Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εχω ακουσει οτι τα αγορια προκαλουν ευκολοτερα αποκολληση...αλλα μουφες μου φαινονται ολα αυτα...χτυπα ξυλο, ουτε αιμα ειχα ως τωρα ουτε αποκολληση με τον μικρουλη μου!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little star και γω αγορακι περιμενω και μια απο τα ιδια!τπτ απο αυτα δεν ειχα!και μενα ψικομουφα μου ακουγονται!!alexandroula το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να μπλεχτω και πολυ στο θεμα γιατι δεν θελω να παρεξηγηθω!ειναι λιγο λεπτη η κατασταση!τεσπα μακαρι να της πανε ολα καλα και να μην εχει αλλα θεματακια!προς το παρον ο μπεμπης μολις ξυπνησε και κλωτσαει!!alexandroula εσενα η κορη σου οταν γεννηθηκε ειχε ακολουθησει το ωραριο που ειχα στη κοιλιτσα σου??

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Και γω έχω ακούσει από τις "παλιές", γιαγιάδες κλπ, ότι τα αγόρια είναι πιο ευαίσθητα αλλά και μένα μούφα μου φαίνεται, πόσο μάλλον να το λέει γιατρός!!!!! Και αυτό με την εμφύτευση...8 βδομάδες μετά, παραείναι μπακαλίστικο κατά τη γνώμη μου. Πολύ διακριτικά πρότεινέ της να πάρει και μια δεύτερη γνώμη, πες της ότι εσύ τουλάχιστον έτσι θα έκανες.

Btw γίνεται χαμός με εγκυμοσύνες, μετά τη δική μου έχω μάθει για άλλες 4 φίλων μας, δύο εκ των οποίων είναι πολύ φίλες μου οι κοπέλες και χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχω πέρα από εσάς και άλλα άτομα να κουβεντιάζω!!! :P

TJhAp3.png

Γενικώς είναι πιο ευαίσθητα τα αγόρια, γενικά τα αρσενικά σπερματοζωάρια. Γιαυτό και υπάρχουνε περισσότερες γυναίκες στον κόσμο. Διάβασα πρόσφατα έρευνα που έλεγε ότι τις εποχές με ακραίες καιρικές συνθήκες, καλοκαίρι, χειμώνας, βέβαια σε πιο βαριά κλίματα από τις Ελλάδας, γεννιούνται κυρίως κορίτσια, γιατί ίσως τα αρσενικά σπερματοζωάρια δεν αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δημιουργούν αποκολλήσεις και χειρότερες εγκυμοσύνες.

annoula Δεν μπορώ να σου πω αν είχε το ίδιο ωράριο ύπνου γιατί το βράδυ δεν με ξύπνησε ποτέ από κλωτσιά (ποτέ δεν με πόνεσε γενικώς), αν και όταν ξύπναγα και πήγαινα στο μπάνιο ή άλλαζα πλευρό πιθανώς να την ξεβόλευα και κουνιότανε.

Όταν γεννήθηκε κοιμότανε αρκετά καλά το βράδυ, δεν κατάλαβα ότι είχα νεογέννητο στο σπίτι (μακάρι να είναι και το 2ο έτσι). όμως τη μέρα δεν παρατήρησα αν ήτανε ίδιες ώρες, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι είχε ωράριο μέσα στην κοιλιά.

Πάντως τώρα το 2ο, άλλα βράδια κουνιέται όταν ξυπνάω, άλλα όχι, προς το παρόν.

Καλησπέρα στα κορίτσια !!! Ελπιζω ολες να εισαστε καλα!!! Εγω σήμερα εφαγα την πρωτη μου τουμπα

.. Στην κουζινα.. Σφουγγαριζα, πατησα στα βρεγμενα, πιαστηκε το αριστερο μου ποδι στην καρεκλα κ επεσα με δυναμη προς τα μπροστα με το δεξι γονατο. Τρανταχτηκα ολοκληρη, η κοιλια, η μεση

. που οσο περναει η ωρα τοσο πονανε. Γιαυτο κορίτσια προσεχτε οχι ολισθηρες παντοφλες κ πολυ προσοχη στα παιχνιδια των παιδιων σαε οσες εχετε, που τα πετανε λατω

. ααα και οταν χτυπαει το τηλ μην τρεχετε να το προλαβετε.. Αχ εγω αυτα κανω κ να που την πατησα τωρα.. ευτυχως φτηνα την γλυτωαα δεν ειχα αιμα.. Κ ο μπεμπης με κλωτσησε..

