Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Και η κόρη μου 2700 γεννήθηκε και την πήρα 2600 σπίτι, στις 39+ εβδομάδες, αλλά δεν φαινότανε καθόλου για μικρούλα στις αντιδράσεις της. Ήτανε πολύ αδυνατούλα, αλλά είχε τόση ζωντάνια (δεν έκλαιγε), που δεν το πίστευες οτι ήτανε νεογέννητο.

Και να ξέρετε οτι το καλοκαίρι τα μωρά μεγαλώνουνε πιο γρήγορα. Παίρνουνε πιο γρήγορα βάρος. Δεν κολλάνε ιώσεις, έχει πολύ ήλιο. Εμείς που θα έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστα μας, τα μπεμπάκια μας δηλαδή να δείτε για πότε θα μεγαλώσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι ωραία που κάνετε βολτες...εγώ από το πολύ καθησιό και την ξάπλα(λόγω περίδεσης) ακούω τώρα κάτι κρακ από το σώμα μου...:( για σινεμά ούτε που το σκέφτομαι να ζητήσω!

Αννούλα εμείς έχουμε να φτιάξουμε κάτι στα κουφώματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε βάψιμο την επόμενη εβδομάδα...

Κι εγώ θα ζητήσω από το γιατρό να μου γράψει εξετάσεις για σίδηρο κλπ αν και με τόσα που παίρνω δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα...σήμερα έκλεισα κι ένα ραντεβού με διαβητολόγο στο Έλενα καλου-κακού..για τις 16 Ιανουαρίου βρήκα..¨εχω γιατρό τη Δευτέρα...ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα ο τράχηλος..τι να κάνω προσπαθώ..τόση έλλειψη δραστηριότητας για εμένα είναι άθλος!!Περιμένω με αγωνία να αρχίσω να γυμνάζομαι!!:)

Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Anna μου υπομονή, σίγουρα είναι δύσκολο ειδικά αν έχεις συνηθίσει να είσαι δραστήρια. Να σκέφτεσαι ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα κανείς την καλύτερη γυμναστική!!! Θα τρέχεις πίσω απο την μπέμπα σου!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!! Μα τι βροχή είναι αυτή;; Ούτε στην Αγγλία.... Ιδανική μέρα για χουχούλιασμα, τζάκι και μια ζεστή σοκολάτα:tongue: Όσες πρέπει να βγείτε να προσέχετε!!! Εγώ έχω δουλειά το απόγευμα, ελπίζω να έχει ηρεμήσει μέχρι τότε.

Τι λένε τα μωράκια;; Εμένα είναι πολύ ήρεμη τις τελευταίες μέρες. Ε, κουράστηκε μάλλον μετά τις κλωτσιές που έριξε στο σινεμά.

Τι σχέδια έχετε για το σ/κ; Εγώ θέλω να φάω οπωσδήποτε μελομακάρονα!!!! Τα ονειρεύομαι μια εβδομάδα και λέω να προλάβω πριν κάνω την καμπύλη:twisted:

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Πώς είστε ?? Εμείς δυστυχώς το αρπάξαμε το κρυωματάκι μας :( Από χτες είχα πονόλαιμο, μερικά φτερνίσματα κλπ, και έμεινα προληπτικά στο σπίτι, και σήμερα που έπρεπε οπωσδήποτε να βγω είμαι χειρότερα!! :evil: Θερμόμετρο δεν έβαλα βέβαια αλλά ελπίζω να μην έχω ούτε δέκατα. Θα προσπαθήσω να τελειώσω το συντομότερο τις εκκρεμότητες, να πάρω ότι μπορώ για δουλειά στο σπίτι και να φύγω το νωρίτερο.

Athinakos εμείς έχουμε ήλιο!! Ω ναι, και γω δε ξέρω μετά από πόσες μέρες έφυγε η καταθλιπτική συννεφιά και έχουμε ήλιο! Με..."δόντια" βέβαια αλλά οκ!

