Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι η κόρη μου με καλόμαθε. Όχι βέβαια ότι δεν είχαμε τα ξενύχτια μας, και ακόμα και τώρα κάποια βράδια μπορεί να ξυπνήσει και να κάνει 2 ώρες να κοιμηθεί, αλλά είναι σπάνια ευτυχώς.

οκ είμαι προετοιμασμένη ότι αφού δεν μου έτυχε στο 1ο μπορεί να τύχει στο 2ο, αλλά δεν θα με χαλάσει αν είναι και το 2ο σαν το πρώτο.

Εγώ από χάπια πίνω κυρίως το μαγνήσιο και όταν το θυμάμαι πίνω και το σίδηρο (πολυβιταμίνη). Ασβέστιο δεν μου έχει δώσει ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!Τι κάνετε;;;Εγώ από χάπια παίρνω σίδηρο και φυλλικό οξύ...Ασβέστιο δε μου ΄χει δώσει ακόμη...Σίδηρο έχω ξεχάσει κανά δυο φορές μόνο να πάρω και φυλλικό καμιά δεκαριά μέρες από την αρχή της εγκυμοσύνης!!!Αύριο Σάββατοοοοο!!!

nkr7p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πώς είστε? Οι κοιλίτσες μεγαλώνουν??

Εγώ νομίζω ότι άρχισα να ζορίζομαι λιγάκι στον ύπνο, την τελευταία εβδομάδα μάλλον δεν κοιμάμαι καλά με αποτέλεσμα να ξυπνάω κουρασμένη. Δεν μπορώ να βολευτώ, χτες ξύπνησα πιασμένη και σήμερα από τις 7παρά που σηκώθηκα για τουαλέτα η μπουμπού έστησε χορό! Χουζούρεψα, χουζούρεψα αλλά ο ύπνος έφυγε :( Θα πρέπει να δοκιμάσω αυτό το μαξιλάρι που αναφέρατε σε προηγούμενα πόστ κάποιες, μήπως και βολέψω τα πόδια και το στήθος μου κυρίως, που δεν το έχω συνηθίσει έτσι βαρύ :?

Από συμπληρώματα παίρνω σίδηρο με φυλλικο οξύ (σε ένα χάπι) το οποίο δεν ξεχνάω ποτέ, το παίρνω σχεδόν με κλειστά μάτια μόλις ξυπνήσω (εκτός απ το πρώτο τρίμηνο που τις περισσότερες μέρες το...έβγαζα :oops: ), και μαγνήσιο που όλο και κάποια δόση θα ξεχάσω γιατί είναι 3 φορές τη μέρα. Ασβέστιο είπαμε να μη πάρω προς το παρόν, αλλά πίνω πάνω από μισό λίτρο γάλα τη μέρα, πάντα έπινα αλλά τώρα φεύγουν λίτρα ολόκληρα!!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες!!

TJhAp3.png

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες μου! Τι μου κάνετε; Σάββατο σήμερα και γιορτάζει πάρα πολύς κόσμος. Όποια έχει κοντινούς Νίκους και Νικολέτες να τους χαίρεται. Εγώ κορίτσια από συμπληρώματα παίρνω τα πάντα. Φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και προγεστερόνη για τον τράχηλο. Επίσης παίρνω σαλοσπίρ και κάνω και αντιπηκτικές ενέσεις. Αυτά! Νομίζω πως κρατάω τα σκήπτρα! Ελπίζω να περάσουμε όλες ένα υπέροχο Σ/Κ :) Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες μου! Τι μου κάνετε; Σάββατο σήμερα και γιορτάζει πάρα πολύς κόσμος. Όποια έχει κοντινούς Νίκους και Νικολέτες να τους χαίρεται. Εγώ κορίτσια από συμπληρώματα παίρνω τα πάντα. Φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και προγεστερόνη για τον τράχηλο. Επίσης παίρνω σαλοσπίρ και κάνω και αντιπηκτικές ενέσεις. Αυτά! Νομίζω πως κρατάω τα σκήπτρα! Ελπίζω να περάσουμε όλες ένα υπέροχο Σ/Κ :) Σας φιλώ!

Νομίζω σε περνάω:σίδηρο,φυλλικό οξύ,4 μαγνήσια,pregnacare,ασβέστιο με d3,επιπλέον D και προγεστερόνη!!Φωστήρες θα βγάλουμε!!:P Καλό ΣΚ!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κοριτσια μου καλησπερα!!τι κανετε??τα μωρακια σας πως ειναι???εμεις καλα ειμαστε γυρισε και ο μπαμπας και ακομα καλυτερα!!λοιπον εγω περνω 3σιδηρο 1 ασβεστιο με d3 ενα φυλλικο και 2 μαγνησια (κανονικα μου εχει πει και σαλοσπιρ αλλα δεν το περνω)του αγιου Νικολαου σημερα χρονια πολλα αν εχετε καποιον να γιορταζει!!!!και εγω δυσκολευομαι στον υπνο πολυ και ξυπναω κομματια με αποτελεσμα να νυσταζω ολη μερα τα μαξιλαρια εμενα με βοηθανε αν ειμαι στο παλι βαζω η μπροστα στη κοιλια η πισω στη μεση και αν θελω να ξαπλωσω μπρουμητα το βαζω κατω απο το ποδι (πολυ πρακτικα)εμεις τωρα θα ειμαστε στο τρεξιμο γιατι ετοιμαζομαστε για το σπιτι!!επιτελους να ηρεμησω!!επισης να ρωτησω κατι....απο διαθεση(ερωτικη)πως τα πατε κοριτσια??????:oops::oops::oops: εγω εχω λυσσαξει!!!!ειναι φυσιολογικο!????