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: προσεχε βρε sofaki! !!ευτυχως ολα καλα!!ασε και εμενα οι τουμπες ειναι ο φοβος μου!!εδω τις ετρωγα πριν μεινω εγκυος!!!!alexandroula ελπιζω παντως να αλλαξει ωραριο ο μπεμπης μου και να αρχισει να κοιμαται το βραδυ!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες Απριλίου!!!! Που είστε σήμερα καλέ; ;;

sofaki προσεχεεεεε!!!! Ευτυχώς που δεν χτύπησες!!

Και εγώ κορίτσια προσέχω πολύ όταν περπατάω, ειδικά στην βροχή φοβάμαι πολύ μην φάω καμιά τούμπα.

annoula όντως αυτό που λες για την φίλη σου μου ακούγεται και εμένα κάπως. ..Έχω 5 φίλες που γέννησαν αγοράκια πέρσι και καμιά δεν είχε αιμορραγία! Αλλά καταλαβαίνω την θέση σου...Ελπίζω να πάνε όλα καλά για την κοπέλα!!!

Καλή Παρασκευή να έχουμε κορίτσια! Και άλλη μια εβδομάδα τελείωσε;)

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημερα κοιλιτσες και απο εμενα!!!και γω αυπνη ειμαι.....κυριολεκτικα ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το βραδυ ο μικρος κλωτσαγε ...σταματησε κατα τις 7 και μετα αρχισε παλι κατα τις 8και!!!!κοιμαμαι ορθια!!!!!wmb1 ετσι οπως το λες το ειχα στις αρχες και παλι τωρα ο προηγουμενος γιατρος μου ειπε οτι ειναι νευρα στο κολπο και οτι δεν εινι τιποτα!!!athinakos πονακια εχω και γω ειδικα την προηγουμενη βδομαδα που ασχετα με την αμνιο αν ο πλακουντας σου ειναι οπισθιος (οπως εμενα)και αν εχεις και θεματακι με τη μεση σου(οπως εγω)ο γιατρος μου ειπε οτι πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη η μεση χτυπαει μπροστα στη βουβωνικη κι το νιωθουμε σαν πονακια περιοδου η αυτο η μεγαλωνει η μητρα μας(εννοειται βεβαια να σε εχει εξετασει και να μην υπαρχει καποιο προβλημα)να σας πω τωρα τα νεα να σας πεσουν τα μαλλια!!!μια φιλη μου (φιλικο ζευγαρι)ειναι κ εκεινη εγκυος στην 12 εβδομαδα τωρα εκανε την αυχενικη(η χαρα μου βεβαια τεραστια γιατι εχω καποιο να μιλαω στο τηλ)και ολα τελεια η κοπελα εξαρχης ειχε διδυμα το ενα ομως εμβρυακι απο την αρχη ειχε απορροφηθει ολα καλα μεχρι που ξεκινησαν οι αιμοραγιες...το αιμα ξεκινησε στην 8-9εβδομα και ο γιατρος της ειπε ειναι απο την εμφυτευση:shock::shock::shock::shock: ενα μηνα μετα εντωμεταξυ τωρα εχει παλι αιμοραγια και η αιτιολογια...ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ (εχει και εκεινη αγορακι)ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!!δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα που της λεει αλλα εμενα μου φαινεται μπακαλογιατρος και η θεση μου ειναι πολυ λεπτη εσεις τι λετε απο τα λεγομενα????προκαλουν τα αγορια αιμοραγια??και δεν μια μερα εχει φτασει 12 w και αυτο γινεται συνεχεια!!!!!sorry για το μεγαλο ποστ αλλα απο χθες που τα ακουσα εχω μεινει μα.........ς!!!!

