Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Wmb πάει και το καρδιογράφημα και όλα καλά!! Μπράβο σας!!

Κορίτσια και εμένα πλέον την έχουν νιώσει όλοι την μπέμπα αλλά το αγαπημένο μου είναι όταν κουνιέται και η κοιλιά!!! Μπορώ να την χαζεύω για ώρες, έχει πολύ πλάκα!! Προχτές τράβηξα και βίντεο και το έστειλα στη κολλητή μου που μένει εξωτερικό:P

Anna πολύ σύντομα θα την νιώθεις και εσύ την μπέμπα και θα τρελαθείς!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοίταξα την β επιπέδου της πρώτης εγκυμοσύνης γιατί ρώταγε η feli για το ρινικό οστό. Εν τέλη στις 20+6 εβδομάδες είχε η κόρη μου ρινικό οστό 5,5 και στις 22+2 εβδομάδες που κάναμε επαναληπτικό είχε 7,5. Οπότε μην σκας καθόλου κορίτσι. όλα πάνε μια χαρά.

Anna74 μην ανησυχείς που δεν έχεις καταλάβει το μωρό, ξέρω και άλλες κοπέλες που το κατάλαβαν στις 20-21 εβδομάδες. Μπορεί κάτι να έχεις νιώσει και να μην καταλαβαίνεις κιόλας ότι είναι αυτό. Εγώ το ένιωσα αρκετά νωρίς και τώρα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, παρόλο που είχα και στις 2 πρόσθιο πλακούντα, αλλά από ότι έχω καταλάβει είμαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Πέμπτη αύριο, τελειώνει και αυτή η εβδομάδα (το ΣΚ δεν το μετράω όπως είδατε, περνάει πάντα πάρα πολύ γρήγορα). Πρέπει να δω πότε θα φτιάξουμε και γλυκάκια για τα Χριστούγεννα. Θέλω οπωσδήποτε να τα φτιάχνω εγώ, μην τρώει και η κόρη μου έτοιμα, γιατί τα μελομακάρονα ειδικά τα τσακίζει. Μάλλον την άλλη βδομάδα θα φτιάξω, να τα ευχαριστηθούμε.

Καλησπέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Έχω να μπω μια μέρα και βλέπω πάρα πολλά νέα! Κατ΄αρχάς να πω συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν τη β ΄επιπέδου και μπορούν να ηρεμήσουν από δω και στο εξής! Foteini μη στενοχωριέσαι για την αποκόλληση. Με ξεκούραση θα είναι όλα μια χαρά. Οι αποκολλήσεις ειναι πολύ συχνές και με λίγη ξάπλα συνήθως θεραπεύονται. Anna74 οι ενέσεις για τους πνεύμονες γίνονται προληπτικά. Να χαίρεσαι που ο γιατρός σου προβλέπει και αυτή την παράμετρο. Έτσι θα είσαι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο. Κανονικά αυτό θα πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να σε αγχώνει περισσότερο. Μην ανησυχείς. Απ΄ότι διάβασα με την περίδεση και την ξεκούραση μάκρυνε ο τράχηλός σου. Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό. Ψυχραιμία και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά! Εγώ τη μπουμπού μου την ένιωσα μια μέρα πριν κλείσω την 19 εβδομάδα. Έχω και πρόσθιο πλακούντα και μου είπαν πως σε αυτή την περίπτωση αργείς λίγο περισσότερο να καταλάβεις το μπεμπέ. Εμείς κορίτσια τελικά κάναμε το καρδιογράφημα χτες και ήταν όλα πολύ καλά. Ουφ! Πάει κι αυτό! Πολύ χαίρομαι που μια μια τελειώνουν οι εξετάσεις με αίσιο τέλος γιατί δε σας κρύβω πως κι εγώ δεν έχω και λίγο άγχος. Sofaki_8 το καρδιογράφημα με έστειλε ο γιατρός μου και το έκανα ιδιωτικά γιατί μου είπε πως η ειδικευμένη καρδιολόγος που ήταν στο Έλενα έφυγε πριν κανα-δυο χρόνια και από τότε δεν την έχουν αναπληρώσει. Αυτή που πήγα ήταν πολύ καλή και πολύ αναλυτική και η όλη διαδικασία στοίχισε 70 ευρώ. Αν θέλεις πες μου να σου δώσω στοιχεία.

