Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Εμένα φαίνεται αρκετή κοιλιά, αλλά με το μπουφάν κάτι κρύβεται ακόμα.

Πρέπει να καθαρίσω και εγώ, γιατί λόγω άμνιο, τα έχω αφήσει όλα. Έβαλε ο άντρας μου σκούπα, έβαλα και ένα πληντύριο ρούχων και τα έχω 3 μέρες απλωμένα. Με έπιασε και η πλάτη μου και που να κάνω δουλειές και σιδέρωμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Anna!!!! Τέλεια τα νέα σου! Σας μπήκε πολύ καλά ο μήνας! Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχεις την μπέμπα σου αγκαλιά και όλα αυτά θα είναι ξεχασμένα! Προσπάθησε να το απολαύσεις τώρα...

Ευχαριστώ καλή μου!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Anna τέλεια τα νέα σας. Εγώ το βρίσκω πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο τράχηλός σου όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κιόλας, άσχετα αν είναι ακόμα μικρός. Προφανώς δεν θα επαναπαυτείς, αλλά τουλάχιστον μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου.

Καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ!! :) Υποτίθεται οτι η περίδεση γίνεται για να μην κονταίνει άλλο ο τράχηλος και οτι χρησιμοποιήθηκε μια τεχνική για να μακρύνει λίγο...Όταν όμως σου λένε προκαταβολικά να κάνεις ενέσεις στην 28η εβδομάδα γιατί μπορεί το μωρό να είναι πρόωρο,δεν μπορείς ακριβώς να χαλαρώσεις..Προσπαθώ..:P

Anna μπραβο για τα αποτελεαματα σου...ειδες πηγαν ολα τελεια....!!καθολου μακακια δεν ειπες:D!!!ξεκουρασου τωρα και ολα θα πανε μια χαρα!!wmb1 μια χαρα θα πανε ολα ...αν ειχες θεματακι θα ειχε φανει σιγουρα κατι στη β επιπεδου!!!ολα θα πανε τελεια!!!alexandroula δεν ειναι τελειο και γω καθε μερα που περναει τα νιωθω και πιο εντονα ολα οσα γινονται μεσα ση κοιλια μου!!!εμεις πηγαμε στο γιατρο σημερα ολα καλα με τον μπεμπη μου εδωσε και καποιες αιματολογικες του μηνα να κανω...κοριτσια να ρωτησω...μου εδωσε salospir 80mg προληπτικα ενα καθε μερα...παιρνει καμμια αλλη απο εσας??γιατι διαβασα διαφορα στο internet και ψιλοκολωσα!!κατα τα αλλα ολα καλα!!

Το σαλοσπίρ 80mg μου είχε δοθεί προληπτικά για πιθανή πηκτικότητα αίματος..τώρα που άλλαξα γιατρό μου το έκοψε γιατί νεότερες μελέτες δείχνουν οτι προκαλεί αιμοραγίες και αποβολή(για την αποβολή φαντάζομαι στο πρώτο τρίμηνο).Εγώ είχα όντως αίμα από τον κόλπο όποτε προσπαθούσα κάπως στην τουαλέτα και με το που το έκοψα δεν έχω πια..από την άλλη,2 άλλοι γιατροί μου το είχαν δώσει χωρίς φόβο..τι να σου πω..

Ευχαριστώ για τη χαρά σου!!:P

Καλημέρα!!

Τι όμορφα που μπήκε για όλες ο γιορτινός Δεκέμβρης, μπράβο feli!! Εννοείται πως ακόμη και ελάχιστη υποψία να υπήρχε ότι κάτι δεν πάει καλά, θα σου συνέστηναν αμνιοπαρακέντηση, άλλωστε παίζουν και οι εισπρακτικοί λόγοι, όπως είπες και μόνη σου!! ;) Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε το μωράκι σου!! :)

Ουφ, μόνο εγώ και η Αννα74 μείναμε θαρρώ! Μια βδομαδούλα ακόμη (δεν περνάνε οι μέρες!!!!!)

