Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα, πως είναι τα μπεμπάκια σας σήμερα? Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και να χαίρεστε όσες γιορτάζουν.

Η κόρη μου ξύπνησε πρωί πρωί σήμερα και μουρμούραγε και το βράδυ, αλλά ευτυχώς νιώθω ότι κοιμήθηκα πολύ καλά. Έχω αρκετή δουλίτσα οπότε πάω να συνεχίσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα όμορφες! Πώς είμαστε σήμερα ?? Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε κυριολεκτικά ΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ, βρέχει συνεχώς από την Κυριακή. :( Κόντεψα να φάω και δυο τούμπες σήμερα :oops: από τα φύλλα που έχει παντού και γλιστράνε φοβερά, αλλά κατά τα άλλα καλά...

Επίσης έχω πειστεί πλέον ότι έχω φοβερή κατακράτηση υγρών, εδώ και καναδύο μέρες δεν μπορώ να κουμπώσω μπότες, που μου ήταν κάτι παραπάνω από άνετες έως τώρα, όπως επίσης με στεναχωρεί οτιδήποτε στα χέρια (ρολόι, βέρα κλπ). Αλλαγή διατροφής άμεσα!!!

Χρόνια πολλά Αννούλες της παρέας!! Του χρόνου τέτοια μέρα θα γιορτάζετε με τα μπεμπάκια σας!!!

TJhAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες τις παρέας μας! Εμένα γιορτάζει η μανούλα μου και ελπίζω να πάνε όλα καλά και του χρόνου να γιορτάζουμε την μπέμπα μας:wink:

Stella ξεκίνησε να πίνεις πολύ νερό και περπάτημα, όσο επιτρέπετε από τον γιατρό σου βέβαια.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

athinakos να χαίρεσαι τη μαμά σου και με το καλό, όταν έρθει η ώρα, να βαφτίσετε και τη μπέμπα σας και να γιορτάζουν μαζί.

Και στην Αθήνα έχουμε μουχλιάσει. 10 μέρες τώρα έχει βγάλει ήλιο μόνο 1 μέρα και κάθε βράδυ βρέχει. Δεν μπορώ να απλώσω ρούχα, ακόμα και να μην βρέχει. δεν στεγνώνουν από την υγρασία και αν πέσει λίγο ο ήλιος μουσκεύουν περισσότερο. Έλεος.

stella πρόσεχε και εσύ. Εγώ όταν είναι βρεγμένα βγαίνω πλέον με γαλότσες που έχουνε λάστιχο και δεν γλιστράνε. Πρόσεχε λιγάκι και με την κατακράτηση. Ρώτα το γιατρό σου τι μπορείς να κάνεις και προσπάθησε να έχεις να πόδια σου ψηλά και να κάνεις ασκησούλες.

Ευχαριστώ Alexandroula!!!!

Πωωωω αυτή την υγρασία δεν την αντέχω! Ευτυχώς έχουμε στεγνωτήριο, οπότε δεν έχω θέμα με τα ρούχα!

Και εγώ χτες που έπρεπε να βγω την ώρα που έβρεχε πολύ, φόρεσα γαλότσες. Πρέπει να προσέχουμε!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Να την χαίρεσαι athinakos και του χρόνου και την μικρή με το καλό! ;)

Ναι δεν έχω πρόβλημα με τη φυσική δραστηριότητα, μου επιτρέπει ο γιατρός, απλά ΠΟΥ να περπατήσει κανείς με τον παλιόκαιρο!! Επίσης διάβασα ότι εκτός από το πολύ νερό, βοηθούν και οι τροφές με κάλιο, οπότε θα αρχίσω τις μπανάνες που τις ψιλοαπέφευγα υποτίθεται λόγω πολλών θερμίδων.

