Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Μανούλες Απριλίου 2015

olympia_st

Recommended Posts

Τωρα γινανε 7στην αρχη ηταν 3 ενα σιδηρο ενα φυλλικο και ενα μαγνησιο για τις κραμπες αλλα τωρα επειδη οι αναγκες του ειναι μεγαλες (του μπεμπη)μου αυξησε το σιδηρο μου ξεκινησε ασβεστιο και πηρα και περισσοτερο μαγνησιο λογω τις αμνιο!που στο μελλον θα ξαναμειωθουν συσπασεις ειχα και γω χθες και τα χρειαστηκα!!!τον πηρα τηλ. Μου ειπε voltaren υποθετο αμεσως και σπιτι γρηγορα για ξεκουραση...και θυμαστε που σας ελεγα οτι τελευταια νυσταζω..???επεσα γα υπνο χθες κατα τις 11και σηκωθηκα σημερα στις 4το απογευμα!!!!!!!:rolleyes: εκανα μονο διαλλειματα για πρωινο και μεσημεριανο:cool:!!!μετα απο αυτον τον μαραθωνιο υπνου σημερα νιωθω περδικι βεβαια μου ειπε να ξεκουραστω ακαι αυριο και δουλεια απο τεταρτη παλι!!!το σαλοσπιρ δεν θα το παρω τελικα γιατι το ψιλοφοβαμαι εξαλλου η αληθεια ειναι αυτη αν ειχα θρομβοφιλια αυτο θα με εσωζε εδω οι γυναικες που εχουν κνουν καθημερινα ενεσεις!!!

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρα την απόφαση από μόνη μου να κάνω τις εξετάσεις θρομβοφιλιας για να ειμαι σίγουρη οτι δεν έχω θέμα. Βγήκα θετική σε μια μορφή η οποία δεν δημιουργεί προβλήματα στην εγκυμοσύνη και απλά πρέπει να παίρνω φιλικό οξύ πάντα.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

κοριτσακια γεια σας!Σημερα τελικα εκανα τη β επιπεδου και ο γιατρος μου ειπε ολες οι μετρησεις φυσιολογικες για τη βδομαδα που διανυω..!Με προβληματισε κατι που διαβασα στο ιντερνετ και θα ηθελα να ρωτησω εσας σε ποια βδομαδα κανατε β επιπεδου και ποιο ηταν το μηκος απο το ρινικο οστο του εμβρυου σας? Οποιες δε βαριεστε, απαντηστε μου!!!!!

nkr7p2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ αυτο το ιντερνετ...οσο καλο μας κανει...αλλο τοσο μας βαζει αμφιβολιες....ειλικρινα....μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικοτατα....εμενα ηταν 5,6... και εχω παθει σοκ μ αυτα που διαβαζω....μερικες λενε οτι τους προτειναν αμνιοπαρακεντηση με μεγαλυτερες τιμες απο μενα.....αν και στο site του διαγνωστικου που πηγα γραφει το ιδιο οτι φυσιολογικες τιμες θεωρουνται πανω απο 4,5...τωρα που το σκεφτομαι ομως....μπορει αυτες που να τους προτειναν αμνιο να ειχαν και αλλα ευρυματα...εμενα δε μου ανεφερε τιποτα και μαλιστα γραφει δεν παρατηρουνται δομικες ανωμαλιες ,ουτε δεικτες χρωμοσωμικων ανωμαλιων

nkr7p2.png

Πάρε τις φωτογραφίες που σου δώσανε και απόλαυσε τες και σταματά να διαβάζεις χαζομάρες! !!! Μια χαρά είναι το μωράκι σου και έχει μια όμορφη μικρή μυτούλα....λες το δικό μου να είναι σαν τον Πινόκιο; ;;;;:tongue::tongue::tongue:

Σοβαρά τώρα εάν βλέπανε το παραμικρό θα σου είχαν πει κάτι.

pzDLp3.png

eyCYp3.png

E1srp3.png

Διαφημίσεις

Μετά σκέφτομαι και το άλλο;;;;;Αν είχε πρόβλημααα....χαζός ήταν να μη μου πει να κάνω αμνιοπαρακέντηση να κερδίσει και λεφτά;;;;;