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!! Ήταν μια πολύ ωραία μέρα σήμερα!

Κάναμε τη βολτίτσα μας κ τη χαρήκαμε ευτυχώς, γιατί σπάνια βγαίνω έξω απ' το σπίτι!

Λοιπόν annoula_ μου από όρεξη κ γω τα ίδια! Του λέω τώρα που μπορούμε μπας κ τον πείσω, αλλά δεν είναι κ το πιο απλό πράγμα!

Κατα τ'άλλα εγώ παίρνω 2 σίδηρο κ 1 φυλλικό οξύ μέχρι τώρα ανελληπώς!

wmb1 έκανα κ γω αντιπηχτικές ενεσεις ένα διάστημα, προ εγκυμοσύνης κ ξέρω ότι ειναι δύσκολη φάση...

Όσο για τον ύπνο κορίτσια με πονάει τελευταία πολύ αυτό το θέμα, αφού έχω πονους στο δεξί μου ώμο, επειδή έτυχε να τον πλακώσω στον ύπνο κ με πονάει 2 μέρες κ 2 νύχτες σερι... Είχα ξυπνήσει απ' τις 5 σήμερα... Κ έτσι κοιμάμαι μόνο αριστερά, πάλι καλά που το συνήθισα κ που έχω πάρει ήδη μαξιλαρι εγκυμοσύνης κ με κρατάει στη θέση μου!

Stella Va κ γω από γάλα πίνω μισό λίτρο την ημέρα κ αν μπορώ κ περισσότερο!

Μόνο στο πρώτο τρίμηνο λόγω εμετών δε μπορούσα κ έπινα μίλκο στη θέση του!

Αναντικατάστατο το γαλατάκι!!!!

Vaso_1980-------»02/04/2015

Simoni-------»03/04/2015

Wmb1-------»04/04/2015

Athinakos-------»06/04/2015

Annoula_-------»08/04/2015

Valsamoula-------»08/04/2015

Sofaki_8-------»08/04/2015

Olympia_st-------»12/04/2015

Feli-------»13/04/2015

Stella Va-------»14/04/2015

Foteini85-------»15/04/2015

Mkcm-------»16/04/2015

Alexandroula-------»23/04/2015

Anna74-------»03/05/2015

Ελπιζω να μην ξεχασα κανενα κοριτσι!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω σε περνάω:σίδηρο,φυλλικό οξύ,4 μαγνήσια,pregnacare,ασβέστιο με d3,επιπλέον D και προγεστερόνη!!Φωστήρες θα βγάλουμε!!:P Καλό ΣΚ!

Μια χαρά σε βρίσκω κι εσένα! Χαχαχα!!:)

έχω μεγάλη χρονική απόκλιση σχεδόν από όλες σας...με προετοιμάζετε για τις εξελιξεις που έρχονται..μόνο η Alexandroula είναι κάπως κοντά μου..:P

Ρε κορίτσια ..τωρα θα πάρει μπρος η κοιλιά εεε?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα. Πως είναι οι κοιλίτσες σας.

Εμείς εχτές ήμασταν όλη μέρα έξω, είχαμε επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς και σήμερα μάλλον θα έρθει η κολλητή μου το απόγευμα.

Χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν αυτές της μέρες, και εχτές και προχτές και να χαίρεστε όσους δικούς σας γιόρταζαν. Έρχονται πολλές πολλές γιορτές ακόμα, με πολλά γλυκά και έχει αρχίσει να ανεβαίνει και η ζυγαριά, αλλά δεν βαριέσαι, μέχρι τώρα δεν είχα πάρει ιδιαίτερο βάρος!!

Η μπουμπού απο τις πολλές βόλτες εχτές κοιμότανε όλη μέρα, μόλις όμως κοιμήθηκα λιγάκι άρχισε το πάρτυ. Ξύπνησα στη 1 για τουαλέτα και στριφογύρναγε μέχρι το πρωί. Κάθε φορά που ξύπναγα την καταλάβαινα. Και το πρωί πριν σηκωθώ, μου έριξε κάτι κλωτσιές, ξεγυρισμένες, χαχα. Κατά τα άλλα καλά. Σε 10 μέρες έχουμε και την β επιπέδου και είμαστε σε αναμονή. Η πλάτη μου προσπαθεί να καλυτερεύσει, αλλά απο τις πολλές βόλτες με ξαναπιάνει το απόγευμα. Ελπίζω να συνέλθω σύντομα.

Καλή κυριακή να έχουμε.

Καλημερα και απο εμενα...καλη κυριακη να εχουμε κοριτσια!!alexandroula εχεις αρχισει να την νιωθεις για τα καλα τη μπουμπου σου!!!:Dεμεις ειμαστε καλα απλα ξυπναω κομματια!!θα τη βρω ομως τη λυση!!σημερα θα στολισουμε και στο μαγαζι οποτε θα το απολαυσω καπως!φιλακια!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα!!!! Καλή Κυριακή να έχουμε!

Σήμερα έχει βολτούλα έξω με φίλους για φαγητό, οπότε το γλίτωσα το μαγείρεμα:tongue:

Anna από την 20η εβδομάδα αρχίζει και πεταγετε απότομα η κοιλίτσα! Κάθε μέρα μου φαίνεται όλο και μεγαλύτερη!

Annoula στο πίνακα που έφτιαξες ξέχασες κάποια κορίτσια. ...αλλά νομίζω δεν μπαίνουν πλέον...Με το καλό να στολισετε το μαγαζί και του χρόνου με το ζουζούνι σας!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...