Οι γαλότσες είναι σωτήριες με τη βροχή, αλλά αυτές που έχω είναι αρκετά στενές και δεν επιχείρησα καν να τις βάλω με το πρήξιμο. Οπότε άλλη μια προσθήκη στη shopping list...! :tongue:

TJhAp3.png

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει σε άλλο γιατρό στην αρχή από αυτόν που επέλεξα για να συνεχίσω και να γεννήσω. Αυτός λοιπόν ο γιατρός είχε διατροφολόγο μαζί για να με συμβουλέψει για τη διατροφή μου και θα με ζύγιζε υποτίθεται κάθε φορά κλπ.

Σε αυτό που επέμενε πάρα πολύ είναι στο να τρώω οπωσδήποτε 1 μπανάνα τη μέρα, γιατί κάνει πολύ καλό. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το εφάρμοσα. Τώρα το ψιλοξεχνάω, αλλά οκ τρώω τις περισσότερες μέρες. Στην πρώτη δεν πρήστηκα ούτε στον 9ο μήνα στο τέλος που ήτανε και Ιούνιος. Τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω πρηστεί καθόλου ευτυχώς. Δεν ξέρω αν ευθύνονται οι μπανάνες, σίγουρα είναι και στον οργανισμό όμως.

Κοιλουμπίτσες μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά στις Αννούλες της παρέας που είναι και κάμποσες! Athinakos κι εμείς τη μπέμπα μας Άννα μάλλον θα τη βγάλουμε, πρώτα ο Θεός, γιατί περίπου έτσι λένε και τη δική μου μαμά. Και λέω περίπου γιατί κανονικά τη λένε Ιωάννα αλλά τη φωνάζουν όλοι από μικρή Άννα, οπότε θα κρατήσουμε αυτό μάλλον. Τελικά έχουμε αρκετά κοινά :) Να σας πω τώρα κάτι που με απασχολεί. Κανονικά είχα γιατρό αύριο αλλά τελικά αλλάξαμε το ραντεβού και πήγαμε χτες, λόγω δουλειάς του καλού μου. Ο γιατρός μου είναι στο Έλενα και τους τυπικούς υπέρηχους του μήνα τους κάνω εκεί όταν πηγαίνω για το ραντεβού. Τον υπέρηχο δεν τον κάνει ο γιατρός αλλά αυτοί που είναι για τους υπέρηχους. Χτες όμως, δεν ξέρω τι είχε συμβεί, γινόταν ένας ψιλοχαμός και δεν υπήρχε κάποιος να κάνει τον υπέρηχο. Περιμέναμε, εγώ κι άλλες τρεις κοπέλες, ερχόταν κάποιος για 5 λέπτά και ξανάφευγε. Κάποια στιγμή μετά από ώρα έφεραν κάποιον, ο οποίος όμως έφυγε εσπευσμένα μόλις ακριβώς ήρθε η σειρά μου γιατί έφεραν κάποια που της είχαν σπάσει τα νερά. Αφού περίμενα άλλη μισή ώρα με φώναξε η κυρία που κάνει τη μηχανογράφηση των υπερήχων και μου λέει θα σου κάνω τον υπέρηχο εγώ, αν και δεν ξέρω καλά αυτό το μηχάνημα γιατί είναι καινούριο. Για να μη σας πολυλογώ με τα χίλια ζόρια μου το ξεκίνησε και ευτυχώς προς το τέλος ήρθε επιτέλους και κάποιος ειδικός και μου έκανε τις τελικές μετρήσεις μαζί και τον τράχηλο. Όλα καλά μου λένε, μου δίνουν το χαρτί πηγαίνω στο γιατρό, όλα καλά κι απ΄αυτόν. Μου δίνει διάφορες εξετάσεις αιματολογικές, επαναληπτική κολπική καλλιέργεια και καμπύλη ζαχάρου και φεύγουμε. Στο σπίτι όμως αρχίζω και ψειρίζω τον υπέρηχο και βλέπω πως το μηριαίο οστό η κυριούλα μου το έχει βγάλει 4 σχεδόν εβδομάδες κάτω από την εβδομάδα μου. Να φανταστείτε ότι μου το έχει βγάλει μικρότερο από ότι ήταν στη β΄επιπέδου και στον υπέρηχο του προηγούμενου μήνα. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχει κάνει μ@λ@κία η άσχετη κυριούλα αλλά όπως και να έχει ανησύχησα. Είναι δυνατόν να μίκρυνε το μηριαίο; Καλά να μη μεγάλωσε. Αλλά να μίκρυνε...