ευχριστώ για το θάρρος που μου δινεις καλό μου!!θα ήθελα κι εγώ τα στοιχεία της εμβρυοκαρδιολόγου καλου-κακού..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

ευχαριστώ κορίτσια μου...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...μ' εχει πάρει από κάτω σήμερα.. θα ήθελα τόσο να μπορούσα να στολίσω,να κάνω γλυκά και να βοηθήσω τον άντρα μου που τρέχει μόνος του για να ετοιμασει το σπιτι ώστε να μετακομίσουμε...αισθάνομαι πολλές τύψεις,έχει κουραστεί και δεν έχει βοήθεια από πουθενά...

Τέλος πάντων,ολα θα περάσουν και θα αισθανθώ καλύτερα όταν δω το μωρό να κουνιέται :D

Φιλάκια

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Ευχαριστω κοριτσια για την εμψυχωση!!

αννα74 κ εσυ μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω!! Οι αντρες μας σιγουρα ξερουν οτι κανουμε αγωνα αντοχης για να τους χαρισουμε το ομορφοτερο δωρο!! Φετος κ εγω δεν θα στολισω σκεφτομαι ομως οτι του χρονου σιγουρα θα εχω τον μπεμπη να πειραζει το δεντρο!!

ολα θα πανε καλα απο την στιγμη που εχει βελτιωση ο τραχηλος!!

εγω ενιωσα πρωτη φορα την 18η βδομαδα τον μπεμπη αλλα ανεπαίσθητα μετα καθε τρεις μερες κ χωρις να ειμι σιγουρη αλλα μολις εκλεισα την 20η βδομαδα αρχισε δυνατα κ τον νιωθω ακομη κ συο χερι μου κ τον ενιωσε κ ο αντρας μου!!

να σας πω κ κατι ασχετο....στην αυχενικη ειχα προσθιο χαμηλο πλακουντα κ στον β επιπεδου μου γραφει οπισθιος χαμηλος.....γινεται να αλλαξε τοιχωμα??

κ ο πλακουντας ποτε θα ανεβει επιτελους?? Ελπιζω να μην ανηκω στο 1% των περιπτωσεων που μενει χαμηλα σε ολητην εγκυμοσυνη....φοβαμαι να κανω καισαρικη κ αν δεν ανεβει ο πλακουντας ειναι δυσκολο να γεννησεις φυσιολογικα!!

gzWep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!τι μου κανετε;;; Εγω ξυπνησα πολυ πρωι...και μου φαινεται ατελειωτη η μερα!!Οι κοιλιτσες μας βλεπω μας δινουν ρεσιταλ καθε μερα!!!Αντε να ρθουν τα Χριστουγεννα!!!

nkr7p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σήμερα δεν έχω κοιμηθεί καθόλου καλά. Είχα πάλι το βράδυ αυτές τις περίεργες ενοχλήσεις στον κόλπο που σας είχα ξαναπεί. Αυτό που σαν να έχεις σουβλιές, σαν να σε περνάει ρεύμα για δευτερόλεπτα ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Το ξαναείχα κατά καιρούς σε όλο τον 5ο αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες δε με είχε πιάσει καθόλου και νόμιζα πως είχε τελειώσει αυτό το πράγμα. Στο γιατρό που το είχα πει δε φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη σημασία. Διάβασα ότι είναι μάλλον αντανακλαστικοί πόνοι της μήτρας αλλά και πάλι δε μπορώ να πω ότι καθησυχάστηκα εντελώς. Αφήστε που είναι και πολύ ενοχλητικό. Οπότε πάω να κοιμηθώ λιγάκι τώρα που νομίζω είμαι καλύτερα. Καλή μέρα σε όλες μας. Σας φιλώ!

