Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!Πως είμαστε;;

Κι εμεις σημερα πηγαμε βολτιτσα εξω και λεμε το βραδακι να παμε και κανενα σινεμαδακι!!!

Ασχετο, το τριτο τριμηνο σε ποια βδομαδα ξεκιναει;;;;

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

feli το τρίτο τρίμηνο νομίζω ξεκινάει 26 ή 27η εβδομάδα. Εγώ τα υπολογίζω όμως με βάση την ΠΗΤ και ξεμπερδεύω.

annoula με το καλό να στολίσετε στο μαγαζί.

Εμείς πριν λίγο επιστρέψαμε, πήγαμε στη μαμά μου να φάμε και προσπαθούμε να ξεκουραστούμε λιγάκι.

Athinakos τα αλλα κοριτσια να σου πω δεν τα ξερω ουτε εχω διαβασει καποιο ποστ...ας το φιαξει καποιο κοριτσακι ωραιο το πινακακι γιατι εγω μεσω κινητου το εκανα χαλια!!!!feli ο 6ος μηνας ξερω οτι τελειωνει 26η εβδομαδα οποτε απο κει λογικα ξεκιναει και το 3 τριμηνο φανταζομαι!!!σινεμα? ???????αχ θελω και γω!!!!!!!καλα να περασετε...εγω εδω ....στολιζω!!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Καλή εβδομάδα.Λόγω έλλειψης χρόνου έχω αρκετό καιρό να μπω αλλά διαβάζω τα νέα σας αρκετά συχνά. Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε κι εμείς την Β' επιπέδου και όλα ήταν τέλεια.. Συγκινήθκα πάρα πολύ που είδα το μπεμπε μου, ειδικά στην τρισδιάστατη απεικόνιση... Νομίζω ότι μου μοιάζει κιόλας :):):):)

Άννα λογικά ήταν το μωράκι σου αυτό που ένιωσες να στριφογυρνά... όσο περνά ο καιρός θα το νιώθεις όλο και πιο έντονα...

CMyUp3.png

post-38435-14825440893869_thumb.jpg

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Vaso1980 ----> 02/04/2015

Simoni ----> 03/04/2015

MairiK ----> 03/04/2015

wmb1 ----> 05/04/2015

Athinakos ----> 06/04/2015

Annoula_ ----> 08/04/2015

Valsamoula ----> 08/04/2015

Sofaki_8 ----> 08/04/2015

Olympia_st ----> 12/04/2015

Feli ----> 13/04/2015

Stella Va ----> 14/04/2015

Gorgina_84 ----> 15/04/2015

Foteini85 ----> 15/04/2015

Mkcm ----> 16/04/2015

Tonia89 ----> 23/04/2015

Alexandroula ----> 23/04/2015

Annat33 ----> 24/04/2015

Georgia patra ----> 27/04/2015

Anna74 ---->03/05/2015

Johanna ---->

CMyUp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

olympia τέλεια που τελείωσες και εσύ με την β'επιπεδου και όλα καλά!!!! Μπράβο! Τυχερούλα σου μοιάζει κιόλας το ζουζούνι σας! Ευχαριστούμε και για τον πίνακα:D

Κορίτσια σιγά σιγά έχει αρχίσει και με ενοχλεί και εμένα ο ύπνος. Κάθε 15 λεπτά αλλάζω πλευρό γιατί πιάνονται τα πόδια μου, τα χέρια μου, τα πλευρά μου....ΟΛΑ!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή μας εβδομάδα! Olympia_st συγχαρητήρια και σε σένα για τη β΄επιπέδου. Όλα καλά, λοιπόν, βαίνουν για την παρεούλα μας. Λίγες έμειναν ακόμα για τη β΄επιπέδου και εύχομαι τα καλύτερα και σ΄αυτές. Εμένα ο ύπνος μου δεν έχει ακόμα επηρεαστεί ιδιαίτερα αν και η κοιλιά μου νομίζω την τελευταία εβδομάδα έχει μεγαλώσει θεαματικά. Έχω που και που κάτι πονάκια στη μέση αλλά κάνω δυο τρεις ασκησούλες ειδικές, προσέχω και πώς κάθομαι και στέκομαι και προς το παρόν έχει αποτέλεσμα. Μελλοντικά δεν ξέρω, βέβαια...Αν συνεχίσει η κοιλιά να μεγαλώνει με αυτούς τους ρυθμούς, μάλλον θα έχω θεμάτακι. Την Τετάρτη έχω γιατρό και ανυπομονώ να ξαναδώ τη μπουμπού μας. Καλή εβδομάδα σε όλες τις φουσκοκοιλίτσες!

