Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εννοειται οτι θα ανεβασω photo!!!!αχ!τι καλα που το βρηκες athinakos γιατι μου αρεσαν τα φορμακια αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε μεσω ινερνετ ηθελε να τα βλεπει οποτε τωρα θα τον παω εκει ειναι και σχετικα κοντα!!!wmb1 καλα να περασετε το σ/κ αυριο το πρωι εχω να παω και γω στο σεμιναριο μητρικου θηλασμου που διοργανωνεται και ειμαι πολυ περιεργη τι θα ακουσω μιας και ειμαι ασχετη επι.του θεματος!!!το μονο κακο ειναι οτι θα παω μονη μου οτι και να εταξα στον αντρουλη μου δεν ερχεται μαζι μου!!!8-):cool: δεν τον αδικω βεβαια!!!!:tongue:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Ευχαριστώ κορίτσια!

Επιτέλους ήλιος, αχ δεν την άντεχα αυτή τη βροχή, ποσο νερό να ρίξει πια.

annoula με το καλό να τελειώσετε να έρθει ο μπέμπης και να ευχαριστηθεί το όμορφο δωματιάκι του.

Καλά να περάσετε το ΣΚ κορίτσια, θα έχει και ήλιο να το ευχαριστηθούμε λίγο.

Η κόρη μου το πρωί ξύπνησε, δεν είχαμε ανοίξει ακόμα πατζούρια, και όμως έμπαινε παραπάνω φως και άρχισε να φωνάζει, "έχει καλό καιρό,μπαμπά!!!!" Περιμένει πως και πως να βγει έξω να το ευχαριστηθεί, οκ όχι οτι τόσες μέρες ήτανε κλεισμένη σπίτι, αλλά θέλει να κάνει ποδήλατο λέει στο δρόμο.

Εγώ μαγειρεύω τώρα, έχω να απλώσω, να σιδερώσω κλπ, και το απόγευμα θα δω τους κολλητούς μου και πολύ χαίρομαι. Την τρίτη έχω την β επιπέδου και μετά έχω κλείσει στο φυσικοθεραπευτεί, αν προλάβω βέβαια.

annoula καλό είναι να ξέρει και ο άντρας σου κάποια πράγματα για το θηλασμό. Πάντως όποια κοπέλα έχει απορίες για τον θηλασμό, πιστεύω οτι μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα. Όποια θέλει μπορώ να λύσω απορίες και να στείλω κάποιες οδηγίες που υπάρχουν και στο ίντερνετ.

Πάντως είναι 2 site που είναι πολύ καλά για να διαβάσετε πάνω στον θηλασμό.

www.mitrikosthilasmos.gr

www.thilasmos.gr

είναι πολύ καλά και λύνουν πολλές απορίες.

Καλό ΣΚ.

Καλημερα κοριτσια!!

να εχουμε ολες ενα ομορφο σαββατοκυριακο! !

Athinakos κ εγω πηγα στο καταστημα next εδω στην κυπρο για να τα δω πως ειναι απο κοντα αλλα τα παρήγγειλα απο το internet γιατι ειχαν αρκετη διαφορα στην τιμη!! Οποτε οσα κοριτσια πατε ελεγξτε το δεν ξερω στην Ελλάδα πως θα ειναι οι τιμες μπορει εκει ναμην εχουν διαφορα με το internet!!

gzWep2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια όμορφα!

Είμαι σχετικά καλύτερα, το μπούκωμα επιμενει αλλά θα κάνει τον κύκλο του κ αυτό.

Είχα σήμερα μερικές φιλεναδιτσες μου το πρωι εδώ για καφεδακι, κ μια φίλη που είναι εξωτερικό και είχα μήνες να τη δω και πολύ το χάρηκα!

Αλεξανδρουλα κορίτσι μου σημασία έχει που όλα είναι καλά, φαντάζομαι την ψυχολογική πίεση, αλλά τώρα και με την β' επίπεδου θα ηρεμισεις για τα καλά!!

Καλό υπολοιπο σκ! Σας χαιρετω χαζευοντας το δεντράκι μας, ένα από τα στολίδια του οποίου είναι ένα ζευγάρι καλτσακια! :P

TJhAp3.png

Γεια σας κορίτσια, μόλις γυρίσαμε σπίτι. Πήγε ο άντρας μου να βάλουμε πιτζάμες με την μικρή και θα πάω να της διαβάσω παραμύθι.

2 δουλειές έκανα σήμερα και ψώφησα στην κούραση, τι κακό και αυτό!! Έχω και λίγο πονοκέφαλο απο το πρωί.

stella ναι αυτό έχει σημασία οτι όλα είναι καλά και όλα τα υπόλοιπα τα ξέχασα ήδη. Περαστικά σου, αν έχεις μόνο μπούκωμα πάλι καλά. Μπορείς να πάρεις φυσιομερ, ή κάτι τέτοιου τύπου, να κάνεις πλύσεις στη μύτη, για να σου περάσει πιο γρήγορα το μπούκωμα.

Καλό σας βράδυ, πάω να ετοιμαστώ να ξαπλώσουμε γιατί είμαι κομμάτια.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Στέλλα περαστικά, Αλεξανδρουλα τελος καλό όλα καλά με τα αποτελέσματα!