Ευχαριστω κοριτσια για την εμψυχωση!!

αννα74 κ εσυ μην το αφηνεις να σε παιρνει απο κατω!! Οι αντρες μας σιγουρα ξερουν οτι κανουμε αγωνα αντοχης για να τους χαρισουμε το ομορφοτερο δωρο!! Φετος κ εγω δεν θα στολισω σκεφτομαι ομως οτι του χρονου σιγουρα θα εχω τον μπεμπη να πειραζει το δεντρο!!

ολα θα πανε καλα απο την στιγμη που εχει βελτιωση ο τραχηλος!!

εγω ενιωσα πρωτη φορα την 18η βδομαδα τον μπεμπη αλλα ανεπαίσθητα μετα καθε τρεις μερες κ χωρις να ειμι σιγουρη αλλα μολις εκλεισα την 20η βδομαδα αρχισε δυνατα κ τον νιωθω ακομη κ συο χερι μου κ τον ενιωσε κ ο αντρας μου!!

να σας πω κ κατι ασχετο....στην αυχενικη ειχα προσθιο χαμηλο πλακουντα κ στον β επιπεδου μου γραφει οπισθιος χαμηλος.....γινεται να αλλαξε τοιχωμα??

κ ο πλακουντας ποτε θα ανεβει επιτελους?? Ελπιζω να μην ανηκω στο 1% των περιπτωσεων που μενει χαμηλα σε ολητην εγκυμοσυνη....φοβαμαι να κανω καισαρικη κ αν δεν ανεβει ο πλακουντας ειναι δυσκολο να γεννησεις φυσιολογικα!!

Καλημέρα!! Για το αν αλλάζει τοιχωμα ο πλακουντας δεν γνωρίζω αλλά ξέρω οτι από την 20η εβδομάδα και μετά αρχίζει και ανεβαίνει, οπότε μην αγχώνεσαι. Και το πρόβλημα είναι όταν είναι μέχρι το τέλος προσθιος και χαμηλός επειδή κλείνει τον τράχηλο.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα σε όλα τις φουσκοκοιλίτσες!!! Εγώ έλιωσα στον ύπνο! Αφού με πήρε τηλέφωνο και με ξύπνησε ο άντρας μου γιατί ανησύχησε.

Αχ ρε κορίτσια αυτό με τα ψιλό πανάκια τρομάζει και εσάς η είμαι μόνο εγώ τόσο φοβιτσιαρα; Είναι πόνοι χαμηλά, σαν ελαφριές ενοχλήσεις περιόδου, που μάλλον είναι το έντερο αλλά εγώ αμέσως σκέφτομαι τα χειρότερα! Ο γιατρός μου έχει πει ότι δεν είναι κάτι...αλλά κάθε φορά που με πιάνουν τρομάζω πολύ:(