Χεχε!!!Μάλλον θα έχει μικρούλα μυτή!Αν και κάπου είχα διαβάσει ότι το ρινικο οστο δε σημαινει οτι θα χει μεγαλη η μικρη μυτη ...ρολο παιζει και κατι αλλο δε θυμαμαι πως το γραφε....ναι μωρε δικαιο εχεις!!!!αν τι χαιρομαι η χαζη καθομαι και σκεφτομαι χαζααααααααα!!!!!!445γραμμ.. ειμαστε!!!!!!

nkr7p2.png

Καλημέρα κορίτσια. feli τι κάθεσαι και σκας παιδάκι μου, αφού σου είπε όλα καλά. Έχεις ένα υγιέστατο παιδάκι και μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Από περιέργεια όμως θα δω την παλιά β' επιπέδου της κόρης μου, όταν γυρίσω σπίτι, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι γύρω στο 5+, και όχι μεγαλύτερο. Άσε που παίζουνε ρόλο και οι βδομάδες που κάνεις την β επιπέδου. Αν πχ κάποια την έκανε στις 22-23 μπορεί να είναι μεγαλύτερο.

Εντωμεταξή μην νομίζεις ότι είναι απολύτως αξιόπιστες οι μετρήσεις, θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Στην κόρη μου είχα πάει και είχα κάνει β επιπέδου στις 20+5 (κάπου εκεί τέλος πάντων), αλλά επειδή δεν τα είδε όλα ξαναπήγα στις 22 εβδομάδες, περίπου 10 μέρες μετά. Θεωρητικά οι μετρήσεις έπρεπε να είναι μεγαλύτερες τη 2η φορά αφού το μωρό ήτανε 10 μέρες μεγαλύτερο. Και όμως 2-3 μετρήσεις ήτανε μικρότερες. Τι έγινε μίκρυνε το μωρό?! Προφανώς και όχι, απλά κάποια από τις 2 μετρήσεις δεν ήτανε απολύτως ακριβείς, ίσως και οι δύο, γιατί κακά τα ψέματα παίζουνε με χιλιοστά, μέσα σε μια μαύρη οθόνη. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να είναι μέσα στα όρια οι μετρήσεις και ήτανε και οι δυο μέσα στα όρια, λίγο πάνω λίγο κάτω.

Εγώ είμαι στη δουλειά. Συνεχίζει και με πονάει η πλάτη μου εδώ και 1 εβδομάδα και φοβάμαι μην με πιάσει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω. Προς το παρόν παλεύεται. Σηκώθηκα στις 5,30 γιατί φώναξε η κόρη μου στο ύπνο της και μετά έκανα κανένα 40λεπτο να ξανακοιμηθώ και η μικρούλα στην κοιλιά μου βρήκε ώρα για πάρτυ. Μισή ώρα δεν σταμάτησε να γυροφέρνει, χαχα. Το πρωί έβαζα το χέρι μου, αλλά που να κουνηθεί η ξενύχτω!!

Καλημέρα!!

Τι όμορφα που μπήκε για όλες ο γιορτινός Δεκέμβρης, μπράβο feli!! Εννοείται πως ακόμη και ελάχιστη υποψία να υπήρχε ότι κάτι δεν πάει καλά, θα σου συνέστηναν αμνιοπαρακέντηση, άλλωστε παίζουν και οι εισπρακτικοί λόγοι, όπως είπες και μόνη σου!! ;) Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε το μωράκι σου!! :)

Ουφ, μόνο εγώ και η Αννα74 μείναμε θαρρώ! Μια βδομαδούλα ακόμη (δεν περνάνε οι μέρες!!!!!)

Να έχετε μια όμορφη μέρα με πολλές κλωτσιές εκ των έσω! χεχε

TJhAp3.png

Stella με το καλό και σε εσένα. Έχω και εγώ β' επιπέδου μετά από εσένα, σε 2 εβδομάδες, αλλά το κυριότερο περιμένω ακόμα τα τελικά αποτελέσματα τις αμνιο, που μάλλον θα κάνουνε και αυτά καμμιά 10αριά μέρες ακόμα.

alaxandroula αν θυμάμαι καλά έχεις πάρει τα πρώτα αποτελέσματα όμως, σωστά? Οπότε είσαι ένα "κλικ" καθησυχασμένη :) Με το καλό και τα τελικά αποτελέσματα!! Πάντως και η δική μου αν σηκωθώ το βράδυ για τουαλέτα, βρίσκει ευκαιρία για...βόλτες!! :D

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...