Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφα κορίτσια και κοιλίτσες!!

Alexandroula έχεις απόλυτο δίκιο για τις μετρήσεις. Όπως και τα γραμμάρια δεν είναι ακριβώς γιατί βασίζονται στις υπόλοιπες μετρήσεις. Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη γέννησα μια μέρα μετά την β'επιπεδου όπου το είχαν βγάλει 500γρ. Την επόμενη που γεννήθηκε το κοριτσάκι μου ηταν 580..δεν νομίζω σε μια μέρα να πήρε 80 γρ.

Ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει η πλάτη σου για πολύ...πες στον άντρα σου να σου κάνει μασάζ:tongue:

Στα κορίτσια που περιμένουν την β'επιπεδου υπομονή!!! Τουλάχιστον πλέον νιώθετε τα μωράκια και αυτό είναι καθησυχαστικο;)

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα!!!

Κορίτσια με καθυσηχάσατε λίγο!!!Ουφφ!!!Θα πάω τη Δευτέρα στο γιατρό για τον καθιερωμένο υπέρηχο και θα τον ρωτήσω για να μου φύγει!!!!!!!

alexandroula αν θυμηθεις πες μου! καθως και σε ποια βδομαδα ησουν ακριβως!!

Ναι σιγουρα παιζουν οι μετρησεις....!!!!!!μιλαμε για χιλιοστα εξαλλου!!!

Προσπαθω να το απολαυσω απο δω και περα!!!!Αν και ειχα πει οτι δε θα αγορασω ροζ η μπλε ρουχα οτι θα τα παρω σε ουδετερο χρωμα....τελικα δεν αντισταθηκα....μετα τη β επιπεδου αγορασα ενα ροζ φορμακι.....!!!!μια ομορφιααα!!!!!!

nkr7p2.png

Ναι stella πήρα τις πρώτες απαντήσεις και όντως είναι πολύ βασικό. Όμως δεν κρύβω ότι έχω λιγάκι άγχος ακόμα και για τα τελικά. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει cvs και είχαμε άσχημη εμπειρία χωρίς λόγο, τα τελικά αποτελέσματα ήτανε "περίεργα", ούτε ο γενετιστής μπορούσε να τα αξιολογήσει, οπότε έκανα και άμνιο. Τελικά δεν είχε τίποτα το παιδάκι μας. Αυτή τη φορά έκανα κατευθείαν άμνιο, γιατί θα αγχωνόμουνα περισσότερο λόγω τις εμπειρίας μας.

Athinakos έχει πάνω από 1 χρόνο που με ταλαιπωρεί η πλάτη μου. Πιθανώς λόγω προηγούμενη εγκυμοσύνης, κακής στάσης θηλασμού (δικής μου δηλαδή, προσέχτε το αυτό όταν έρθει η ώρα), στράβωσα, και μόλις κουραστώ ή σηκώσω βάρος, πονάω. Μόνο με εντατική γυμναστική φτιάχνει, αλλά όταν σταματήσω πάνω από 10 μέρες με πιάνει πάλι. Τώρα λόγω τις άμνιο έχω να κάνω 3 εβδομάδες γυμναστική, έστω την γιόγκα εγκυμοσύνης που έκανα βοηθούσε, και με έπιασε πάλι. Την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με φυσιοθεραπευτή, να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, γιατί λέει ότι στην εγκυμοσύνη μπορούνε να φτιαχτούνε θέματα που δεν μπορούνε να φτιαχτούνε μετά, λόγω χαλαρότητας των συνδέσμων. Κρατάω μικρό καλάθι βέβαια, αλλά είπα να δοκιμάσω.