Wmb αυτές τις σουβλιες στον κόλπο τις είχα και εγώ κάποια στιγμή και εμένα ο γιατρός μου είπε οτι δεν είναι κάτι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες και απο εμενα!!!και γω αυπνη ειμαι.....κυριολεκτικα ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το βραδυ ο μικρος κλωτσαγε ...σταματησε κατα τις 7 και μετα αρχισε παλι κατα τις 8και!!!!κοιμαμαι ορθια!!!!!wmb1 ετσι οπως το λες το ειχα στις αρχες και παλι τωρα ο προηγουμενος γιατρος μου ειπε οτι ειναι νευρα στο κολπο και οτι δεν εινι τιποτα!!!athinakos πονακια εχω και γω ειδικα την προηγουμενη βδομαδα που ασχετα με την αμνιο αν ο πλακουντας σου ειναι οπισθιος (οπως εμενα)και αν εχεις και θεματακι με τη μεση σου(οπως εγω)ο γιατρος μου ειπε οτι πολυ συχνα στην εγκυμοσυνη η μεση χτυπαει μπροστα στη βουβωνικη κι το νιωθουμε σαν πονακια περιοδου η αυτο η μεγαλωνει η μητρα μας(εννοειται βεβαια να σε εχει εξετασει και να μην υπαρχει καποιο προβλημα)να σας πω τωρα τα νεα να σας πεσουν τα μαλλια!!!μια φιλη μου (φιλικο ζευγαρι)ειναι κ εκεινη εγκυος στην 12 εβδομαδα τωρα εκανε την αυχενικη(η χαρα μου βεβαια τεραστια γιατι εχω καποιο να μιλαω στο τηλ)και ολα τελεια η κοπελα εξαρχης ειχε διδυμα το ενα ομως εμβρυακι απο την αρχη ειχε απορροφηθει ολα καλα μεχρι που ξεκινησαν οι αιμοραγιες...το αιμα ξεκινησε στην 8-9εβδομα και ο γιατρος της ειπε ειναι απο την εμφυτευση:shock::shock::shock::shock: ενα μηνα μετα εντωμεταξυ τωρα εχει παλι αιμοραγια και η αιτιολογια...ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ (εχει και εκεινη αγορακι)ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!!δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα που της λεει αλλα εμενα μου φαινεται μπακαλογιατρος και η θεση μου ειναι πολυ λεπτη εσεις τι λετε απο τα λεγομενα????προκαλουν τα αγορια αιμοραγια??και δεν μια μερα εχει φτασει 12 w και αυτο γινεται συνεχεια!!!!!sorry για το μεγαλο ποστ αλλα απο χθες που τα ακουσα εχω μεινει μα.........ς!!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα όμορφες!

ααααα Αννούλα τη υπέροχη φουσκοκοιλίτσα είναι αυτή στη φωτό?? φτου φτου!!!

wmb1 μπράβο για τα αποτελέσματα, ελπίζω να φύγει το (ρημάδι!) το άγχος και όλα να πάνε καλά ως το τέλος!

Αννα74 μη σε αγχώνει που δεν το ένιωσες ακόμη, δεν είναι το ίδιο για κάθε μανούλα και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Μιλούσα τις προάλλες με φίλη μου, σχετικά φρέσκα μανούλα, και μου έλεγε πως ένιωθε το μωράκι καλά καλά περίπου στον 7ο!! :eek: Εγώ ήμουν μάλλον από τις τυχερές, γύρω στην 17η ένιωθα "μπουρμπουλήθρες" αλλά δεν ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι είναι το μωρό, και το σιγούρεψα μια εβδομάδα αργότερα. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι καθησυχαστικό να νιώθουμε το μωράκι, αλλά υπομονή!! :) Πάντως το άγχος δε φεύγει, ακόμη και να το νιώθεις, να φανταστείς αν περάσει ώρα και δεν το νιώσω αγχώνομαι, ενώ τις μέρες που είναι πολύ δραστήρια η μπουμπού ανησυχώ πάλι μήπως κάτι δεν πάει καλά!! (δεν τρώγομαι)

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα γλυκούλες!! :)

TJhAp3.png

Καλημέρα

Anna καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι άσχημα που τρέχει ο άντρας σου, αλλά τουλάχιστον ευχαριστήσου ξεκούραση. και εγώ στην κόρη μου (επειδή ήθελε και εμένα από μωρό και ακόμα εμένα θέλει στα πάντα εκτός από το παιχνίδι), έκανα τα πάντα όλα και έτρεχα. Είχα φτάσει σε σημείο να σέρνομαι από τη νύστα και την κούραση, αλλά δεν διαμαρτυρόμουνα γιατί το έκανα για το παιδί μου. Και τώρα από την αρχή της εγκυμοσύνης, έκανα τα πάντα όλα. Οκ ο άντρας μου γυρνάει συνήθως νωρίς σπίτι, εκτός αν έχει ταξίδι, αλλά εκτός των δουλειών και το να φροντίζω την μικρή, την πήγαινα σε όοοολες τις δραστηριότητες για να πηγαίνει ο άντρας μου γυμναστήριο. Βέβαια μην φανταστείτε ότι πηγαίνει συνέχεια, τώρα το ξεκίνησε και γράφτηκε για 6μηνο, μπας και χάσει κάποια κιλά, και θέλω να τον "βοηθήσω" τουλάχιστον σε αυτό, γιατί με το που θα έρθει το μωρό τέλος και το γυμναστήριο.

