Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια καλα αποτελεσματα να εχετε οσες πατε για εξετασεις alexandroula καλα αποτελεσματα αυριο...θα δεις και τη μικρη σου!για μενα ξεκινα απο τωρα πριν βαρυνεις πολυ!!!εγω τωρα ξαπλωσα και ειμαι στο ποδι απο το πρωι ειμαι κομματια!!!πηρα και τα αποτελεσματα το απογευμα,εχουμε ενα υγιεστατο αγορακι!!!ηρεμησα τωρα ολοκληρωτικα τελειωσε και η β επιπεδου για μενα κι τωρα ....απολαυση!!!!!καλο βραδυ να εχετε κοριτσια!!

Φιλακια!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε κοριτσάκια;

Stella εγώ αγόρασα μια κάπα, που είναι και πολύ στην μόδα φέτος, και με έχει βολέψει πάρα πολύ, και θα μπορώ να την βάλω και του χρόνου. Δεν ήθελα να δώσω χρήματα για ένα μπουφάν που θα μου είναι τεράστιο αργότερα.

Alexandroula περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!

Πάω να φτιάξω φακές για σήμερα! Εσάς τι καλό έχει το μενού;

Ααααα μόλις ήρθαν τα πρώτα δείγματα απο chicco...ανοίγω και σας γράφω σε λίγο

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Λοιπόν το πακέτο εχει μέσα ενα μικρό μαλακτικό για τα ρούχα του μωρού, 2 επιθεματα στήθους, 2 κάψουλες με φυσιολογικό όρο γοα τον καθαρισμό της μυτούλας και ένα φακελάκι ενυδατικής κρέμας. Αυτά!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Athinakos τι είναι αυτά τα δειγματάκια της chicco?? Εννοώ από που σου τα έστειλαν??

Όσο για την κάπα και γω το σκέφτηκα αλλά..δεν "μπάζει"? :tongue: Γιατί είμαι και κρυουλιάρα γενικά... Εννοείται φυσικά ότι δε θέλω να δώσω ένα σωρό χρήματα για κάτι αμιγώς εγκυμοσύνης, θέλω κάτι που να μπορεί να φορεθεί και άλλους χειμώνες.

TJhAp3.png

Stella πριν κάνα μήνα σας είχα δώσει μια λίστα με πολλές εταιρίες που στέλνουν δείγματα. Κάτω από την κάπα φοράω χοντρή ζακέτα ή χοντρό πουλόβερ και πάντα κασκόλ και μέχρι τώρα μου αρκεί.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα κι εγώ στο γιατρό...καλά είναι η μπουμπού,φυσιολογική,το αμνιακό υγρο σε καλά επίπεδα μετά από τα νερά που κατεβάζω.. νερό,πολύ νερό χρειάζονται τα μωρά μας...ο τράχηλος σταθερός στο 22,δεν πρέπει να κάθομαι όρθια περπατάω κλπ.Καθιστή με μέτρο....άλλο να είχα πιο μακρύ τράχηλο και άλλο αυτός που εχω..μου έδωσε οδηγίες ρυθμησης της τουαλέτας γιατι δεν πρέπει να έχω δυσκοιλιότητα,θεωρεί οτι έχω θέμα με το ζάχαρο(μικρό) γι'αυτό και μου έδωσε το glucofage,πρέπει να κάνω κάθε μήνα γενική ούρων και αίματος και μου τις έγραψε μαζί με τοξοπλάσμωση(ξανά)...εγώ βέβαια είχα βρει το πρωί ραντεβού με ενδοκρινολόγο στο Έλενα την Παρασκευή και φυσικά θα πάω(λέει οτι φαίνεται και στον πλακούντα ένα μικρό θέμα ζαχάρου)....γενικά πάντως,δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του...κολλητοί θα γίνουμε...πάω και τη Δευτέρα για καλλιέργεια και Β' επιπέδου στις 29(δεν χρειάζεται να φάω γλυκό).Καλου-κακού θα κλείσω ραντεβού με εμβρυοκαρδιολόγο την επόμενη ημέρα ώστε αν υπάρξει κάποιο θεμα να τσεκάρουμε την καρδιά του μωρού(όλα τα σύνδρομα φαίνονται με δυσλειτουργίες της μωροκαρδιάς)....και θέλει να βάζω 300-400γρ την εβδομάδα...αυτά.... :)ουφ!Τα είπα!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γειά σας κορίτσια, ήρθα να σας πω και εγώ τα νέα μου.