καλησπέρα κορίτσια να χαίρεστε το ονοματάκι σας όσες γιορτάζετε!!

αχ μακάρι να ήμουν κ εγώ στην θεσσαλονίκη κ ας με είχε μουχλιάσει!! ευτυχώς σε έναν μήνα κ 10 μέρες έρχομαι να πάρω τον αέρα μου!!

εμένα τα νέα μου έχουν ως εξής...πήγα χθες πάλι στον γιατρό για να δούμε τον πλακούντα,ευτυχώς όλα καλά μου είπε ότι το αιμάτωμα σχεδόν απορροφήθηκε όλο, την άλλη Τρίτη γυρίζω στην δουλειά ειλικρινά κάνοντας τον σταυρό μου γιατί φοβάμαι πάρα πολύ πλέον αλλά ο γιατρός επιμένει ότι δεν χρήζω αναρρωτικής οπότε πρέπει να γυρίσω....

θα πάω όσο πιο προσεχτικά μπορώ κ ο Θεός να μας φυλάει!!

κατά τα άλλα ο μπέμπης μας ήταν πολύ ωραίος χθες κ πιπιλούσε το δάχτυλο του κ για πρώτη φορά την ώρα που ξάπλωσα πετάχτηκε σαν καρούμπαλο από δεξιά αφού κ ο άντρας μου γούρλωσε τα μάτια δεν το πίστευε!!

αυτά τα νέα μου!! ηρέμησα αρκετά, ψώνισα κ αρκετά πραγματάκια αυτές τις μέρες που είχα άδεια για να ξεχνιέμαι...δύο φορμάκια, 5 σαλιάρες, 4 πιπίλες, κάτι αυτοκόλλητα παιδικά για να διακοσμήσω το δωμάτιο του , μερικά καλτσάκια πολύ ωραία όλα κ το καταχάρηκα....θα μπορούσα να φάω όλον τον μισθό μου...χαχαχα!!!

σας φιλώ κορίτσια καλό βράδυ!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

wmb αποκλείεται να μίκρινε απλά όπως είπες είναι άσχετη!!!

μην δίνεις καν σημασία!!!

εμένα ο δικός μου είναι πολύ χύμα κ ενώ του έχω εμπιστοσύνη με εκνευρίζει που δεν μου κάνει εξετάσεις!!

αιματολογικές έχω να κάνω από τότε που έμεινα έγκυος κ χθες που τον ρώτησα για την καμπύλη σακχάρου μου είπε ότι δεν χρειάζεται αν δεν έχω συμπτώματα κ επειδή είμαι αδύνατη κ το μωρό έχει φυσιολογικό βάρος, εγώ λέει δεν είμαι σαν κ αυτούς λέει που θέλουν να φορτώνουν τις γυναίκες με εξετάσεις κ να παίρνουν λεφτά.....τι να πω??

για το σάκχαρο δεν αγχώνομαι γιατί ευτυχώς είμαι νοσηλεύτρια κ το μετράω συχνά πυκνά στην δουλειά ακόμη κ φαγωμένη κ είναι πολύ καλό αλλά τα υπόλοιπα σκέφτομαι σε ένα μήνα που θα ανέβω θεσσαλονίκη να πάω από μόνη μου να τα ελέγξω!!!

μου δίνει μόνο φυλλικό κ μια πολυβιταμίνη...είναι δυνατόν να μην ξέρω 5 μηνών πως πάω από σίδηρο, αιματοκρίτη κλπ.????

