε??αχ!θελω και γω τετοια διατροφη...τι τελεια που θα ηταν...!!!εχω πεθανει στη σαλατα...σε λιγο θα βγω εξω στους δρομους και θα κανω μπεεεεεεεε!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα. Τι κάνουνε τα μπεμπάκια σήμερα?

Ολυμπία ευχαριστούμε για το πινακάκι και με το καλό να δείτε τον μπέμπη σήμερα. Εμείς έχουμε σε 1 μήνα περίπου το επόμενο ραντεβού μας. Φαντάζομαι οτι θα μου δώσει τότε να κάνω την καμπύλη, αν και περίμενα να την κάνω νωρίτερα, όμως μάλλον επειδή και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα χαμηλό σάκχαρο και τώρα είναι ακόμα χαμηλό, μάλλον δεν ανησυχεί. Προς το παρόν έχω να κανω γενική αίματος, σάκχαρο και ούρα. Εχτές έφαγα πολύ αργά και έφαγα και γλυκά, γιατί είχαμε πάει επίσκεψη, οπότε είπα να μην πάω σήμερα για τις εξετάσεις. Τώρα θα πάω την δευτέρα λογικά.

Αχ σε 4 μέρες κλείνω τον 5ο μήνα. Πως παιρνάει έτσι ο καιρός. Η μπέμπα έχει αρχίσει και κλωτσάει δυνατά και το ευχαριστιέμαι, χαχα.

Εχτές στην επίσκεψη που είχαμε πάει ήτανε ένα κοριτσάκι, φίλης, 3ων χρονών, και της είπε η μαμά της οτι έχω μωρό στην κοιλίτσα μου και το κοριτσάκι με κοίταγε με γουρλωμένα μάτια, χαχα. Μετά με ρώτησε 2-3 φορές τι έχω στην κοιλιά μου για να το εμπεδώσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...