Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερουδια τι κανετε????ευχαειστω για τις ευχες σας και ανταποδιδω...Αννα χρονια πολλα κι απο εμενα! !!λοιπον ...wmb1 αποκλειεται να μικρυνε το κοκκαλο αλλο το να μην μεγαλωσε...αλλα να μικρυνε ουτε καν λαθος.εχει γινει γιατι προφανως η κυριουλα δεν ηξερε να το χρησιμοποιει οπως σου ειπε αλλωστε οποτε χαλαρωσε...ολα καλα!!!:D foteini85 οπως εχω πει αλλαξα γιατρο ε λοιπον ο προηγουμενος μου ειχε κανει τον προγεννετικο και απο τοτε τιποτα...ουτε καν μια ουρων μια αιματος...κατι βρε αδερφε...ο κανουργιος μου εβαλε τωρα να κανω αιματος και ουρων και με ενημερωσε οτι αυτα θα τα κανουμε καθε μηνα για να ξερουμε που παμε...επισης αυτος ο γιατρος μου εγραψε καμπυλη 1ωρας για να κανω ....εγω που και να φαω το ζαχαρο 70!!!!!:shock::shock::shock: του λεω γιατι? ???και μου λεει οτι οποιαδηποτε γυναικα εχει ζαχαρο απο 70εως 85 εχει.πιθανοτητα να εμφανησει ζαχαρο κυησης και ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρεις του λεω και γω μα γιατρε δεν παιζει ρολο αν το παιδι ειναι μεγαλο η ηλικια και μου ειπε οχι!!!και μενω κοκκαλο και πραγματι τρανο παραδειγμα η πεθερα μου ο αντρας μου τις εβγαλε ζαχαρο! !εκει που θελω να καταληξω ειναι πως καθε γιατρος εχει δικη του μεθοδο παρακολουθησης και αν μπεις στη διαδικασια να συγκρινεις πιαστο αυγο και κουρευτο!!!παντως πιστευω πως οι αιματολογικες και οι ουρων πρεπει να γινονται καθε μηνα!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφες! Πώς είμαστε σήμερα ?? Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε κυριολεκτικά ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ, βρέχει συνεχώς από την Κυριακή. :( Κόντεψα να φάω και δυο τούμπες σήμερα :oops: από τα φύλλα που έχει παντού και γλιστράνε φοβερά, αλλά κατά τα άλλα καλά...

Επίσης έχω πειστεί πλέον ότι έχω φοβερή κατακράτηση υγρών, εδώ και καναδύο μέρες δεν μπορώ να κουμπώσω μπότες, που μου ήταν κάτι παραπάνω από άνετες έως τώρα, όπως επίσης με στεναχωρεί οτιδήποτε στα χέρια (ρολόι, βέρα κλπ). Αλλαγή διατροφής άμεσα!!!

Χρόνια πολλά Αννούλες της παρέας!! Του χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζετε με τα μπεμπάκια σας!!!