Εμείς περιμένουμε το δεντράκι μας σήμερα (στολίζουμε φυσικό) επομένως το σκ θέλω να χαρώ το στολισμένο σπιτάκι, να χουχουλιάσω και να ξεκουραστώ, και ίσως έρθουν και μερικοί φίλοι κανένα βραδάκι. Πάντως σπιτάκι!!!

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά σου stella πρόσεχε να μην ανεβάσεις πυρετό!!

εγώ ψιλοσυγυρίζω μέχρι να περάσουν οι μέρες κ να γυρίσω στην δουλειά!! ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου φοβάται να γυρίσω, σήμερα με πήρε τηλ η προϊσταμένη μου κ μου λέει είσαι σίγουρη πως θα γυρίσεις? εξήγησες στον γιατρό σου τι δουλειά κάνεις?

η αλήθεια είναι πως με άγχωσε λίγο κ με έβαλε σε σκέψεις αλλά κ τι να κάνω που ο γιατρός μου δεν γράφει άλλη αναρρωτική?

ελπίζω να πάνε όλα καλά, πάντως χτυπήστε ξύλο αλλά αν ξαναπάθω τίποτα δεν ξαναγυρνάω μετά κ ας λέει ότι θέλει....

gzWep2.png

Ευχαριστώ βρε κορίτσια :(

Μα καλά είναι δυνατόν η ίδια η προϊσταμένη σου να σου υποδεικνύει να μην επιστρέψεις και ο γιατρός σου να μην καταλαβαίνει?! :eek: Τι να πω, πολύ πολύ προσεκτικά Φωτεινή μου!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες, γλυκούλες μου!!

TJhAp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.

stella περαστικά σου και γρήγορα.

Foteini η αλήθεια είναι ότι αν είναι δύσκολη δουλειά είναι επίφοβο να ξαναπάθεις τα ίδια. Προσπάθησε να προσέχεις, να μην σηκώνεις βάρος, και να ξεκουράζεσαι με κάθε ευκαιρία έστω και για δευτερόλεπτα.

Ήρθα με καλά νέα σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες 3 μέρες ήμουνα λίγο χάλια και είχε σχέση με την άμνιο. Την τρίτη πήρα τα τελικά αποτελέσματα της άμνιο και δεν ήτανε πολύ καλά. Βρήκανε κάποιο προβληματάκι σε χρωμόσωμα και κάναμε και εμείς καρυότυπο και εν τέλη σήμερα που βγήκε και ο δικός μας καρυότυπος μας είπανε ότι έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και είναι κληρονομικό, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί περιμένουν και άλλα κορίτσια αποτελέσματα και δεν θέλω να αγχώσω καμμία σας. Πάντως όλα καλά και περιμένουμε τώρα να κάνουμε τη β επιπέδου. Ήμουνα 3 μέρες σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά αφού τελείωσε δεν με νοιάζει καθόλου.

Πήγα και στο φυσικοθεραπευτή, μου είπε ότι σε 2 συνεδρίες θα σταματήσω να πονάω και μπορώ να συνεχίσω για 2 μήνες για να διορθώσουμε σε μεγάλο βαθμό προβλήματα που έχω, όπως η σκολίωση. οκ κρατάω μικρό καλάθι, θα δώσω αρκετά λεφτά, αλλά έχω πιθανότητες να βελτιώσω το σώμα μου. Θα ξεκινήσω από την άλλη βδομάδα και βλέπω.

Διαφημίσεις

Foteini να προσέχεις και αν δεις ότι δεν μπορείς, σπιτάκι σου!!!!! Τώρα έχει προτεραιότητα το νινί σου! Αλλά πιστεύω όλα καλά απο εδώ και πέρα!

Alexandroula στεναχωρήθηκες χωρίς λόγο...σημασία έχει πως είναι όλα καλά!! Ελπίζω να σε βοηθήσει και ο φυσικοθεραπευτης και να νιώσεις ακόμα καλύτερα πολύ σύντομα!