ποια είναι η γνώμη σας??

gzWep2.png

Κοιλουμπίτσες μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά στις Αννούλες της παρέας που είναι και κάμποσες! Athinakos κι εμείς τη μπέμπα μας Άννα μάλλον θα τη βγάλουμε, πρώτα ο Θεός, γιατί περίπου έτσι λένε και τη δική μου μαμά. Και λέω περίπου γιατί κανονικά τη λένε Ιωάννα αλλά τη φωνάζουν όλοι από μικρή Άννα, οπότε θα κρατήσουμε αυτό μάλλον. Τελικά έχουμε αρκετά κοινά :) Να σας πω τώρα κάτι που με απασχολεί. Κανονικά είχα γιατρό αύριο αλλά τελικά αλλάξαμε το ραντεβού και πήγαμε χτες, λόγω δουλειάς του καλού μου. Ο γιατρός μου είναι στο Έλενα και τους τυπικούς υπέρηχους του μήνα τους κάνω εκεί όταν πηγαίνω για το ραντεβού. Τον υπέρηχο δεν τον κάνει ο γιατρός αλλά αυτοί που είναι για τους υπέρηχους. Χτες όμως, δεν ξέρω τι είχε συμβεί, γινόταν ένας ψιλοχαμός και δεν υπήρχε κάποιος να κάνει τον υπέρηχο. Περιμέναμε, εγώ κι άλλες τρεις κοπέλες, ερχόταν κάποιος για 5 λέπτά και ξανάφευγε. Κάποια στιγμή μετά από ώρα έφεραν κάποιον, ο οποίος όμως έφυγε εσπευσμένα μόλις ακριβώς ήρθε η σειρά μου γιατί έφεραν κάποια που της είχαν σπάσει τα νερά. Αφού περίμενα άλλη μισή ώρα με φώναξε η κυρία που κάνει τη μηχανογράφηση των υπερήχων και μου λέει θα σου κάνω τον υπέρηχο εγώ, αν και δεν ξέρω καλά αυτό το μηχάνημα γιατί είναι καινούριο. Για να μη σας πολυλογώ με τα χίλια ζόρια μου το ξεκίνησε και ευτυχώς προς το τέλος ήρθε επιτέλους και κάποιος ειδικός και μου έκανε τις τελικές μετρήσεις μαζί και τον τράχηλο. Όλα καλά μου λένε, μου δίνουν το χαρτί πηγαίνω στο γιατρό, όλα καλά κι απ΄αυτόν. Μου δίνει διάφορες εξετάσεις αιματολογικές, επαναληπτική κολπική καλλιέργεια και καμπύλη ζαχάρου και φεύγουμε. Στο σπίτι όμως αρχίζω και ψειρίζω τον υπέρηχο και βλέπω πως το μηριαίο οστό η κυριούλα μου το έχει βγάλει 4 σχεδόν εβδομάδες κάτω από την εβδομάδα μου. Να φανταστείτε ότι μου το έχει βγάλει μικρότερο από ότι ήταν στη β΄επιπέδου και στον υπέρηχο του προηγούμενου μήνα. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχει κάνει μ@λ@κία η άσχετη κυριούλα αλλά όπως και να έχει ανησύχησα. Είναι δυνατόν να μίκρυνε το μηριαίο; Καλά να μη μεγάλωσε. Αλλά να μίκρυνε...

Κοριτσάκι μου να είμαστε καλά και του χρόνου να γιορτάζουμε τις κορουλες μας!! Μην αγχώνεσαι για τις μετρήσεις!!!! Δεν γίνεται να μικρύνει το κόκκαλο!! Πέτυχες καμιά χαζή μου φαίνεται! Μίλησε με τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Φωτεινη άντε να μας έρθεις μήπως και φέρεις τον ηλιο μαζί σου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πλακούντα και να μην έχεις άλλα προβλήματα. Αιματολογικές ουτε εγώ έχω κάνει εκτός απο τις πρώτες, νομιζω στο τέλος του δευτέρου τριμήνου μου είχε πει ότι θα ξανακανουμε.

wmb ούτε και γω θα εδινα σημασία στις μετρησεις κάποιας ασχετης, και μαλιστα κατά δήλωσή της! Ξέχασέ το...