ευχαριστούμε για τις ευχές σου! Μήπως να τηλεφωνούσες στο γιατρό σου για αυτά τα πρηξίματα? κακό δεν είναι.....:)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσια καλημερουδια τι κανετε????ευχαειστω για τις ευχες σας και ανταποδιδω...Αννα χρονια πολλα κι απο εμενα! !!λοιπον ...wmb1 αποκλειεται να μικρυνε το κοκκαλο αλλο το να μην μεγαλωσε...αλλα να μικρυνε ουτε καν λαθος.εχει γινει γιατι προφανως η κυριουλα δεν ηξερε να το χρησιμοποιει οπως σου ειπε αλλωστε οποτε χαλαρωσε...ολα καλα!!!:D foteini85 οπως εχω πει αλλαξα γιατρο ε λοιπον ο προηγουμενος μου ειχε κανει τον προγεννετικο και απο τοτε τιποτα...ουτε καν μια ουρων μια αιματος...κατι βρε αδερφε...ο κανουργιος μου εβαλε τωρα να κανω αιματος και ουρων και με ενημερωσε οτι αυτα θα τα κανουμε καθε μηνα για να ξερουμε που παμε...επισης αυτος ο γιατρος μου εγραψε καμπυλη 1ωρας για να κανω ....εγω που και να φαω το ζαχαρο 70!!!!!:shock::shock::shock: του λεω γιατι? ???και μου λεει οτι οποιαδηποτε γυναικα εχει ζαχαρο απο 70εως 85 εχει.πιθανοτητα να εμφανησει ζαχαρο κυησης και ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρεις του λεω και γω μα γιατρε δεν παιζει ρολο αν το παιδι ειναι μεγαλο η ηλικια και μου ειπε οχι!!!και μενω κοκκαλο και πραγματι τρανο παραδειγμα η πεθερα μου ο αντρας μου τις εβγαλε ζαχαρο! !εκει που θελω να καταληξω ειναι πως καθε γιατρος εχει δικη του μεθοδο παρακολουθησης και αν μπεις στη διαδικασια να συγκρινεις πιαστο αυγο και κουρευτο!!!παντως πιστευω πως οι αιματολογικες και οι ουρων πρεπει να γινονται καθε μηνα!!!!

Πάντως, καλύτερα πολύς έλεγχος να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παρά μεγάλη χαλαρότητα και να τρέχουμε μετα:)

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Εγώ πάλι για την μπανάνα ξέρω ότι είναι καλή αλλά με μέτρο! Δηλαδή, μισή μικρη μπανάνα τη μέρα! Τι να πει κανείς...οι απόψεις διαφέρουν!!

Δεν θα ανησυχούσα για μια μέτρηση στο ποδάρι,ρώτα καλύτερα το γιατρό σου!

Κι εμένα με βγάλαν Άννα από τη γιαγιά μου Ιωάννα..:)

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

έχεις απόλυτο δίκαιο αννούλα!!

επειδή θα σκάσω από ανησυχία θα την κάνω στην θεσσαλονίκη σε 1 μήνα που έρχομαι κ δεν θα του πω κ τίποτα!! δεν χρειάζεται να ξέρει αυτός απλά εγώ να έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου!!

athinakos σήμερα παρήγγειλα κ εγώ από το next φορμάκια, πήγα όμως πρώτα από το κατάστημα να δω το μέγεθος κ μετά τα παρήγγειλα...πήρα αυτά που είναι για μέχρι 1 μήνα...μετά στην Κύπρο πιάνει κανονικό Καλοκαίρι καύσωνας οπότε παραπάνω δεν θα τα φορέσουμε!!

Με έχει πιάσει οίστρος αγορών... από την χαρά μου δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάω μωρουδιακά , άσε που συνέχεια μπαίνω στο δωμάτιο κ κοιτάω αυτά που αγόρασα!!

όσες δεν ξεκινήσατε να ψωνίζετε ξεκινήστε σιγά σιγά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!!

gzWep2.png

Γεια σας γεια σας!! Τελειώσαμε και μεις απο τον β' επίπεδου, δεν μας κούρασε πολύ η μπουμπου, με λίγο περπάτημα και 2-3 καραμελιτσες γύρισε και είχαμε όλες τις μετρήσεις + εξαιρετικές φωτο! Νομίζω οτι μάλλον σε μένα μοιάζει (είπε η μαμά κουκουβάγια!). Όλα φυσιολογικά, έκτος απο την εκτίμηση βάρους, φυσιολογικα μεν τα 410 γραμμ. αλλά στο κατώτερο οριο. Μου έφυγε ενα μεγαλο άγχος...

Αννα φυσικά και θα ενημερωσω τον γιατρό μου την επομένη βδομάδα στο τακτικό ραντεβού, αλλά αποφάσισα να είμαι πολύ προσεκτική με τη διατροφή μου, μόνο καλό θα κάνει!

Φωτεινή καλοριζικα ολά τα πραματακια σου! Τώρα που θα χαλαρωσω θα με πιασει σίγουρα και μένα αυτός ο οίστρος, χαχαχαχα...

Καλό βραδακι σε όλες!