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου γλυκά! feli κοίταξα την τιμή του ρινικού οστού στη β΄επιπέδου και είναι 6,9mm. Ήμουν υπερηχογραφικά ακριβώς 22 εβδομάδων. Δεν ξέρω τίποτα για τις τιμές αυτές αλλά όπως είπανε και τα κορίτσια, αν υπήρχε και η παραμικρή αμφιβολία ότι κάτι δεν πάει καλά θα σου έλεγαν να κάνεις άμνιο με τη μία. Οπότε ηρέμησε προς το παρόν και είμαι σίγουρη ότι τη Δευτέρα θα σου πει ο γιατρός ότι δεν είναι τίποτα. Εν τω μεταξύ αυτό με τις μετρήσεις που παίζουν είναι μεγάλη αλήθεια. Ειδικά στο θέμα βάρους. Οπότε γενικά κοιτάμε να είμαστε μέσα στο πλαίσιο των μετρήσεων κυρίως και όχι τις απόλυτες τιμές που βγάζουν οι υπέρηχοι. Άλλωστε εμένα οι υπέρηχοι γράφουν όλοι δίπλα (όχι η β επιπέδου) ότι υπάρχει απόκλιση +- μια εβδομάδα και στο βάρος γράφουν απόκλιση +- 57 γρ. Alexandroula το θέμα της μέσης είναι πονεμένη ιστορία. Εγώ ταλαιπωρούμαι από πάρα πολύ μικρή γιατί έκανα πρωταθλητισμό και γιατί η δουλειά μου μετέπειτα είναι τέτοια που συνεχιζει να την ταλαιπωρεί την καημένη τη μεσούλα μου πολύ. Επειδή έχω εμπειρία και το έχω ψάξει πολύ, το μόνο που βοηθάει μακροπρόθεσμα είναι η σωστή γυμναστική και η φυσιοθεραπεία όταν σε πιάνει πόνος. Θέλει όμως και μια γενικότερη προσοχή στην καθημερινότητα. Να μη σηκώνεις βάρη κι όταν σηκώνεις να ξέρεις με τι τρόπο, να σκύβεις με τρόπο κ.λ.π. Ο φυσιοθεραπευτής θα ξέρει να σου πει σίγουρα. Εμείς σήμερα έχουμε το καρδιογράφημα. Θα σας πω νέα. Σας φιλώ!

Καλημερα κοιλιτσες!!!!feli μια χαρα ειναι το μπεμπακι σου! !!ηρεμησε και απολαυσε το!!!alexandroula κιι γω εν αναμονη των αποτελεσματω ειμαι αλλα η ειναι πως αφου πηρατα πρωτα και ειναι οκ ειμαι ποιο ησυχη!οο για τα νυχτοπερπατηματα και το δικο μου το παιδι νυχτοβιο ειναι καθε βραδυ ξυπνιο και κοιμαται κατα τις 7-8 αν σηκωθω ομως για τουαλετα το πρωι δεν χανει ευκαιρια και ο μπεμπης για βολτουλα!!!:D stella va και alexandroula αντε να καμετε και σεις τον υπερηχο! !αυτα απο μας ...ειμαστε σπιτι και χαλαρωνουμε ουτε δουλεια σημερα ξεκουραση λογω της ταλαιπωριας που τραβηξα προχθες με τις συσπασεις!!!!:cool:

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είχα θέματα παλιότερα, οκ είχα πάντα μια μικρή σκολίωση, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με είχε ενοχλήσει καθόλου. Μετά όμως από 1 εγκυμοσύνη, θηλασμό (είμαι σίγουρη ότι στην αρχή καθόμουνα εντελώς λάθος, ειδικά όταν ήτανε πολύ μικρό το μωρό και δεν μπορούσα να το πιάσω καλά), + το βάρος της κόρης μου που έφτασε πλέον τα 16 κιλά, ζωή να έχει (μέχρι πέρυσι που ήτανε 13+ την σήκωνα συνέχεια, τότε με έπιασε η πλάτη και σταμάτησα τα πολλά πολλά, αλλά δεν γίνεται να μην σηκώνεις καθόλου 2 χρονών παιδάκι), με ξέκαναν.

Άντε να δω τι θα μου πει ο φυσιοθεραπευτής, μπας και βελτιωθούνε λίγο τα πράγματα. Τη γυμναστική δεν σκοπεύω να την σταματήσω, όσο με παίρνει τουλάχιστον.

κοριτσακαι μου τι κανετε?εμεις καλα!!!κλωτσαμε!!!μολις εκανα και εγγραφη στο πρωτο σεμιναριο μητρικου θηλασμου για τις 14/12 και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη γιατι θελω πολυ να παω μπας και μαθω και τιποτα!:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula πολυ ωραια που θα λαβεις μερος!!!!Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια!!!Στον β επιπεδου τον τραχηλο ενδοκολπικα σας τον μετρησαν η διακοιλιακα???ετσι απο περιεργεια αυτο...Μου τον μετρησα διακοιλιακα και μου τον βγαλαν 3,4mm αλλα ακουω οτι εχει μεγαλη αποκλιση *γενικα απο τον ενδοκολπικο...Αν και ρωτησα στο διαγνωστικο...και μου ειπε οτι με τα μηχανηματα που χουν αυτοι η αποκλιση ειναι σχετικα πολυ μικρη. Τι λετε εσεις??