Μηπως παίρνει σαλοσπιρ?αν ναι,να το κόψει!αυτό περι αγοριού,μαλακία μου φαίνεται..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπέρα στα κορίτσια !!! Ελπιζω ολες να εισαστε καλα!!! Εγω σήμερα εφαγα την πρωτη μου τουμπα

.. Στην κουζινα.. Σφουγγαριζα, πατησα στα βρεγμενα, πιαστηκε το αριστερο μου ποδι στην καρεκλα κ επεσα με δυναμη προς τα μπροστα με το δεξι γονατο. Τρανταχτηκα ολοκληρη, η κοιλια, η μεση

. που οσο περναει η ωρα τοσο πονανε. Γιαυτο κορίτσια προσεχτε οχι ολισθηρες παντοφλες κ πολυ προσοχη στα παιχνιδια των παιδιων σαε οσες εχετε, που τα πετανε λατω

. ααα και οταν χτυπαει το τηλ μην τρεχετε να το προλαβετε.. Αχ εγω αυτα κανω κ να που την πατησα τωρα.. ευτυχως φτηνα την γλυτωαα δεν ειχα αιμα.. Κ ο μπεμπης με κλωτσησε..

Περαστικά Σοφάκι!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. sofaki προσοχή, είναι επικίνδυνες οι πτώσεις, ευτυχώς δεν χτύπησες.

annoula και εγώ ελπίζω η μπουμπού να αλλάξει πρόγραμμα γιατί δεν μας βλέπω καλά. Όλο το βράδυ σήμερα στριφογύρναγε και όταν σηκώθηκα το πρωί δεν κουνιότανε. Όλο το πρωί κοιμότανε μέχρι το μεσημέρι.

Εμείς πήγαμε για ψώνια νωρίς, αλλά είδε το καρουζελ η μικρή μου και ήθελε να κάνει και περιμέναμε 40 λεπτά να ανοίξει. Πάνω που ήτανε καλύτερα η πλάτη μου άρχισε να πονάει πάλι απο την ορθοστασία. Ευτυχώς ήτανε στα καλά της η κόρη μου και δεν την κυνήγαγα στο μαγαζί. Και έχουμε και συνέχεια στις βόλτες σήμερα. Πάω λίγο να ξαπλώσω μπας και ξεκουραστώ μέχρι να ξαναφύγουμε.

Γεια σας κορίτσια !! Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικα!! Δεν πτοηθηκα ομως και την βολτα μου την πηγα στο village με τη μικρη και τη νονα της και την λαϊκή μου πηγα σήμερα. Ειχα πολυ καιρο να παω. Απο την τουμπα ποναει το γονατο ειδικα οταν το ακουμπαω. Θα περασει;; Οσο για τα μωρακια σας στις κοιλιτσες μην ανησυχειτε κορίτσια !! Τα ξενυχτια μες στο προγραμμα ειναι. Απο Απριλη κ περα θα μιλαμε κ θα δινουμε συμβουλες η μια στην αλλη για το πως θα κοιμουνται πιο πολυ μες στην νυχτα.. Να κανω τωρα μια ερωτηση;; Σιδηρο κ ασβεστιο κ φυλλικο οξυ πινετε;; Εγω ηπια ελαχιστα λογω αναγουλων και τα εκοψα για λιγο καιρο κ τωρα που νιωθω καλα τα εχω κοψει τελειως.

Καλησπέρα κορίτσια μου!

¨΄Εχω ανέβει ψυχολογικά σήμερα!!Σταματάω την ανησυχία,παίρνω τα πράγματα όπως είναι και έχει ο θεός!!

Καλό ΣΚ να έχουμε!:P

Μπράβο Anna!!!! Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Γεια σας κορίτσια !! Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικα!! Δεν πτοηθηκα ομως και την βολτα μου την πηγα στο village με τη μικρη και τη νονα της και την λαϊκή μου πηγα σήμερα. Ειχα πολυ καιρο να παω. Απο την τουμπα ποναει το γονατο ειδικα οταν το ακουμπαω. Θα περασει;; Οσο για τα μωρακια σας στις κοιλιτσες μην ανησυχειτε κορίτσια !! Τα ξενυχτια μες στο προγραμμα ειναι. Απο Απριλη κ περα θα μιλαμε κ θα δινουμε συμβουλες η μια στην αλλη για το πως θα κοιμουνται πιο πολυ μες στην νυχτα.. Να κανω τωρα μια ερωτηση;; Σιδηρο κ ασβεστιο κ φυλλικο οξυ πινετε;; Εγω ηπια ελαχιστα λογω αναγουλων και τα εκοψα για λιγο καιρο κ τωρα που νιωθω καλα τα εχω κοψει τελειως.

Sofaki εγώ τα παίρνω όλα!!! Μόνο το ασβέστιο ξεχνάω πού και πού...

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...