Καλημέρα και καλή βδομάδα και από μένα σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια!

Ολυμπία (+Αννούλα!) ευχαριστούμε για το πινακάκι και συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σου!

Ο ύπνος συνεχίζει να είναι θέμα και για μένα, δοκίμασα επιπλέον μαξιλάρια το σκ αλλά ελάχιστα βοήθησαν. Ξυπνάω πολλές φορές, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, απλά επειδή δεν βολεύομαι. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης/θηλασμού σύντομα.

Και είμαστε ακόμη στη μέση Athinakos!! Που να παραφουσκώσουμε κιόλας δλδ...

Άννα το μωράκι σου ήταν μάλλον!! Τι καλά!! :)

2 μερούλες έμειναν για την Β' επιπέδου, αγχώνομαι τόσο που το βλέπω και στον ύπνο μου :|

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς μέχρι τώρα η μέση μου δεν με έχει ενοχλήσει...και το φοβάμαι γιατί και εγώ λόγο δουλειάς πάντα είχα θέμα. Η κοιλιά και εμένα την τελευταία εβδομάδα σαν να φούσκωσε απότομα:tongue:

Stella 2 μέρες είναι μόνο!!! Θα περάσουν γρήγορα!

Wmb είσαι τυχερούλα που θα ξαναδείς την μπέμπα την Τετάρτη...Εγώ έχω άλλες 2 εβδομάδες:( Θα έχω κάνει και την καμπύλη και θα του πάω τα αποτελέσματα.

Καλό μεσημέρι σε όλες!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??olympia μπραβο για τα αποτελεσματα σας για τη μπουμπου!!!και γω νομιζω οτι μου μοιαζει ο μπεμπης αλλα ο κουμπαρος μας μου εκοψε τα ποδια...ιδιος ο πατερας του λεει ο μικρος...μα τιποτα λεω και γω δεν πηρε απο τη μανουλα????:confused::confused:!!κοριτσια η μεση ειναι μεγαλο κεφαλαιο και ξερω πως αν ειναι και ο πλακουντας οπισθιος εχεις και μια ταλαιπωρια παραπανω! !!ευτυχως που η δουλεια μου δεν ειναι βαρια και την εζω γλιτωσει!!!Αννα η μπουμπου σου ηταν απο δω και περα καθε μερα που περναει θα τη νιωθεις ολο και ποιο πολυ!!!stella Va ηρεμησε ...προσμονη για να δεις το μωρακι σου να εχεις οχι ανγχος!!!ολα θα πανε τελεια!!!athinakoe εμενα οχι μονο πιανονται μουδιαζουν κιολας και καθε μια ωρα ξυπναω και κοπαναω χερια ποδια για να ξεμουδιασουν!!αστα να πανε!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :-D Με το καλό και όσες έχουν τις επόμενες μέρες. Stella μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες μέχρι την Τετάρτη

Annoula μπέμπη έχω κι εγώ... Μας έδειξε για τα καλά τα προσόντα του και δεν έχουμε αμφιβολίες πλέον!!!!!

Με το θέμα του υπνου τις τελευταίες 3-4 μέρες κι εγώ παιδεύομαι... στριφογυρνάω συνέχεια, πιάνομαι, κάθε φορά που ξυπνάω πρέπει να πάω τουαλέτα, ξυπνάει και ο μικρός και αρχίζει να στριφογυρνάει και μέχρι να με πάρει πάλι ο υπνος, φτου και απ'την αρχή....

CMyUp3.png

Ολυμπία τέλεια, ξεμπέρδεψες και εσύ με την β επιπέδου, μπράβο.

Άντε και στα υπόλοιπα κορίτσια τώρα.

Εμένα ευτυχώς χέρια πόδια δεν πιάνονται, αλλά μερικές φορές ξυπνάω και δυσκολεύομαι να με ξαναπάρει ο ύπνος, όμως ευτυχώς δεν πιάνομαι. αφού σηκωθώ αρχίζω να πονάω πάλι. Έχω αγωνία που θα πάω στον φυσικοθεραπευτεί την πέμπτη, να δω τι θα μου πει και αν μπορεί να με βοηθήσει αποτελεσματικά. Θα σας ενημερώσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...