Anna καταρχήν, καλά είναι τα νέα σου, είναι λίγο δύσκολο, γιατί δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον πάει καλά και θα πάει μέχρι τέλους καλά, θα το δεις.

Εμείς πήγαμε να δούμε την μπουμπού το πρωί, δεν πολυκουνιότανε, οπότε πήγαμε μια βόλτα και ξαναγυρίσαμε. Όλες οι μετρήσεις της είναι μια χαρούλα. Η ανάπτυξή της φυσιολογική, όλα μέσα στα όρια.

Ο τράχηλος τέλειος επίσης 33χιλ.

Αύριο θα πάρω να κλείσω ραντεβού τη γιατρό μου για τον επόμενο υπέρηχο.

Πήγα και στον φυσιοθεραπευτή. Αρχικά προσπάθησε να μου ξεμπλοκάρει τα πιασίματα που έχω, μου είπε οτι πήγε καλά, όμως θα κάνουμε και την πέμπτη την ίδια θεραπεία, γιατί δεν τελείωσε. Μου είπε οτι λογικά δεν θα πονάω τώρα, αλλά τώρα άρχισε πάλι να με πιάνει λίγο πόνος. Βέβαια έχω κάνει πάααρα πολλά πράγματα σήμερα και κουράστηκα πολύ. Αισθάνομαι οτι δεν θα μου περάσει ποτέ αυτός ο πόνος, μακάρι να γίνει κάτι την πέμπτη ή γενικώς με την θεραπεία, γιατί έχω αρχίσει και απογοητεύομαι.

Τέλος πάντων, τουλάχιστον το μωράκι είναι μια χαρά, οπότε κρατάω αυτό και ελπίζω να πάνε καλά οι φυσικοθεραπείες.

Καλό σας βράδυ.

Καλησπέρα κορίτσια κ από μένα!

Έχω καιρό να μπω αλλά διαβασα τα νέα σας! Όλα καλά απ'ότι βλέπω!

Σήμερα πήραμε μπουφάν γιατί είμαι πολύ κρυουλιάρα, πήραμε xxl πολύ ωραίο καφέ απ τα factoty outlet! Δεν είναι τεράστιο, έχει πολύ ωραίο σχήμα κ σε πολύ νορμάλ τιμή! Πολύ ζεστο είναι, κ πηρα κ ένα μπλουζοφόρεμα κόκκινο πλεκτό! :D:D:D Έχει φουσκώσει πολύ η κοιλιά μου δε μου κάνουν πια τα ρούχα μου!

Πήγαμε χθες κ στο γιατρό μου, τελικά δεν τον άλλαξα αλλά του μίλησα κ του εξήγησα ότι ήθελα να με προσέξει παραπάνω! Σκέφτηκα ότι τον βρήκα μετά από ερευνα κ καλό θα ήταν να έλεγα το πρόβλημα μου παρά να την κάνω έτσι κ να πάω απλα κάπου αλλού, κ χωρίς να ξέρω πού πάω.

Αυτά! Σας φιλώ να προσέχετε τις κοιλίτσες σας! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες Απριλίου!!!

Alexandroula αντε μπράβο τελείωσες και εσύ με την β'επιπεδου και όλα καλά! Όσο για την φυσιοθεραπεία νομίζω θέλει λίγο χρόνο αλλά πιστεύω θα δεις αποτέλεσμα.

Simoni καλοφόρετα τα καινούργια ρούχα σου!

Κορίτσια εγώ δεν μπόρεσα ν κλείσω μάτι το βράδυ. ..Νομίζω ότι βιαστικά να ξαπλώσω και δεν με έπαιρνε ο ύπνος με τίποτα! !! Γύρναγα απο εδώ γύρναγα απο εκεί...Ίσως επειδή έλειπε ο άντρας μου....αντε να γυρίσει σήμερα να απολαύσω ύπνο!