Εμένα σήμερα με πήγε ο αντρούλης μου για ένα καφέ,δεν περπάτησα παρα ελάχιστα, έβαλα και το καινούργιο μου τζιν εγκυμοσύνης που μου πήρε από τα H & M.ωραία ήταν, ξέσκασα λίγο...τωρα πάλι ξάπλα!!Για να δούμε τι θα πει ο γιατρός αύριο!!Φιλάκια και καλή εβδομάδα σε όλες! Σημερα 20 εβδομάδες κε βάση την αυχενική! Μεγάλη η χαρά μου!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα κορίτσια!!!!! Τι κάνετε; Ελπίζω να περνάτε όμορφα και γι'αυτό να απουσιάζετε σήμερα:) Εγώ πέρασα πολύ καλά! Χτες το πρωί πήγαμε για ψώνια σούπερ μάρκετ, Κωνσταντινιδη για τα μελομακάρονα που τόσο λιγουρευόμουν και μετά σε κάτι φίλους που γιόρταζαν. Σήμερα πήγα βόλτα στα μαγαζιά με την κολλητή μου και τώρα μπροστά στο τζάκι παρέα με την κοιλούμπα μου που κουνιέται λες και έχω βάτραχο μέσα!! Επίσης βρήκαμε κρεββάτι που θα πάρουμε για την μικρή. Είναι κούνια που αργότερα γίνεται και κρεββάτι μέχρι 4 ετών. Το είδα στο KiDSCOM εδώ αλλά θα το πάρω απο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που κάνουν δώρο και το στρώμα αξίας 110 ευρώ και τα μεταφορικά ειναι δωρεάν!!

Anna μπράβο! !!!! Έφτασες στην μέση και όλα καλά!! Έκανες και την βόλτα σου σήμερα, μια χαρά! Περιμένουμε νέα σου αύριο!

Stella του χρόνου θα χαζεύεις το δέντρο με το ζουζούνι σου και όλα θα είναι ακόμα πιο όμορφα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Αννα μια χαρά η βολτούλα, τουλάχιστον βγήκες λιγάκι έξω, μεγάλη υπόθεση. Με το καλό και ο γιατρός, να ακούσεις καλά νέα αύριο. Έφτασες και στα μισά. Πολύ γρήγορα περνάει ο καιρός.

Εμείς κάναμε διάφορα πραγματακια σήμερα, κουράστηκα λιγάκι. Θέλω μέσα στη βδομάδα να πάω να αλλάξω κάτι πράγματα που μου φέρανε, αλλά δεν ξέρω ποια μέρα και μάλλον θα πάω με την κόρη μου μαζί και ελπίζω να με αφήσει να ψωνήσω και να μην την κυνηγάω.

Καλό σας βράδυ.

Κοριτσια μου καλημερα και απο μας!τι κανετε?πως τα περασατε???εγω ετρεχα! !!πολυ κουραση! !!πηγαμε και στους κουμπαρους μας χθες ειχε γενεθλια η βαφτιστιρα και μας ειπαν να μας παρουν και την κουνια που ηθελα για τον μικρο που ειναι κατι σαν ριλαξ αλλα στον αερα και τον κουναει και θα μας δβωσουν και το παρκο της μικρης που ειναι αχρησιμοποιητο και ψιλοχαρηκα πηρα και τη κουνια και σιγα σιγα τακτοποιουμαστε η αλλαξιερα μου μενει τωρα και το.καροτσι!!athinakos τετοια κρεβατακια τα κοιταζα και γω ειναι πολυ ωραια !πηγα και στο.σεμιναριο χθες.αλλα.το τι τραβηξα μεχρι να παω αφηστε τα!!και τελικα εφυγα και πιο νωρις γιατι με ποναγε η μεση μου και καθομασταν στο πατωμα πανω σε ενα μαξιλαρι:shock: οποτε.δεν το ειδα και ολο τσαμπα η ταλαιπωρια! Αννα χαιρομαι που ξεσκασες το χεις και συ αναγκη! !!εφτασες ηδη μεχρι τη μεση η ουρα εμεινε:wink: του χρονου ολες μας θα κοιταμε το δεντρακι μας με τα ζουζουνια μας!!σχεδον τελειωσα και το παιδικο ο αντρας μου ενθουσιαστηκε με αυτο που εφιαξα με τη μαμα μου και εβαλα και μια μπορντουρα γυρωγυρω με τον μικυ τον ντοναλντ τον γκουφυ και τη μινι το καναμε πολυ ωραιο!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Κοιλουμπίτσες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Anna74 είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Έφτασες στα μισά! Με το καλό και το υπόλοιπο. annoula καλορίζικα τα πράγματα. Εμένα μου είπε μια φίλη ότι θα μου δώσει το καρότσι και την αλλαξιέρα θα τη φτιάξει ο μπαμπάς μου που κάνει έπιπλα κουζίνας. Με τα υπόλοιπα θα ασχοληθούμε από τον καινούργιο χρόνο με το καλό. Το πρωί πήγα κι έκανα τις εξετάσεις αίματος και ούρων που μου είχε πει ο γιατρός κι έκλεισα ραντεβού για κολπική καλλιέργεια και καμπύλη ζαχάρου. Επίσης έκλεισα και για doppler αρχές Φλεβάρη. Σας εύχομαι μια πολύ καλή μέρα και σας φιλώ!