Τώρα με την άμνιο, δεν ήθελα να κάνω τίποτα, γιατί αισθανόμουνα καλά και φοβόμουνα μην το παρακάνω, οπότε τουλάχιστον 10 μέρες καθόμουνα και το μόνο που έκανα ήτανε να διαβάζω παραμύθι στην μικρή πριν κοιμηθεί στο κρεβάτι μου. Όμως προσπαθώ να μην έχω τύψεις, ήτανε και είναι ανάγκη, θέλω ο άντρας μου να ξεκινήσει να ασχολείται περισσότερο με το παιδί, για να συνηθίσει και το παιδί, γιατί όταν έρθει το μωρό αναγκαστικά θα ασχολούμαι σχεδόν εξολοκλήρου με το μωρό, οπότε πρέπει να τα μοιράσουμε. Ε τι να ασχοληθεί τώρα, τι σε λίγους μήνες. καλά να είμαστε και να μπορούμε να τρέχουμε μετά για 4-5 μήνες δεν χάθηκε και ο κόσμος αν κάνουνε οι άντρας μας τις δουλειές, μετά θα τρέχουμε αναγκαστικά και οι δυο.

athinakos και εγώ έχω κάποιες μέρες πόνους γύρω από τη μήτρα που με ψιλοανησυχούνε, αλλά λογικά είναι από το έντερο, γιατί είναι τις μέρες που είμαι πιο δυσκοίλια.

wmb μήπως σου κλωτσάει εκεί κάτω κανένα νεύρο το μωρό και πονάς έτσι? Εμένα με κλωτσάει συχνά προς τα κάτω, αλλά μπορεί να σου πετυχαίνει και νεύρο.

annoula εγώ νομίζω θα της πρότεινα να πάρει και 2η γνώμη. Αυτό για τις αιμοραγίες και τα αγόρια δεν το έχω ξανακούσει και συνήθως αν έχεις αίμα, υπάρχει πρόβλημα από μικρό μέχρι μεγάλο. Μπορεί να είναι το πιο ακίνδυνο, να είναι αιμορροΐδες, μπορεί όμως να είναι και αποκόλληση ή πρόβλημα στον τράχηλο. Κανένας γιατρός δεν το αφήνει έτσι, πρέπει τουλάχιστον να το ελέγξουν.

Όσο για την εμφύτευση! Η εμφύτευση γίνεται στις 4 το πολύ 5 εβδομάδες. Δεν γίνεται να έχεις δει το έμβρυο και να κάνεις μετά εμφύτευση.

Α εκτός αν το αίμα ήτανε από το έμβρυο που έφυγε, ίσως αυτό δικαιολογείτε.

Stella για αυτό έχω και εγώ ψιλοάγχος. Προχτές η μπέμπα κλωτσούσε όλη μέρα και το βράδυ δε πάρτυ. Από εχτές το μεσημεράκι σιωπή. Κατάλαβα 1-2 κλωτσιές το μεσημέρι και άλλες 2 το βράδυ και σήμερα το πρωί τίποτα, που συνήθως το πρωί που ξυπνάω στριφογυρνάει. Τώρα πριν λίγο έδειξε σημάδια ότι ξύπνησε και πάλι λίγα πράγματα.

Όμως ξέρω και από την κόρη μου, που ήτανε πολύ δραστήρια στην κοιλιά, 2-3 μέρες κλώτσαγε ασταμάτητα και 1 μέρα συνήθως κοιμότανε συνέχεια, κουραζότανε φαίνεται, χαχα. Και το ίδιο ακριβώς έκανε και όταν βγήκε για αρκετό καιρό. Ξεσάλωνε και έμενε ξύπνια αρκετά 2-3 μέρες και την 4η κοιμότανε συνέχεια, χαχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...