Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Alexandroula φανταζομαι πως ετσι ειναι....

Παντως το αγχος δεν ειναι κατι απο το αποβαλλεται απο τη μια μερα στην αλλη....Δυστυχως!!!Οσο και να προσπαθω να πισω τον εαυτο μου οτι ολα ειναι καλα....τοσο κατι θα τυχει να πεσει στο αυτι μου ή στην αντιληψη μου και θα με ταραξει...Ψυχραιμια μηδεν απο οτι καταλαβες!!!!!!

Αχχχ τι μανα θα γινωωω χωρις ψυχραιμια!!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και απο μενα!!! Σημερα ειχαμε κ εμεις την β επιπεδου. Μας πηρε συνολικα 3 ωρες να γινουν οι μετρησεις γιατί ο μπεμπης ολο κοιμοταν. Ολα θα ηταν καλα, αλλα δυστυχως βρηκαν κάτι μη ανησυχητικο κατα τα λεγομενα της γυναικολόγου, αλλα σοκαριστικο για μενα. Διεγνωσαν ηχογενη εστια στην αριστερη κοιλια της καρδιας.. Τρομοκρατηθηκα κ ολο το απογευμα εκλαιγα. Τωρα απλα θα το δεχτω κ μεχρι το τελος θα εχω αγχος. Περιμένω να μου τηλ κ ο γιατρός μου .Παντως αμνιο δεν θα κανω ειμαι 31 ετων κ το pappa ειχε βγει μια χαρα..

Χαιρετω ολες τις μανουλες!!

εκανα κ εγω β επιπεδου σημερα, εχουμε εναν υπερκινητικο μπεμπη που ολη την ωρα επιανε το πουλακι του...!!!

Ολες οι μετρησεις ηταν καλες ομως στεναχωρεθηκα κ αγχωθηκα γιατι τελικα μου βρηκαν μια μικρη αποκολληση κ ετσι η αναρρωτικη μου συνεχιζεται....εχω προβληματιστει παρα πολυ....δρν ξερω σν θα καταφερω να ξαναγυρισω στην δουλεια κ φοβαμαι μην παθει κατι κ ο μπεμπης μου....ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα ψυχολογικα!

την δευτερα εχω παλι ραντεβου για να δουμε τον πλακουντα!!

gzWep2.png

Sofaki_8 νομιζω αυτη η ηχογενης εστια εξαφανιζεται και απο μονη της....το εχω ξανακουσει σε πολλες φιλες που πηγανε για επανελεγχο και δεν υπηρχε..\

foteini 85 να μην στενοχωριεσαι για την αποκολληση....το θεμα ειναι οτι το ξερεις και ετσι θα προσεχεις ωστε να εισαι καλυτερα εσυ και το νινι σας!

Ευχομαι τη Δευτερα που θα ξαναπας να ειναι ολα καλα...

nkr7p2.png

Sofaki μου πραγματικα δεν υπάρχει λόγος ανησυχιας! Απ ο,τι είχα διαβάσει και απ ο,τι ειχουν πει και τα κορίτσια παραπάνω (αν δεν κάνω λάθος και η simoni είχε το ίδιο εύρημα) η ηχογενης εστία ειναι κάτι που εξαφανίζεται με τον καιρό και για να είναι ανησυχητικό πρεπει να συνδυάζεται και με άλλα ευρήματα, εφόσον λοιπον το pappA ήταν καλό μην ανησυχεις άδικα! Ταραζεις και το μικράκι χωρίς λόγο!

Foteini ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!! :-)

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Sofaki και γω πιστευω πως ολα ειναι μια χαρα και αποτι λενε και τα κοριτσια (ετσι εχω διαβασει και γω)ειναι κατι που ξεπερνιεται αφου σου ειπε και η γιατρος οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!!foteini μου ξεκουρασογ και ψυχολογικα και σωματικα και ολα θα πανε τελεια!!!ολες μας τον απριλη θα κραταμε τα μπεμπακια μας!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Συγχαρητήρια στα κορίτσια που τελειώσαν με την β'επιπεδου!!