Καλημέρα στις κοιλίτσες. annoula τέλεια, τακτοποιήστε σιγά σιγά.

Εμείς έχουμε αύριο την β επιπέδου και μετά λέω να τακτοποιήσω σιγά σιγά την ντουλάπα στο παιδικό, γιατί είναι πολλά πράγματα σκόρπια, και να κάνω χώρο για τα πράγματα του μωρού. Η κόρη μου ηδη διαλέγει ποια συρτάρια και ράφια θα έχει, χαχα.

Κάποια στιγμή αργότερα, μετά τις γιορτές πρέπει να κατεβάσω και όλα τα ρούχα που έχω, να τα τακτοποιήσω ανα ηλικία, να δω τι πρέπει να αγοράσω και να φυλάξω τα μεγαλύτερα. Όμως είναι λίγο χύμα τώρα, και φοβάμαι οτι αν περάσει ο καιρός θα βαρύνω και δεν θα μπορώ να κάνω δουλειά.

Κορίτσια τι κρύο είναι αυτό σήμερα;;;; Έχω ντυθεί λες και θα πάω στα βουνά για σκι και πάλι κρυωνωωωωω!!!!!

Wmb καλά αποτελέσματα! Και εγώ θα πάω την Τετάρτη για αίμα & ούρα και την άλλη Δευτέρα για την καμπύλη. Doppler κλείσαμε στις 3 Φεβρουαρίου:D

Alexandroula καλά θα κάνεις σιγά σιγά να κατεβάσεις τα πράγματα που έχεις, και να μην μείνουν όλες οι δουλειές για το τέλος γιατί όντως βαραινουμε! Με το καλό να δείτε και την δεύτερη κορούλα σας αύριο!

Καλό μεσημέρι σε όλες! Φιλάκια πολλά!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinakos εγώ πάλι σήμερα δεν κρύωνα η ανάποδη, ενώ συνήθως κρυώνω. Σήμερα να φανταστείς το μπουφάν το κράταγα στο χέρι και μπήκα στο αυτοκίνητο και έγραφε 13 βαθμούς και φρίκαρα, οκ ψιλοκρύωνα, αλλά άντεχα και χωρίς μπουφάν.

Με το καλό οι εξετάσεις σας κορίτσια και καλά αποτελέσματα. Εμένα θα μου δώσει αυτή τη βδομάδα άραγε για την καμπύλη ή τον άλλο μήνα? Ποιος ξέρει.

Ναι και πρέπει όποτε βρω λίγο χρόνο παραπάνω να φτιάξω τα ρούχα, γιατί είναι μπόλικα και ανακατεμένα, όχι μόνο χρονικά, αλλά και χειμωνιάτικα καλοκαιρινά μαζί.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη μικρούλα μας αύριο (πρέπει να συνηθίσω να λέω την μεγάλη μεγάλη και αυτήν στην κοιλιά μικρή και απο τη μια μου κακοφαίνεται που θα λέω μεγάλη το κοριτσάκι μου, τη μικρούλα μου, και από την άλλη ανυπομονώ, για δέσιμο είμαι, χαχα).

Πάω λοιπόν να τακτοποιήσω την κόρη μου και να πέσω για ύπνο.

Καλησπέρα όμορφες!

Εγώ κλασσικά ακόμη με τα χαρτομάντιλα αγκαλιά, μπουκωνω, φυσιολογικος ορός, ξαναμπουκωνω, και φτου κ απ την αρχή, πφ... Αύριο στο τακτικό ραντεβού με τον γιατρό ίσως έχει να μου προτείνει κάτι άλλο, για να δούμε.

Αννουλα καλοριζικα όλα! Άντε, βάλε καμια φωτό και απο το δωματιακι!! Κουκλιστικο ακούγεται :-)

Αλεξανδρουλα τι καλά που τα εχεις όλα σχεδόν έτοιμα! Ενα κουράγιο μόνο για την τακτοποίηση και είστε έτοιμοι!! Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο!

Αννα74 υπομονή, ο χρόνος περνάει και το καλοκαίρι θα βολταρετε ανεμελα! :wink:

Και εδω κορίτσια πολύ κρύο και ομίχλη σήμερα αλλά τουλάχιστον δε βρέχει. Επίσης έχω αρχίσει να έχω θέμα με τα πανωφορια, τα μπουφάν κλείνουν με το ζόρι και είναι ΤΣΙΤΑ στην κοιλιά και στη περιφέρεια και τα παλτό δεν κλείνουν ούτε κατα διάνοια, με αποτέλεσμα να τα φοραω ανοιχτα με κασκόλ κλπ και να κρρρρρρυωνω! Δεν έχω βρει ακόμη κάτι που να με βολεψει για το υπολοιπο του χειμωνα... Εσείς τι λύση έχετε βρει???

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...