nkr7p2.png

Annoula πολυ ωραια που θα λαβεις μερος!!!!Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια!!!Στον β επιπεδου τον τραχηλο ενδοκολπικα σας τον μετρησαν η διακοιλιακα???ετσι απο περιεργεια αυτο...Μου τον μετρησα διακοιλιακα και μου τον βγαλαν 3,4mm αλλα ακουω οτι εχει μεγαλη αποκλιση *γενικα απο τον ενδοκολπικο...Αν και ρωτησα στο διαγνωστικο...και μου ειπε οτι με τα μηχανηματα που χουν αυτοι η αποκλιση ειναι σχετικα πολυ μικρη. Τι λετε εσεις??

Feli εμένα ενδοκολπικα μου τον μέτρησαν. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι αποκλίσεις παίζουν αναμεδα στους 2 τρόπους. Οι περισσότεροι νομίζω ενδοκολπικα πάντως το κάνουν.

82ZHp3.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν ξερω αν το νιωθετε κι εσεις....αλλα νιωθω οτι η εγκυμοσυνη ειναι ενας διαρκης αγωνας......πφφφφ!!!!Το ξερω θα γεννησουμε και παλι αγωνας θα ναι....αλλα θα ναι γλυκος αγωνας!!!:D:D:D:D

nkr7p2.png

μην τρελλαινεσαι κοριτσακι μου....χαλαρωσε και απολαυσε το !!!ειναι η καλυτερη περιοδος μιας γυναικας αυτη που βιωνουμε!!!:wink: και μενα απο τον υπερηχο μου τον μετρησαμε αλλα δεν θυμαμαι ποσο ειναι ....με τσεκαρε και ο γιατρος μου χθες και ολα καλα και τωρα θα τον ξαναδουμε τον τραχηλο στην επομενη επισκεψη που ειναι μετα των φωτων!!!ανυπομονω!!!:D:D:D:D:D

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Annoula εχεις δικαιο!!!!Δεν χρειαζεται τοση τρελα!Αρκετους τρελους εχουμε γυρω μας για να τρελαινομαστε κι εμεις!!!!

Κι εγω ανυπομονω να την ξαναδω την μπουμπου μου!!!

nkr7p2.png

feli απο όσο ξέρω και εγώ ενδοκολπικά τον μετράνε τον τράχηλο, οι περισσότεροι τουλάχιστον, αλλά δεν ξέρω τι απόκλιση μπορεί να έχει διακοιλιακά.

Γενικώς η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία διαφορετική για κάθε γυναίκα, όπως και ο τοκετός. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως θα είναι η εγκυμοσύνη σου ή ο τοκετός σου απο ιστορίες άλλων γυναικών, γιατί δεν ξέρεις τισου επιφυλάσει το μέλλον.

Όμως θεωρώ οτι για τις περισσότερες γυναίκες (που πάει καλά μέχρι τέλους εννοείται) είναι μια μαγική εμπειρία, κάτι που στην σημερινή εποχή δεν θα το ζήσεις πολλές φορές και καλό είναι να το απολαμβάνεις χωρίς πολύ άγχος (το καθόλου άγχος θεωρώ οτι δεν παίζει).

Και κάθε εγκυμοσύνη μιας γυναίκας είναι μοναδική. Πιστεύω σαν την πρώτη (το πρώτο παιδάκι που θα κάνει δηλαδή μια γυναίκα) δεν υπάρχει, γιατί μετά δεν μπορείς να την ευχαριστηθείς το ίδιο. Εγώ δεν μπορώ να πω οτι θα κάτσω να απολαύσω ήσυχη τις κλωτσιές της μπουμπούς, γιατί όλο και κάτι θα ζητήσει η κόρη μου. Όμως είναι μαγικό το ότι το ζούμε μαζί, το ότι έχει παιδικές, αστείες αλλά και γλυκές απορίες, το ότι ακουμπάει το αυτή της στην κοιλιά μου και περιμένει να ακούσει το μωρό να κλαίει και το ότι κάνει και εκείνη σχέδια για το μωρό, πως θα το πλένει, τι θα του λέει, τι θα του μάθει. Είναι καταπληκτικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...