Sofaki και εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ηχογενη εστία. Μέχρι το πρώτο έτος ζωής έχει εξαφανιστεί, αν όχι και νωρίτερα!

Foteini ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά και με την αποκόλληση!

Εγώ ήμουν πολλές ώρες στο ιατρείο το απόγευμα και έχει πιαστεί ο πωπός μου:tongue:

Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση σε όλες!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

sofaki και εγώ το έχω ακούσει αυτό που λένε τα κορίτσια, ότι αν δεν φύγει μέχρι τη γέννα, θα φύγει μετά. Στον υπέρηχο καρδιάς του μωρού (που έκανε και άλλο κορίτσι εδώ μέσα) δεν θα φαινότανε καλύτερα, για να σου πούνε μια πιο σίγουρη γνώμη? Δεν έχω κάνει υπέρηχο καρδιάς εμβρύου, αλλά θα μου φαινότανε λογικό. Γιατί δεν ρωτάς το γιατρός σου, σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπανω.

foteini μια μικρή αποκόλληση στην εγκυμοσύνη συνήθως μελίγη ξεκούραση περνάει. Και μια φίλη μου είχε μικρή αποκόλληση στον 4ο και τον επόμενο μήνα είχε εξαφανιστεί τελείως. Απλά σταμάτησε τη δουλειά, γιατί φοβότανε μην χειροτερέψει.

feli εννοείτε οτι το άγχος δεν φεύγει τελείως. απλά πρέπει να προσπαθούμε να το μετριάσουμε. Εγώ τώρα στο 2ο έχω περισσότερα άγχη να σκέφτομαι απο ότι στο πρώτο. Αγχώνομαι να έρθει το μωρό, να είναι γερό, να πάνε όλα καλά στη γέννα, αγχώνομαι και για την κόρη μου που την έχω αφήσει μόνο 1 βράδυ στα 3,5 χρόνια της ζωής της να κοιμηθεί χωρίς εμένα, στους παππούδες και το πρωί πήγα και την πήρα. Πως θα αφήσω το παιδάκι μου 4 μέρες. Αγχώνομαι πως θα αντιμετωπίζει η κόρη μου το μωρό, θα αρχίσει και σχολείο το σεπτέμβρη και θα αρρωσταίνει το μωρό (ευτυχώς δεν θα είναι νεογέννητο). Είναι τόσα πολλά που δεν θα είχα στο πρώτο μου. Όμως προσπαθώ να ηρεμήσω, γιατί έτσι δεν θα ζήσω τη ζωή μου, αλλά το άγχος.

Μην σκέφτεσαι τι θα κάνεις όταν θα έχεις το μωράκι σου. Εγώ σκεφτόμουνα οτι τα καταφέρνουνε τόσοι και τόσοι, γιατί όχι και εμείς. Είμαστε ζευγάρι, ευτυχισμένο, έχουμε το σπιτάκι μας, είμαστε έξυπνη, δεν μας λείπει τίποτα, θα τα καταφέρουμε.

Γεια σας κοριτσαρες, τι κάνετε; Εγώ χάθηκα λίγο. Είχα παει λίγο Αθηνα να δω την μαμα μου, μετα γενική στο σπίτι για να στρώσουμε τα χαλια μας, λίγο το ενα λίγο το άλλο πέρασε ο καιρος. Εκανα και την β επιπεδου και ηταν ολα τέλεια. Η κοριτσάρα μου συμμετρικότατη και υγιέστατη. Εσείς πως είσαστε, ολα καλά; Οι κοιλίτσες φουσκώνουν; Εμένα με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε κόντευεις ε; Και οταν τους λέω οτι εχω άλλες 18 εβδομάδες, ούπς δαγκώνουν την γλώσσα τους. Η κορη μου εχει αρχιςει απο τωρα να στεναχωριέται που θα φύγει η μαμα να γεννηςει και δεν θα κοιμάται στο σπίτι. Κλάμματα σας λέω. Θα το ξεπεραςουμε σιγά σιγα και αυτό. Φιλία σε όλες σας.