TJhAp3.png

foteini με γεια τα ρουχαλάκια!!!! Και εγώ θελε να κάνω πολλά ψώνια αλλα κρατιέμαι! Βέβαια σήμερα βρήκα ένα κάδρο που λέει "Princess is sleeping...Do not disturb"και εννοείται ότι το πήρα!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας γεια σας!! Τελειώσαμε και μεις απο τον β' επίπεδου, δεν μας κούρασε πολύ η μπουμπου, με λίγο περπάτημα και 2-3 καραμελιτσες γύρισε και είχαμε όλες τις μετρήσεις + εξαιρετικές φωτο! Νομίζω οτι μάλλον σε μένα μοιάζει (είπε η μαμά κουκουβάγια!). Όλα φυσιολογικά, έκτος απο την εκτίμηση βάρους, φυσιολογικα μεν τα 410 γραμμ. αλλά στο κατώτερο οριο. Μου έφυγε ενα μεγαλο άγχος...

Αννα φυσικά και θα ενημερωσω τον γιατρό μου την επομένη βδομάδα στο τακτικό ραντεβού, αλλά αποφάσισα να είμαι πολύ προσεκτική με τη διατροφή μου, μόνο καλό θα κάνει!

Φωτεινή καλοριζικα ολά τα πραματακια σου! Τώρα που θα χαλαρωσω θα με πιασει σίγουρα και μένα αυτός ο οίστρος, χαχαχαχα...

Καλό βραδακι σε όλες!

Μπράβο Stella!! Μοντελάκι η κορούλα σας....όχι χοντρουλα σαν την δικά μας:tongue: Απόλαυσε το από εδώ και πέρα! !

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα σινεμά με την κολλητή μου, απόλαυσα το ποπ κορν...αλλά μέχρι εκεί....πιάστηκε το κ...ρ...κι μου, πήγα 2 φορές τουαλέτα, η μπουμπού με πέθανε στις κλωτσιές και τέλος πάντων σινεμά ξανά το καλοκαίρι! !!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καληνερα κοριτσια μου τι κανετε??βροχερη μερα σημερα απο το πρωι τουλαχιστον εδω στην αθηνα!stella μπραβο για τα αποτελεσματα σου γερη να ειναι η μπουμπου σου ...!!οσο για το βαρος μια χαρα δεν θα ταλαιπωρηθεις και στη γεννα αν πας φυσιολογικα.foteini να την κανεις και γω θα τις εκανα...δεν γινεται 5 1/2.μηνων και να μην ξερεις τι γινεται με τον αιματοκριτη σου και για μενα να ενημερωσεις το γιατρο σου να ξερει!!!athinakos το πινακακι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο...να το χαρειται!!!κοριτσια και γω θελω ψωνια αλλα προς το παρον του ψωνισα ενα κουρτινοξυλο και το χρωμα του τοιχου...διαλεξαμε!!!το χρωμα της μεντας βεβαια εγω το εβλεπα για φυστικι αλλα οκ!!εχω πολυ τρεξιμο με το σπιτι γιατι χθες ξεκινησε το βαψιμο και κυριολεκτικα δεν εχω αγορασει ακομα τιποτα ουτε κουρτινες...οποτε οπως καταλαβαινετε ξεκιναω spin!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από μας! Χιχι! Από δω και πέρα θα σας χαιρετάμε μαζί με τη μπουμπού μας! :) Τι θα γίνει με αυτή τη βροχή επιτέλους και την υγρασία; Νομίζω πως θα βγάλω λέπια σε λίγο. Να φανταστείτε ξύπνησα από τα άγρια χαράματα να πάω στο νοσοκομείο να κάνω τις αιματολογικές εξετάσεις και να κλείσω ραντεβού για την κολπική καλλιέργεια και την καμπύλη ζαχάρου και τελικά άλλαξα γνώμη. Λέω να πάω αύριο. Ελπίζω να είναι λιγάκι καλύτερα ο καιρός. Στελλίτσα μπράβο για τα αποτελέσματα! μη σκας για το βάρος. Καλύτερα για τη γέννα να μην είναι πολύ μεγάλο το παιδί. Όσες έχετε ψωνίσει ρουχαλάκια καλοφόρετα κοριτσάκια μου! Τον άλλο μήνα θα αρχίσω κι εγώ, πρώτα ο Θεός! Athinakos το ίδιο είχα πάθει κι εγώ όταν πήγα σινεμά πριν κανένα δεκαήμερο. Η μικρή σήκωσε επανάσταση μέσα στην κοιλιά. Αφού δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην ταινία. Μάλλον δεν τους αρέσει ο θόρυβος! Για τη μέτρηση του ποδιού έχετε δίκιο. Δεν θα δώσω μάλλον σημασία, αν και λέω με την πρώτη ευκαιρία να ρωτήσω και το γιατρό μου καλού κακού. Να έχετε μια υπέροχη μέρα. Σας φιλώ!

Καλησπέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου, αλλά θα συνέλθω. Περιμένω πως και πως να κάνω την β επιπέδου την τρίτη.

wmb προφανώς και ήτανε άσχετη αυτή που σου έκανε τον υπέρηχο και είναι πρακτικά σαν να μην έχεις κάνει. καλά δεν είδε κανένας τις μετρήσεις? Αυτός ειναι ο κύριος λόγος που δεν θέλω τα δημόσια νοσοκομεία. όσο καλούς γιατρούς και να έχουνε, έχουνε πάρα πολλές ελλείψεις και μπορεί να τύχει να μην υπάρχει άνθρωπος πχ να σου κάνει υπέρηχο και να τρέχεις μετά.

Stella όλα άψογα και με τη δικιά σου μπουμπού. Μην ανησυχείς για το βάρος, μπορείς απλά να είναι λίγο πίσω στις εβδομάδες και μπορεί να πάρει περισσότερο βάρος αργότερα.

foteini τέλεια και τα δικά σου νέα. Μια χαρά πάει η αποκόλληση ε, μπράβο.

Σήμερα ήτανε να πάω στον φυσικοθεραπευτεί, αλλά εχτές το βράδυ μου ακυρώσανε το ραντεβού και τσαντίστηκα, γιατί περίμενα 2 μήνες γιαυτό το ραντεβού και πονάω τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Ήθελε να μου το βάλει δευτέρα-τρίτη, αλλά δεν μπορώ. Ευτυχώς τους πίεσα και θα το κάνουμε αύριο το μεσημέρι τελικά. Θα σας πω νέα.

Καλησπέρα κοιλίτσες!!!

Αμάν πια αυτή η βροχή!!!! Πότε θα σταματήσει;;;;; Έχω και πολύ σγουρά μαλλιά και με την υγρασία γίνονται αφάνα:evil:

Annoula αυτά τα τρεξίματα είναι ευχάριστα!!! Θα γίνει τέλειο το σπιτάκι σας!

Alexandroula κάνε υπομονή και ελπίζω ο φυσικοθεραπευτης να σε βοηθήσει!Αντε σε λίγες μέρες θα δείτε και την μπέμπα σας! Μετά μένει μόνο η Αnna και τελειώσαμε με την β'επιπεδου!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Όχι, εντάξει, δεν ανησύχησα καθόλου, άλλωστε και εγώ γεννήθηκα μικρούλι (2700) από φυσιολογικότατη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Αλεξανδρούλα πράγματι είναι εκνευριστικό να σου ακυρώνουν ραντεβού ειδικά όταν τα έχεις ΤΟΣΟ ανάγκη!! Ελπίζω αύριο να αρχίσεις να ανακουφίζεσαι. Με το καλό και η β' επιπέδου, αν και πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε για τις μανούλες της παρέας! (και μακάρι για όοοολες τις μανούλες δλδ...)

Όσο για το σινεμά, περίπου τα ίδια και γω, πήγαμε το σάββατο και πήγα τουαλέτα πριν μπούμε στην αίθουσα και μόλις βγήκαμε! dvd στο εξής! :-D

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...