Να έχετε μια όμορφη μέρα με πολλές κλωτσιές εκ των έσω! χεχε

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου σε προηγούμενο ποστ!!Με το καλό να κάνεις τη β' επιπέδου και καλά αποτελέσματα!Εγώ έχω στις 29 Δεκεμβρίου αφού αν δεν έκανα καισαρική θα γεννούσα αρχές Μαίου οπότε είμαι δικαίως η τελευταία!!

Διαφημίσεις

Κοίτα γενικώς ξέρω αρκετές περιπτώσεις που κάνουνε κορτιζόνη για τα πνευμονάκια του μωρού. Όμως το θεωρώ καλύτερο αν υπάρχει περίπτωση έστω και μικρής προωρότητας να είσαι προετοιμασμένος, παρά να μην έχεις προλάβει να κάνεις τίποτα και να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα μετά. Δες το έτσι, οτι απλά προετοιμάζεσαι, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα συμβεί κιόλας.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τις κάνεις τσάμπα τις ενέσεις, πάντως. Όπως εύχομαι να πανε όλα καλά σε όλες μας.

Annoula πολυ ωραια που θα λαβεις μερος!!!!Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια!!!Στον β επιπεδου τον τραχηλο ενδοκολπικα σας τον μετρησαν η διακοιλιακα???ετσι απο περιεργεια αυτο...Μου τον μετρησα διακοιλιακα και μου τον βγαλαν 3,4mm αλλα ακουω οτι εχει μεγαλη αποκλιση *γενικα απο τον ενδοκολπικο...Αν και ρωτησα στο διαγνωστικο...και μου ειπε οτι με τα μηχανηματα που χουν αυτοι η αποκλιση ειναι σχετικα πολυ μικρη. Τι λετε εσεις??

Μια χαρά είναι ο τράχηλός σου,μην ανησυχείς..άντε να ήταν 30 το λιγότερο διακολπικά...μη μασας είσαι μέσα στα όρια..

Εγώ τις ανησυχίες σου τις καταλαβαίνω απόλυτα..

Για εμένα αυτή η περίοδος δεν είναι δυστυχώς ευτυχισμένη..Δεν μπορώ να κάνω ούτες βόλτες ,ούτε ψώνια,ούτε μαθήματα θηλασμού,ούτε να αγοράσω ρούχα για εμένα ή για το μωράκι....όποτε κάθομαι σε καρέκλα έχω ενοχές..

Ο φόβος έχει φωλιάσει μέσα μου και δεν λέει να φύγει...Θα παλέψω και θα προσπαθήσω να πιστέψω οτι θα γεννήσω ένα τελειομηνο μωρό :P

Χαιρετω ολες τις μανουλες!!

εκανα κ εγω β επιπεδου σημερα, εχουμε εναν υπερκινητικο μπεμπη που ολη την ωρα επιανε το πουλακι του...!!!

Ολες οι μετρησεις ηταν καλες ομως στεναχωρεθηκα κ αγχωθηκα γιατι τελικα μου βρηκαν μια μικρη αποκολληση κ ετσι η αναρρωτικη μου συνεχιζεται....εχω προβληματιστει παρα πολυ....δρν ξερω σν θα καταφερω να ξαναγυρισω στην δουλεια κ φοβαμαι μην παθει κατι κ ο μπεμπης μου....ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα ψυχολογικα!

την δευτερα εχω παλι ραντεβου για να δουμε τον πλακουντα!!

αχ Φωτεινή μου,ξάπλα και εσύ....Υπομονή και στις 2 μας..

Ρε κορίτσια,το μωρό δεν το χω σοβαρά αισθανθεί..οι πρωτοτόκες πότε το αισθανθήκατε πρώτη φορά?

Ελπίζω να πάμε όλες καλά και από Μάη να μιλάμε για θηλασμό και ξεσκατίσματα!!