Μπράβο valsamoula και σε σένα.

Της είπες της κόρης σου ότι θα λείψεις για να γεννήσεις? Εγώ δεν της το έχω πει ακόμα, νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Θα της το πω λέω στον 8ο, να έχει 1-1,5 μήνα να το χωνέψει, αλλά αν της το πω από τώρα θα στεναχωριέται σίγουρα.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα...μπραβο valsamoula για τα αποτελεσματα, να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!εγω σημερα ειμαι χαλια!!!!δεν κοιμηθηκα καθολου καλα εχω φτασει να σηκωνομαι για πιπι το βραδυ 4-5 φορες κιι σε συνδιασμο οτι δεν μπορω να κοιμηθω στο πλι με εχει γονατησει!!!εχει φυγει και ο αντρουλης μου γυρναει τη παρασκευη και εχω ερθει στη μαμα μου...ελα ομως που δεν μπορω να κοιμηθω χωρις αυτον!!!!!!!:( alexandroula συμφωνω μαζι σου οπως τα λες!!σημερα επιστροφη στη δουλιτσα..τωρα εχω παρει καφεδακι και την εχω βγαλει στον καναπε!!!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Καλημέρα!!!!

valsamoula μπράβο για τα αποτελέσματα! Με το καλό η μπέμπα!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Εγώ κορίτσια δεν ξυπνάω καθόλου το βράδυ για τουαλέτα...αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας πάω κάθε 15 λεπτά:tongue:

Έχει πολύ καιρό να γράψει η tonia....Ελπίζω όλα καλά!!!

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Καλημέρα στα κοριτσια!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, ειναι καθησυχαατικες!! Κ ο γιατρος μου ηταν καθησυχαστικος κ απο τη στιγμη που ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα, δεν παμε για αμνιο.. ετσι μου ειπε.. Για τον υπερηχο καρδιας του εμβρυου το σκεφτηκα κ γω γιατι στην μικρη μου με τον προηγουμενο γιατρο που ειχα, ειχα κανει. Θα το κοιταξω.. Κ γω σκεφτομαι πως θα αφησω τη μικρη μου μετα απο 2 χρονια, τη γεννα θα κανω κλπ. Αλλα τα αφηνω στην ακρη γιατι εχω να σκεφτω ποτε να μαζεψω το σπιτι να κανω γενικη κ να στολισω το δεντρο..

Γεια σας κορίτσια, κ γω καθαριότητα έκανα σήμερα!

Λοιπόν από τουαλέτα κ γω κάθε 15 λεπτά πάω! Χαχα!

Επίσης μου έρχονται ξινιλες κ έχω πάλι αυξημένη έκκριση σάλιου.

Sofaki κ γω ακριβώς το ίδιο άκουσα στη β επιπέδου στην αριστελή κοιλία όπως κ συ αλλά εξαφανίζεται αυτό με τον καιρό! Δεν έχει να κάνει με την καρδιά του μωρού ευτυχώς κ αν δε συνδιάζεται με άλλες μετρήσεις που να φαίνεται ότι κάτι τους ανησυχεί είναι εντελώς ανευ κινδύνου!

Καλησπέρα κορίτσα και από μένα!!

valsamoula μπράβο, όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος! Όσο για την κοιλιά εμένα ΑΚΟΜΗ δεν φαίνεται, δεν παίζει να με περάσει κάποιος που δε ξέρει για έγκυο!

athinakos αυτό με το πιάσιμο του πωπούλη και γω το έχω, όταν κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο, φαντάζομαι είναι λογικό και όσο βαραίνουμε θα είναι και πιο συχνό.

Κατά τα λοιπά σήμερα ξύπνησα με απίστευτη υπνηλία, σύρθηκα ως το γραφείο και σκέφτομαι να φύγω κιόλας γιατί το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω να ξανακοιμηθώ!! zzzzzzz....

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...