Φεύγω για το μικροβιολογικο τώρα να μου ρουφουξουν το αίμα πάλι:evil:

Φιλιά σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα. Athinakos καλά αποτελέσματα. Έχω να πάω και εγώ για γενική αίματος και ούρων, αλλά αύριο μάλλον.

Οι φυσιοθεραπείες ναι γενικώς θέλουν χρόνο, απλά αυτός μου είπε οτι λογικά δεν θα πονάς απο σήμερα (εχτές δηλαδή) και απογοητεύτηκα το βράδυ όταν με ξαναέπιασε. Βέβαια ήτανε πιο λίγο απο ότι τις προηγούμενες μέρες. Θα δείξει.

simoni καλοφόρετα τα πραγματάκια που ψώνησες. Καλά έκανες και μίλησες με τον γιατρό σου, δες όμως με ποιον είσαι περισσότερο ευχαριστημένη. Δεν ταιριάζουνε όλοι οι γιατροί σε όλους τους ασθενείς, ακόμα και αν έχουνε καλές συστάσεις.

Η μπουμπού εχτές κουράστηκε μάλλον απο τον υπέρηχο και μετά στην φυσιοθεραπεία που χτυπιότανε, και απο το απόγευμα και μετά έχει ρίξει μόνο 2-3 σκουντιές μέχρι τώρα, χαχα. Την ξεθεώσαμε!!

Σήμερα πρέπει να πάω για ψώνια. Έχω να ψωνήσω σε βαφτιστήρι και ανήψια, έχω να εξαργυρώσω και κάτι δωροεπιταγές μέχρι αύριο, νομίζω, κρίμα είναι να πάνε χαμένες, οπότες πρέπει μέσα σε όοολα όσα έχω να κάνω να ψωνήσω, με την κόρη μου αγκαζέ. Δύσκολα τα πράγματα.

Καλή συνέχεια.

Καλησπέρα κορίτσια! Βγήκαν τα αποτελέσματα, όλα καλά! Ο αιματοκρίτης έπεσε μια μονάδα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο στην εγκυμοσύνη. Ευτυχώς εγώ ξεκίνησα με καλό δείκτη και τώρα είμαι απλά στα κατώτερα φυσιολογικά όρια. Θα δούμε την άλλη εβδομάδα που έχω γιατρό τι θα μου πει.

Alexandroula καλά ψώνια!!!! Αντε σε μια εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα:D:D

Καλό μεσημέρι!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinakos τέλεια! Είσαι τόσο ψιλά στον αιματοκρίτη, μπράβο!

Πήγαμε μαγαζιά και ψώνισα ρουχαλάκια για το βαφτηστήρι και τα ανήψια, τους είχα πάρει και απο 1 παιχνιδάκι το προηγούμενο Σάββατο που είχε ο Μουστάκας έκπτωση. Έχω και άλλα ψώνια να κάνω, θέλω να πάρω κάτι σε 2-3 μικρούλια παιδάκια που θα δούμε μέσα στις γιορτές και έχω και 1 δωροεπιταγή μέχρι αύριο.

Α θέλω να αλλάξω και κάτι δώρα και υποσχέθηκα στην κόρη μου οτι θα της ψωνίσω κάτι και εκείνης με τις αλλαγές και περιμένει πως και πως.

Ελπίζω να πάω και εγώ αύριο το πρωί να κάνω τις εξετάσεις μου, να ξεμπερδεύω και εγώ.

Κορίτσια καλησπέρα.Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά!Κι εγώ ψώνισα για τα βαπτιστήρια μου και ανυπομονω να ξεκινήσω να ψωνίζω για την κορούλα μου!Εσείς πότε λέτε να ξεκινήσετε; Εγώ δειλά δειλά αγοράζω από κανένα φορμάκι αλλά μέχρι εκεί..δεν έχω επεκταθεί παραπέρα!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...