Φιλάκια!!:D

Wmb1 σε προηγουμενα post σου διαβασα οτι ο γιατρος σου σε παρεπεμψε σε υπερηχογραφημα καρδιας εμβρυου. Τελικα το εκανες; Κ γω στη μικρη μου το ειχα κανει, αλλα δεν θυμαμαι πως ειχα κλεισει ραντεβου και ποσα ειχα πληρωσει. . Πσντως στο Ελενα το ειχα κανει στο ισογειο σε μια καταπληκτικη κυρια!! Εσυ που το εκανες; μπορεις να με ενημερωσεις ;;; σ'ευχαριστώ πολυ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες μου όμορφες! Έχω να μπω μια μέρα και βλέπω πάρα πολλά νέα! Κατ΄αρχάς να πω συγχαρητήρια στα κορίτσια που έκαναν τη β ΄επιπέδου και μπορούν να ηρεμήσουν από δω και στο εξής! Foteini μη στενοχωριέσαι για την αποκόλληση. Με ξεκούραση θα είναι όλα μια χαρά. Οι αποκολλήσεις ειναι πολύ συχνές και με λίγη ξάπλα συνήθως θεραπεύονται. Anna74 οι ενέσεις για τους πνεύμονες γίνονται προληπτικά. Να χαίρεσαι που ο γιατρός σου προβλέπει και αυτή την παράμετρο. Έτσι θα είσαι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο. Κανονικά αυτό θα πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να σε αγχώνει περισσότερο. Μην ανησυχείς. Απ΄ότι διάβασα με την περίδεση και την ξεκούραση μάκρυνε ο τράχηλός σου. Είναι πολύ αισιόδοξο αυτό. Ψυχραιμία και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά! Εγώ τη μπουμπού μου την ένιωσα μια μέρα πριν κλείσω την 19 εβδομάδα. Έχω και πρόσθιο πλακούντα και μου είπαν πως σε αυτή την περίπτωση αργείς λίγο περισσότερο να καταλάβεις το μπεμπέ. Εμείς κορίτσια τελικά κάναμε το καρδιογράφημα χτες και ήταν όλα πολύ καλά. Ουφ! Πάει κι αυτό! Πολύ χαίρομαι που μια μια τελειώνουν οι εξετάσεις με αίσιο τέλος γιατί δε σας κρύβω πως κι εγώ δεν έχω και λίγο άγχος. Sofaki_8 το καρδιογράφημα με έστειλε ο γιατρός μου και το έκανα ιδιωτικά γιατί μου είπε πως η ειδικευμένη καρδιολόγος που ήταν στο Έλενα έφυγε πριν κανα-δυο χρόνια και από τότε δεν την έχουν αναπληρώσει. Αυτή που πήγα ήταν πολύ καλή και πολύ αναλυτική και η όλη διαδικασία στοίχισε 70 ευρώ. Αν θέλεις πες μου να σου δώσω στοιχεία.

Wmb1 αχ εφυγε;;; Ακριβως πριν δυο χρονια κ δυο μηνες την ειχα κανει αυτη την εξεταση.. Αχχχχχχχ κ ηταν παρα πολυ καλη κ ευγενικη κυρια!!! Κριμα... Αλλα στειλε μου τα στοιχεια της δικιας σου εαν μπορεις κ θα το ψαξω το θεμα.

Wmb1 αχ εφυγε;;; Ακριβως πριν δυο χρονια κ δυο μηνες την ειχα κανει αυτη την εξεταση.. Αχχχχχχχ κ ηταν παρα πολυ καλη κ ευγενικη κυρια!!! Κριμα... Αλλα στειλε μου τα στοιχεια της δικιας σου εαν μπορεις κ θα το ψαξω το θεμα.

Σου τα έστειλα σε π.μ. Ελπίζω ότι όλα θα είναι καλά!

Κοριτσακια μου πως ειστε? ??wmb1 ολα μια χαρα πηγαμε! !μπραβο!!!αννα74 ηρεμησε θα συμφωνησω με την wmb1 το γεγονος οτι ο γιατρος σου ειναι προνοητικος θα επρεπε να σε ηρεμη!!εγω τον μπεμπη τον ενιωσα πρωτη φορα γυρω στη 17-18 εβδομαδα και τωρα παιζει κανονικα ποδοσφαιρο ειδικα το βραδυ!!και τον νιωθουν και αλλοι χθες τον ενιωσε για πρωτη φορα η μαμα μου!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...