Καλό βράδυ σε όλες και εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο, χωρίς βροχές!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος, ειδικά από την τρίτη και μετά. Τώρα β επιπέδου και τελειώσαμε πρακτικά με τις μεγάλες εξετάσεις.

Και μετά από εμένα μένει η Αννα μόνο νομίζω.

Εμείς αύριο θα πάμε στην κολλητή μου το απόγευμα, αλλά κατά τα άλλα σπίτι. Ελπίζω να βγάλει λίγο ήλιο επιτέλους.

Καλό σας βράδυ.

Κοριτσακια καλημερα...με ηλιο επιτελους!!!βαρεθηκα τις βροχες!!!alexandroula μπραβο για τα αποτελεσματα σου πολυ χαιρομαι και γω σημερα παιρνω τα τελικα...!!stella va μα καλα γινεται να στο λεει η προισταμενη και οχι ο γιατρος οπως και να εχει προσοχη και ξεκουραση!!foteini περαστικα σου! !το πυρετο να τον προσεχεις γενικα εμενα μου εχει πει δεν πρεπει να αναβασω πανω απο37,8! Θελει προσοχη και βιταμινουλες για.γρηγορη αναρωση!!εγω παλι ειμαι κομματια χθες βαψαμε το παιδικο και εγινε πανεμορφο εβαφα και γω (ηταν η λαχταρα μου μεγαλη βλεπεις)σημερα περιμενω και τη γυψοσανιδα που εχω παραγγειλει για να κανω τη τεχνοτροπια που θελω!!!:-D !!!κατα τα αλλα μηλισα χθες και με τη φιλη μου που ειναι εγκυος και εκνευριστικα!!της ειπε ο γιατρος της οτι τελικα το αιμα ειναι αποκολλησεις της εδωσε προγεστερονη και ξαπλα ...και ρωτω επρεπε να φτασει στο 4 για να της το.πει με αποτελεσμα η μια αποκολληση να διαδεχεται την αλλη?????πραγματικα εκνευρηστικα με τον γιατρο τοσο πολυ ....:twisted::twisted:!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κοιλίτσες μου όμορφες καλημέρα μας! Επιτέλους ήλιος βρε κορίτσια. Κοντέψαμε να βγάλουμε λέπια. alexandroula τέλος καλό όλα καλά! Πάρα πολύ χαίρομαι! Foteini να προσέχεις κοπέλα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο γιατρός δε δίνει άλλη αναρρωτική αλλά εν πάσει περιπτώσει εσύ όσο πιο χαλαρά μπορείς στη δουλειά. Stella περαστικά και γρήγορα. Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα! Εμείς κορίτσια σήμερα θα πάμε για φαγητό στην πεθερά μου, η οποία έχει να μας δει πάρα πολύ καιρό, είναι η αλήθεια, και γκρινιάζει. Μιας και έβγαλε ήλιο μπορεί να πάμε και καμιά βολτούλα μετά για καφεδάκι. Να ξεμυτίσουμε σαν τα σαλιγκάρια! Χαχα!! Αύριο θα τη βγάλουμε σπίτι με αγκαλίτσες, καναπέ, βιβλιαράκι και ταινίες. Αισθάνομαι πολύ ωραία σήμερα! Τι σου είναι βρε παιδί μου η αλλάγή του καιρού! Ελπίζω να έχουμε όλες ένα υπέροχο Σ/Κ. Σας φιλώ!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Επιτέλους ήλιος να βγούμε καμιά βόλτα να ξεπιαστούμε!

Annoula καλορίζικο και το δωμάτιο του μικρού! Στείλε μας φώτο οταν κάνεις την τεχνοτροπία.

Λοιπόν για τις Αθηναιες μαμάδες, έμαθα ότι ανοιξε κατάστημα Next στο River West στον Κηφισό δίπλα στο Ikea!!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...