TJhAp3.png

wmb αποκλείεται να μίκρινε απλά όπως είπες είναι άσχετη!!!

μην δίνεις καν σημασία!!!

εμένα ο δικός μου είναι πολύ χύμα κ ενώ του έχω εμπιστοσύνη με εκνευρίζει που δεν μου κάνει εξετάσεις!!

αιματολογικές έχω να κάνω από τότε που έμεινα έγκυος κ χθες που τον ρώτησα για την καμπύλη σακχάρου μου είπε ότι δεν χρειάζεται αν δεν έχω συμπτώματα κ επειδή είμαι αδύνατη κ το μωρό έχει φυσιολογικό βάρος, εγώ λέει δεν είμαι σαν κ αυτούς λέει που θέλουν να φορτώνουν τις γυναίκες με εξετάσεις κ να παίρνουν λεφτά.....τι να πω??

για το σάκχαρο δεν αγχώνομαι γιατί ευτυχώς είμαι νοσηλεύτρια κ το μετράω συχνά πυκνά στην δουλειά ακόμη κ φαγωμένη κ είναι πολύ καλό αλλά τα υπόλοιπα σκέφτομαι σε ένα μήνα που θα ανέβω θεσσαλονίκη να πάω από μόνη μου να τα ελέγξω!!!

μου δίνει μόνο φυλλικό κ μια πολυβιταμίνη...είναι δυνατόν να μην ξέρω 5 μηνών πως πάω από σίδηρο, αιματοκρίτη κλπ.????

ποια είναι η γνώμη σας??

Καλορίζικα τα πραγματάκια που αγόρασες!!!! Με το καλό να τα φορέσει το ζουζούνι σου!

Για τις εξετάσεις νομίζω καλό θα ήταν να κάνεις γιατί όσο καλά και να ήταν οι αιματολογικές στην αρχή, λόγο εγκυμοσύνης όλα αλλάζουν και μπορεί να χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα για το δικό σου καλό. Όσο αφορά την καμπύλη ζαχάρου έχει να κάνει με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης και όχι μόνο με τα κιλά σου. Π.χ. Εγώ ειχα γνωστή γυμνάστρια που στην εγκυμοσύνη έκανε διαβήτη κύησης ενώ δεν είχε ποτέ θέμα. Αλλά άμα ο γιατρός σου δεν νομίζει ότι υπάρχει λόγος τι να πω; Κάτι θα ξέρει. Επίσης καλύπτεται απο τα ταμεία η εξέταση.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Athinakos να χαιρεσαι την μαμα σου κ την μπουμπου σου!!

κ εγω ειμαι της ιδιας αποψης οτι πρεπει να κανω γιαυτο ρωτησα την γνωμη σας...εδω στην κυπρο δεν εχει ταμεια ειναι λιγο διαφορετικο το συστημα με ιδιωτικες ασφαλειες αλλα δεν με απασχολει αυτο, σκεφτομαι οταν ερθω με το καλο στην ελλαδιτσα μας να παω μια επισκεψη στην γυναικολογο που ειχα χρονια στην θεσσαλονικη να με δει κ να μου γραψει τις εξετασεις! Με ειχε δει κ στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ετυχε να ειμαι εκει οταν το εμαθα κ μου ειχε πει παρολο που ειμαι μακρια οτι χρειαστω να την παρω!!

ελπιζω να σας φερω πολυ ηλιο, εδω ακομη εχουμε 22 βαθμους την μερα κ φυσικα δεν εχω αναψει θερμανση!!

ευχαριστω για τις απαντησεις!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...